به نام خداوند ايران زمين
پس از 17 روز سعي و تلاش شبانه روزي سرانجام برنامه مديريت فروشگاه آنلاين به نام FarsiCommerce آماده شد. اين برنامه كه در واقع نسخه فارسي شده OSCommerce است تغييرات زيادي پيدا كرده و من تصميم گرفتن كه از اين به بعد انتشار اون رو از نسخه اصلي جدا كنم يعني اين برنامه ديگر جزوي از نسخه اصلي محسوب نمي شه و به تنهايي توسعه پيدا خواهد كرد.
من تقريبا 20% كدهاي برنامه رو دستكاري كردم تا براي استفاده فارسي مناسبتر باشن همانطور هم كه مي بينين حجم برنامه مقدار زيادي كم شده.
براي دوستاني كه مايلند بدونن اين برنامه چيه اين برنامه براي ايجاد و مديريت يك فروشگاه الكترونيكي برروي اينترنت است كه كار كردن با آن بسيار ساده است و امكانات بي نظير و بي شماري داره.
خوب برسيم سر اصل مطلب اين نسخه از برنامه كه لينك دريافت اون رو در زير مي بينيد نسخه آزمايشي برنامه است و در واقع يك انتشار عمومي محسوب نمي شه و كانديدي براي انتشار نسخه اول برنامه است.
پس براي كساني كه قصد استفاده از اين برنامه رو سايت خودشون رو دارن پيشنهاد مي كنم مدتي در حدود يك هفته صبر كنن تا اشكالات احتمالي برنامه رفع بشه و براي استفاده برروي اينترنت به حد قابل قبول پايداري برسه.
اما كساني كه مي خوان در اين راه من رو كمك كنن لطفا اين برنامه رو دريافت كنن و روي كامپيوتر خودش نصب كرده و بررسي كنن تا اشكالات احتمالي اون گرفته بشه.
هر كسي كه اشكالي در برنامه پيدا كرد يا فكر كرد كه كدهاي برنامه در قسمتي نادرست است و مي تواند بهتر از اين باشد لطفا با آدرس ايميل من تماس بگيرد و اشكال برنامه رو ذكر كند.(لطفا سعي كنيد اشكالات رو به من ايميل كنيد چون شايد نتونم زياد پاسخهايي رو كه در زير اين مطلب مي نويسين دنبال كنم)
E-mail :
[email protected]
ضمنا هنگام ارسال نامه حتما نام خودتون رو هم ذكر كنين تا به عنوان فردي كه مشكل رو پيدا كرده شناخته بشين.
باز اين مطلب رو دوباره ذكر كنم كه اين نسخه فقط يك نسخه آزمايشي است و به جهت تشخيص اشكالات منتشر شده نه استفاده عمومي.
از همه دوستاني كه من رو در اين راه ياري مي كنن ممنونم.
با تشكر فرهاد
اينم لينك داونلود له طور مستقيم :
http://farsicommerce.irlux.com/Farsicommerce-1rc.rar