2 سال پیش به فکر زدن یک سایت جامع راجع به عمران شدم و دو ماه بعدش دوتا سایت کامل تو این زمینه زده شد (بعد از نصب سایت!) الان بعد از 2 سال علم پیش رفت کرده و دوهفته پیش به فکر یه همچین سایتی افتادم و کار کردم و زدم (البته خیلی ساده) و الان توسط پادینا این فروم معرفی شد به من!
Hostingterms.com به منظور آخرین اخبار ، مقالات و اینکه وب مستر ها بیایند نظراتشون رو راجع به هاست ها یی که میزبانی شده اند بدهند زده شده، به ذهن من هم آرم استاندارد و .. رسید مثل سایت های دیگه ولی آرم استاندارد مگه چقدر تو ایران جا افتاده که حالا این آرم جا بی افته! به نظر من جایی بی طرفانه برای بحث و گفتگو و بیان تجربیات از همه بهتره! خوشبختانه من خودم سرور ندارم، یک ریسلری گرفتم با 20 تا سی پنل برای خودم، پسر داییم و دو سه نفر دیگه. اما راجع به بی طرفی و پول، شما برای اینکه سایتت باقی به مونه نیاز به کسب در آمد داری، شیوه هاست اینفو در hostingterms.com این نیست که خودش هاست بزنه و تبلیغ کنه! بعد از چند ماه اگر به نتیجه رسید شرایط تبلغ رو اعلام می کنه و ازدیگر هاست ها تبلیغ می گیره، اینطوری استقلالش نسبتا بیشرت باقی می مونه. از همه دوستان هم صمیمانه دعوت می کنم بعد از بازدید از سایت نظراتشون (انتقادات و پیشنهادات) رو بدهند.
----
یه پیشنهاد هم دوست عزیزم server4irt معمولا ما به مقدمه بیشتر از اصل بها میدیم! لزومی نداره حتما اولش به فکر تاسیس شرکت و ... باشید، کار رو شروع کنید اگر جواب داد برید شرکت ثبت کنید و آرم بزنید و ...
سلام دوست عزیز
افرین کار بسیار بسیار خوبی کردین سایت شما بنده دیدم و مشاهده کردم اما ما به یک نفر بی طرف و کاملا مطمئن همچون دوست عزیزمون مستر ایکس نیاز دایم من ایشون رو خوب میشناسم و بقیه همکاران هم ایشون رو خوب میشناسن
کارشونم درسته از اونجایی که یک تحقیقی در مورد کارشون کردم!!! هاستینگ نداره اما مدیر و منیجر خوبی هست و ای اس پی داره توی اصفهان!
به همین دلیل اولا شما هاستینگ داری و نمیشه!! من که شرکت دارم و سرور دوستان و همکاران گرامی قبول نکردن چه برسه به نمایندگی.....!
در ضمن پیشنهادی هم که در مورد ثبت شرکت دادم واسه زمانی بود که خودم می خواستم با همکاری دوستان بزنم و ثبت کنم اما این اقا مستر !! دوست عزیزمون داره و لازم نیست
موفق باشید!