نسخه آزمايشي Farsicommerce براي شما

guilanict

Member
تو همون صفحه اول پيغام داده اگر مي خواهيد عضو شويد كجا بريد.
به آن صفحه بريد و فرم را پر كنيد . همين.

فرها جان منظور من مي خواستم متن ايميل رو تغيير بدم براي اينكار بايد كدوم فايل رو دستكاري كنم.

zfarhad2003

Member
ببخشيد يكم دير جواب دادم
در مورد عضويت در سايت فكر كنم همه چيز واضح باشه وقتي به صفحه ورود مي رويد يك قسمت وجود داره براي اعضاي جديد تا در سايت عضو بشن.
متن ايميل هم من دقيقا نگاه مي‌كنم چون فكر كنم توي دو سه تا فايل باشه و بعد مي‌گم.
من فردا مي‌رم شهرستان واسه انتخاب رشته دانشگاه 2 روز ديگه برمي‌گردم و روي هم رفته مي شه گفت تقريبا به اميد خدا تا روز جمعه حاضر مي شه.

blacklife1

Member
عزيز دل برادر
من وقتي ميخوام كه يه حساب كاربري جديد درست كنم مينويسه the page can not found و همينطور براي رفتن به سبد خريد
البته وقتي كه با ادمين مي خوام برم توي سايت ميره ها
نمي دونم مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمايييييي

zfarhad2003

Member
اين موضوع كه قسمت مديريت و خود سايت كاملا از هم جدا هستند كاملا واضح است پس بخش مديريت ربطي به كل فروشگاه نداره و حالا من نمي‌دونم شما چه جوري به عنوان مدير مي‌تونيد وارد بخش اصلي فروشگاه بشيد!!!
احتمالا شما مشكل آپلود داشته باشيد يعني فايلي در هنگام آپلود به درستي روي سرور نرفته بهتر فايلها رو چك كني ببيني كدوم وجود نداره.

ehsan-ets

Member
با تشكر از توجهتون ولي بازم درست نشد هنوز همون اررور رو مي ده
مي شه يكم دقيقتر توضيح بدين تا ببينم مشكل از كجاست؟

zfarhad2003

Member
ehsan-ets جان مشكلي كه شما گفتين فقط برمي‌گرده به On نبودن مقدار register_globals در فايل php.ini .
كاري كه شما بايد بكني اينه كه اول اين فايل رو پيدا كني البته در بعضي برنامه‌ها مانند easyphp چندتا از اين فايلها است كه بعضي‌هاشون اصلي نيستند و شما بايد فايل ini اصلي كه سرور از اون استفاده مي‌كنه پيدا كني و مقدار register_globals رو on كني.
اينم بگم كه اين مشكل فقط از همين راه حل مي شه و به چيز ديگه‌اي ربطي نداره

blacklife1

Member
سلام دباره
آقا من روي لوكال هاست هستش هااااااااا
هنوز درست نشده؟؟؟
چكار كنم

zfarhad2003

Member
blacklife1 جان اين خطايي كه شما گفتين نمي‌دونم والا از كجا ايجاد شده چون شما مي‌گيد اصلا كل صفحه پيدا نمي شه راستي شما بريد توي فايل Configure ببينيد تنظيمات مسير سرور درست نوشته شده يا نه

blacklife1

Member
خوب زد فرهاد جان اگه تنظيمات درست نباشه
خوب اگه مشكل از تنظيمات باشه نبايد كلا بياد ديگه؟
هوووووووووووووووووم

guilanict

Member
دوست عزيز
با مدير وارد شو و يك كاربر درست كن. ببين مي توني باهاش خريد كني يا نه؟
ممكنه تنظيمات مربوط به نحوه عضويت را بايد تغيير بدي البته اول اين كارو انجام بده بعد ببينيم دنيا دست كيه.

zfarhad2003

Member
خوب صفحه اول كه در هررحالتي مي ياد چون ادرس مستقيم وارد مي شه ولي اگه تنظيمات اشتباه باشه صفحات زيرين درست نمي‌يان

zfarhad2003

Member
خوب صفحه اول كه در هررحالتي مي ياد چون ادرس مستقيم وارد مي شه ولي اگه تنظيمات اشتباه باشه صفحات زيرين درست ديده نمي‌شه

zfarhad2003

Member
والا مشكل شما نمي‌دونم از كجا ايجاد مي‌شه شما صبر كنيد نسخه اصلي برنامه منتشر بشه اونم تست كنيد ببينيد مشكل حل مي‌شه يا نه.

mehran64

Member
آقا پس كي نسخه اصلي آماده ميشه؟
من با نسخه آزمايشي مشكلي نداشتم.

zfarhad2003

Member
چشم به اميد خدا تو دوسه روز آينده نسخه اصلي رو مي‌دم بيرون.
همه چيزش حاضره فقط دارم روي چندتا فايل راهنما براش كار مي‌كنم.

rouhollah

Member
آقا فرهاد من اينجا نصبيدمش

دستت درد نكنه خيلي عالي بود

فقط

رفتم روش پرداخت رو عوض كنم اومدم نقدي رو نصب كردم اين ارور رو ميده هدر صفحه

Warning: Division by zero in /home/cpucom/public_html/includes/classes/shipping.php on line 62

Warning: Division by zero in /home/cpucom/public_html/includes/classes/shipping.php on line 63

اينجا هم نصبيدمش

http://30pu.com

و اينكه اون محصولات پيشفرض رو جون ه9ر كي دوس داري وردار

zfarhad2003

Member
rouhollah جان من در مورد اين مشكلي كه گفتي تحقيق مي‌كنم ولي تا حالا همچنين موردي گزارش نشده.
در مورد محصولات پيش فرض هم فقط براي آشنايي شما با طرز كار فروشگاه است شما مي‌توني 3 سوت همه اونها رو حذف كني.
راستي اينم بگم اين نسخه كه شما نصب كرديم چندتا اشكال داره من هم اولش گفتم اين نسخه آزمايشي است شما بهتره واسه نسخه اصلي صبر كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا