گفتگوي آزاد هاستينگ

egcom

Member
ببخشيد من هم يك نظر داشتم نميدونستم جاش اينجاست يا نه ولي خب ميگم . بنظرم من ( كه يك مشتري هستم ) يكي از اصلي ترين معضلاتي كه بخاطر وجود جوجه هاستينگ ها بوجود مياد اطلاع نداشتن مشتري است . راستش دقيق ملتفت نشدم كه شما ميخوايد چكار كنيد . اما بنظرم در كنار بقيه كاراتون اگر يك فروم باشه كه يك جورايي حكم پشتيباني هاستينگ ها باشه خيلي خوب ميشه . يعني هر هاستينگ يك انجمن تا ديگه من كه هيچي حاليم نيست ميام اونجا از مدير پشتيباني سوال ميكنم اون جرات نكنه كه منو بپيچونه و بدونه كه تحت نظارت خيلي ها هست . از طرف ديگه مشتري كه هنوز هاستينگ مورد نظر رو انتخاب نكرده مياد تو اين انجمن و يه گردي ميزنه ميبينه پشتيباني چط.ره . كيا چه مشكلاتي دارن ؟ آيا مشكلشون حل شده ؟ .
ببخشيد كه تاپيك رو منحرف كردم

Master ITX

Well-Known Member
خب.به نظر من .ir باشه.
نظر خودم هم ir بود پس ای ار ثبت میکنیم
قوانین چی شدن؟
و با چه شرایطی عضو بگیریم؟
پله پله :d
قضیه صحبت با مراجع قانونی چی شد... .
من از اتفاق دنبالش بودم ولی تعطیلی و بین التعطیلی خراب کرده کارو هیچ کسی نیست

Master ITX

Well-Known Member
ببخشيد من هم يك نظر داشتم نميدونستم جاش اينجاست يا نه ولي خب ميگم .
سلام البته که میتونید بگید این چه حرفیه!
. بنظرم من ( كه يك مشتري هستم ) يكي از اصلي ترين معضلاتي كه بخاطر وجود جوجه هاستينگ ها بوجود مياد اطلاع نداشتن مشتري است .
ما هم میخوایم همین کارو بکنیم که بچه ها با یک هفته یا 3 روز حالا هرچی جستجو تو فرومی که میخوایم بزنیم یه هاست خوب پیدا کنند
. راستش دقيق ملتفت نشدم كه شما ميخوايد چكار كنيد .
انجمن تخصصی وب هایتنگ + معرفی سایت های هاستینگ
. اما بنظرم در كنار بقيه كاراتون اگر يك فروم باشه كه يك جورايي حكم پشتيباني هاستينگ ها باشه خيلي خوب ميشه .
نظر ما هم همینه
خواهش میکنم بهتر هم شد

با سلام بلا نسبت دوستان بله وقتی طرف میاد یه وی پی اس میگیره ماهی 30 تومن بعد تو قیمت ها .....حالا من و امسال من یه Dedicated

میگیرند ماهی ..... میدن فرق من چیه من که با سرورم سایت های زیادی میشه میزبانی کرد من نمیتونم قیمت مفت بدم!!:sad::cry::cool:

با سلام بلا نسبت دوستان بله وقتی طرف میاد یه وی پی اس میگیره ماهی 30 تومن بعد تو قیمت ها .....حالا من و امسال من یه dedicated

میگیرند ماهی ..... میدن فرق من چیه من که با سرورم سایت های زیادی میشه میزبانی کرد من نمیتونم قیمت مفت بدم!!:sad::cry::cool:

از نماینده درصدی تا اون کسی که 15 سرور داره همه حق فروش دارند ... اما باید متعهد باشند ...
این تعهد و مسئولیت پذیریه که مهمه

Master ITX

Well-Known Member
با سلام بلا نسبت دوستان بله وقتی طرف میاد یه وی پی اس میگیره ماهی 30 تومن بعد تو قیمت ها .....حالا من و امسال من یه dedicated

میگیرند ماهی ..... میدن فرق من چیه من که با سرورم سایت های زیادی میشه میزبانی کرد من نمیتونم قیمت مفت بدم!!
ما اصلا همچین هدفی رو نداریم اصلا .... اصلا
ما فقط می خوایم اطلاعات مردم رو بالا بیاریم تا نسبت به خریدی که میکنند آگلاه باشند همینو بس
از نماینده درصدی تا اون کسی که 15 سرور داره همه حق فروش دارند ... اما باید متعهد باشند ...
این تعهد و مسئولیت پذیریه که مهمه
دقیقا همین کار ممنون از شما

Mandana

Active Member
ببخشيد من هم يك نظر داشتم نميدونستم جاش اينجاست يا نه ولي خب ميگم . بنظرم من ( كه يك مشتري هستم ) يكي از اصلي ترين معضلاتي كه بخاطر وجود جوجه هاستينگ ها بوجود مياد اطلاع نداشتن مشتري است . راستش دقيق ملتفت نشدم كه شما ميخوايد چكار كنيد . اما بنظرم در كنار بقيه كاراتون اگر يك فروم باشه كه يك جورايي حكم پشتيباني هاستينگ ها باشه خيلي خوب ميشه . يعني هر هاستينگ يك انجمن تا ديگه من كه هيچي حاليم نيست ميام اونجا از مدير پشتيباني سوال ميكنم اون جرات نكنه كه منو بپيچونه و بدونه كه تحت نظارت خيلي ها هست . از طرف ديگه مشتري كه هنوز هاستينگ مورد نظر رو انتخاب نكرده مياد تو اين انجمن و يه گردي ميزنه ميبينه پشتيباني چط.ره . كيا چه مشكلاتي دارن ؟ آيا مشكلشون حل شده ؟ .

العان هم خیلی هاستینگ ها فروم مختص به خودشون رو دارن.

ببخشید رک حرفم رو می زنم اما فکر کنم بزرگترین مشکل هاستینگ ها این هست که هیچ کدوم، بقیه رو بجز خودش قبول نداره
یعنی یکجورایی با هم یکدست کار نمی کنن
حتی همینجا هم العان خیلی ها میان به همدیگه تیکه میندازن
به نظر من اولین کاری که باید بکنن اینه که در راستای اهداف مشترکشون، خصوصت، غرور یا هر چیز دیگه که اسمش هست و رکنار بذارن و یکدست بشن
تا قبل از اون هر جور هم بخوان کار مثبتی صورت بدن، به هیچ نتیجه ای نمی رسن
بعد از این مرحله می تونن یک نفر رو که بزرگتر و با تجربه تر هست رو بعنوان لیدر انتخاب کنن تا پیشنهاد ها رو جمع بندی کنه و اونهایی که منطقی تر هستش رو در صورت نیاز بررسی کنه
انجمن هاستینگ زدن کار سختی نیست اصلن.مهم نفس اون عمله و اینکه بتونین با هم دلهاتون رو یکی کنین
نه می دونم دلیل اینهمه تکه انداختن چیه نه می خوام بدونم.اما شماها همه با هم همکارین، باید هوای همدیگه رو داشته باشین
البته فکر نکنم برای شماها کار سختی باشه چون همه تون ماهین.
البته ببخشید که نظر دادم اما خوب چون سایر دوست جان ها گفتن نظرم رو بگم، گفتم
در کل، امیدوارم موفق باشین
4ut4w80.gif

mehriz

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزيز
به نظر من مدير محترم Mandana_ns خيلي حرفهاي قشنگي زدن.
من بر اين باور كم هيچ وقت يه دست صدا ندارد. به اميد اين كه همه عزيزان يه روز مثل برادر باشيم و هيچ خصومت و ... بينمون نباشه.

egcom

Member

ببخشید رک حرفم رو می زنم اما فکر کنم بزرگترین مشکل هاستینگ ها این هست که هیچ کدوم، بقیه رو بجز خودش قبول نداره
به نظر من اولین کاری که باید بکنن اینه که در راستای اهداف مشترکشون، خصوصت، غرور یا هر چیز دیگه که اسمش هست و رکنار بذارن و یکدست بشن
بعد از این مرحله می تونن یک نفر رو که بزرگتر و با تجربه تر هست رو بعنوان لیدر انتخاب کنن تا پیشنهاد ها رو جمع بندی کنه و اونهایی که منطقی تر هستش رو در صورت نیاز بررسی کنه
انجمن هاستینگ زدن کار سختی نیست اصلن.مهم نفس اون عمله و اینکه بتونین با هم دلهاتون رو یکی کنین
نه می دونم دلیل اینهمه تکه انداختن چیه نه می خوام بدونم.اما شماها همه با هم همکارین، باید هوای همدیگه رو داشته باشین
البته فکر نکنم برای شماها کار سختی باشه چون همه تون ماهین.
4ut4w80.gif

بله فروم مختص به خودشون رو دارن اما همه كه ندارن . دوم اينكه فروم دست خودشونه اگر شما مدير هاستينگ ديگه بري تو اون فروم و بگي كه اين چه پشتيبانيه و شما داري سر مشتريات به اين دليل و اين دليل كلاه ميزاري اونا هم شما رو بن ميكنن تا ديگه مزاحم نشي. اما فكر ميكنم اگر يك فروم باشه كه مشتري بتونه با گشتن توش به پشتيباني قوي و امكانات هاستينگ ها پي ببره خيلي كارساز باشه . اينطوري هاستينگ هايي هم كه تازه كارن اما كارشون درسته و يك چيزي بارشون هست مشخص ميشه .

Master ITX

Well-Known Member
سلام مانی جان خوبید ؟؟ ممنون از اینکه کمک میکنید
فروم مختص به خودشون رو دارند درسته ولی اینها که ساپورت واقعی رو تو فرومشون نمیکنند اصلا کلا این فروم یه چیز مثل کشکه چرا دروغ بگم
شاید ماهی 1 بار هم بهش سر نزنند و اگه بری تو فرومشون بگی اقا اینطوری شده چرا اونطوری شده بنت میکنه میگه خوش آومدی! همونطوری که دوستمون گفت
قشنگ به حرفی اشاره ردید که من کردم
من تو webhostingtalk.com خیلی رفت و اومد دارم وخیلی ها هم میشناسم توشون نکته خیلی جالب همیشه برام این بوده که چقدر این هندیها پشت همدیگه هستند تو فروم هوای همدیگه رو دارند و نمیزارند حتی یکی از تازه کاراشون ضرر مکنه ولی ما ایرانی ها چی؟؟؟! اصلا وقتی یکی بهمون میگمه من چه شکلی مثلا ایم برنامه رو سرور نصب کنم بهش میگی برو وقت ندارم !! خدایی این کارو میکنید یا نه !!! من تا جایی که تونستم به بچه ها کمک کردم هرکی پی ام داده جواابشو در حد خودم در توانم دادم
من این حرفو قبول دارم و از بچه ها میخوام کمک به همدیگه بدند تا این سایت بیاد رو پا چون خیلی کاره خودشون راحت میشه العان نیازه ایرانه که یه همچین سایتی داشته باشه .
من بیشتر به نکته ای که قرمز کردم خیلی توجه دارم و بگم بیشتر بچه های هاستینگ منو میشناسند من خودم خدمات هاستینگ ندارم که بخوام یه طرفه باشم تجربه هم بگم کافیه نمیگم کاملم ولی میگم کافیه حالا دیگه بچه ها تا حالا به من اطمینان کردم منم قبول کردم حالا راستشو بخواید کاره آسونی هم نیست بعضی وقت ها میگم نکنه نتونی مدیریت کنی بعد میگم نه با کمک خدا ایشالا و کمک بچه ها مدیریتش میکنیم
.دلیلشو من برا بچه ها میگم چون فکر میکنند با این کار مشتری که قراراه جذب اون طرف بشه میاد و جذب خودش میشه غافل از اینکه اون طرف یه کینه از این فرد به دل میگیره و بعدا باعث 100 تا مشکل میشه ولی در صورتی که با هم رفیق باشند مثلا یکی نمیکشه سرورش یه سایتو میده براش مثلا 1 ماه نگه داره برا خودم چندین بار شده که بچه ها پی ام میدند میگند ما سرورمون جا نداره از بچه ها کسی میشناسی سرور خالی داشته باشه یه مدتت مثلا این سایت رو نگه داره و .......
خواهش میکنم این چه حرفیه شما دیگه مدیریت فروم میکنی ما از شما کمک نگیریم از کی باید کمک بگیریم؟؟؟؟؟!!!
ما هم همین امید رو داریم و براش تلاش میکنیم و میتونیم
من بر اين باور كم هيچ وقت يه دست صدا ندارد. به اميد اين كه همه عزيزان يه روز مثل برادر باشيم و هيچ خصومت و ... بينمون نباشه.
جمله قشنگی بود ممنون و ما هم لاش میکنیم که همین طور بشه
اما فكر ميكنم اگر يك فروم باشه كه مشتري بتونه با گشتن توش به پشتيباني قوي و امكانات هاستينگ ها پي ببره خيلي كارساز باشه . اينطوري هاستينگ هايي هم كه تازه كارن اما كارشون درسته و يك چيزي بارشون هست مشخص ميشه .
ما هم همین فکرو در نظر داریم
با تشکر از همگی در پایان بگم ما منتظر پیشنهادات انتقادات شماها دوستان هستیم

websoft

Member
اين فروم کلي براي اين هست که : کسي نميگه ماست من ترشه ، پس حتما بايد باشه
يعني کلا محور اين تاپيک همين هست

آخرین ویرایش:
بله دوستان گرامی ما هم باید همین کارو بکنیم هر هاستینگ باید یک فروم منحصر به فرد مخصوص خودش داشته باشه اما حالا مشتری جدید چطوری میفهمه اینکه میری انجمن این هستینگ رو می بینه اگه پیشتیبانی خوب بو میخره اما اینجا بعضی چیزها نامفهومه!!! اولا باید یک وب سایتی که قبلا حرفشو زدیم توسط مستز جان عزیز راه اندازی بیشه (بقیه هم باید نطر بدن) تا از جلوی خیلی کارها جلوگیری بشه! تا مشکلی نداشته باشیم!

Master ITX

Well-Known Member
سلام بچه ها دامین رو ثبت کردیم 5 ساله و حدود یه 15 نفری در مورد دامنه نظر دادند
نام دامین : WebHostingTalk.Ir
خیلی از بچه ها موافق دامین بودند چون نام دامنه برمیگرده به .com اش که بزرگترین فروم تخصصی وب هاستینگ هست تو دنیا برا همین ما هم تصمیم گرفتیم دات ای ارش رو ثبت کنیم
خوشحال میشیم در مورد دامنه نظر بدید
خوب بچه ها به نظر شما از چه سیستمی برای فرومش استفاده کنیم؟
من که خودم میگم VB و براش هم یه لایسنس میگیریم و ادامه میدیم
بیشتر اطلاعات رو تو چت از بچه ها میپرسم و بیشترشون هم راضی بودند در این مورد که VB نصب کینم حالا به هر حال خوشحال میشم بچه ها هم نظر بدند
با تشکر

Master ITX

Well-Known Member
عالي شد ... موافقم
مممنوم ازتون
راستی من شما رو اددد دارم تو یاهو؟
اخه ما می خوایم شبا یه کنفرانس بگیریم در مورد سایت
حالا اگه دوست داشتی منو ادد کن از اخرین اخبار با اطلاع بشی

افرین داداش عالی شده خیلی خیلی خوبه بیخود نیست قبولت داریمااااااااااااااااااااا:)افرین منم با این وی بی و لیسانسش موافقم خوبه!

vatanmusic

Well-Known Member
ehsanch عزيز قرار نشد توي اين تاپيك بد گويي و مسائل قبلي ذكر بشه

ممنون ميشم اديت كنيد

ehsanch

Active Member
منم نمیخوام موضوع منحرف بشه. منتها خواستم منظورمو از سایر تاپیک هایی که بسته شدصحیح تر برسونم.

اگه پست 2 تاپیک را بخونید میبینید که شروع کننده موضوع هم خودم بودم. بنابر این دلم نمیخواد مشکلی پیش بیاد.

ادامه بدید...

Master ITX

Well-Known Member
سلام بر همگی
با تلاشی که بچه ها توی این چند روز کردند و خیلی ممنون ازشون
سایت به امید خدا تا یه چند روز دیگه کاملا درست می شه و راه میفته فقط یه سری بخش بندی این کاراش مونده
جا داره از تمام بچه هایی که این چند روز کمک کردند تشکر کنم واقعا تنهایی نمیدونستم چه شکلی انجام بدم
بازم ممنون
تا شروع سایت فعلا همین جا ادامه میدیم تاپیک رو

جدیدترین ارسال ها

بالا