Master ITX
Well-Known Member
ای بابا شما درست می گید من بهره هوشی ندارم ولش شما اصلا هوش نداریدمن ساعت 12 : 51 دقیقه پست زدم و شما ساعت 23 .. تقریبا 10 ساعت بعد ... مسلما در این مدت بازدید سایت از 1700 نفر به 2100 نفر می رسه ... این نشون می ده اگر من سواد ندارم جنابعالی هم بهره هوشی ندارید
اخه اصلا شما نیاز به خراب کردن ندارید شما خودتون خرابه اید با این اوضاعنشستی به قول خودت داری منو خراب می کنی ....
17 مرداد 1387 -- ديروز 0 -
16 مرداد 1387 2 -
15 مرداد 1387 0 -
14 مرداد 1387 6 -
13 مرداد 1387 0 -
12 مرداد 1387 10 -
11 مرداد 1387 0 -
فکر نکم شما تجربه کافی در مورد پهنای باند داشته باشید وقتی دارید با یه ریسیلر با کنترل پنل SPHERE کار میکنید ! و فقط 3 ماه دامینتون ثبت شده Created: 2008-04-30و فکر میکنید همه مثل خودتون ..... ( مودبانه گاگ.ل) هستد و تفاوت ریسیلر و سرور اختصاصی رو نمیگیرند ببخشید اینقدر رک حرف زدم ولی یادتون بیاد زمانی که به من گفتید سرور اختصاصی دارید و من با یه هویز کوچولو فهمیدم ریسیلرید خدا به داد مشتری هاتون برسه نمیدونم با این (مودبانه د.ر.غ.تون) حالا چرا تو یاهو نمیای باهام حرف بزنی رو نمیدونم و برام هم مهم نیست و بهت هم بگم جواب اینجا دادی منتظر جواب نباش چون دیگه نمی خوام این تاپیک از این بیشتر منحرف بشه میدونم برات سخته داریم جلو یه سری مثل شماها رو میگیرم وسعی هم نکن منو خراب کنی چون به اندازه کافی بچه ها رو من شناخت دارندهر شخصی هم می دونه برای 1000 نفر بازدید در یکی دو روز 700 مگابایت ترافیک کشیده نمی شه ..نیازی به توضیح جنابعالی ندارم ....
مشکلی داری در یاهو و پیغام خصوصی اینجا مطرح کن خواهشن به اندازه کافی منحرف شده ما از اول سعس داشتیم این تاپیک به بیراه نره که انگاری نمیشه
با تشکر
آخرین ویرایش: