نسخه آزمايشي Farsicommerce براي شما

guilanict

Member
فرهاد خان
سلام و خسته نباشید
می تونم تاریخ احتمالی عرضه نسخه اصلی را بپرسم ضمن اینکه آماده هر نوع همکاری در این پروژه هستم.

zfarhad2003

Member
guilanict : خوب مي‌شه تقريبا گفت نسخه اصلي تموم شده و فقط چند تا ريزه كاري مونده.
در مورد همكاري هم با ايميل من تماس بگير تا ببينيم چه جوري مي ‌شه با هم همكاري كرد.

[email protected]

rouhollah

Member
فره9اد جان

يه سوال ميشه محصولاتي كه در اين نسخه معرفي كرديم رو در اون نسخه ايمپورت كنيم

يا همون بكاپ ري استور خودمون

zfarhad2003

Member
خوب شما مي‌تونيد از قسمت پشتيبانگيري خود برنامه يك بكاپ از همه محصولات بگيرين و در نسخه جديد امپورت كنيد.

با سلام و تشكر از فارسي اسزي
من پس از نصب موفق كه روي لينك فروشگاه كليك مي كنم پيغام زير ار دريافت مي كنم:
PHP Warning: main(includes/functions/general.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes\application.php on line 23 PHP Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions/general.php' (include_path='H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes') in H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes\application.php on line 23

PHP Warning: main(includes/functions/general.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes\application.php on line 23 PHP Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions/general.php' (include_path='H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes') in H:\PHP\Ready2Use\Commercial\farsicommerce\Farsicommerce-1rc\Farsicommerce-1rc\catalog\install\includes\application.php on line 23

rouhollah

Member
كي پس حاضر ميشه شديدا

نياز شديد دارم

در ضمن بكاپش راه نميوفته

چيكار كنم دست نگهدارم يا نه؟

zfarhad2003

Member
ببخشيد يكم نسخه اصلي برنامه طول كشيد. چون من دارم روي پروژه ناك 7.5 هم كار مي‌كنم انشاالله به زودي زور نسخه اصلي برنامه با پشتيباني عالي تقديم دوستان مي‌شه

آقا فرهاد ما هم رو اين فروشگاه داشتيم كار ميكرديم كه فهميديم شما دارين زحمتشو ميكشين . حالا زود تر كاملش رو بيرون بدين من ميخوام كاري كنم كه روي Xoops و phpNUKE نصب بشه ، یعنی به صورت یه ماژول دربیاد .

سلام . آقا فرهاد خواهش ميكنم زود تر . اگه كمكي از دست من بر مياد خوشحال ميشم كمك كنم .

zfarhad2003

Member
آقا سعيد اگه واقعا مي‌خواي يه همچنين كاري بكني يعني اين فروشگاه رو به صورت موژول دربياري خيلي خوب مي‌شه لطفا با ايميل من تماس بگير شايد بتونيم توي اين پروژه بيشتر با هم همكاري كنيم.
[email protected]

آره فرهاد جان ميخوام اين كار رو بكنم يعني يه كارايي كردم . شما اين نسخه كاملتو به من بده ماژول تحويل بگير .

الو فرهاد جان !

زود تر برسونش خواهشا !

از شنبه دانشگاه شروع ميشه مجبورم تعطيل كنم كامپيوتر رو !

اي خدااااااااا

rouhollah

Member
فرهاد جان من فروشگاهمو تعطيل كردم زود برسون دستم خالي شده

ماژول نشد نشد بابا ناك خيلي چيز باحاليه كه ميخواين ماژولش كنين

جالب هست ولي ببين چند نفر ناك استفاده ميكنن؟

والا بهتره بگم اين يه كار تحقيقاتيه ، اصولا همه كارهايي كه تحت GNU انجام میشه جنبه تحقیقاتی داره و استفاده از اون برای همه رایگانه به كسي كه ضرر نميرسه .

آقا فرهاد من منتظرم ! اگه كاري از دستم بر مياد بگو تا منم كمك كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا