گفتگوي آزاد هاستينگ

websoft

Member
به نظر من دستورات ، ‌قوانين کلي ، بر پايه ي نظرات هاستينگ هاي موافق با اين عملکرد به صورت متني با پسوند doc. ، شرکتي تهيه بشه ( مطابق با نظرات هاستينگ ) ،‌ درج شدش در يک سايت رسمي قرار داده بشه به صورت pdf. تا کلاً يک هماهنگي داشته باشيم. اينطوري تمامي هاستينگ ها داراي قوانين مشخص شده اي هستند - جدي شروع کنيد ، قوانين کلي با قوانين خصوصي متفاوت و هر هاستينگ براي مثال قوانين خودشو به صورت پاورقي درج کنه - شايد اينطوري يک فايل پي دي اف با محتواي مهم پيشگيري از اين شبه هاستينگ ها رو پيش بگيره . نظر ديگه اي هم هست بگيد همه در خدمتيم - تک نفره کاري از پيش نميره

بهتر نبود این کار را یک شخص بی طرف میکرد

شما خودتان صاحب هاستینگ هستید و بی طرفانه نیست

عزیز جان اگه پست قبلی رو می دی دی این رو نمی گفتی ببین عزیز جان مین حقیقت رو میزنم همه شاهد هستن دلیل نمیشه من هاستینگ دارم واسه خودمو برنم اول که این چه کاریه!!!! اصلا هم از پارتی بازی خوشم نمی یاد تا حالا هم درو غ نگفتم و نمی گم نترس من اونطوری که حدس زنی نیستم!
حقیقت!

به نظر من دستورات ، ‌قوانين کلي ، بر پايه ي نظرات هاستينگ هاي موافق با اين عملکرد به صورت متني با پسوند doc. ، شرکتي تهيه بشه ( مطابق با نظرات هاستينگ ) ،‌ درج شدش در يک سايت رسمي قرار داده بشه به صورت pdf. تا کلاً يک هماهنگي داشته باشيم. اينطوري تمامي هاستينگ ها داراي قوانين مشخص شده اي هستند - جدي شروع کنيد ، قوانين کلي با قوانين خصوصي متفاوت و هر هاستينگ براي مثال قوانين خودشو به صورت پاورقي درج کنه - شايد اينطوري يک فايل پي دي اف با محتواي مهم پيشگيري از اين شبه هاستينگ ها رو پيش بگيره . نظر ديگه اي هم هست بگيد همه در خدمتيم - تک نفره کاري از پيش نميره

بابا دمت گرم حالا شد ایول!!!!
امشب خودم شخصا اینو پی گیری می کنم و یک فایل داک رو اینجا می ذارم تا بقیه هم نظر بدن اما من به نظر تمامی شما همــــــــــــــــــــــــــه افراد و همکاران نیاز دارم همه باید منو توی جمع اوری یک فایل قوانین مرجع کمک کنید بعد هر کس به متناسب کارش قوانین خودشو توش میذاره اما هرگز نباید قوانین مرجعی رو که اینجا توسط اساتید محترم و همکاران گذاشته میشه دست کاری بشه !!!!

دوستان گرامی من یک سری قوانین رو جمع اوری و کمی خودم نوشتم شما هم این رو تکمیل کنید تا بعدا وقتی کامل شد بصورت پی دی اف در بیاریم اما الان بشینیم تکمیل کنیم و مشکلاتشو بیان کنیم هم در جایی اپلود کردم هم این جا اوردم اینم لینک ها:

http://www.uplod.ir/download.php?file=419983

http://rapidshare.com/files/132894776/term.doc.html

=============================================================

به نام خدا
قوانین مرجع کلیه شرکت های سرویس دهنده ی وب (میزبانی وب)
دوستان گرامی این قوانین به نیت تکمیل شده یک قوانین مرجع در کل هاستینگ هایی ایرانی ارائه شده و درصدد تکمیل هر چه بیشتر این توافق نامه مرجع برای کلیه میزبانی های وب هستیم.
امیدوارم با همکاری شما همکار محترم بتونیم این قوانین نامه رو کامل کرده و ارائه دهیم تا همه این قوانین را مرجع کار خود قرار دهند!

قوانین مربوط به میزبانی وب برای مشترکین هاست
شرکت متعهد مي گردد كه در قبال دريافت مبلغ تعيين شده، خدمات ميزباني وب را با شرايط ذكر شده در مشخصات مجموعه ها و پلن ها و همچنين انتخاب كاربر، با توجه به فرمي كه كاربر ارسال مي كند، به وي ارائه نمايد.(بدون تغییر )

متقاضي متعهد مي گردد در طول مدت استفاده از خدماتي كه شرکت بر طبق فرمی که در اختيار وي قرار مي دهد، به هنگام تبادل فايلها و كلا هرگونه اطلاعات به فضاي تخصيص داده شده جهت سايت خود، رعايت كامل شئونات اسلامي و قوانين جمهوري اسلامي ايران و نيز قوانين بين المللي را بنمايد. متقاضي مي پذيرد كه مسئوليت كامل هرگونه اطلاعات، فايل، تصوير و نيز ساير مواردي كه درون سايت خود قرار مي دهد، با خود او مي باشد و هيچگونه مسئوليتي در اين زمينه متوجه شرکت نمي باشد. متقاضي همچنين متعهد مي گردد كه كليه قوانين حقوق تاليف بين المللي و داخلي را در سايت خود رعايت نموده و از ايجاد مزاحمت براي ساير كاربران اينترنت، اقدام به دستكاري و نفوذ به سايتهي ديگران، هرگونه استفاده غير قانوني از ايميل خود و ساير موارد مشابه پرهيز نمايد.

متقاضي متعهد مي گردد از هیچ گونه فایل نال شده بر روی سرور و هاست خود استفاده نکند در صورت مشاهده برای اولین بار به متقاضی اخطار برای خذف و پاک کردن اسکریپت و برای بار دوم هاست و میزبانی از وی گرفته شده و متقاضی قادر به درخواست برگشت پول در این مورد نمی باشد
(رعایت حق کپی رایت یک امر مهمی است که متاسفانه در ایران اصلا رعایت نمی شود)پس متقاضیان حتما دقت نمایند.

متقاضي متعهد مي گردد كه نام اختصاصي و رمز عبور اختصاص يافته به خود را كه شرکت به وي اطلاع داده خواهد شد، نزد خود محفوظ نگه داشته و به فرد ديگري انتقال ندهد. متقاضي همچنين متعهد مي شود كه حق استفاده از خدمات ارائه شده مندرج در اين فرم را در طول مدت استفاده از اين خدمات، بدون اجازه شرکت به غير واگذار ننمايد.

شرکت جهت تماس با شما، نياز دارد كه همواره مشخصات شما مندرج در فرم سفارش، مانند آدرس محل، تلفن تماس و ايميل شما را در اختيار داشته باشد. لذا ضروري است كه متقاضي در صورت تغيير مشخصات خود، موارد جديد را هرچه سريعتر به شرکت اطلاع دهد در غير اين صورت شرکت هيچ مسئوليتي را در اين قبال آن نمي پذيرد.

استفاده بيش از حد مجاز تخصيص داده شده به شما از سايت، ارسال هرز نامه spam، استفاده نابجا از سايت و مواردي از اين قبيل موجب قطع شدن دسترسي شما خواهد شد و مبلغ پرداختي برگشت داده نخواهد شد. قطع شدن سرويس بدين معناست که سرويس مربوطه ابتدا suspend شده و سپس بعد از ارسال نسخه پشتيبان fullbackup به کاربر به طور کلي از سيستم حذف مي شود.

مسئوليت فايلها و مطالب موجود در سايت بر عهده شماست. گرفتن نسخه پشتيبان، تعويض كلمه عبور هر چند وقت يكبار و ...، بر عهده شماست و در صورت بروز هرگونه مشكلي از سوي اين موارد، هيچگونه مسئوليتي در اين زمينه متوجه شرکت نمي باشد.(با اینکه روزانه هفتگی و ماهانه بک آپ گرفته ی شود اما کاربر نیز می بایست خود از اکانت خودش بک آپ بگیرد)

قوانین مربوط به میزبانی وب برای نمایندگی هاست Reseller

نمایندگان دقیقا و حتما باید به این قوانین عمل کنند!
نمایندگان محترم می بایست تمامی اطلاعاتی را که هنگام پر کردن فرم مخصوص نمایندگی وجود دارد را کامل و دقیق و بنام خود ثبت نماید در صورت مشاهده و یا اطلاع پیدا کردن شرکت در قبال درست نبودن اطلاعات هم چون آدرس تلفن و ... شرکت در هر زمان می تواند اکانت نمایندگی را ترمینیت کند و پس نمایندگان محترم می بایست حتما اطلاعات رو کامل و بدون هیچ گونه دروغ و نقض اطلاعات وارد نمایند!

نمایندگان محترم در هنگام نمایندگی از شرکت می بایست به حقوق مشترکین خود کاملا احترام بگذارند و هر گونه خلافی از سوی نمایندگان و گزارش خلاف نمایندگان توسط مشترکین هاست اکانت نمایندگان بصورت موقت ساسپند شده و در صورت تایید و چک شدن خلاف مشترک (نماینده) اکانت نماینده ترمینیت می شود! بدون اطلاع قبلی!

نمایندگان می بایست حتما از هر گونه دروغ و یا هر چیزی مشابه به مشترک هاست خود داری نمایند در غیر این صورت اکانت آنها بسته و ترمینیت می شود!
نمایندگان هرگز نبایند اعتبار شرکت میزبانی انها را تنها با چند دروغ و ... زیر سوال ببرنت در صورت مشاهده اکانت انها بسته و ترمینیت می شود.

نمایندگان فقط قادر به استفاده بهینه از پنل نمایندگی هستند و هر گونه سو استفاده از منابع اصلی سرور اکانت نماینده بسته و ترمینیت می شود.

نمایندگان می بایست با توجه با مقدار منابع سروری که دارند میزبان سایت ها بشوند و هر گونه استفاده و قرار دادن سایت های سنگین که منابع سرور رو بیش از اندازه درگیر و مشغول می کنند خود داری نمایند و می توانند برای این سایت ها از سرور های مجازی و اختصاصی استفاده نمایند!

نمایندگان می بایست تمام حقوق نرم افزار های ایرانی و غیر ایرانی را رعایت کند و قرار دادن هر گونه اسکریپت نال شده و یا هر گونه نرم افزار دارای حق کپی رایت بر روی سرور شرکت محاز نمی باشد و در صورت مشاهده اکانت نماینده بسته و ترمینیت می شود.

شرکت نیز متعهد می شود پلان و مشخصاتی که در سرویس ها و پلن های موجود در سایت است را تحویل نمایندگان دهد!
در صورت داشتن هر گونه مشکل نمایندگان با پنل خود و یا نارضایتی از سرویس های شرکت با دلیل قابل قبول دارای برگشت پول کامل است!

امیدواریم با نظر شما همکاران این توافق نامه را کامل کامل کنیم و یک قوانین مرجع را قرار دهیم برای کلیه هاستینگ های معتبر در کشور تا از دست این ............... راحت شویم

=======================================================

من قبلا برای قوانین دامین در این ادرس http://www.server4ir.com/term.php یک سری قوانین رو تنظیم کردم ببینید اگه خوبه از همینم استفاده کنیم اگه نیست بگید و کجاش درستش کنیم!! ممنون میشم همه با هم همکاری کنیم!

Amenocy

Member
البته من فكر ميكنم بايد يه سايت داشته باشيد ..كه اونايي كه اين قوانين رو قبول دارن و در اين چارچوب و كيفيت خوب هستن تو اون سايت باشن .. يه جوري تاييديه

البته من فكر ميكنم بايد يه سايت داشته باشيد ..كه اونايي كه اين قوانين رو قبول دارن و در اين چارچوب و كيفيت خوب هستن تو اون سايت باشن .. يه جوري تاييديه

درسته خوب ما هم داریم همین کار می کنیم و می خوایم سایتی بزنیم کاربران و همکاران برتر هاستیگ در اون معرفی بشن بدون هیچ پارتی بازی!!! تا همه بتونن استفاده کنند از این سایت این سایت باعث میشه همکاران بخاطر ابروی شرکت و یا نمایندگی خود کیفیت کار خود را بالا ببرند!!!
اما اول ما باید این قوانین رو درست کنیم بعدا اول بذار همکاران بیان نظر بدن قوانین مرجع رو درست کنیم بعد!!!!!!

SME

Banned
یه زمانی این کار رو HostFinder.ir انجام میداد.
البته زیاد دقیق نبود، ولی خوب بود...
اگه میخواید یک چنین سایتی راه بندازید سریع عمل کنید...!

nimafire

find / -name Support > u
دوستان.با این کار ها فایده نداره.
کار باید در سطح بالایی انکام بشه.به طوری که مثلا اون سایت حتی گواهینامه بده و هاستینگ هایی که اون گواهینامه رو دارن یعنی معتبر هستند.
یک سایت معرفی هیچ دردی رو درمان نمیکنه.
فرهنگ 2500 ساله رو بیخیال بشید.به فکر فرهنگی باشید که مارک استاندارد برای هاستینگ ها ایجاد کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:
:d:d
دوستان.با این کار ها فایده نداره.
کار باید در سطح بالایی انکام بشه.به طوری که مثلا اون سایت حتی گواهینامه بده و هاستینگ هایی که اون گواهینامه رو دارن یعنی معتبر هستند.
یک سایت معرفی هیچ دردی رو درمان نمیکنه.
فرهنگ 2500 ساله رو بیخیال بشید.به فکر فرهنگی باشید که مارک استاندارد برای هاستینگ ها ایجاد کنید.

موفق باشید

اقا دمت گرم عالیه افرین پیشنهاد فوق العاده عالی و خوبی هست!! افرین:)

ببین من حاضر هستم واسه این کار و جلوگیری از این همه .........بازی از جیب خودم هم مایه بذارم!
ببین اگه موافق باشید من یک شرکت ارائه دهنده خدمات گواهینامه های هاستینگ برتر رو ثبت کنم و تمام کار های اداری شو خودم انجام می دم کلی ......... هستن که این کار رو برام به راحتی انجام بدن!
پس اول یه قوانین مرجع رو درست می کنیم
دوم می یک سایت ارائه گواهینامه های هاستینگ مورد تایید رو میزنیم
سوم هم معرفی همون سایت ها با استفاده از امکاناتشون!!! و درجه بندی اونها!!

websoft

Member
اومديم بهتر کنيم ، بدتر شد ! - صبر کنيد نظرات همه شنيده بشه.

websoft

Member
خوب ؛
ارائه ي گواهينامه به اين گونه فعاليت ها در کنار قوانين جامع و مرجع ، بهترين گزينه راه حل انتخابي است. اما :
* براي ارائه ي گواهينامه ميشه توسط سرويس دهنده ي اصلي بعد از فروش ريسلري يا وي پي اس و ... يک صفحه ي استاتيک يا دايناميک به عنوان مدرک و گواهينامه ، توسط سرويس دهنده ي اصلي در وب سايت خود ، ارائه کنه و طبق قوانين تصويب شده ، و لوگوي مختص و طراحي شده ي هاستينگ مربوطه براي زير شاخه ها ،‌ مشتري ريسلري بايد حداقل در ايندکس خود لينک به صفحه ي گواهينامه را داشته باشه. نظراتتون رو بيان کنيد !

آخرین ویرایش:
خوب ؛
ارائه ي گواهينامه به اين گونه فعاليت ها در کنار قوانين جامع و مرجع ، بهترين گزينه راه حل انتخابي است. اما :
* براي ارائه ي گواهينامه ميشه توسط سرويس دهنده ي اصلي بعد از فروش ريسلري يا وب پي اس و ... يک صفحه ي استاتيک يا دايناميک به عنوان مدرک و گواهينامه ، توسط سرويس دهنده ي اصلي در وب سايت خود ، ارائه کنه و طبق قوانين تصويب شده ، و لوگوي مختص و طراحي شده ي هاستينگ مربوطه براي زير شاخه ها ،‌ مشتري ريسلري بايد حداقل در ايندکس خود لينک به صفحه ي گواهينامه را داشته باشه. نظراتتون رو بيان کنيد !

با این حرفتون موافقم اما بذار یک کاری کنیم این کاری که شما گفتین عالیه اما اگه فقط یک شرکت معتبر اونو تایید کنه خیلی عالی تر میشه تا خوده مدیر سرور اصلی!
ببینید اگه یک شرکتی وجود داشته باشه مثل خیلی از شرکت هایی که هست , که تاییده طراحی درست یک سایت رو می کنند و یا .... باشه خیلی بهتره تا اینکه هر مدیر سرور بیاد برای خودش بشینه لوگو و گواهینامه طراحی کنه و بده به نمایندگانش تا بذارن ممکنه بعضی از اونها قبول نکنند اما اگر این گواهینامه توسط یک شرکت معتبر که بی طرف هستش و می خواد برای تایید سرور ه و هاستینگ های معتبرا این گواهینامه رو ارائه کنه خیلی بهتره تا خود مدیران سرور بشینن طراحی و ارائه بدن به نمایندگان!!!!! این طوری نمایندگان بیشتر قبول دارن !!! نظرتون رو بیان بگید!

آخرین ویرایش:
يک شرکت بي طرف ؟ :sad:

اره دوست من گفتم من اگه دوست داشته باشید این کارو می کنم نمی دونم تا حالا به اخلاق من پی بردین یا نه اما !!! اما همین جا قول می دم کاملا بی طرفه!!!! اگه نبود و نخوام باشه بیکار نیستم بشینم نظرات همکاران محترم رو جمع کنم تا بتونیم با کمک هم این مشکلی که دیگه داره بی داد میکنه رو حل کنم!
اگه مایل باشید من خودم حالا اگه دوست داشتید با همکاری شما همه!!! این رو با هم راه بندازیم که دیگه هیچ مشکل و موضوع نا مفهومی توش نباشه!!!!!!!!
من کاملا بی طرفم اصلا فکر کنید شرکت هاستینگم مال من نیست!!!!
من بخاطر این کار و به نتیجه رسوندن این موضوع گفتم حاضرم از جیب هم بدم!! اما نباید هیچ دروغی توش باشه که اصلا خوشم نمی یاد!
ممنونتون میشم نظرتون رو بگید

جدیدترین ارسال ها

بالا