گفتگوي آزاد هاستينگ

Master ITX

Well-Known Member
جهت ارائه امکان شفاف سازي مسائل مربوط به خدمات ميزباني وب سايت در ايران، وب سايت تخصصي راه اندازي شده است که بدون وابستگي به شرکت و سازمان خاصي و فقط به عنوان محل تبادل نظر و دريافت اطلاعات براي کاربران و متخصصين اين صنعت راه اندازي شده است.
هدف اصلي اين وب سايت که با ساختار اتاق بحث و گفتگو يا فوروم طراحي شده اين است که به کاربران و علاقه‌مندان اين امکان را بدهد تا با ساير کاربران، تبادل نظر آزاد داشته باشند که اين موضوع به شفاف شدن مسائل پيرامون اين صنعت کمک خواهد کرد. همچنين اتاق‌هاي آموزشي در نظر گرفته شده که براي کساني که در استفاده ار وب سايت خود دچار مشکل شده يا سوالاتي برايشان پيش مي‌آيد بتوانند به جواب برسند. کساني هم که دنبال پيشنهاد هاي تخفيف و يا تبادل سرويس هستند در اين سايت به هدف خود خواهند رسيد.
شرکت‌ها هم اين امکان را خواهند داشت تا بصورت حرفه‌اي تر با کاربران و مشتريان ارتباط برقرار کنند و در يک محيط کاملا رقابتي و سالم، در کنار ساير شرکت ها، به ارائه اطلاعات بپردازند. از آنجائيکه فوروم‌ها اصولا براي تبادل نظر و ارسال و دريافت اطلاعات استفاده مي شوند، در اين سايت هم بر اين نکته تکيه شده و اتاق هاي بحث حول موضوع اطلاع‌رساني تعريف شده اند و در عين حال اتاق‌هاي تبليغاتي هم وجود دارند.
تعريف اتاق ها در اين وب سايت بر اساس تجربه و بررسي نياز هاي اطلاعاتي کاربران صورت گرفته است. بديهي است که برخي از کاربران نيازهاي خاص خود را خواهند داشت که از طرف مسئولين سايت مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
اين وب سايت آماده عضو گيري است و از همه علاقه‌مندان دعوت به عضويت مي‌شود. همچنين همه گونه همکاري فکري مورد استقبال قرار خواهد گرفت تا بتوان اين وب سايت را بعنوان مرکز تبادل نظر آزاد در زمينه خدمات ميزباني وب در ايران تبديل کرد.
از همه دوستان و همکاران درخواست شده كه در جهت اشاعه و معرفي اين وب سايت همياري نمايند.
جهت تماس با مسئولين وب سايت با آدرس [email protected] مکاتبه نمائيد.
نشاني سايت: http://www.webhostingtalk.ir
تبریک به تمام بچه های هاستینگ

SME

Banned
با تشکر از شما.
امیدوارم حرکتی که کردید رو ادامه بدید و خسته هم نشید.
راستی یه پیشنهاد همین اول کار! از قراردادن تبلیغات شرکتهای هاستینگ خودداری کنید! البته فعلا. ;)

Master ITX

Well-Known Member
با تشکر از شما.
امیدوارم حرکتی که کردید رو ادامه بدید و خسته هم نشید.
راستی یه پیشنهاد همین اول کار! از قراردادن تبلیغات شرکتهای هاستینگ خودداری کنید! البته فعلا. ;)
خيلي ممنون كه نظر داديد
در مورد تبليغ هم بايد غرض كنم مخارج سايت باي از طريقي در بياد
بازم ممنون

Master ITX

Well-Known Member
نه شرکت های هاستینگ ....
ببخشید ولی سوالات و درخواست های بدون دلیل میکنید
مثلا من تو سایت و فروم هاستینگ باید تبلیغ شرت و شلوار کنم؟
تا حالا اصلا تو فروم www.webhostingtalk.com رفتید؟؟ ببینید اصلا تبلیغ چی رو میکنند؟
ممنون میشم یکم فکر کنید و جواب بدید

Master ITX

Well-Known Member
من به نظر ها و تمام انتقادات شما اهمیت میدم خیلی هم زیاد ولی شما هم لطف کنید اهمیت بدید
و درخواست های بی جا نکنید

websoft

Member
مشکلي نداره از لحاظ تبليغ ، سازنده بالاخره بايد در آمدش رو در بياره .... خوبه

تا حالا اصلا تو فروم www.webhostingtalk.com رفتید؟؟ ببینید اصلا تبلیغ چی رو میکنند؟

خیلی خوبه .. اتفاقا ما تولیدی شرت داریم !
یعنی چیز دیگه نبود که مثال بزنید ؟

SME

Banned
این یعنی اصل رو فدای فرع میکنید.
شما هدفتون رو مشخص کردید. ادامه بدید و ....
اگر الان تبلیغ بگیرید و تو این چند ماه از شرکتهای هاست تبلیغ بگیرید، باعث میشه کاربر چون خیال میکنه سایت شما معتبره (و ما هم میگیم که هست) پس بدون توجه به فروم و تاپیکها و دلایل منطقی و بحثها از اوونی که تبلیغش رو اوون بالای سایت میبینه خرید میکنه.
این بهترین دلیل نیست به نظر شما!!!

sarsabz

Member
فکر می کنم چند صفحه قبل راجع به در آمد صحبت کردید و قرار شد که وب هاستینگ ها یک مبلغی رو به عنوان اشتراک ماهیانه یا سالیانه بدهند! البته به نظر من این سایت رو بیشتر وابسته می کنه تا تبلیغات!

sarsabz

Member
به هر حال بحث منبع در آمد رو الان بکنید! بحث خیلی مهمی هست که اگر الان گروهتون به نتیجه نرسه بعدا دچار تفرقه می شید، سه چهار نفر که اصل کار توی مدیریت هستند و شاید صاحب منافع می مونند و بقییه که اختلاف نظر دارند متفرق می شند، این مسئله رو توی برخی از فروم های دیگه دیده شده. ازطرفی هم سایت زدن خرج داره! و اون افرادی که توش تلاش می کنند هزینه دارند. با توجه به این دومورد یک بحث روشن تو خود فروم بکنید و نتیجه رو بزارید در فروم برای همیشه بماند. که بعدا جای گله گی پیش نیاد

Master ITX

Well-Known Member
خیلی خوبه .. اتفاقا ما تولیدی شرت داریم !
یعنی چیز دیگه نبود که مثال بزنید ؟
ترجیح میدم هیچی نگم ممنون از شما نظر دادید
این یعنی اصل رو فدای فرع میکنید.
شما هدفتون رو مشخص کردید. ادامه بدید و ....
اگر الان تبلیغ بگیرید و تو این چند ماه از شرکتهای هاست تبلیغ بگیرید، باعث میشه کاربر چون خیال میکنه سایت شما معتبره (و ما هم میگیم که هست) پس بدون توجه به فروم و تاپیکها و دلایل منطقی و بحثها از اوونی که تبلیغش رو اوون بالای سایت میبینه خرید میکنه.
این بهترین دلیل نیست به نظر شما!!!
قبول فعلا تبلیغ تعطیل ولی برای مدت کوتاه همین امروز فقط 700 مگ سایت پهنا باند کشیده !!!!!!!!
فکر می کنم چند صفحه قبل راجع به در آمد صحبت کردید و قرار شد که وب هاستینگ ها یک مبلغی رو به عنوان اشتراک ماهیانه یا سالیانه بدهند! البته به نظر من این سایت رو بیشتر وابسته می کنه تا تبلیغات!
خیلی ها دست کمک دادند ولی حرف بود ولی خیلی هاشون هم کمک کردند

قبول فعلا تبلیغ تعطیل ولی برای مدت کوتاه همین امروز فقط 700 مگ سایت پهنا باند کشیده !!!!!!!!

Master ITX

Well-Known Member
تبریک میگم 1 دونه به پست هات اضافه شد
وقتی جواب نداری چرا بی خودی پست میزنی؟

اینکه آدم چیزی ننویسه ... بهتر از اینه که حرف خلاف واقع (مودبانه همون دروغ) تحویل افراد بده ....:)
برای 1000 بازدید تو 3 روز شما 700 مگابایت پهنای باند مصرف کردی !
امروز شده 1700 نفر

Master ITX

Well-Known Member
اینکه آدم چیزی ننویسه ... بهتر از اینه که حرف خلاف واقع (مودبانه همون دروغ) تحویل افراد بده ....
برای 1000 بازدید تو 3 روز شما 700 مگابایت پهنای باند مصرف کردی !
امروز شده 1700 نفر
عزیزم چشماتو باز کن وقتی میشینی پای کامپیوتر من چند بار بهت بگم برو اعداد رو درست یاد بگیر بعد بیا پست بزن
من نمیدونم تا کلاس چندم درس خوندی ولی همینو میدونم اعداد رو نمیتونی و تفاوت 1 از 2 رو نمیفهمی برات متاسفم
تعداد کل بازدیدها از آغاز تا این لحظه:2109
در ضمن برات بگم یه تفکری روی بازدید و ترافیک داشته باشی
ترجیح میدم دیگه ادامه ندام و اگه خواستی سره بحث رو باز کنی یا تو یاهو چت کن باهام که نمی دونم چرا جوابمو نمیدی یا برام پیغام خصوصی بزار
تاپیک رو به هم نریز بزار به یه جایی برسه تاپیک

من ساعت 12 : 51 دقیقه پست زدم و شما ساعت 23 .. تقریبا 10 ساعت بعد ... مسلما در این مدت بازدید سایت از 1700 نفر به 2100 نفر می رسه ... این نشون می ده اگر من سواد ندارم جنابعالی هم بهره هوشی ندارید که سر امر به این بدیهی نشستی به قول خودت داری منو خراب می کنی ....

هر شخصی هم می دونه برای 1000 نفر بازدید در یکی دو روز 700 مگابایت ترافیک کشیده نمی شه ..نیازی به توضیح جنابعالی ندارم ....

جدیدترین ارسال ها

بالا