گفتگوي آزاد هاستينگ

Master ITX

Well-Known Member
من ساعت 12 : 51 دقیقه پست زدم و شما ساعت 23 .. تقریبا 10 ساعت بعد ... مسلما در این مدت بازدید سایت از 1700 نفر به 2100 نفر می رسه ... این نشون می ده اگر من سواد ندارم جنابعالی هم بهره هوشی ندارید
ای بابا شما درست می گید من بهره هوشی ندارم ولش شما اصلا هوش ندارید
نشستی به قول خودت داری منو خراب می کنی ....
اخه اصلا شما نیاز به خراب کردن ندارید شما خودتون خرابه اید با این اوضاع
17 مرداد 1387 -- ديروز 0 -
16 مرداد 1387 2 -
15 مرداد 1387 0 -
14 مرداد 1387 6 -
13 مرداد 1387 0 -
12 مرداد 1387 10 -
11 مرداد 1387 0 -
هر شخصی هم می دونه برای 1000 نفر بازدید در یکی دو روز 700 مگابایت ترافیک کشیده نمی شه ..نیازی به توضیح جنابعالی ندارم ....
فکر نکم شما تجربه کافی در مورد پهنای باند داشته باشید وقتی دارید با یه ریسیلر با کنترل پنل SPHERE کار میکنید ! و فقط 3 ماه دامینتون ثبت شده Created: 2008-04-30و فکر میکنید همه مثل خودتون ..... ( مودبانه گاگ.ل) هستد و تفاوت ریسیلر و سرور اختصاصی رو نمیگیرند ببخشید اینقدر رک حرف زدم ولی یادتون بیاد زمانی که به من گفتید سرور اختصاصی دارید و من با یه هویز کوچولو فهمیدم ریسیلرید خدا به داد مشتری هاتون برسه نمیدونم با این (مودبانه د.ر.غ.تون) حالا چرا تو یاهو نمیای باهام حرف بزنی رو نمیدونم و برام هم مهم نیست و بهت هم بگم جواب اینجا دادی منتظر جواب نباش چون دیگه نمی خوام این تاپیک از این بیشتر منحرف بشه میدونم برات سخته داریم جلو یه سری مثل شماها رو میگیرم وسعی هم نکن منو خراب کنی چون به اندازه کافی بچه ها رو من شناخت دارند
مشکلی داری در یاهو و پیغام خصوصی اینجا مطرح کن خواهشن به اندازه کافی منحرف شده ما از اول سعس داشتیم این تاپیک به بیراه نره که انگاری نمیشه
با تشکر

آخرین ویرایش:
:):d

ماشاالله چه زود از کوره در می ری .... اصولا بین هاست ها وقتی بین دو نفر دعوا می شه .. یکیشون متهم به ریسلر داشتن هست ...

ببینید من با ایشون دعوا ندارم ... اتفاقا همیشه با هم چت می کردیم و مشکلی هم نداشتیم ... نمی دونم چرا یه دفعه این طوری شده ... هر جا منو می بینه شروع به فحاشی می کنه .... تحمل که نداره .. دو کلمه بیشتر حرف بزنیم داد و بیداد می کنه ....

من می گم چه طور با 1000 نفر بازدید در یک روز یا دو روز از یک فورم معمولی 700 مگابایت پهنا استفاده شده ؟
ایشون به جای جواب دادن به من اول می گه فرق اعداد رو نمی فهمی ... بعد می گه تو ریسلر داری و سرور اختصاصی نمی فهمی ! خلاصه همه جور جواب داد الا اینکه ما رو توجیه کنه قضیه چیه ؟
اصلا من ریسلز دارم که چی ؟ مثلا پهنای باند ریسلر با سرور اختصاصی فرق داره ؟ یعنی سایتی که شما راه انداختی رو سرور اختصاصیه ؟ چرا جنبه دو کلمه حرف مخالف رو نداری ؟ چرا به جای توضیح دادن بد و بیراه می گی شما که منیج کردن سرور رو رایگان آموزش می دی به ما بیسواد ها بگو که چه طور توی 2 روز به 1000 بازدید (نه هزار نفر) 700 مگابایت فضا مصرف شده ؟
چرا با توضیح صحیح منو رسوا نمی کنی ؟ به خدا اگر توضیح داشتی تا حالا داده بودی ....

واقعا نمی دونم این چه رویه ایی هست که بعضی ها در پیش گرفتند ، به جای رفع ابهام و پاسخگویی با داد و جنجال می خواند مشکل رو حل کنند ، نهایتش چی ؟ نایتش اینه که بیان این تایپیک رو ببندند و شما به این ابهام جواب ندی !

mehran3600

New Member
سلام من تبریک میگم شروع کار سایت رو ولی من برام یه سری ابهامات وجود داره
چرا همه سایت هایی که تایید کردید تو هاستینگ های 1 ستاره هست
و منظور اصلا از ستاره اینا چیه؟
و طریقه امتیاز دهی چه شکلیه من خوندم ولی درست نگرفتم میشه یه توضیحی بدید چون من باید یه هاست بگیرم برا دوستم و میخوام از یه هاستینگ خوب بگیرم

Master ITX

Well-Known Member
سلام من تبریک میگم شروع کار سایت رو
خیلی ممنون
چرا همه سایت هایی که تایید کردید تو هاستینگ های 1 ستاره هست
هنوز سایت کاره خودشو درست آغاز نکرده و تا چند روز دیگه درست میشه
و منظور اصلا از ستاره اینا چیه؟
هاستینگ ها بر اساس سابقه و آپتایم و مشتریهاشون ستاره میگیرند و توهر قسمت قرار میگیرند
و طریقه امتیاز دهی چه شکلیه من خوندم ولی درست نگرفتم میشه یه توضیحی بدید چون من باید یه هاست بگیرم برا دوستم و میخوام از یه هاستینگ خوب بگیرم
دست نگه دارید اگه هنوز نخریدید تا حدود 3 روز دیگه میتونید با اطمینان کامل هاستدون رو بگیرید
بر اساس سرعت / سرور داشتن یا ریسیلر بود / آپتایم و .......... امتیاز داده میشه

Master ITX

Well-Known Member
در مورد اون دوست خوبمون (پردیس هاستینگ) که به جای هاست فروختن این طوری که خودشون میگند شرت میفروشند یه نکته رو عرض کنم
اومدم دیدم العان تو مجید آنلاین هست ولی تو یاهو نیست بهشون پی ام دادم بگم مشکل چیه که این کارا رو میکنی دیدم جوابی ندادند بعد رفتم با یک پرو فایل تو کنفرانس دعوتشون کردم دیدم اومد تو کنفرانس :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
آرشیو کنفرانس:

pardishosting has joined the conference.

pardishosting: salam
Master ITX: Salam
Master ITX: chera nemiay onja bchati
Master ITX: ?
Master ITX: "
Master ITX:
Master ITX:
pardishosting: کجا ؟
Master ITX: ey khodaye man
Master ITX: MAsteriTX
Master ITX:
Master ITX:
pardishosting: کسی منو دعوت نکرد
Master ITX:
Master ITX:
Master ITX:
Master ITX: migam to ina ro neveshti
Master ITX:
Master ITX: chera omadi
Master ITX: javab Pm haye mano nadadi
Master ITX:
Master ITX: khoda midoneh shoma chi hastid
pardishosting: تو حتما همون ماتریکسی ؟
Master ITX:
Master ITX: boro dorost yad begir
Master ITX: bekhon
Master ITX: ماتریس
Master ITX:
Master ITX: vay
Master ITX: مستر
Master ITX: رو میخونه
Master ITX: ماتریس
Master ITX:بعد میگم سواد نداره بدش میاد
pardishosting has left the conference.​
خوب دیگه تکلیف این هاستینگ ها با این کاراشون فقط همون 5 , 6 ماه بیشتر نیست
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: wmt

PadinaWebGroup

Active Member
بس كنيد دوستان !‌مستر جان و پرديس ديگه ادامه نديد ! من از هردوي شما عذر ميخوام !

mehran3600

New Member
دست نگه دارید اگه هنوز نخریدید تا حدود 3 روز دیگه میتونید با اطمینان کامل هاستدون رو بگیرید
ببخشید میشه حالا یه چندتاشون رو بگید؟ من وقت ندارم باید تا شنبه خریده باشم

websoft

Member
دو کلمه حرف منطقي ؛
چند هفته پيش اين تاپيک رو زدم به اميد اين که (!) گره اي از کار گشوده بشه ، خوب اوايل خوب طي شد بيشتر کاربرا نظر مي دادن و به هدف نزديک تر مي شديم تا :
بعد از يک ارسالي که از طرف خودم بود ، کاربر Server4ir ديگه تاپيک و به دست گرفت و فکر کنم نصف کل پستاشو همين جا پر کرد. حالا کجاست ... ال.. اعلم ( حالا نميخواد بگين کجاست ) – پشت همين بحث ها ديگه پست ندادم ببينم چي سر اين تاپيک مياد ، تا يه جايي خوب پيش رفت که آخرين پستم هم بعدش دادم ( اما اشتباه کردم ) ، تو عمل هم که مشکل اصلي همست ( بدون شرح ) و ... !
تا اين جا که طي شده هيچ ( تاکيد ميکنم ) هيچ عملکردي بر پايه ي حساب نبوده ... اگه بوده دليل بياريد.
اينطوري هيچ کاري هم از پيش نخواهد رفت ، به اميد چي اين کار شد معلوم نيست ، البته از اول فکرم اين نبود ولي بعدش معلوم شد که هدف برطرف کردن يه سري نيازهاي شخصيه که چند نفر هم پنهاني گفتند که کي هستند .
حالا اين به کنار :
بازم کارها تک نفره شده که همون روال قبليه ، چه فرقي داره اينشو شما بگيد ( توجيه نباشه فقط )
حرف زياده براي زدن ولي تو عمل ديگه ... نزنيم. الان از اين هم پست کي راضي هست ؟ کي به نتيجه رسيد ؟
فقط اين باشه تا اين جا ، به نظر من هنوز دردي دوا نشده به جايي هم نخواهم رسيد.
پست تکراري ، توجيه و ... هم قبول نمي کنم دليل محکم داريد که غير از اينه بسم ال.. !

آخرین ویرایش:

Master ITX

Well-Known Member
چند هفته پيش اين تاپيک رو زدم به اميد اين که (!) گره اي از کار گشوده بشه ،
خوب مگه گشوده نشده؟ صبر داشته باشید 1 شبه نمیشه هاستینگ ایران رو درست کرد
خوب اوايل خوب طي شد بيشتر کاربرا نظر مي دادن و به هدف نزديک تر مي شديم تا :
خوب هدف چی بوده؟
اينطوري هيچ کاري هم از پيش نخواهد رفت ،
این حرفو قبول ندارم
البته از اول فکرم اين نبود ولي بعدش معلوم شد که هدف برطرف کردن يه سري نيازهاي شخصيه که چند نفر هم پنهاني گفتند که کي هستند .
میشه یه توضیحی بدید؟ منظور شما چی و کی بوده؟

websoft

Member
با اين که يک شبه نميشه ، اينطوري 10 سال ديگه هم کاري از پيش نميره ( ميتونيد صبر کنيد تا ده سال ديگه )(!) + هدف اين بود که راه حل بذاريم ببينيم آخرش چي ميشه ، از بين 30 نفر سه چهار نفر نظر دادن تموم شد رفت و اينکه کي و چي و ... اونش به بنده مربوط هست - والسلام

Master ITX

Well-Known Member
با اين که يک شبه نميشه ، اينطوري 10 سال ديگه هم کاري از پيش نميره ( ميتونيد صبر کنيد تا ده سال ديگه )(!) + هدف اين بود که راه حل بذاريم ببينيم آخرش چي ميشه ، از بين 30 نفر سه چهار نفر نظر دادن تموم شد رفت و اينکه کي و چي و ... اونش به بنده مربوط هست - والسلام
من چه سوال هایی کردم شما چه چیزی جواب دادید!!!!! واقعا که .....

Master ITX

Well-Known Member
من نمیدونم چرا از اون روزی که مدیر این سایت شدم همه با من دشمن شدند والا برا هم مگه چه سودی داره؟
اقا هرکی حاضره هزینه هایی که من تا حالا کردمو بده من مدیریت سایت رو بهش میدم خودم هم کمک میکنم به سایت
از اون طرف با پادینا حرفمون شد اومده میگه چرا منو میزاری تو 1 ستاره ها
از اون طرف پا پردیس هی تیکه میندازه جماعت هاستینگ اینطوریه اونطوریه
یکی بیاد بگه تا اینجا این سایت چه سودی به من داده؟ که من ادامشو بدم؟ و این اعصاب خوردی رو تحمل کنم؟
ب خدا من اصلا هیچ کارم من نمیدونم چی کار کنم موندم
برید سایت رو ببینید این بود کمک هایی که میخواستید بکنید؟ بالاترین پست زن خودم بودم با 100 تا بقیه 2 3 تا زدند این کمکی بود که میخواستین کنید؟
عجب کاری داریما
کمک کنید وگر نه تخشت میکنم

PadinaWebGroup

Active Member
من نمیدونم چرا از اون روزی که مدیر این سایت شدم همه با من دشمن شدند والا برا هم مگه چه سودی داره؟
اقا هرکی حاضره هزینه هایی که من تا حالا کردمو بده من مدیریت سایت رو بهش میدم خودم هم کمک میکنم به سایت
از اون طرف با پادینا حرفمون شد اومده میگه چرا منو میزاری تو 1 ستاره ها
از اون طرف پا پردیس هی تیکه میندازه جماعت هاستینگ اینطوریه اونطوریه
یکی بیاد بگه تا اینجا این سایت چه سودی به من داده؟ که من ادامشو بدم؟ و این اعصاب خوردی رو تحمل کنم؟
ب خدا من اصلا هیچ کارم من نمیدونم چی کار کنم موندم
برید سایت رو ببینید این بود کمک هایی که میخواستید بکنید؟ بالاترین پست زن خودم بودم با 100 تا بقیه 2 3 تا زدند این کمکی بود که میخواستین کنید؟
عجب کاری داریما
کمک کنید وگر نه تخشت میکنم

ميدوني چيه ؟! خود تو رو ما چند نفر تو تايپيك تاييدت كرديم ! اما الان اومدي به خودمون قيافه ميگيري!؟ قبل اينكه سايت بزني خيلي مهربون بودي و اهل كمك بودي اما وقتي سايت را زدي مغرور شدي !!! تو جاي من بودي اعتراض نميكردي ؟!‌ببين چي كار كردي كه همه اون افرادي كه تو تايپيك تشويقت ميكردن الان ازت دلخورن !
ميخواي اعتراض نكنم ؟!
3ساله تو اين كارم ميگي 1ماه نيست !
بالاي 50تا اكانت رو دامين اصليمه‌ + 10-15 تو رو اون يكي دامين بعد ميگي 9تا دامين داري رو سرورت ! عكسم ميدم باور نداري !
تو اين 2سال آپتايمم از 99.99 كم نشده ميگي 4روزه آپتايمت حسابه ! (چون سايت 4روزه باز شده )
براي بقيه سايت ها براي 2-3 سال اعتبار امتياز ميدي اما به من نميدي !
و چند تاي ديگه كه خودت ميدوني !!!
با اين وضع انصافه من 1ستاره باشم !؟ (‌خود تو ديروز گفتي كه درجه ها درست شه 3ستاره ميكنمت اما امروز اومدم ،‌ديدم كه ..)

يعني با تعداد مشتري ميشه فهميد كدوم هاستينگ برتره ؟! منم اگه وبلاگ نويس جمع ميكردم رو سرور الان 400تا يوزر داشتم ! اما برو ببين يوزراي من همش شركت ها و سايت هاي نرم افزاري بزرگ هستند !
براي امتياز دادن خيلي چيز ديگه هست نه تعداد مشتري و ريسلر ، سرور داشتن !
پشتيباني در ياهو كه اكثرا انلاين باشي و ... هم حسابه !!

با اين وضع كه ديدم 1ستاره محسوب ميشم ! صلاح ديدم كه به كل تو اين فروم جامع‌!!!‌شما نباشم بهتره !
با 50تا كاربر اينطوري ميكني يكمي بري بالا ديگه كه نميشه اصلا باهات حرف زد !!!

خدانگهدار همگي..

PadinaWebGroup

Active Member

مگه چي خرج كردي كه هي منت ميذاري ؟!‌يه دامين با هاست مگه چيه !؟

PadinaWebGroup

Active Member

مگه چي خرج كردي كه هي منت ميذاري ؟!‌يه دامين با هاست مگه چيه !؟:cool:

Master ITX

Well-Known Member
چی چی آدم بگه به این جماعت نمیدونم
اما الان اومدي به خودمون قيافه ميگيري!؟
من کی قیافه گرفتم اخ اصلا تو کی هستی که بخوام برات قیافه بگیرم؟
قبل اينكه سايت بزني خيلي مهربون بودي و اهل كمك بودي اما وقتي سايت را زدي مغرور شدي !!!
ایم مغروریت نیست من قبول نکردم چون حق تو همون 1 ستاره بود نه بیشتز مثلا من تورو با پرسین دات یا مثلا پرشین سرویس بیارم تو 1 گروه؟ واقعا که من نگفتم مدیر میشم شما منو تایید کنید پارتی بازی کنم بزارمتون 10 هاستینگ برتر عجبا
تو جاي من بودي اعتراض نميكردي ؟!‌ببين چي كار كردي كه همه اون افرادي كه تو تايپيك تشويقت ميكردن الان ازت دلخورن !
نه من چیزی که حقم بوده رو قبول میکردم
بالاي 50تا اكانت رو دامين اصليمه‌ + 10-15 تو رو اون يكي دامين بعد ميگي 9تا دامين داري رو سرورت ! عكسم ميدم باور نداري !
تو اين 2سال آپتايمم از 99.99 كم نشده ميگي 4روزه آپتايمت حسابه ! (چون سايت 4روزه باز شده )
شما لینک آپتایم 2 سالتون که از 99.99 نرفته پایین تر رو بزار اینجا من سایتد رو میزارم تو 10 هاستینگ برتر من خودم دیگه اینکارم چرا درغ میگید به من حاضرم قسم بخورم تو هنوز یه بک آپ با ssh بر نگردوندی اینقدر ادعا داری
با 50تا كاربر اينطوري ميكني يكمي بري بالا ديگه كه نميشه اصلا باهات حرف زد !!!
خیلی حرف بچه گونه ای زدی خیلی
مگه چي خرج كردي كه هي منت ميذاري ؟!‌يه دامين با هاست مگه چيه !؟
همین دیگه میگم هیچی نمیدونی اینقدر حرف نزن
لایسنس ویبی و دامین 5 ساله و هاست و تمپلت وفازسی ساز این کارا به یه طرف وقتی که روش گذاشتم چی؟
من کی سره یکی منت گذاشتم من میگم حد اقل تشکر نمیکنید دیگه انتقاد هم نکنید بی خودی

جدیدترین ارسال ها

بالا