من به تو هیچ تیکه ایی ننداختم ...
بله یادم میاد وقتی سایت راه افتاد یکی به من گفت باید تاکیید میکنم
باید من معاون بشم یادتون هست؟
یه بار اومدم ازت چیزی پرسیدم برگشتی بدون هیچ دلیلی به من می گی آدم نیستی
نه خیر شما از من سوالی نکردی شما رفته بودید تو همین تایپک زده بودید من تولیدی شرت دارم و من میدونستم که شما چقدر ناراحت هستید این فروم راه افتاده درکتون میکردم تبریک از 100 تا فوش هم بدتر تا حالا کسی بهتون گفته؟ فکر کنم اون روز یکی این تبریکو به من گفت
در حالی که چنین چیزی برای یک فورم تازه راه افتاده که مطلب زیادی نداره خیلی تعجب آوره ....
من پسورد کنترل پنل رو بهتون بدم شما برید چک کنید دست بر میدارید از این بچه بازیتون؟ و از این ادعاتون؟
اول همه بهت گفتیم قوانین رو باید مشخص کرد
یه چیزو میدونستی؟ من وقتی خودم تایین میکردم یکی از هوا میفتاد میگفت چرا این تایین کنه من میخوام تایین کنم
بهت گفتم لزومی نداره همون اول کار بری وی بی بگیری که کلی پولشه ...
در مورد این بگم که ایرانیا میل زیادی به ویبی دارند یهنی میرند تو فروم اگعه ویبی بود میرند عضو میشند می دونی چرا؟ چون میگند این طرف پول داده خریده فردا نمیبنده بره برا همین گرفتم
این کاری که تو کردی اسمش تک رویه و من می دونم که کسی استقبال نمی کنه
من کی کسی خواست کمک بده و من قبول نکردم؟
یکی بیاد اینجا و بگه من میخواستم این کارو برا این فروم بکنم و من بهش گفتم نه نمیخواد خودم میکنم بیاد بگه
نمی دونم توی دنیای اینترنت چه کار شاقی کردی که این قدر به سوادت مغروری ! از هر کلمه ات کلی غرور و منم منم می اد بیرون .....
از اون حرف هایی زدی که اگه پیشم بودی یه چیز کلفت میزاشتم تو کارت
من کی منم منم کردم
من تا قبل اینکه دستم به فروم بند بشه منیج مجانی میکردم برا بچه ها چی میگی؟ کی من به سوادم مغرور بودم؟ من چه سوادی دارم؟
واقعا که
چرا اینجا خوب میای و پست میزنی ولی نمیای با خوده من تو یاهو چت کنی؟ ترسی چیزی داری؟ یا من لولو خورکم؟