خب... متاسفانه اکثر دوستان بدون هماهنگی قبلی و به راحتی انصراف دادن ...
مسابقه با 4 تا کار ارسالی به کار خودش پایان میده
امیدوارم روزی برسه که یکم حرفه ای تر رفتار کنیم ...
ممنون از همه دوستان شرکت کننده
افشین کارتو هر چه سریعتر بفرست ... اگه انصراف دادی به من اطلاع بده
بابا . چه ربطی داره! این دوستان که کارشون درسته به قولی خاک این مسیر رو خوردن تا به اینجا رسیدن ، از اول که اینطوری نبودنبقیه هم اگه بیان کار کنن و کم نیارن به جای این عزیزان میرسن . خوبه آدم یه مقدار اعتماد به نفس داشته باشه . این مسابقه برای
نفر اول یا دوم شدن یا هر چیز دیگری ساخته نشده . برای اینه که چند نفر دوست ، دوره هم باشیم و یه چیز یاد بگیریم و سطح کار
خودمونو ارتقا بدیم . خود من وقتی میبینم بچه ها میان کار میکنن زحمت میکشن ، نیرو میگیرم که بیشتر کار کنم و از بیشتر
کار کردنم هم به مراتب هر روز نتیجه بهتر میگیرم .
هر کی بیاد کار کنه و پیگیری کنه و مسابقرو به انتها برسونه ، نفعش به خودش میرسه نه به کسای دیگه . حداقل اینه که با مقایسه کار
خودش با کار های بقیه بچه ها با چنتا آزمونو خطا به نتیجه میرسه و تو مسابقه بعدی و طرح های بعدی پیاده میکنه .
واقعا خیلی خیلی ناراحت شدم . فکر میکردم این مسابقه از مسابقه قبلی پر رنگ تر باشه!!!!!!
من از بچه هایی که کارشونو ارسال کردن و تا آخر مسیر بودن تشکر میکنم .
خدایش منم خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم 4 نفر کاراشون رو فرستادن اصلا ااز بجه ها انتظار نداشتم.فرشید جان به خاطر مجید و افشین سه روز تمدید کرد که هیچکدوم نیومدن.نصف بچه ها هم که وسط های کار کنار کشیدن واقعا که.
آدم یه کاری یا نباید شروع کنه یا اگه شروع کرد باید تا آخرش بره نصف و نیمه ول کردن کارها فقط به خوده آدم ضرر میزنه و باعث میشه اعتماد بنف از بین بره و دیگه راحت نتونه کار کنه.
اشتباه کردم برادرای بابا فرشید منم که کارمو فرستادم... منو شرکت ندادی نمی دونم شایدم یادت رفته اسممو بنویسی.....
فرشید تو کارهات رو تو سایت رندوم کنترل آپلود کن حتما تا برای showreel جدید حتما بگذارند توی کارها ...
و بیشتر بهت افتخار کنیم و چیزای بیشتری از تو یاد بگیریم و افتخار ایران بیشتر بشه
درود بهزاد جان
من اومدم و شرکت کردم دوست گلم
خدا میدونه به خاطر این مسابقه چند روز بیخوابی کشیدم . . .
فرشید خیلی انسان شریفی هست واقعا دوستش دارم پشتکار بالا و مدیریت عالی و بی عیب و نقض همه از خصوصیاتش هست
من هر وقت فرشید دعوتم کنه برای مسابقه حتما شرکت میکنم چون تنها تنها کاری که از من بر میاد برای جبران این همه خوبی فرشید اینه که حداقل تا جایی که میتونم خوب کار کنم که اعتبار مسابقه و متعاقبا اعتبار سایت بالا بره . . .
فرشید جان اینم جمله آخر
این همه لشگر آمده به عشق فرشید آمده
تا خون در رگ ماست فرشید منیجر ماست