اول یه تیریک بگم به فرشید جان که مدیر شده و امید وارم با نظارت خوبش رو این انجمن مایه پیشرفت و ترقی بچه ها بشه تبریک تبریک
نمیدونم چرا بچه ها اینجوری میکنند وسط راه کنار میکشند این درست نیست من که خودم ناراحت شدم از دسته دوستانی که شرکت کردن ولی ادامه ندادن.این رسم اش هست.
منم خیلی دوست دارم کارم تموم بشه بد موقعی پروژه اومد دستم ... اگه تموم شد که هیچی اگر تموم نشد حتما تا یکی دو روز آینده تو گالری میزارمش . . .
این دو تا تست هست که چند روز پیش گرفتم ...
سعید جان غم آخرت باشه ...ضمن تبریک واسه مدیریت به فرشید خان
متاسفانه کارم پرید مکسم اوردوز کرد نمی دونم چرا تبدیلش کردم به وی ری سیو کردم بعد مکس هنگ کرد Ctrl + Alt + del زدم end prossec کردم که دوباره باز کردم دیدم فایلم ارور میده از اونجایی که 3 تا اتوبک داشتم یکیش ماله این طرح بود باز کردم دیدم بیشتر حجم های صحنه پریده ببخشید که نمی تونم دوباره بزنم البته کار منم خیلی معمولی بود و نیاز به زمان زیادی به رسیدن به کار شما اساتید داشت
ایول شکست نفسی ... ایول تواضع ...ایول پشبازو! بچه ها باور نکنین کارش خوب شدهسلام به همگی
حیف شد سعید جان
بچه ها این اخرین ادامه کار من، دیشب تا اخر وقت داشتم روش کار میکردم و تکسچر خیابان رو میساختم که یک مشکلی برام پیش اومد نتونستم صحنه دوم رو کامل کنم، اما بعد از حل مشکل اگر سرد نشم ادامه میدم و میزارمش توی WIP
رندر صحنه اصلی رو برای فرشید فرستادم اما در حد رندر های حرفه ای شما نیست، در حد یک افتضاح
چیکار کنیم دیگه باید اعتراف کنم که آماتورام
خوشحال شدم من رو توی جمع حرفه ای تون راه دادید و قابل دونستید تا با هم مسابقه بدیم
امیدوارم همگی نه فقط توی این مسابقه بلکه تو مسابقه زندگی هم موفق باشید