گفتگوي آزاد هاستينگ

نمي دونم شما قوانين زير 13 سال رو درست خوندين يا نه ؟ ... حواسم نبود قانون نداره همه ريختن - شايدم زير 7 ، 6 ، 5 .. سال ؟
داداش من اصلا من بچه من همون چیزی که شما میگی هستم! اخه داداش من این کارتون اصلا درست نیست منم بهتون بی احترامی نکردم که شما این طور جواب منو دادی !! اما بی خیالش ای بی ندره! اقا جان نکنه یادت رفته خودت شرو کردی این تاپیک رو خوب تا اخرش هم با ما باش کمکمون کن ما به نیازت به فکرت به پیشنهاداتت نیاز داریم خوب باید از شما کمک بگیریم واسه این انجمن اگه نگیرین از بقالی سر کوچه بگیریم!!!!!!! دعوا کردن کار درستی نیست و در شان شما دوست گرامی هم نیست

DANG3R

Member
ای باباااااااااا ... باز می بینم که اینجا دعوا شده ...
بیخیال بابا ... روی همو ماچ کنید ...
به به .. به به ...

همکاران گرامی .. بیخیال شید ... جوابش رو ندید ... ولش کنید .. این بابا خیلی بیشتر از اون چه که فکر می کردم بچه و بی جنبه هست ....

دوستان گل و عزیز ممنونم که بحث رو تموم کردین واقعا ازتون ممنونم حالا با اجازه همتون میخوام چند نظر بدم اگه امکانش براتون هست نظر گلتون رو بگید م هم استفاده کنیم
اول اینکه باید نطر بدیم به اینکه این بابا اقا مستر جان خوب بالاخره هزینه کرده کمم نیست دوره بره 230 تا 250 میشه! اما باید خوب این داداش پولشو در بیاره! اا چطوری؟ ببینید با این پست های که شما دادین فکر کنم اکثرا با گذاشتین تبلیغ شرکت هاستینگی که توی ایرانه مخالفین!!! چرا چون همه میگن باعث میشه یوزر بره از اون بنره بخره!! حالا جاره چیه من میگم خوب اما این انجمن کم کم داره بالا میره و خرج داره اولا این داداش ما یک کاری کنه تبلیغ افراد هاستیگ ایرانی رو نباید بذاره!!! و بجاش هر چیزی می تونه بذاری ! اما واسه کسانی که این جا فعالیت می کنن نباید باشه! یا این کار یا اینکه اصلا بنر نذاره کسانی که عضو واقهی این انجمن هستن بهش سالیانه پول بدن!!! تا خرچ این بابا در بیاد!

نظرتون چیه دوستان گلم!!

همکاران گرامی .. بیخیال شید ... جوابش رو ندید ... ولش کنید .. این بابا خیلی بیشتر از اون چه که فکر می کردم بچه و بی جنبه هست ....
داداش گلم همکار گرامی بچه ها تمومش کردن خواهش می کنم شما هم تمومش کنید و بخیال بشین ممنونت میشم عزیز جان و من ازت خواهش می کنم در موردش بهش حرف بد نزنید زشته! ممنون میشم داداش

دوست عزیز ... مشکل بی قانونیه .. تک رویه ...
اول باید سر یک قانون یا چیزی همه توافق می کردند روش کار مشخص می شد که چی به چیه .. کی به کیه
من به ایشون هم گفتم که باد همه چیز مشخص باشه ....

اینو حل کنید .. بقیه خود به خود حل می شه .... کسی مخالف تبلیغ نیست ... تبلیغ در ابتدای کار که خیلی سوالات جوابشون مهمه درست نیست .. همین !

دوست عزیز ... مشکل بی قانونیه .. تک رویه ...
اول باید سر یک قانون یا چیزی همه توافق می کردند روش کار مشخص می شد که چی به چیه .. کی به کیه
من به ایشون هم گفتم که باد همه چیز مشخص باشه ....

اینو حل کنید .. بقیه خود به خود حل می شه .... کسی مخالف تبلیغ نیست ... تبلیغ در ابتدای کار که خیلی سوالات جوابشون مهمه درست نیست .. همین !
حرفتون درست و متین اما دادش من اگه خوب دقت کرده باشی منم اون اول اول .پیج های اول گفتم بیای یه قانو نی رو بذاریم اما کسی توجه نکرد برو پست های قبلی رو بخون بیشتر شون گفتن نه اول انجمن!! ا

اما در مورد تبلیغ هم خوب ای بابا اقا مستر فکر نمی کنم منظوری داشت تا بخواد این همه کاری که کرده رو بخاطر یه تبلیغ بهم بزنه!!!

frhyujlkjhgfdc

New Member
این جناب masterITX همون وحید نیست که در فروم talkfa که متعلق به احسان مدیر هاستینگ persiandot هست ، ادمین سایت است. پس عجب سایت بی طرفی بالاخره با یکی از این هاستینگ ها آشنا در اومد ! از قدیم گفتند سالی که نکوست از بهارش پیداست این سایت اینطوری شروع کرد وای به حال بعدش بهتره بی خیال این سایت شیم

آخرین ویرایش:

Master ITX

Well-Known Member
ادامه پیدا کنه مجبور میشم قفل کنم
نه نه یکم صبر کنید درست میشه یه چند نفر منظوری داشتند که تاپیک بسته بشه و شما لطف کنید این کارو نکنید
تا ببینیم چی میشه

bootable

Member
وحید جان با بنده هم دوستن و من توی فروم ایشون فعالیت میکنم، این دلیل نمیشه که انجمن ایشون یه طرفه باشه !!!

NovinServer

Active Member
ادامه پیدا کنه مجبور میشم قفل کنم

با سلام ، خیلی باحاله من این پست تا اخر خواندم و باور کنید نیم ساعت خندیدم ، می دونید چرا ؟ الان می گوییم : دو شخص دعوا می کنند 10 نفر میاند شلوغ می کنند 20 تا هم می گویند بیخال
به نظر من مدیریت انجمن هاستینگ باید این موضوع را گل بگیره تا دعوا خاتمه پیدا کنه :d

NovinServer

Active Member
این جناب masteritx همون وحید نیست که در فروم talkfa که متعلق به احسان مدیر هاستینگ persiandot هست ، ادمین سایت است. پس عجب سایت بی طرفی بالاخره با یکی از این هاستینگ ها آشنا در اومد ! از قدیم گفتند سالی که نکوست از بهارش پیداست این سایت اینطوری شروع کرد وای به حال بعدش بهتره بی خیال این سایت شیم

بله درست حدس زدید ، وحید یکی از دوستان خوب بندست و جدیدا سایتی افتتاح کردن که محشره شما هم در مورد ایشون اشتباه فکر می کنی

به جای این کارا و بحث ودعواها بیاند کمک بدیم سایت رو درست کنیم وقتی خودمون کمک کنیم از لحاظ پولی و اطلاعاطی به سایت سایت به ماها هم وابسته میشه و ما میتونیم جای حرف داشته باشیم تا اینکه همینطوری بیایم و بیخودی حرف بزنیم من به وحید حق میدم خوب آره 3 روزه سایت اومده بالا و کاره خاصی توش نشده این دامنه حیفه من وقتی فهمیدم این دامنه ثبت شده خیلی خوشحال شدم ولی حالا که دیدم ......

این کارا به جایی نمیرسه شما هرچی دعوا کنید و یکی بیاد بگه هم دیگه رو ماچ کنید این چیزا فایده ندارهتنها کار اینه که ما بیایم

آخرین ویرایش:

bootable

Member
بحث بی خودی نکنید وحید از هاستینگ های قدیمی بوده که به دلایلی این کارو ول کرده و به منیج سرور اهمیت داده و داره اطلاعات بچه ها رو تو این زمینه بالا میاره من خودم از قسمت آموزش سایت خیلی استفاده کردم و خیلی مشتاقم سایت به کارش ادامه بده شما اگه به خاطر مسایل خودتون دوست ندراید این سایت یاد بالا اون مشکل خودتونه وگر نه کسانی مثل ما به این سایت ها نیازمندیم
من خودم یه بار که مشکلی برا سرورم پیش اومد وقتی به دیتا سنتر ایمیل زدم گفت باید سیستم عامل عوض که پولش یه 50 تا یی میشد با 1000 تا مشکل ولی وقتی به وحید گفتم برام مجانی درست کرد، کدوم یکی از شما این کارو میکنید؟

این جناب masteritx همون وحید نیست که در فروم talkfa که متعلق به احسان مدیر هاستینگ persiandot هست ، ادمین سایت است. پس عجب سایت بی طرفی بالاخره با یکی از این هاستینگ ها آشنا در اومد ! از قدیم گفتند سالی که نکوست از بهارش پیداست این سایت اینطوری شروع کرد وای به حال بعدش بهتره بی خیال این سایت شیم
خوب گریم ایشون همون باشه نه گیریم همون باشه خوب به تو چی میرسه این وسط!!!!! با یک پست میشه اعتبار یه نفر رو خراب کرد!!!!!! نه میشه!! نمیشه داداش ببین این بابا رو من میشناسم این دوستان هم که بعضی ها در موردش حرف می زنن از کارهایی که کرده خبر ندارن اما من خبر دارم!!! این که بیکار نیست بیاد بشینه واسمون انجمن بزنه هزار تا فحش هم بخوره مگه بیکاره!!! خوبه من اون روز که پیشنهاد داده بودم من باشم و بی طرفی این کا رو نکردم و ایلا تا حالا ابروی منو شرکت همه رفته بود بخاطر این کار!!!!!!! اما این اقا وحید اونطوری که فکر میکنی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از مدیر انجمن هم خواهش می کنم این تاپیک رو قفل نکنه!! دلیل نمیشه چند نفرخراب کاری می کنن تاچیک به این با اهمیتی رو بخاطر پست چند نفر ببندین که می تونید بن کنید با اختار به کار بران بدید ممنونتون میشم

آقای محترم :
هیچ کس قصد خراب کردن تایپیک رو نداره .... نمی دونم چرا فکر می کنید همیشه باید از یک نفر تعریف و تمجید کرد ، تا بهش ایراد می گیری شلوغ کاری می کنه ....
مسئله روشنه یه عده به بعضی از کارهای وحید خان شما ایراد گرفتند و ایشون به جای جواب دادن و روشن کردن افکار یا جواب های سر بالا می ده یا .....
نمونه روشنش .. من به ایشون گفتم شما تبلیغات هاست نذار ... می گه تبلیغات شورت بذارم ؟
شما به این ادم چی می گی ؟ هیچ کلمه ایی مناسب تر از شرت نبود ؟ بعد که جوابش رو می دادی می آد تو چت بهت صاف صاف می گه آدم نیستی ... بهش جوابش رو نمی دی ....
بعد می آیی بهش می گی چه طور یه فورم تازه که کل پستاش به 10 نمی رسه تو 2 روز با 700 بازدید 700 مگابایت پهنای باند کشیده به جای جواب دادن بهت دری بری می گه .. نمی دونم سواد نداری .. ریسلری و .....
من موندم یه همچین آدم با جنبه ایی چه طور می خواد مدیر یک جایی بشه ؟
چه طور می تونه انتقادات رو تحمل کنه و براشون پاسخ بده ؟

Master ITX

Well-Known Member
مسئله روشنه یه عده به بعضی از کارهای وحید خان شما ایراد گرفتند و ایشون به جای جواب دادن و روشن کردن افکار یا جواب های سر بالا می ده یا .....
من کی جواب سر بالا دادم من تو یاهو هزار بار بهت پی ام دادم حتی دیگه امروز بهت زنگ زدم که گفت نیستش
نمونه روشنش .. من به ایشون گفتم شما تبلیغات هاست نذار ... می گه تبلیغات شورت بذارم ؟
من نمیگیرم منظورت از این حرفا چیه این موضوع که حل شد و قبول کردم که تعطیل بشه نبلیغات هنوز داری به اون گیر میدی؟
شما به این ادم چی می گی ؟ هیچ کلمه ایی مناسب تر از شرت نبود ؟ بعد که جوابش رو می دادی می آد تو چت بهت صاف صاف می گه آدم نیستی ... بهش جوابش رو نمی دی ....
اها مشکل شما اینه که من بهتون تو هایو گفتم آدم نیستی؟ خوب این یه مشکلیه بین من و شما نه بین فروم و من اینا رو از هم جدا کن
بعد می آیی بهش می گی چه طور یه فورم تازه که کل پستاش به 10 نمی رسه تو 2 روز با 700 بازدید 700 مگابایت پهنای باند کشیده به جای جواب دادن بهت دری بری می گه .. نمی دونم سواد نداری .. ریسلری و .....
بله شما درست میگید من سواد ندارم و شماها سواد دارید درست میفرمایید
شناخت کامل رو رو شما پیدا کردم با این پست هاتون
والا من تا جایی که یاد دارم شما انتقادی کردید من جواب سر بالا ندادم
گفتید تبلیغات نزار نزاشتم
تایید ی ها رو قبول نداشتید برش داشتم
.......
چیز دیگه بود؟
چرا رو زمین و هوا جواب میدید؟ فکر کنید

آقای محترم :
هیچ کس قصد خراب کردن تایپیک رو نداره .... نمی دونم چرا فکر می کنید همیشه باید از یک نفر تعریف و تمجید کرد ، تا بهش ایراد می گیری شلوغ کاری می کنه ....
داداش من حرفت درست متین قبول دارم بعضی جاهاشو!! اما ازیز جان این وحید عزیز حان من نیست!!! اولا من حرف حق می زنم خونمونم اصفهان نیست که بگم دوستیم با هم از همین انجمن با هم اشنا شدیم دوما ایشون که حودشون بعد از پستی که در مورد تبلیغات دادن گفتن که "من هیچی واسه فتن ندازم" یعنی چی یعنی اشتباه کردم این کلمه از دهنم پرید!!! چرا چون اون لحظه 100 نفر ریخته بودن سرم هر چی هز دهنشون در می یومد بهم گفتن اگه منم بودم همین کا رو می کردم!!! من کارشو تعریف نمی کنم ایشون اشتباهاتی کرده اما دلیل نمیشه شخصیتش اعتبارش زیر سوال بره!!! نه خودت خوشت می یاد یکی بشینه زیر ابتو بزنه!!!!! نه خوشت می یاد یکی با این همه زحمت جالتو بگیره!! پس یک طرفه نرین خوبه گفته نظر بدین من قبول می کنم نگفت هز چی شما گفتین من انجام می دم که!!! گفت؟؟؟؟ حالا ایشون این کا را رو کرده چه درست چه غلط باید بشینین زیر اب این بدبخت رو بزنن بهش توهین کنید نه منطقیه!!!! خدای خودت بگو منطقیه!!!!؟؟؟؟

bootable

Member
این که شما تعیین کنی وحید توی سایتش چه تبلیغاتیو بزاره و چه تبلیغاتیو نذاره کاره اشتباهیه!!!!!!
این فروم کل پستاش بیشتر از 150 تا شده که هرکدوم بازدیدهای بالای 20تا داشتن
حالا آمار 10تا پست رو از کجا آوردی من نمی دونم !!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا