نسخه آزمايشي Farsicommerce براي شما

سلام فرهاد جان و ممنون از تكميل اين فروشگاه!

شما اعلام كرديد كه فارسي سازي و ترجمه رو از اول شروع كرديد! ولي كاملا اشتباهه!
1- چون بخش كاربري اين فروشگاه در حال حاضر دقيقا مطابق با ترجمه ورژن آزمايشي هست كه من ارسال كردم!
2- button ها كاملا همون هايي هست كه بنده فارسي كردم!!!

اينم شاهد:‌كلمه manufacture در همه لغت نامه ها به (( توليد كننده ))‌ ترجمه شده!
ولي من برحسب كاربردي كه اين فروشگاه برام داشت اون رو (( ارايه كننده ))‌ ترجمه كردم
:D

اين چيزها اصلا براي من مهم نيست ولي بهتر بود شما پروژتون رو با عنوان : تكميل فروشگاه . معرفي ميكرديد!

ممنون

zfarhad2003

Member
devilscholar جان من نگفتم كه از فايلهاي شما استفاده نكردم من گفتم ما شما خيلي ناقص بود و تقريبا مي‌شه گفت اصلا بخش مديريت فارسي نبود من بعد از كارهاي شما كدهاي فروشگاه - تاريخ شمسي- كادرهاي ورود براي تاريخ شمسي- كادرهاي ورود متن فارسي- دستكاري در ديتابيس براي فرسي بهتر- اضافه كردن اديتور- بخش مديريت كاملا فارسي - رفع نواقص متون فارسي بخش كاربري و غيره انجام دادم.
كه نمي‌شه اسمش رو تكميل كردن گذاشت.
از شما هم به خاطر ارائه بخشي از ترجمه قسمت كاربري خيلي ممنونم و حتما اسمتون رو توي ليست افرادي كه روي پروژه كار كردن خواهم گذاشت.

Mamali

Member
zfarhad2003 گفت:
ببخشيد اول از همه آيا بقيه بچه‌ها هم اين مشكل رو دارن يا نه؟
بعدش ببينم caspianblog جان آيا روي كامپيوتر شما Script debuger نصب شده . اگه اين برنامه نصب شده اين برنامه معمولا به بيشتر كدهاي جاوا كه براي فارسي مي‌نويسند ايراد مي‌گيره.
اگه اين برنامه رو كامپيوترت نصب نشده مي‌شه بگي چه خطايي مي‌ده و بعدش چيكار مي‌كنه؟
منم اين مشكل رو دارم. روي سيستمم هم Script Debugger نصب نيست. دقيقاْ در هنگام ثبت نام و يا كلا قسمت وارد كردن ليست‌ها كه تغيير زبان مي‌خوايم بكنيم. وقتي بر روي Fa|En كليك مي‌كنم. هيچ اتفاقي نمي‌افته و اون پايين IEStatusBar داراي خطا مي‌شه و وقتي بازش مي‌كنم و جزيات رو مي‌زنم با اين پيام:
کد:
 Line:343
Char:1
Error: Object expected
Code: 0
URL: http://persian.shyper.com/creataccount.php
رو به رو مي‌شم. لطفاْ راهنمايي كنيد.
ضمنا همينجا يه دستتون درد نكنه‌ي خفن از من داشته باشين و يه سوال اينكه فرومي به زبان فارسي راه اندازي كردين كه پشتيباني اين سيستم رو به عهده بگيره؟

mehrdad1355

New Member
درسته منهم فهمیدم ولی وقتی اونجاon کردم دیگه ایزی پی اچ پی مای اسکولش دچار مشکل میشد
کسی با ایزی تونسته نصب بکنه؟

mehran64

Member
نسخه جديد 2.2 در سايت oscommerce براي دانلود گذاشته شده.بهتر نيست از نسخه جديد استفاده كنيد؟

zfarhad2003

Member
Mamali جان من گفتم خودم هم متوجه اين موضوع شدم و در نسخه اصلي برطرفش خواهم كرد.
در مورد فروم هم بله دارم روي سايتش و فروم مخصوصش كار مي‌كنم كه ديگه كسي در استفاده از اين برنامه دچار مشكل نشده.
من خودم رو EasyPHP به راحتي نصبش كرده و استفاده كردم و به خوبي هم كار مي‌كنه پس احتمال ناسازگاري با EasyPHP وجود نداره شايد شما اشتباه تنظيم كرديد.
mehran64 جان اين نسخه همون 2.2 انگليسي فارسي شده با امكانات بيشتر و سازگارتر با زبان فارسي است و نسخه قديمي نيست. البته اينم بگم كه اين پروژه ديگه از اين به بعد جزوي از پروژه OSCommerce نيست و با نام FarsiCommerce به تنهايي گسترش و توسعه پيدا خواهد كرد.

Mamali

Member
فرهاد جان دمت گرم... پس اگر لطف كني و هر وقت اون نسخه‌ي اصليش حاضر شد. يه پيام به اينجا بزني ممنون مي‌شم. چون ممكنه نفهمم كي آماده شده. راستش ما مي‌خواستيم يه فروشگاه بزنيم. رفتيم از برنامه‌هاي آماده‌ي ايروني كاملا ارزان استفاده كنيم. eshop سايت رهنما آقا چهارصدهزارتومن ناقابل براي يك سال. جاتون خالي كلي خورد تو ذوقمون. گفتيم فرهاد جان رو بچسبيم ول نكنيم.

zfarhad2003

Member
باشه حتما توي انجمنهاي مجيد آنلاين انتشار نسخه اصلي كه تقريبا توي 2 تا 3 روز آينده است اعلام خواهد شد.

فرهاد جان اين كدهاي فارسي ايميلهاي ارسالي براي كاربران (مخصوصا ايميلي كه بعد از سفارش ارسال مي شود) كجاست؟

zfarhad2003

Member
برنامه خودش به صورت خودكار از ايميلهاي نوع HTML يا همون MIME پشتيباني مي‌كنه كه براساس UTH-8 ايميل رو ارسال مي‌كنه شما فقط كافيه از طريق پنجره مديريت و تنظيمات ايميل نوع MIME يا همون HTML رو انتخاب كنيد.

zfarhad2003

Member
KESHTIBAN جان من نگفتم كه تاحالا فارسي نشده و مطمئنم هستم آن نسخه اي كه شما فارسي كرديد خيلي كارآمد و زيباست. من خودم بنا به دلايلي اين برنامه رو فارسي كردم و علاوه بر فارسي سازي امكانات فارسي ديگري هم به ان اضافه كرده‌ام و اين برنامه همانطور كه قبلا گفتم ديگر جزوي از oscommerc محسوب نمي‌شه و اسم اون FarsiCommerce است كه به تنهايي گسترش خواهد يافت و بنا به نياز جامعه ايران (كه مسلما در تجارت الكترونيك تفاوتهاي با جامعه بين‌المللي دارد) تغيير و تحول پيدا خواهد كرد.

Jasem

Member
آقا فرهاد جدي خسته نباشي .
آقا ما ديگه منتظر عيدي هستيم ها .
انشا ال... كه زودتر موفق مي شي
يا علي

guilanict

Member
آقا فرهاد
ضمن تشكر مجدد
مي تونم سوال كنم نسخه نهايي كي عرضه خواهد شد؟
شمنا اگر كمكي از دست من بر مي آد لطفا بگيد.
با تشكر

ehsan-ets

Member
واقعا خسته نباشید
من اون رو دانلود کردم و وقتی خواستم روی سیستم خودم نصب کنم این اررور رو داد(همون اول):
[quote[خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد! [/quote[
باید چی کار کنم؟

guilanict

Member
در فايل php.ini دنبال متغير مربوطه بگرد و آن را فعال كن. اگر از easyphp استفاده مي كني در اين آدرس است:
C:\EasyPHP\apache
و گرنه در روت ويندوز.

blacklife1

Member
سلام
آقا من برنامه رو نصب كردم و همه چيز خوبه
فقط وقتي ميخوام برم به قسمت پرداخت نهايي و حساب كاربري و اينا رو باز نمي كنه
و در ضمن من نمي دونم اگه يكي بخواد توي فروشگاه عضو بشه چيكار بايد بكنه؟
ميشه بگي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا