second exterior rendering competition *** The Zeidler Residence

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
به به به ....

فرشید جون مدیریت مبارک باشه عزیزم ... :rose:

من راستیتش نتونستم شرکت کنم ببخشید وقتم رو نتونستم تنظیم کنم ...

.:BehzAd:.

Active Member
اول یه تیریک بگم به فرشید جان که مدیر شده و امید وارم با نظارت خوبش رو این انجمن مایه پیشرفت و ترقی بچه ها بشه تبریک تبریک

نمیدونم چرا بچه ها اینجوری میکنند وسط راه کنار میکشند این درست نیست من که خودم ناراحت شدم از دسته دوستانی که شرکت کردن ولی ادامه ندادن.این رسم اش نیست.

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
اول یه تیریک بگم به فرشید جان که مدیر شده و امید وارم با نظارت خوبش رو این انجمن مایه پیشرفت و ترقی بچه ها بشه تبریک تبریک

نمیدونم چرا بچه ها اینجوری میکنند وسط راه کنار میکشند این درست نیست من که خودم ناراحت شدم از دسته دوستانی که شرکت کردن ولی ادامه ندادن.این رسم اش هست.

بهزاد جان باور کن منم خودم از خودم بدم اومد :sad::snap:

nightlord

Well-Known Member
منم خیلی دوست دارم کارم تموم بشه بد موقعی پروژه اومد دستم ... اگه تموم شد که هیچی اگر تموم نشد حتما تا یکی دو روز آینده تو گالری میزارمش . . .

این دو تا تست هست که چند روز پیش گرفتم ...

افشین جان فرشید راست میگه شما اگه شرکت نکنی اصلا نمیشه عزیز . حداقل شما یه مقدار آبروی مارو جلو داورا نگه میداری ، از دست منو بچه های دیگه که کاری بر نمیاد عزیز :paint:، البته فرشید جای خودشو داره ها .

حتما کارتو برسون داداش

منم مسابقه قبلی یه دفعه یه عالمه پروژه ریخت سرم نرسیدم کارو تموم کنم . ولی تو این یکی یه وقت 2 - 3 ساعته از ساعت 11 شب به بعد هر شب بهش تعلق دادم تا کار تموم شد خدارو شکر . البته تو این دو هفته کارم سبک تر بود .

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان برای اینکه کار افشین و مجید و شاید عارف رو تو مسابقه داشته باشیم باید 3 روز تمدید کنیم ...
اگه موافقید لایک کنید ... 4 تا تشکر کافیه برای تمدید ...
نایتلورد جان میتونی کارتو تکمیل کنی ... عباسی هم میتونه مشکل کارشو حل کنه تو این 3 روز ...فکر نکنم مخالفتی باشه

Active Member
اگه عارف جونم بیاد منم موافقم.
فرشید جان من با اینکه کلی کار داشتم زدمش بیشتر از این هم نمیخوام کار کنم ولی اون روز گفتی به هیچ وجه امکان تمدید نداره منم عجله عجلهزدمش تا مثل مسابقه قبلی مجبور نشم تا دقیقه نود کار کنم حالا اول به خاطر عارف بعد هم به خاطر افشین و مجید من موافقت میکنم.

abbasi_0912

Active Member
فرشید جان من کارم اماده شده، دوباره رندر گرفتم و دارم توی فتوشاپ پست رو انجام میدم
از صبح چند تا پست انجام دادم ببینم کدوم بهتره تا همون رو بفرستم
حالا که داره تمدید میشه میرم روی صحنه دومی که ساختم کار میکنم تا اون رو هم برسونم

با تمدید موافقم

Active Member
خوب نظر و نقد داور های خارجی چی میشه اون روز گفتی برای اینکه داور های خارجی رو از دست ندیم به هیچ عنوان مسابقه تمدید نمی شه الان که مسابقه تمدید شد داور های خارجی رو که از دست ندادیم؟

*farshid*

کاربر VIP
بهشون پیام دادم ...
آخه معمولا خارجیا اهل تعویق و تاخیر نستن ... شاید منصرف شن از داوری ...
ولی بهشون پیام فرستادم ...فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
شما هم تا رو 2 شنبه نواقص کارتونو برطرف کنید.

3D Rack

Member
سلام آقا فرشید یه تبریک ویژه بخاطر مدیر شدنت و یه تشکر ویژه بخاطر تمدید کردن مسابقه،تقریبا کارمو تموم کردم ،اما با وقت اضافه ای که دادی کیفیت کارمو بالاتر می برم .

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان،یا علی :rose:

ضمن تبریک واسه مدیریت به فرشید خان

متاسفانه کارم پرید مکسم اوردوز کرد نمی دونم چرا تبدیلش کردم به وی ری سیو کردم بعد مکس هنگ کرد Ctrl + Alt + del زدم end prossec کردم که دوباره باز کردم دیدم فایلم ارور میده از اونجایی که 3 تا اتوبک داشتم یکیش ماله این طرح بود باز کردم دیدم بیشتر حجم های صحنه پریده ببخشید که نمی تونم دوباره بزنم البته کار منم خیلی معمولی بود و نیاز به زمان زیادی به رسیدن به کار شما اساتید داشت

abbasi_0912

Active Member
سلام به همگی

حیف شد سعید جان

بچه ها این اخرین ادامه کار من، دیشب تا اخر وقت داشتم روش کار میکردم و تکسچر خیابان رو میساختم که یک مشکلی برام پیش اومد نتونستم صحنه دوم رو کامل کنم، اما بعد از حل مشکل اگر سرد نشم ادامه میدم و میزارمش توی WIP

رندر صحنه اصلی رو برای فرشید فرستادم اما در حد رندر های حرفه ای شما نیست، در حد یک افتضاح
چیکار کنیم دیگه باید اعتراف کنم که آماتورام
خوشحال شدم من رو توی جمع حرفه ای تون راه دادید و قابل دونستید تا با هم مسابقه بدیم

امیدوارم همگی نه فقط توی این مسابقه بلکه تو مسابقه زندگی هم موفق باشید :rose:

پیوست ها

• s2.jpg
    s2.jpg
    242.9 کیلوبایت · بازدیدها: 29

*farshid*

کاربر VIP
ضمن تبریک واسه مدیریت به فرشید خان

متاسفانه کارم پرید مکسم اوردوز کرد نمی دونم چرا تبدیلش کردم به وی ری سیو کردم بعد مکس هنگ کرد Ctrl + Alt + del زدم end prossec کردم که دوباره باز کردم دیدم فایلم ارور میده از اونجایی که 3 تا اتوبک داشتم یکیش ماله این طرح بود باز کردم دیدم بیشتر حجم های صحنه پریده ببخشید که نمی تونم دوباره بزنم البته کار منم خیلی معمولی بود و نیاز به زمان زیادی به رسیدن به کار شما اساتید داشت
سعید جان غم آخرت باشه ... :)
ایشالا مسابقه بعدی جبران میکنی. همین که تا اینجای کار با ما بودی کافیه ... :rose: واقعا درکت میکنم
سلام به همگی

حیف شد سعید جان

بچه ها این اخرین ادامه کار من، دیشب تا اخر وقت داشتم روش کار میکردم و تکسچر خیابان رو میساختم که یک مشکلی برام پیش اومد نتونستم صحنه دوم رو کامل کنم، اما بعد از حل مشکل اگر سرد نشم ادامه میدم و میزارمش توی WIP

رندر صحنه اصلی رو برای فرشید فرستادم اما در حد رندر های حرفه ای شما نیست، در حد یک افتضاح
چیکار کنیم دیگه باید اعتراف کنم که آماتورام
خوشحال شدم من رو توی جمع حرفه ای تون راه دادید و قابل دونستید تا با هم مسابقه بدیم

امیدوارم همگی نه فقط توی این مسابقه بلکه تو مسابقه زندگی هم موفق باشید :rose:
ایول شکست نفسی ... ایول تواضع ...ایول پشبازو! بچه ها باور نکنین کارش خوب شده :wink:

آخرین ویرایش:

Active Member
همه یواش یواش دارن عقب میکشن بابا بیخیال مسابقه اور موشن که نیست یه مسابقه دوستانه هست که دور هم جمع شدیم و با هم رقابت دوستانه میکنیم میگم فرشید جان اگه اینمسابقه رو تمدید کنی شرکت کننده کمتر میشه بیشتر نمیشه روز به روز یکی میاد و میگه برام مشکل چیش اومد و بیخیال کار میشم هر کسی به اندازه خودش مشکل داره کار داره ولی من بیشتر بخاطر دوستان و ارتقا سطح کار خودم شرکت میکنم

ایشا الله برای مسابقه بعدی از این مشکل ها برای هیچکی پیش نیاد و همه بچه ها تا آخر مسابقه باشند منم کارم رو بستم و همین اومروز فردا برای فرشیدد جان میفرستمش

برای همگی آرزوی موفقیت و پیشرفت میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا