سلام به همه .دیروز نورپردازی و کارها تکمیلی من هم تموم شد . ولی نمیتونم بزارم چون کار نهایی شده . رندر نهایی رو هم باید بزارم وقتیسیستم وقت آزاد داشت بگیرم . چون الان مشغوله .
خوب حالا میرسیم به بخش پیشنهادات:
پیشنهاد من برای اطلاع رسانی بهتر اینه که به ایمیل بچه ها اطلاع رسانی بشه . چرا؟
چون همه تقریبا هر روز ایمیل خودشونو چک میکنن ، ولی برای اینکه بیان تو فروم ممکنه وقت نداشته باشن یا ندونن که خبری شده و سر نزنن .
پس اگه یه تاپیک زده بشه برای اینکه بچه ها که میخوان خبر رسانی بشه بهشون بیان و آدرس ایمیلشون رو بزارن که بدونیم آدرسشون چیه و در طول همین مسابقه تو امضای فرشید و چنتا از بچه های دیگه قرار بگیره تا بچه ها که میان برای مسابقه ببینن و ثبت کنن آدرساشونو و بعد خبر رسانی بشه .
اسمش میتونه
تاپیک ثبت نام برای خبر رسانی مسابقات معماری باشه یا یه چی تو همین مایه ها .
در مورد موضوع مسابقه : من خارجی رو بیشتر دوست دارم . چون سخت تره و نقاط مبهم بیشتری داره و تجربه اندوزی بیشتری هم داره . البته بعد از دو تا یا سه تا مسابقه خارجی بهتره یه داخلی هم باشه تا بچه ها از اونور ضعیف نشن دوباره ، یه تنوعی هم باشه .
و یه پیشنها دیگه برای موضوع ، خوبه بعضی موضوع ها هم به صورت دیتیلی باشه یعنی چه داخلی و چه خارجی یه ویو که به جای کل نما یه دیتیل خاص رو مد نظر قرار بده از بنا تا بچه ها نحوه تنظیم عمق میدان و کار با دوربین برای افکتهای خاص هم قوی بشه .
داورا و نحوه داوری خوبه . بچه ها عنوان های خوبی رو برای داوری انتخاب کردن .
یه پیشنهاد هم برای بالا رفتن شرکت کننده ها میدم که یه مقدار آینده نگری توش هست شایدم نشه ولی خوب یه پیشنهاده .
اول اینکه باید مسابقه از طرف بچه ها به دوستان و کسانی که حتی تو فروم ثبت نام نکردن هم معرفی بشه تا هم ثبت نام داشته باشیم و هم تعداد رقابت کننده ها بره بالا . حالا ما باید یه جذابیتی برای انجام این مسابقه بزاریم ، یه
جایزه که بچه هارو بکشه سمت خودش
میتونیم یه مبلغ ناچیزی رو از بچه ها به صورت داوطلبانه برای اول کار بگیریم و جمع بشه و به نفر اول تا سوم داده بشه ، که انجامش یه مقدار سخته . کاری که من تو فرومای خارجی دیدم و البته تو فرومهای ایرانی که به صورت های دیگه انجام شده .
یا
میتونیم یه مجله درست کنیم که مربوط به معماری معاصر باشه و کار نفر اول رو بزاریم تو اون مجله صفحه اول . اخبار و اطلاعاتش میتونه از سایتهایی مثل همین archdaily باشه که جمع آوریش هم سخت نباشه و یه مرجع خوب هم میشه .
یا ....