نسخه آزمايشي Farsicommerce براي شما

guilanict

Member
مرسي
باز هم دستت درد نكنه . راستش تا الان برنامه فارسي شده به اين تميزي و حرفه اي نديدم. موفق باشي.

sirvan

Member
یه سوال!
اینو باید روبه چه وب سروری ران کنم؟
اگه آپاچی و خانوادشه، هیچ راهی برای IIS ندارین که بتونه PHP رو ساپرت کنه؟
لینک بدین بستمه.

دستت درد نكنه تونستم نصب كنم فقط يك مشكل تو فارسي نويسي هست كه وقتي مي خواهم توي قسمت هايي كه مي شه زبان را تغيير داد تايپ كنم خطا مي ده. بقيه هم اين مشكل رو دارن يا مشكل از منه؟

guilanict

Member
sirvan گفت:
یه سوال!
اینو باید روبه چه وب سروری ران کنم؟
اگه آپاچی و خانوادشه، هیچ راهی برای IIS ندارین که بتونه PHP رو ساپرت کنه؟
لینک بدین بستمه.

عزيز مشكل از پي اچ پي نيست بايد بانك اطلاعاتي mysql داشته باشي.
بيشتر سرورهاي ويندوز پي اچ پي را ران مي كنن و حتي بعضي ها اين بانك رو هم دارند اما خيلي گرونه.

zfarhad2003

Member
شما مي‌تونيد اون رو روي IIS هم استفاده كنيد هيچ مشكلي ايجاد نمي‌شه.
caspianblog جان نمي دونم چرا بايد به قسمت ورود فارسي خطا بده اگه مي‌شه بگي چه خطايي مي‌ده.

فرهاد جان در قسمت ورود فارسي مشكل نداره مشكل در اينه كه توي كادرهايي كه كنارشان دكمه اي براي تغيير زبان گذاشته ايد موقع تايپ پيغام خطا مي ده.

zfarhad2003

Member
ببخشيد اول از همه آيا بقيه بچه‌ها هم اين مشكل رو دارن يا نه؟
بعدش ببينم caspianblog جان آيا روي كامپيوتر شما Script debuger نصب شده . اگه اين برنامه نصب شده اين برنامه معمولا به بيشتر كدهاي جاوا كه براي فارسي مي‌نويسند ايراد مي‌گيره.
اگه اين برنامه رو كامپيوترت نصب نشده مي‌شه بگي چه خطايي مي‌ده و بعدش چيكار مي‌كنه؟

mehrdad1355

New Member
راستی چجوری میشه یه ادمین دیگه اضافه کرد؟؟؟ چطور رمز ادمین فعلی رو عوض کنیم؟؟؟

mehrdad1355

New Member
یک مشکل که من برخوردم اینه که تو لوکال با ایزی پی اچ پی خطا میده که ریجیستر گلوبال فعال نیست ولی من اونو تو php.ini که تو شاخه ویندوز بود رو دیدم ان بود ولی باز همین خطا رو میده چکار میشه کرد؟؟؟

zfarhad2003

Member
mehrdad1355 جان شما بهتر چند روزي صبر كني اين نسخه آزمايشي است و چندتا مشكل هم توش كشف شده.
راستي اون مورد كادرهاي فارسي واقعا خطا داشت خودم هم پي بردم از caspianblog متشكرم

جدیدترین ارسال ها

بالا