گفتگوي آزاد هاستينگ

parsgibit

Member
گفتنی ها زیاده !
اما همین چند تا هاستینگی که توی این انجمن فعالیت می کنن(هاستینگ ها ! نه ای تی هاست (آیا بن میشوم ؟!))
90% اشون مدیریت بسیار پستی دارن !
البته بعضی از دسوتان هم هستن که اصلا قابل قیاس با این ها نیستند و اسمی ازشون نمیارم !
ولی برای مثال ! یکی از هاستینگ ها پر مدعای این جا که با دروغ اصلا کارشو شروع کرد (کسی دقت کنه یادش میاد کی رو میگم درضمن منم اگه یادتون باشه کله دروغاشو بر ملا کردم ! !! بحث 1 سال پیشه ... )
از آقای سیاوش مدیر ایکس هاستینگ ریسلر دامین داشتن ! آقای سیاوش هم مثل من ه خر !!! به ایشون نمی دونم چرا اعتماد کردن :) و اعتباری بهشون دادن شارژ , دامین ها رو ثبت کردن و ترنسفر کردن و جیم شدن ! خیلی راحت!
یا خود من , کرنل اوپن ویزدشونو که منفجرش کرده بودن !! که خود آیویب ازشون +100 $ بابت ورک اردر می گرفت براش درست کردم , سایت ها و وی پی اس هاش 1 روز داون بودن ! بعد منم براش اوکی کردم و همی چه اوکی شد !
بعد ایشون دبه در میارن و پولو نمیدن :)) بعد 2ماه هم که میان میگن حرموت باشه و من راضی نیستم بابت این پول :))9!!!!!
حالا چه قدره35 تومن :))
خیلی جالبه
آدم حروم زاده رو نمیشه کاریش کرد دیگه ...!!!

الان یکی از مشکل های اصلی خود مدیرای این هاستینگان !

parsgibit

Member
صنف هاستینگ رسما میگم :)) با اسکریپت مانیتورینگ های آی پی نمیشه !
دعوا و جدل سرش پیش میاد !
مخصوصا سر ریت دادن ها !

مثلا من اگه به هاستینگ ***** ریت 1 از 10 بدم ! شاید یکی دیگه بگه نه این 9 از 10 ه
نیمشه شخصی یا یه عده خاص در مورد یه جا نظر بدن !
از طرفی , همه هسایتگ ها هم همکاری نمی کنن واسه این که بگن ثبت کنید و ریت بدن یوزر هاشون!
فقط وقتی ریت میدن که دعواشون شده باشه !!!!! بعد یه ریت 0 از 10 میدن و میرن :))

Master ITX

Well-Known Member
صنف هاستینگ رسما میگم ) با اسکریپت مانیتورینگ های آی پی نمیشه !
مخصوصا سر ریت دادن ها !
العان دنیا داره از این سیستم استفاده میکنه یه نگاه بنداز علی جان
http://www.webhostingstuff.com
من به نظر شما احترام میزارم ولی خوب نظر دیگه داری؟
از طرفی , همه هسایتگ ها هم همکاری نمی کنن
ما از اول نیازی به همکاری همشون ندرایم وقتی دیدند نیاز دارند خودشون میاند
فقط وقتی ریت میدن که دعواشون شده باشه !!!!! بعد یه ریت 0 از 10 میدن و میرن
سعی ما اینه که درست کنیم بازار هاستینگ رو نه خراب ترش کنیم

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
گفتنی ها زیاده !
اما همین چند تا هاستینگی که توی این انجمن فعالیت می کنن(هاستینگ ها ! نه ای تی هاست (آیا بن میشوم ؟!))
90% اشون مدیریت بسیار پستی دارن !
البته بعضی از دسوتان هم هستن که اصلا قابل قیاس با این ها نیستند و اسمی ازشون نمیارم !
ولی برای مثال ! یکی از هاستینگ ها پر مدعای این جا که با دروغ اصلا کارشو شروع کرد (کسی دقت کنه یادش میاد کی رو میگم درضمن منم اگه یادتون باشه کله دروغاشو بر ملا کردم ! !! بحث 1 سال پیشه ... )
از آقای سیاوش مدیر ایکس هاستینگ ریسلر دامین داشتن ! آقای سیاوش هم مثل من ه خر !!! به ایشون نمی دونم چرا اعتماد کردن :) و اعتباری بهشون دادن شارژ , دامین ها رو ثبت کردن و ترنسفر کردن و جیم شدن ! خیلی راحت!
یا خود من , کرنل اوپن ویزدشونو که منفجرش کرده بودن !! که خود آیویب ازشون +100 $ بابت ورک اردر می گرفت براش درست کردم , سایت ها و وی پی اس هاش 1 روز داون بودن ! بعد منم براش اوکی کردم و همی چه اوکی شد !
بعد ایشون دبه در میارن و پولو نمیدن :)) بعد 2ماه هم که میان میگن حرموت باشه و من راضی نیستم بابت این پول :))9!!!!!
حالا چه قدره35 تومن :))
خیلی جالبه
آدم حروم زاده رو نمیشه کاریش کرد دیگه ...!!!

الان یکی از مشکل های اصلی خود مدیرای این هاستینگان !

صنف هاستینگ رسما میگم :)) با اسکریپت مانیتورینگ های آی پی نمیشه !
مخصوصا سر ریت دادن ها !

مثلا من اگه به هاستینگ ***** ریت 1 از 10 بدم ! شاید یکی دیگه بگه نه این 9 از 10 ه
نیمشه شخصی یا یه عده خاص در مورد یه جا نظر بدن !
از طرفی , همه هسایتگ ها هم همکاری نمی کنن واسه این که بگن ثبت کنید و ریت بدن یوزر هاشون!
فقط وقتی ریت میدن که دعواشون شده باشه !!!!! بعد یه ریت 0 از 10 میدن و میرن :))

اينم حرفيه !!!
علي ميگم تو كه هاستينگ را گذاشتي كنار و واردم هستي بيا با مستر جان 2تايي اين كارو شروع كنيد !!!
نظرت چيه ؟:oops:

Master ITX

Well-Known Member
اينم حرفيه !!!
علي ميگم تو كه هاستينگ را گذاشتي كنار و واردم هستي بيا با مستر جان 2تايي اين كارو شروع كنيد !!!
نظرت چيه ؟
ما که با علی مشکلی نداریم یعنی در کل با کسی مشکل نداشتم و نخواهم داشت ولی خوب دیگه بعض وقت ها یه سری ادم تهمت دروغی میزنند
بچه ها من امشب می خوام برم یه مهمونی شاید نتونم درست این تاپیک رو همراهی کنم به حر حال شرمنده

ما که با علی مشکلی نداریم یعنی در کل با کسی مشکل نداشتم و نخواهم داشت ولی خوب دیگه بعض وقت ها یه سری ادم تهمت دروغی میزنند
بچه ها من امشب می خوام برم یه مهمونی شاید نتونم درست این تاپیک رو همراهی کنم به حر حال شرمنده
ببینید من با مستر جان موافقم !من مستر جان رو قبول دارم! اما باید بقیه هم نظر بدن!

Master ITX

Well-Known Member
ببینید من با مستر جان موافقم !من مستر جان رو قبول دارم! اما باید بقیه هم نظر بدن!
منم همین حرفو میزنم منم میگم اگه قرار باشه یکی مدیریت کنه پس باید خیلی ها کمکش کنند و قبولش داشته باشند
وگر نه مثل چند سال پیش یه فروم میزنم وبعد یه مدت دوباره میبندمش !!! ولی میخوایییم این بار با کمک همگی این کارو درست کنیم
در ضمن بگم العان خیلی از این جوجه هاستینگ ها سعی دارند این تاپیک رو به بیراه بکشند و به خواستشون که همون بسته شدن این تاپیکه برسند پس شما بچه ها نباید بزارید کسی سوال و جواب های بیمورد در این زمینه پست بده
با تشکر از همگی

Master ITX

Well-Known Member
منم همین حرفو میزنم منم میگم اگه قرار باشه یکی مدیریت کنه پس باید خیلی ها کمکش کنند و قبولش داشته باشند
وگر نه مثل چند سال پیش یه فروم میزنم وبعد یه مدت دوباره میبندمش !!! ولی میخوایییم این بار با کمک همگی این کارو درست کنیم
در ضمن بگم العان خیلی از این جوجه هاستینگ ها سعی دارند این تاپیک رو به بیراه بکشند و به خواستشون که همون بسته شدن این تاپیکه برسند پس شما بچه ها نباید بزارید کسی سوال و جواب های بیمورد در این زمینه پست بده
با تشکر از همگی

با تشکر از همگی
اکثر همکاران گرامی هاستینگ با شما موافق هستند و نمی ذاریم جوجه ها...... بیان بپرن وسط! و کار ما رو خراب کنن!

آخرین ویرایش:

ehsanch

Active Member
به نظر من اولین چیزی که لازمه یه انجمنه که هرکسی بیاد راحت حرفشون بزنن بدون ترس از بن شدن یا بسته شدن تاپیک.

Mandana

Active Member
به نظر من اولین چیزی که لازمه یه انجمنه که هرکسی بیاد راحت حرفشون بزنن بدون ترس از بن شدن یا بسته شدن تاپیک.

تا وقتی حرف حساب زده بشه ترسی از بن شدن یا بسته شدن تاپیک قرار نیست وجود داشته باشه
اما اگر منظورتون اینه که مثل سایر تاپیک هایی که بسته شده توشون فحاشی بشه یا توهین و موارد مشابه، فکر نکنم اون انجمن زیاد دوام بیاره چون از داخل خودش می پوسه

تا وقتی حرف حساب زده بشه ترسی از بن شدن یا بسته شدن تاپیک قرار نیست وجود داشته باشه
اما اگر منظورتون اینه که مثل سایر تاپیک هایی که بسته شده توشون فحاشی بشه یا توهین و موارد مشابه، فکر نکنم اون انجمن زیاد دوام بیاره چون از داخل خودش می پوسه

بله درسته ما که قرار نیست فحشی به کسی بدیم داریم درست و حسابی حرف می زنیم فکرم نمی کنم ببندن اگه می خواستن ببندن تا حالا بسته بودن بچه ها نگران بسته شدن تاپیک نباشید تا زمانی که حرف درست زده میشه خوب معلومه فقتی کسی می یاد فحش میده می بندن!!!!!!!!!!!!!!!
نترسید همینجا بیان می کنیم!
ببنید الان بریم یه انجمن بزنیم همه می یان خراب می کنن فحش بازار میشه!!!!!!!!!
اصلا بیخیال همینجا می زنیم چون همه از ترس بسته شدن تاپیک درست حرف می زنن!!!

آخرین ویرایش:

websoft

Member
يک جمع بندي کنيد ببينيم اين 112 تا پست حرف آخرش ( بدون تغيير ) چي هست.

کار شما دوستان کار خیلی خوبی هست ... اما چند نکته رو در باب تجربه خدمت شما عرض می کنم :

1. همانطور که شما خیلی ها رو جوجه فرض می کنید .. شرکت های بزرگی هستند که شما رو جوجه فرض می کنند و ممکنه اصلا ما رو قبول نکنند ، این طرح و ... و یا اگه بخواند همکاری کنند کلی شرط و شرو بذارند.

2. این صنف باید یک نظارت قوی بیرونی داشته باشه ... این طور نباشه یه عده سرویس دهنده برای خودشون قانون تعریف کنند.

3. قوانین باید مقبولیت داشته باشه و منطقی باشه

4. چه تضمینی برای امنیت واقعی سرورها وجود داره ؟ کی تایید می کنه ؟ آیا اینکه فقط هر کس شرکت داشته باشه یا سرور داشته باشه کافیه ؟

5. پایه های اعتماد مشتری به هاستینگ چیه ؟ شرکت .. امنیت ؟ قیمت یا ...

6. کار شما تعریف شده نیست .. پس اول تعریفش کنید

7. تو تمام دنیا پله اول هاست فروختن ریسلری ... وی پی اس ... سمیددیکیت و سرور و ... هست اما تو ایران همه از آخر شروع می کنند می آند به اول .. ریسلر بودن ننگ نیست ! ننگ اینه که ادم فقط ادعا کنه بعد فردا سرورش هک شه یا کلی باگ امنیتی رو سرورش باشه ... مشتری از کجا بدونه ...
ننگ اینه که طرف پای قولش نباشه ...

8. موارد دیگه رو بعد می گم

اقا یان محترم ! انجمن رو به بیراهه نکشید!
کسی حق نداره انجمن رو به بیراهه بکشه! بقول دوست عزیزمون این همه پست دادیم چرا نتیجه گیری نمی کنید!
اقایان محترم و جوجه هاستینگ ها!!!!!!!!!!!! خواهشن ببینید چی می گم گفتم خواهشن انجمن رو به بیراهه نکشید!

اقایان و همکاران گرامی لطف می کنید نظراا گرانقدرتون رو بیان کنید و ما استفاده کنیم!
اگر هم یه زحمتی بگشید قوانینی رو که من دسته بندی کرده بودم رو با کمک هم کامل کنیم ممنون میشم! یادتون که نرفته چی گفتیم باید قوانین مرجع داشته باشیم!

=============== انجمن رو به بیراهه نکشیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد =============== نتیجه بگیریم=====

Master ITX

Well-Known Member
اکثر همکاران گرامی هاستینگ با شما موافق هستند و نمی ذاریم جوجه ها...... بیان بپرن وسط! و کار ما رو خراب کنن!
ممنون از شما
فکر نکنم کسی قرار به این دشته باشه کسی رو بن کنه
ما اصلا قرار نیست از این کارا کنیم ما قراره درست کنیم بازار رو نه خراب ترش کنیم
يک جمع بندي کنيد ببينيم اين 112 تا پست حرف آخرش ( بدون تغيير ) چي هست.
نتیچه گیری که کردیم این بوده کهبا یه صنف درستش کنیم و اینم خیلی راه بوده
کار شما دوستان کار خیلی خوبی هست ... اما چند نکته رو در باب تجربه خدمت شما عرض می کنم :
ببخشید ولی شما چند وقته تو زمینه هاستینگ فعالیت میکنید که این طور میگید تجربه؟!!!!!واقعا جالبه!!!!!!
شرکت های بزرگی هستند که شما رو جوجه فرض می کنند و ممکنه اصلا ما رو قبول نکنند ،
از این جملت خوشم اومد گفته بودی ما خوب من حالا یه مثال برات میزنم متوجه بشی
هاستینگه های بزرگ رو ما کاری بهشون نداریم چون اونا کارشون رو میکنند و مدت طولانی هست میکنند ولی ما میخوایم اینایی که تازه کارند رو جلوشون رو بگیریم به بیراه نرند
و یا اگه بخواند همکاری کنند کلی شرط و شرو بذارند.
من با یه سریشون حرف زدند موافق بودند
2. این صنف باید یک نظارت قوی بیرونی داشته باشه ... این طور نباشه یه عده سرویس دهنده برای خودشون قانون تعریف کنند.
3. قوانین باید مقبولیت داشته باشه و منطقی باشه
ما هم داریم همین کارو میکنیم و مقبولیت همه رو میگیریم
4. چه تضمینی برای امنیت واقعی سرورها وجود داره ؟ کی تایید می کنه ؟ آیا اینکه فقط هر کس شرکت داشته باشه یا سرور داشته باشه کافیه ؟
7. تو تمام دنیا پله اول هاست فروختن ریسلری ... وی پی اس ... سمیددیکیت و سرور و ... هست اما تو ایران همه از آخر شروع می کنند می آند به اول .. ریسلر بودن ننگ نیست ! ننگ اینه که ادم فقط ادعا کنه بعد فردا سرورش هک شه یا کلی باگ امنیتی رو سرورش باشه ... مشتری از کجا بدونه ...
ننگ اینه که طرف پای قولش نباشه ...

8. موارد دیگه رو بعد می گم
ما اسم دامین رو هنوز پیدا نکردیم شما داری چی میگید بابا هول نکنید این کاره 1 روز نیست
در ضمن بگم پستی بزنید که به تاپیک کمک کنه نه به بیراه بکشه

Master ITX

Well-Known Member
خوب بچه ها نظری در مورد دامین ندارید؟
دامین دات کام ثبت کنیم یا دات ای ار؟
نظری دارید بگید

nimafire

find / -name Support > u
سلام. شرمنده نبودم.یه سری مشکلات بود.مثلا ورژن 2 هاستینگ و ... .
خب.به نظر من .ir باشه.
ما ایرانی هستیم و صنف ما مربوط به ایرانی ها هست.از روسی ها یاد بگیریم که .ru همش ثبت میکنن.نه ایران که بند نافشونو با .com بریدن.بگذریم.
قوانین چی شدن؟
و با چه شرایطی عضو بگیریم؟
قضیه صحبت با مراجع قانونی چی شد... .

آخرین ویرایش:

nimafire

find / -name Support > u
در مورد نامش.به نظر من بهتره یه نامی باشه که مخفف بشه.مثلا سیستم نظارت بر هاستینگ های ایران که بشه snhi .
منظورم این جوری هست.

سلام دوستان عزیز و گرامی و همکاران محترم

خدا رو شکر الان خوب شد عالی شده!
در مورد دامین خوب اکثرا باید نظر بدن و همه با هم یکی رو انتخاب کنیم که:
اولا ایرانی باشه! هویت خودمون رو حفظ کنیم!مثل همین چیزی که دوست عزیزمون گفت!
دوما اسمی باشه کاملا معنی داشته باشه مثل همین چیزی که دوست عزیزمون افاق جان گفتن!
سومن همه باید نظر بدن و تایید کنن و کلمات مخفف عالیه یعنی توی انتخاب اسم باید همین روال رو در پیش بگیریم
چهارمن من چند اسم رو در نظر دارم می خوام نظر همه رو بدونم البته معنی همه رو هم ارائه می دم!

=================================================
بهترین گواهینامه هاستینگ های ایران The Best Certifecate Hosting Iran bchi.ir
=================================================
سایت نظارت هاستینگ های ایران Snhi.ir
================================================
معرفی هاستینگ های برتر ایران mhbi.ir
صنف معرفی هاستینگ های ایرانی smhi.ir

من چند تا که به نظرم می رسید گفتم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم و با هم فکری هم یک دامین مناسب برای این صنف پیدا کنیم
همگی موفق باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا