گفتگوي آزاد هاستينگ

Master ITX

Well-Known Member
بی طرفی.
اینو اول معلوم کنید.این جا کی بی طرف هست؟
کی این جا هاستینگ نداره؟که بخواد میزبانی کنه اون سایت رو و بعد از یک مدت از اعتبار مثلا اون آرم نخواد سوی استفاده کنه؟
فکر کنم گفتم من هاستینگ کار نمیکنم و فقط کمک برا منیج سرور
باید سایت رسمی باشه.
حق عضویت بگیره.
کارش این باشه.چند نفر مسول باشن.
میتونم انجام بدم
سازمان آی تی سایت رو تایید کنه و قانونی باشه و با اعضای متخلف از قوانین برخورد کنه.مانند فیلتر شدن سایت و آی پی.
فردا صبح پیگیری میکنم ببینم امکانش هست
پارتی باید باشه ولی بازم سعی میکنم
بچه ها.صنف بازار هاستینگ رو خودمون ایجاد کنیم.
موافقم
مثلا از هر عضو ماهیانه 2000 تومن بگیرن.
با پولش یه vps اون فرد بی طرف بگیره و از اون سرویس بده.
بقیه پول هم مال خودش.حق کارش.
نیاز به مشورت بیشتر داره فکر خیلی خوبیه
sarsabz در مورد دوست عزیزمون
شما که خودت هاستینگی هستی
در ضمن یه ریسیلر نمیدونم از کجا داری
و فکر هم نکنم اطلاعات کافی دارید در این زمینه حالا به هر حال امیدوارم موفق باشید

آخرین ویرایش:

sarsabz

Member
به بخشید کی گفته من هاستینگ دارم؟ پلان ریسلری با 20 تا سی پنل رو شما می گید هاستینگ!
ضمن اینکه من در حد هاستینگ زدن نیستم! برای این سایتی هم که گفتم از اول قصدم به کار گیری افراد خبره هست.
---
به هر حال این نیاز این بخش هاستینگ هست و باید انجام شه،
اما یک نکته ای که شما فراموش کردید در دسترس ترین چیز و مقبول ترین چیز مثل جامعه های انسانی آرای دیگران و نظر دیگران است، من خودم به شخصه در سی نت که مطالعه می کنم نقد کاربران برام مهمتر از نقد کارشناسان اون هست!!! چون کار بران با اون کالا واقعا سرو کله زدند، اگر اینکار رو می خواد بکنید حتما بخش اعظمی رو بسپارید دست مشتری ها!

nimafire

find / -name Support > u
اتفاقا هزینه باید بگیری.حتی اگه بشه هزینه خیلی کم نباشه.
دلیلش اون تعهدی هست که ایجاد میشه.
شما برو تو خیابون.بپرش صنف فلان چیز.حق عضویت داره یا نه.
اگه این کار قراره انجام بشه حرفه ای باشید.

Master ITX

Well-Known Member
به بخشید کی گفته من هاستینگ دارم؟ پلان ریسلری با 20 تا سی پنل رو شما می گید هاستینگ!
ضمن اینکه من در حد هاستینگ زدن نیستم! برای این سایتی هم که گفتم از اول قصدم به کار گیری افراد خبره هست.
---
اما یک نکته ای که شما فراموش کردید در دسترس ترین چیز و مقبول ترین چیز مثل جامعه های انسانی آرای دیگران و نظر دیگران است، من خودم به شخصه در سی نت که مطالعه می کنم نقد کاربران برام مهمتر از نقد کارشناسان اون هست!!! چون کار بران با اون کالا واقعا سرو کله زدند، اگر اینکار رو می خواد بکنید حتما بخش اعظمی رو بسپارید دست مشتری ها!
فروم رو از بحث اصلیش خارج نکنید خواهش میکنم
به کاره خودتون ادامه بدید

---
داداش من اصلا قصد ما هم جلو گیری از افرادی همچون شماست البته ببخشیدا !!! عذر می خوام اما نباید کسی که دارای نمایندگی و هاستینگ هست باشه! در ضمن من قبولش دارم خوب دیگرانم باید نظر بدن من دارم دیگرانم هستن داداش من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:)

Master ITX

Well-Known Member
اتفاقا هزینه باید بگیری.حتی اگه بشه هزینه خیلی کم نباشه.
دلیلش اون تعهدی هست که ایجاد میشه.
شما برو تو خیابون.بپرش صنف فلان چیز.حق عضویت داره یا نه.
اگه این کار قراره انجام بشه حرفه ای باشید.
حالا شماها اوکی رو بدبد بقیش رو تو خوده سایت حرف میزنیم

دوستان گرامی و همکاران محترم ایا ایشون رو قبول دارید؟

شروع کنیم و استارت رو بزنیم تا همه ی هاستینگ ها راحت بشن!!!!
مدیران محترم سایت نظری ندارن؟

nimafire

find / -name Support > u
من از اول موافق بودم.
برای همکاری و ایجاد این ایده.کاملا هم به عنوان عضو فعال این پروژه هستم در خدمتتون

nimafire

find / -name Support > u
استارت بزنید؟
تا الان ما به یه نتیجی گیری نرسیدیم هنوز.هنوز معلوم نیست میخوایهیم چه کار کنیم.
بهتره دوستان بحث رو روی این قضیه ادامه بدن.
یه الگوریتم بکشید.ببینیم باید چکار کنیم.

Master ITX

Well-Known Member
من از اول موافق بودم.
برای همکاری و ایجاد این ایده.کاملا هم به عنوان عضو فعال این پروژه هستم در خدمتتون
خیلی ممنون از شما
شما که باشید اولین دیتا سنتر خصوصی ایران هم پشتمونه
استارت بزنید؟
اگه از فردا شروع کنیم فکر کنم یه چند وقت دیگه ای شروع به کار کنه (1ماه یا 2 ماه)
تا الان ما به یه نتیجی گیری نرسیدیم هنوز.هنوز معلوم نیست میخوایهیم چه کار کنیم.
به نظر من یه انجمن تخصصی هاستینگ+ یه CMS واسه امتیاز دادن به هاستینگ ها و مدت اعتبار این چیزا
مثلا تو دنیای هایپ ها یه سری سایت مثل www.hothyips.com هست که ستاره میده من هم اسکریپتشو دارم + مدل هاستینگشو
نظری دارید بگید استفاده کنیم

خیلی ممنون از شما
شما که باشید اولین دیتا سنتر خصوصی ایران هم پشتمونه

اگه از فردا شروع کنیم فکر کنم یه چند وقت دیگه ای شروع به کار کنه (1ماه یا 2 ماه)

به نظر من یه انجمن تخصصی هاستینگ+ یه CMS واسه امتیاز دادن به هاستینگ ها و مدت اعتبار این چیزا
مثلا تو دنیای هایپ ها یه سری سایت مثل www.hothyips.com هست که ستاره میده من هم اسکریپتشو دارم + مدل هاستینگشو
نظری دارید بگید استفاده کنیم

خوبه اگه توی فارسی سازی اسکریپت و یا وا خود اسکریپت و... مشکلی داشتین من در خدمتم php خوب بلدم!
خوب حالا می مونه قوانین!!!!!!
بشینیم قوانین ارائه بدیم قوانینی که من نوشته بودم رو تکمیل کنید تا اخرش بریم!

آخرین ویرایش:

websoft

Member
اطلاعات ناقصه ، هنوز به نظر مياد قسمت هايي مونده ، تو بيست تا پست آخري فقط ميگيد استارت بزنيم - چي رو ؟ رو حساب باشه ، صبر کنيد فعلا ... ! ايده هاي جديد ... !!!

باشه منتظر ایده های جدید همکاران هستیم و می مونیم اما تا اونها بیان ایده بدن ما این قوانین را کمی رو برا کنیم تا عقب نمونیم!

PadinaWebGroup

Active Member
منم شديدا با نيما موافقم !!! بايد يه صنف هاستينگ بزنيم !‌ حساب شده و دقيق

جدیدترین ارسال ها

بالا