گفتگوي آزاد هاستينگ

خوبه گفتم یک شرکت جدید ثبت می کنیم !!!!!!!!
خوبه گفتم با همکاری همه!!!!!!
خوبه گفتم همه باید کمک کنن نه یه نفر!!!!!!
خوبه گفتم از من می خوام این همه مشکلات ما حل بشه!
نمی دونم چرا با من مخالفت می کنید واسه ردن شرکت اما خوب گریم من نه کی میزنه!!!! حتما شما!!!!! نه!! یه دوستتون نه!!!!! حتما یه آشنا دارین نه!!!!
همکاران گرامی من دارم رسما اینجا می گم اگه خلافی کردم یا از کسی طرف داری کردم همینجا بهم بگین اما چنین اتفاقی قرار نیست بیوفته چون همه دارین با من کمک می کنید نه من!

اگه یکی از دوستان محبت بکنه این کارو انجام بده بقولتون بی طرف باشه بهتره!!

nimafire

find / -name Support > u
خب.یه پیشنهاد جالب برای بازخورد این قضیه:
تو این سایت پتیشن که مال امضا و ... هست.یه عنوان بزنید.
و هاستینگ ها و با ایمیل رسمیشون که معلوم بشه از چه هاستینگی هستن بیان امضا کنن.
ببینیم چی میشه.
لینکشم بچه های هاستینگی که کارشونو حرفه ای میدونن برای همه بفرستن.

در ضمن.اون علامت مثلا استاندارد باید دولتی باشه.یعنی سازمان فناوری اطلاعات قبول کنه.والا این کار یه حالت تشریفاتی میشه.یه مدت دیگه هم مطمین باشید از این قضیه سوی استفاده میشه.

در اول شاید این کار بچه بازی باشه.اما همین بچه ها هستن که روزی بزرگ میشن.نه؟

موفق باشید... .
نیما...!

Master ITX

Well-Known Member
خوبه تبریک میگم من نبودم دیروز اینجا چی گذشته!!!!!!!!!
جواب من به بچه های فروم اینه که باید یکی باشه که خودش هاست فروشی نکنه ولی باید روی هاست فروشا شناخت دقیق رو داشته باشه و بچه های فروم هم قبولش داشته باشند و کمکش کنند
من خودم نمیدونم دقیق کی بود ولی یه چندسال پیشی میشه یه فروم تخصصی هاستینگ زدم ولی متاسفانه همکاری از بچه ها ندیدم و سایت رو بستم بعد یه چند ماه
من می خواستم بگم من میتونم کمکی در این زمینه بکنم و سایت رو راه اندازی کنم ولی فقط به یه شرط که شما همکاری کنید خیلی از بچه ها منو میشناسند خیلی از بچه های هاستینگ و من یک سالو 2 سال نیست تو هاستینگ هستم
حالا به هر حال اگه کسی نظری چیزی داره بگه من به نظری که میدید اهمیت میدم و برام مهمه
اگه از بچه ها مانو قبول دارند برا این کار بسم الله میدونم خیلی کاره سختی هست ولی چاره دیگه ای هم نداریم
اگه کسی دیگه هم میتونه مدیریت سایت رو انجام بده بگه مشکلی نیست فقط باید بچه ها قبولش داشته باشند همین
به امید روزی که هیچ هاستینگی و مشتری هاستینگی با مشکل روبرو نشه

خوبه تبریک میگم من نبودم دیروز اینجا چی گذشته!!!!!!!!!
جواب من به بچه های فروم اینه که باید یکی باشه که خودش هاست فروشی نکنه ولی باید روی هاست فروشا شناخت دقیق رو داشته باشه و بچه های فروم هم قبولش داشته باشند و کمکش کنند
من خودم نمیدونم دقیق کی بود ولی یه چندسال پیشی میشه یه فروم تخصصی هاستینگ زدم ولی متاسفانه همکاری از بچه ها ندیدم و سایت رو بستم بعد یه چند ماه
من می خواستم بگم من میتونم کمکی در این زمینه بکنم و سایت رو راه اندازی کنم ولی فقط به یه شرط که شما همکاری کنید خیلی از بچه ها منو میشناسند خیلی از بچه های هاستینگ و من یک سالو 2 سال نیست تو هاستینگ هستم
حالا به هر حال اگه کسی نظری چیزی داره بگه من به نظری که میدید اهمیت میدم و برام مهمه
اگه از بچه ها مانو قبول دارند برا این کار بسم الله میدونم خیلی کاره سختی هست ولی چاره دیگه ای هم نداریم
اگه کسی دیگه هم میتونه مدیریت سایت رو انجام بده بگه مشکلی نیست فقط باید بچه ها قبولش داشته باشند همین
به امید روزی که هیچ هاستینگی و مشتری هاستینگی با مشکل روبرو نشه

ایول حالا شد!
من باهات موافقم میشناسمت و قبولت دارم شروع کن بسم الله! منم تا اخرش هستم باهات و کمکت می کنم!

در ضمن.اون علامت مثلا استاندارد باید دولتی باشه.یعنی سازمان فناوری اطلاعات قبول کنه.والا این کار یه حالت تشریفاتی میشه.یه مدت دیگه هم مطمین باشید از این قضیه سوی استفاده میشه.
نیما...!
با اینم موافقم اما کو و کجاست که کمک کنه اگه می خواست بکنه جلو گیری می کرد ! اما......

sarsabz

Member
hostingterms.com

2 سال پیش به فکر زدن یک سایت جامع راجع به عمران شدم و دو ماه بعدش دوتا سایت کامل تو این زمینه زده شد (بعد از نصب سایت!) الان بعد از 2 سال علم پیش رفت کرده و دوهفته پیش به فکر یه همچین سایتی افتادم و کار کردم و زدم (البته خیلی ساده) و الان توسط پادینا این فروم معرفی شد به من!
hostingterms.com به منظور آخرین اخبار ، مقالات و اینکه وب مستر ها بیایند نظراتشون رو راجع به هاست ها یی که میزبانی شده اند بدهند زده شده، به ذهن من هم آرم استاندارد و .. رسید مثل سایت های دیگه ولی آرم استاندارد مگه چقدر تو ایران جا افتاده که حالا این آرم جا بی افته! به نظر من جایی بی طرفانه برای بحث و گفتگو و بیان تجربیات از همه بهتره! خوشبختانه من خودم سرور ندارم، یک ریسلری گرفتم با 20 تا سی پنل برای خودم، پسر داییم و دو سه نفر دیگه. اما راجع به بی طرفی و پول، شما برای اینکه سایتت باقی به مونه نیاز به کسب در آمد داری، شیوه هاست اینفو در hostingterms.com این نیست که خودش هاست بزنه و تبلیغ کنه! بعد از چند ماه اگر به نتیجه رسید شرایط تبلغ رو اعلام می کنه و ازدیگر هاست ها تبلیغ می گیره، اینطوری استقلالش نسبتا بیشرت باقی می مونه. از همه دوستان هم صمیمانه دعوت می کنم بعد از بازدید از سایت نظراتشون (انتقادات و پیشنهادات) رو بدهند.
----
یه پیشنهاد هم دوست عزیزم server4irT معمولا ما به مقدمه بیشتر از اصل بها میدیم! لزومی نداره حتما اولش به فکر تاسیس شرکت و ... باشید، کار رو شروع کنید اگر جواب داد برید شرکت ثبت کنید و آرم بزنید و ...

sarsabz

Member
در همین رابطه از دوستان دعوت به همکاری می کنم. من پیشنهاد خودم رو تو سایت پارسی کدرز مطرح کردم. پروژه 374 با نام مدير و تهييه کننده مطلب يک سايت مربوط با هاست، کسانی که دوست دارند همکاری کنند قیمت و پیشنهادشون رو بدهند. (من تجربه خوبی از اینکه کار رو بدونه سرمایه و با در خواست خالی از دوستان و به امید همکاری اونها فقط باشه ندارم برای همین تصمیم گرفتم یک کمی پول خرج کنم!)

ehsanch

Active Member
ببینید دوستان

باز همه راهو گم کردیم

هدف ما اینجا ارائه قوانین برای مشتری یا هاست نبوده... هر شرکتی میتونه یه سری قوانین به صلاحدید خودش بذاره. مشتری میتونه قبول کنه یا نکنه. مهم اینه که قوانینش شفاف باشه.

در مورد سایت بررسی هاستینگ هم این یه کار شخصیه و نیاز به موافقت همه نداره. هر کسی میتونه یه سرویس معرفی یا تایید راه بندازه. این که کاربر قبول کنه یا نکنه بسته به کار خودش داره. بنابر این ما اینجا جمع نشدیم که چه کسی این سرویسو بده یا نده بحث کنیم

به نظر من باید فرهنگ سازی بشه. باید جوری بشه که هرکی از راه رسید نتونه و نخواد که با سلاح قیمت بازار را خراب کنه. همه کسانی که حرفه ای کار میکنن میدونن که با قیمت پایینی که 60 درصد هاستینگا میدن نمیشه خدمات خوبی ارائه کرد. باید کاری کرد که کاربرا اینو بفهمند.

باید جوری باشه که هرکسی خواست خدمات هاستینگ بده یه تعهداتی مجبور باشه بده و هرکسی یه خیال اینکه میتونه از زیر تعهداتش در بره نیاد شروع کنه.
باید جوری باشه که مدیر هاستینگ معلومات و تجربه کافی از این کار داشته باشه. نه اینکه با خرید یه vps بخواد تازه یاد بگیره. که یاد هم نمیگیره. الان 90 درصد هاستینگای ایران معلومات کافی ندارند.

باید جوری باشه که مشتری بدونه که آیا اون شرکتی که ازش هاست خریده متخصص این کاره یا فقط یه سرور یا vps گرفته. نمایندگی ها زیاد نباید سخت گرفت چون اونا فقط باید بفروشند و بقیه مسائل با مسئول سروره.

اینجوری اگه بشه بقیه مشکلات خود به خود حل میشه. باید کار را از ریشه درست کرد

آخرین ویرایش:

nimafire

find / -name Support > u
بی طرفی.
اینو اول معلوم کنید.این جا کی بی طرف هست؟
کی این جا هاستینگ نداره؟که بخواد میزبانی کنه اون سایت رو و بعد از یک مدت از اعتبار مثلا اون آرم نخواد سوی استفاده کنه؟
باید سایت رسمی باشه.
حق عضویت بگیره.
کارش این باشه.چند نفر مسول باشن.
سازمان آی تی سایت رو تایید کنه و قانونی باشه و با اعضای متخلف از قوانین برخورد کنه.مانند فیلتر شدن سایت و آی پی.

اینا اساس کار هست.

nimafire

find / -name Support > u
مثلا از هر عضو ماهیانه 2000 تومن بگیرن.
با پولش یه vps اون فرد بی طرف بگیره و از اون سرویس بده.
بقیه پول هم مال خودش.حق کارش.

2 سال پیش به فکر زدن یک سایت جامع راجع به عمران شدم و دو ماه بعدش دوتا سایت کامل تو این زمینه زده شد (بعد از نصب سایت!) الان بعد از 2 سال علم پیش رفت کرده و دوهفته پیش به فکر یه همچین سایتی افتادم و کار کردم و زدم (البته خیلی ساده) و الان توسط پادینا این فروم معرفی شد به من!
Hostingterms.com به منظور آخرین اخبار ، مقالات و اینکه وب مستر ها بیایند نظراتشون رو راجع به هاست ها یی که میزبانی شده اند بدهند زده شده، به ذهن من هم آرم استاندارد و .. رسید مثل سایت های دیگه ولی آرم استاندارد مگه چقدر تو ایران جا افتاده که حالا این آرم جا بی افته! به نظر من جایی بی طرفانه برای بحث و گفتگو و بیان تجربیات از همه بهتره! خوشبختانه من خودم سرور ندارم، یک ریسلری گرفتم با 20 تا سی پنل برای خودم، پسر داییم و دو سه نفر دیگه. اما راجع به بی طرفی و پول، شما برای اینکه سایتت باقی به مونه نیاز به کسب در آمد داری، شیوه هاست اینفو در hostingterms.com این نیست که خودش هاست بزنه و تبلیغ کنه! بعد از چند ماه اگر به نتیجه رسید شرایط تبلغ رو اعلام می کنه و ازدیگر هاست ها تبلیغ می گیره، اینطوری استقلالش نسبتا بیشرت باقی می مونه. از همه دوستان هم صمیمانه دعوت می کنم بعد از بازدید از سایت نظراتشون (انتقادات و پیشنهادات) رو بدهند.
----
یه پیشنهاد هم دوست عزیزم server4irt معمولا ما به مقدمه بیشتر از اصل بها میدیم! لزومی نداره حتما اولش به فکر تاسیس شرکت و ... باشید، کار رو شروع کنید اگر جواب داد برید شرکت ثبت کنید و آرم بزنید و ...
سلام دوست عزیز
افرین کار بسیار بسیار خوبی کردین سایت شما بنده دیدم و مشاهده کردم اما ما به یک نفر بی طرف و کاملا مطمئن همچون دوست عزیزمون مستر ایکس نیاز دایم من ایشون رو خوب میشناسم و بقیه همکاران هم ایشون رو خوب میشناسن
کارشونم درسته از اونجایی که یک تحقیقی در مورد کارشون کردم!!! هاستینگ نداره اما مدیر و منیجر خوبی هست و ای اس پی داره توی اصفهان!
به همین دلیل اولا شما هاستینگ داری و نمیشه!! من که شرکت دارم و سرور دوستان و همکاران گرامی قبول نکردن چه برسه به نمایندگی.....!
در ضمن پیشنهادی هم که در مورد ثبت شرکت دادم واسه زمانی بود که خودم می خواستم با همکاری دوستان بزنم و ثبت کنم اما این اقا مستر !! دوست عزیزمون داره و لازم نیست
موفق باشید!

ببینید دوستان

باز همه راهو گم کردیم

هدف ما اینجا ارائه قوانین برای مشتری یا هاست نبوده... هر شرکتی میتونه یه سری قوانین به صلاحدید خودش بذاره. مشتری میتونه قبول کنه یا نکنه. مهم اینه که قوانینش شفاف باشه.

در مورد سایت بررسی هاستینگ هم این یه کار شخصیه و نیاز به موافقت همه نداره. هر کسی میتونه یه سرویس معرفی یا تایید راه بندازه. این که کاربر قبول کنه یا نکنه بسته به کار خودش داره. بنابر این ما اینجا جمع نشدیم که چه کسی این سرویسو بده یا نده بحث کنیم

به نظر من باید فرهنگ سازی بشه. باید جوری بشه که هرکی از راه رسید نتونه و نخواد که با سلاح قیمت بازار را خراب کنه. همه کسانی که حرفه ای کار میکنن میدونن که با قیمت پایینی که 60 درصد هاستینگا میدن نمیشه خدمات خوبی ارائه کرد. باید کاری کرد که کاربرا اینو بفهمند.

باید جوری باشه که هرکسی خواست خدمات هاستینگ بده یه تعهداتی مجبور باشه بده و هرکسی یه خیال اینکه میتونه از زیر تعهداتش در بره نیاد شروع کنه.
باید جوری باشه که مدیر هاستینگ معلومات و تجربه کافی از این کار داشته باشه. نه اینکه با خرید یه vps بخواد تازه یاد بگیره. که یاد هم نمیگیره. الان 90 درصد هاستینگای ایران معلومات کافی ندارند.

باید جوری باشه که مشتری بدونه که آیا اون شرکتی که ازش هاست خریده متخصص این کاره یا فقط یه سرور یا vps گرفته. نمایندگی ها زیاد نباید سخت گرفت چون اونا فقط باید بفروشند و بقیه مسائل با مسئول سروره.

اینجوری اگه بشه بقیه مشکلات خود به خود حل میشه. باید کار را از ریشه درست کرد

باهاتون موافقم اما کجاست فرهنگ؟

مثلا از هر عضو ماهیانه 2000 تومن بگیرن.
با پولش یه vps اون فرد بی طرف بگیره و از اون سرویس بده.
بقیه پول هم مال خودش.حق کارش.
این کارم درست نیست چرا وقتی میشه با هزینه کم مثل راه انداری ی سایت ساده این کارو کرد بیاد وی پی اس بگیره مگه می خواد کشتی بگیره یا اینگه انلایناش 1000 نفره!!!!!
در ضمن بعضی ها پول نمی دن!
خودم رو نمی گما اما باید عمومی فکر کرد و منطقی لزومی هم نداره سرور باشه!

sarsabz

Member
به بخشید کی گفته من هاستینگ دارم؟ پلان ریسلری با 20 تا سی پنل رو شما می گید هاستینگ!
ضمن اینکه من در حد هاستینگ زدن نیستم! برای این سایتی هم که گفتم از اول قصدم به کار گیری افراد خبره هست.
---
به هر حال این نیاز این بخش هاستینگ هست و باید انجام شه،
اما یک نکته ای که شما فراموش کردید در دسترس ترین چیز و مقبول ترین چیز مثل جامعه های انسانی آرای دیگران و نظر دیگران است، من خودم به شخصه در سی نت که مطالعه می کنم نقد کاربران برام مهمتر از نقد کارشناسان اون هست!!! چون کار بران با اون کالا واقعا سرو کله زدند، اگر اینکار رو می خواد بکنید حتما بخش اعظمی رو بسپارید دست مشتری ها!

جدیدترین ارسال ها

بالا