second exterior rendering competition *** The Zeidler Residence

.:BehzAd:.

Active Member
خوبه اینجوری که nightlord عزیز میگه خوبه ولی نمیدونم چرا باقی بچه ها هیچی نمیگن و فقط دارن تماشا میکنند همین الان 8 نفر بازدی کننده تو این صفحه هستن.

سه چهار تا مسابقه غیر رسمی یه مسابقه رسمی با جایزه بالا بهترین نظر هست من با این کاملا موافق هستم.

تو مسابقه رسمی نفرات برتر که جایزه میگیرن یه آموزش هم میسازن و به شرکت کنندها میده

مسابقات غیره رسمی هم مراحل کارو توضیح رو اجباری کنیم بهتر میشه هم اونای که شرکت کردن اطلاعاتشون بیشتر میشه و هم اونای که شرکت نکردن با نگاه کردن به مراحل کار یه انگیزه درونشون ایجاد میشه که تو مسابقه های بعدی شرکت کنند

بابا اسپم بازار شده ها !!!

کار خوبیه ولی نه 40 تومن مثلا من که بیکارم برای هر مسابقه 40 تومن بدم این که نمیشه
حتما قبل اینکار نظر سنجی راه بندازین و همچنین در مورد قیمت
من هم با نایت لرد موافقم در مورد بار اموزشی مسابقه نفر های اول و دوم و سوم باید یه مکینگ اف و یا اموزش قرار بدن و کارهاشون رو وی ای پی بزارند (اجباری ، از نوع خطرناک )

نحوه ی داوری هم داره کم کم جالب میشه و اگه هر دوتاشون سه تا کار اول رو نقد کنند بهتره (اگه خودشون هم شرکت کنند که خیلی جالب میشه :لول)

کسی archmodel 92 رو داره من مدل 097 رو می خوام

nightlord

Well-Known Member
خوبه اینجوری که nightlord عزیز میگه خوبه ولی نمیدونم چرا باقی بچه ها هیچی نمیگن و فقط دارن تماشا میکنند همین الان 8 نفر بازدی کننده تو این صفحه هستن.

سه چهار تا مسابقه غیر رسمی یه مسابقه رسمی با جایزه بالا بهترین نظر هست من با این کاملا موافق هستم.

تو مسابقه رسمی نفرات برتر که جایزه میگیرن یه آموزش هم میسازن و به شرکت کنندها میده

مسابقات غیره رسمی هم مراحل کارو توضیح رو اجباری کنیم بهتر میشه هم اونای که شرکت کردن اطلاعاتشون بیشتر میشه و هم اونای که شرکت نکردن با نگاه کردن به مراحل کار یه انگیزه درونشون ایجاد میشه که تو مسابقه های بعدی شرکت کنند

بهزاد جان به فرشید تو پست خصوصی نظرم رو گفتم حالا خودش مییاد و توضیحات تکمیلی رو میگه .
ببین بهزاد بحث مادیات که میاد وسط بچه ها محتاط تر حرکت میکن چون یه پرانتز برای اعتماد تو ذهنشون باز میشه و یه پرانتز برای به صرفه بودن . برای دفات اول در کل ریسکه براشون باید اتماد جلب بشه تا راحت تر بیان
برای همین باید راه کار هایی رو در نظر بگیریم ...

*farshid*

کاربر VIP
خب ... تا اینجای کار من با اینکه مسابقه رسمی که هر 3سابقه یکبار برگذار بشه موافقم...
در مورد مبلغ هم من نظرم رو همون 20 تا 40 تومنه ... البته باید با مدیران کل هم این مساله رو در میون بذارم اگه با قوانین سایت مغایرت نداشته باشه مسابقه رو با مبلغ ورودی برگذار میکنیم ...
فعلا زیاد رو این موضوع بحث نکنیم ...
مراحل کارتونو بذارید دوستان ... تست رندری وایری چیزی ... :rose:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان امکان تمدید مسابقه به هیچ وجه وجود نداره ... من کار ها رو 25 شهریور ساعت 12 شب جمع آوری میکنم ...به دوستانتون اطلاع بدین

کار ها توسط داوران خارجی داوری میشه ... فرخ و خانوم نادمی هم اگه تونستن تا 2 روز کار ها رو داوری کنن جز داوران خواهند بود . وگرنه مجبوریم به نظر دو داور اکتفا کنیم.

Active Member
تمدید نمیشه چرا قرار بود بشه من روش حساب باز کرده بودم.

اینکه داور ها خارجی هستن خوبه ولی من نظره شیخصیمو میگم که آگه فرخ و خانم نادمی هم باشن تو داور ها بهتره.

بچه ها تا میتونید خوب کار کنید داورامون خارجی هست یه موقعه آبرومون نره و بگن این ایرانی ها چقدر ضعیف هستن و اسم ایرانی ها با اینکه هنرمند های خوبی داریم بد از آب در بره.

راستی فرشید جان نمونه کار های داور ها اون اولی شیلتره و باید با v*****p*****n بازش کنی شاید بعضی ها نداشته باشن چند تاشو آپ کن تو سایت.

پسر تو این داورها رو از کجا پیدا کردی؟

abbasi_0912

Active Member
دوستان این هم اتمام کار صحنه اول، فکر نکنم برسم صحنه دوم رو رندر کنم احتمالا میزارم برای بعد از مسابقه
این صحنه هم فقط درخت میخواد، برجستگی های اون اسلب ها رو هم مدل کردم توی ویوپورت مکس معلومه
احتمالا تا اخر شب برسم یکم از متریال هایی که ساده تر هسند رو بسازم و اون اصلی ها رو بزارم برای فردا

خدا رو شکر داور خارجی داریم
اینجوری فرشید هم شرکت میکنه

همگی موفق باشید :rose:

پیوست ها

• w09.jpg
    w09.jpg
    151.4 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • w10.jpg
    w10.jpg
    211.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • w11.jpg
    w11.jpg
    143 کیلوبایت · بازدیدها: 23

*farshid*

کاربر VIP
تمدید نمیشه چرا قرار بود بشه من روش حساب باز کرده بودم.

اینکه داور ها خارجی هستن خوبه ولی من نظره شیخصیمو میگم که آگه فرخ و خانم نادمی هم باشن تو داور ها بهتره.

بچه ها تا میتونید خوب کار کنید داورامون خارجی هست یه موقعه آبرومون نره و بگن این ایرانی ها چقدر ضعیف هستن و اسم ایرانی ها با اینکه هنرمند های خوبی داریم بد از آب در بره.

راستی فرشید جان نمونه کار های داور ها اون اولی شیلتره و باید با v*****p*****n بازش کنی شاید بعضی ها نداشته باشن چند تاشو آپ کن تو سایت.

پسر تو این داورها رو از کجا پیدا کردی؟
من که نگفتم داورا فقط همین دو نفر هستن...
اسمشونو سرچ کنی نمونه کارهاشون رو میتونی ببینی ... این دو نفر از دوستانم هستند .. تو فیسبوک باهاشون آشنا شدم...
فرخ و خانوم نادمی هم برای داوری دعوت میشن ... من فقط دعوت میکنم ... التماس نخواهم کرد.
روی زمان تمدید حساب نکن ... این کاری نیس که 1 ماه طولش بدی ... من سه چهار روزه تمومش کردم ... حتما تو این 5 روز باقی مونده میتونی تمومش کنی

دوستان این هم اتمام کار صحنه اول، فکر نکنم برسم صحنه دوم رو رندر کنم احتمالا میزارم برای بعد از مسابقه
این صحنه هم فقط درخت میخواد، برجستگی های اون اسلب ها رو هم مدل کردم توی ویوپورت مکس معلومه
احتمالا تا اخر شب برسم یکم از متریال هایی که ساده تر هسند رو بسازم و اون اصلی ها رو بزارم برای فردا

خدا رو شکر داور خارجی داریم
اینجوری فرشید هم شرکت میکنه

همگی موفق باشید :rose:
عباسی جان مدلینگت بینهایت خوب و حرفه ای شده ... از چمن و گیاه و ... بی نهایت خوشم اومد ... موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
خودت هم حتما شرکت کن داور هستن به اندازه کافی. من دوست دارم خودت هم باشی.

مرسی از اد"دت

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان ... سعی کنید پست هایی که میزنید جنبه عمومی داشته باشه ... بار آموزشی داشته باشه ...
نصف پست ها سلام احوال پرسی و تعریف تمجیده نصف دیگشم درخواست فلان آرکمدل و فلان تکسچر و ...
نظم تاپیک شدیدا به هم خورده ...
جواب این پست رو ندین ...
مراحل کارتون رو بذارید و در مورد جنبه های تکنیکی کارتون توضیح بدین :rose:

nightlord

Well-Known Member
امروز یه مقدار بیکار بودم گفتم بیام یه مقدار رو تست رندر نهایی(چون هنوز رندر نهایی رو نگرفتم تا سیستم یه وقت آزاد پیدا کنه) پست پروداکشن کنم یه سوال برام پیش اومد :

اگه یه سری افکتها رو بخوایم به عنوان پست پروداکت برای بالا بردن زیبایی بصری رو کار بیاریم که مشکلی برا امتیاز دهی پیش نمیاره؟ مثل bloom , lens flare و ... که تو تصویر رفرنس نیست .

فکر کنم دیگه تمومه (شایدم نه)
شیشیه رو ساختم ولی اینجا چون چیزی پشتش نیست معلوم نیست دیوار رو هم دوباره مدل کردم و تکسچر دادم که توی این رندر نیست و همچنین چمن رو هم عوض کردم
نمی دونم چرا هی یادم میره اول رندر می کنم بعد تغییرش می دم :) لول بسیار :)

پیوست ها

• step-3.jpg
    step-3.jpg
    261 کیلوبایت · بازدیدها: 21

*farshid*

کاربر VIP
شما آزادید هر نوع پست پروداکشن و هر نوع نور پردازی رو کارتون داشته باشید ... عکس رفرنس هم یکی از حالتهایست که میتونید شبیهسازی کنید ... کاملا آزادید

*farshid*

کاربر VIP
سلام خدمت دوستان عزیز ...
برای برگزاری مسابقه رسمی با مدیران مذاکره کردم ... اخذ مبلغ ورودی با قوانین سایت مغایرتی نداره ...فقط من باید بدونم چند نفر میتونن مبلغ ورودی رو تقبل کنن و چه قدر میتونن واسه مسابقه هزینه کنن ...
تو تاپیک زیر میتونید در این مورد به بحث و تبادل نظر بپردازید
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1148635#post1148635

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا