second exterior rendering competition *** The Zeidler Residence

بله دیگه؟
ما دیشب گذاشتیم رندر بشه در اندازه 320 و اینها که یه کلیت کار توی نور پردازی رو ببینم که نمی دونم چی شد صبح بیدار شدم خاموش شده بود عجیبه نه ؟
فقط می خواستم علت اینکه من کمتر توی اینجا ادامه کار رو می ذارم سیستمم که نمیشه رندر گرفت ولی من رندر نهایی می رسونم

موفق باشین

.:BehzAd:.

Active Member
خوب منم امروز رو رندر نهایی کار میکنم متریال ها رو رسوندم به اون چیزی که میخواستم درخت و فتو شاپ مونده؟

Active Member
زنگ زدن باید برم برا همین خلاصه یه چیزی میگم شاید درست شه.

موقعه سو فایل مکس یا رندر این انفاق میافته؟

موقعه ارور از مکس خارج میشه؟

خودت هم یکم توضیح بده راجبش که بدمنم چی به چی هست کن یه بار به این مشکل برخوردم که درستش کردم الان دقیقا نمیدونم چی به چی هست فایلت

شب دوباره میام

*farshid*

کاربر VIP
SAVE نمیشه؟ هی واییییی من :sad:
تو اتوکد من همچین مشکلی داشتم که راه حلی نداشت ...
با یه اسم دیگه و تو یه فولدر دیگه امتحان کردی؟
کل آبجکتها رو پاک کن و یبار تستی SAVE کن ... ممکنه از آبجکتها باشه ... اگه سیو شد ... درختا رو پاک کن دوباره سیو کن ...

abbasi_0912

Active Member
همون راهی که شما گفتی بعلاوه سیو با نام جدید، سیو از، سیو از کپی، سیو از آرشیو
زیاد کردن تعداد بکاپ ها و تغییر زمان اون به یک دقیقه، ذخیره توی پوشه ها و درایو های مختلف
حتی موقع گرفتن بکاپ هم ارور میداد, عکس بالا برای موقع ای هست که خود برنامه میخواد به صورت اتوماتیک بکاپ رو ذخیره کنه

خلاصه این که نشد
از شانسم توی بکاپ هایی که قبل از این مشکل به صورت اتوماتیک گرفته بود یکیش برای 10 دقیقه قبل از این مشکل بود همون رو باز کردم دیدم فقط آخرین متریالی که اصلاح کردم ذخیره نشده، متریال رو اصلاحش کردم
الان هم دارم نورپردازی میکنم

البته توی اتوکد راه حل داره، اگر بدونی چطوری ازش استفاده کنی
شعور اتوکد برای گرفتن بکاپ از مکس در این مواقع بیشتره
میشه با خیال راحت برنامه رو بست یا سیستم رو ریست یا خاموش کرد و بعد بری توی ریکاوری منیجر اتوکد فایل رو ریکاوری کرد و تا اخرین لحظه کار رو برگردوند ولی مکس چیزی به نام ریکاوری نداره

*farshid*

کاربر VIP
دوستان کاراتونو تا ساعت 12 شب 25 شهریور برام پیام خصوصی بزنید.
نمیخوام تاخیر داشته باشیم و نظر داورای خارجیمون رو از دست بدیم .

اینم وایر فریم نهایی من واسه رندرینگ ...
رندرشم گرفتم ...فردا رو پست و درختا کار میکنم ...

attachment.php

پیوست ها

• 25.jpg
    25.jpg
    239.1 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

nightlord

Well-Known Member
هی واااااااایییییییییی من به قول امید و فرشید ! بازم روز تحویل پروژه رسید ، استرس شروع شد بچه های معماری به جنبو جوش افتادن!:green:

برای اولین بار تو تاریخ عمرم کارم زودتر از روز تحویل آماده شده:green: . ولی اصلا حال نمیده انگار ما دانشجوهای معماری با استرس
شب تحویل انس گرفتیم:wink:

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
خیلی جالب ولی رندر من گذاشتم تا کیفیت 1500 رندر شد ولی بازم نویز داشت اصلا حال نکردم باید با وی ری بزنم
داری با فرای رندر میگیری؟
به جای شیشه معمولی با ترانسمیتنس دیالکتیک از ghost glass استفاده کن ...
کاستیک ها رو خاموش کن ...
سعی کن متریال دیسپلیسمنت دار زیاد استفاده نکنی ...
عدد f number رو بالا ببر
آبجکتهای نورانی یا همون امیتر ها باید تعداد face کمی داشته باشن ... یک پلان کوچیک با یک عدد face بهترین راه ساختن لامپه... مثلا اگه یک کره با 320 تا face داشته باشی انگار 320 تا آبجکت emmiter داری که سرعت رو شدیدا کاهش میده.

در کل فرای یه سیستم قوی میخواد و حوصله + رندر شبانه

Active Member
سعید احتمالا سیستمت ضعیف هست چون منم رندر میگریم حدود 20 دقیقه خوب میشه اگه برای رندر اصلی برسم و یکم دیگه روش کار کنم یه رندر خوب و بدونه نویز میگیرم.

فرای چون با cpuرندر میگیره تایم رندرش بیشتر نسبت آریون چون آریون cpu و gpu با هم موازی رندر میگیرن البته اگه گرافیک انویدیا داشته باشی برا من که gtx460 هست و192 هسته cuda داره و تو آریون خیلی خیلی زوتر از فرای بهم یه رندر بدونه نویز میده اصلا شاید رندر اصلیم رو با آریون بگیرم

مرسی فرشید جان خیلی جالب بود نکات فرای رندر در واقع عالی بود
قضیه دیسپلیس رو کم کم داشتم حس می کردم
یک مدت زذم تو خط فرای واسه رندرهای بازار دیدم فایده نداره واقعا حوصله می خواد منم همه رندرارو سر 10 20 دقیقه برمیداشتم
در کل فرای واقعا تخصص می خواد که بهترین رندرای فرای رو که دیدم مال خودت بود
مرسی از راهنمایی موفق باشی

Active Member
یواش یواش دیگه کارم برای رندر اصلی آماده شده به امید خدا امشب رندر اصلی رو میگیرم و فردا یه خورده دیگه روش کار میکنم و شب هم بفرستیمش برای فرشید جان.

شما بچه ها که خبری ازتون نیست به کجا رسوندین؟

nightlord

Well-Known Member
ااااااااااااا راست میگی تحویل فرداست . من فکر کردم امشب تحویل باید بدیم ساعت 12 ، فکرکردم پنج شنبه است مثل مسابقه قبلی . کارمو فرستادم برا فرشید :)فکر کنم فرشیدم تعجب کرده چرا امروز فرستادم!!! گرچه دیگه کاری نمیخواستم روش انجام بدم . طبق عادت دانشگاه میخواستم آخرین لحظه تحویل بدم:wink:

3D Art

Member
منم خیلی دوست دارم کارم تموم بشه بد موقعی پروژه اومد دستم ... اگه تموم شد که هیچی اگر تموم نشد حتما تا یکی دو روز آینده تو گالری میزارمش . . .

*farshid*

کاربر VIP
افشین اذیت نکن دیگه ... شما اعتبار مسابقه ای ... نباشی نمیشه .:rose:
سعی کن کارتو برسونی ... اگه نتونستی تا شب یه پیام به من بزن
مرسی

*farshid*

کاربر VIP
دوستان یه توضیح مختصر هم در مورد کارتون بنویسین ... چه موتور رندری استفاده کردین ... سیستمتون چی بوده ... تکنیک هایی که استفاده کردین ... و هر چیزی که به نظرتون جالبه
این توضیحات رو همراه کارتون تا ساعت 12 شب برام پیام خصوصی بزنید...
دوستانی که مشکل دارن و نمیتونن کارشون رو تا 12 برسونن هر چه سریعتر به من خبر بدن ...
مرسی از همتون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا