*****exterior rendering contest wip*****

سلام بر اساتیدی که در میانشان نه رندر کاری بلدم نه مدل کاری :green: دوستان من واقعا دارم دیوونه میشم تا حالا 20 بار مدل را ادیت کردم آخر هم به نتیجه نرسیدم یا من دیده معماریم خیلی ضعیفه یا این 2تا عکس یکی نیستند من هی صاف می کنم بعضی جا ها را می بینم عکس جدید کجه نمی دونم مدل یکی را می بینیم دوباره صاف می کنم میام میبینم بعدی کج ساخته اثباتش هم کرده بالاخره کدومش اصلیه ؟ :shock:
attachment.php

یا
attachment.php

این ؟

saeedmagic

Member
سلام بر اساتیدی که در میانشان نه رندر کاری بلدم نه مدل کاری :green: دوستان من واقعا دارم دیوونه میشم تا حالا 20 بار مدل را ادیت کردم آخر هم به نتیجه نرسیدم یا من دیده معماریم خیلی ضعیفه یا این 2تا عکس یکی نیستند من هی صاف می کنم بعضی جا ها را می بینم عکس جدید کجه نمی دونم مدل یکی را می بینیم دوباره صاف می کنم میام میبینم بعدی کج ساخته اثباتش هم کرده بالاخره کدومش اصلیه ؟ :shock:

یا

این ؟
من هنوز شروع نکردم ولی فکر کنم عکس بالایه به خاطر مدل عکاسی کج به نظر میاد!
درستش همون صافه ست
عکس دوم رو از کجا آوردی؟ آرک دیلی؟

nightlord

Well-Known Member
یا
این ؟

عکس بالایی درسته. اگه دقیق نگاه کنید تو این تصویر مشخصه:
http://www.archdaily.com/146543/honda-big-wing-vaslab-architecture/b1-5/

سقف تا قسمتی مسطح هستش و شیب نداره و میاد تو قسمتی که اصلا تو ویو مورد نظر برای رندر ، دیده نمیشه اریب میشه به سمت پایین و شیب دار میشه . پس شما باید سقف رو مسطح بسازید و عکس دوم یه مقدار کج دیده میشه در صورتی که اینطور نیست . توی برشها هم مشخصه
البته عکس اول به خاطر لنز خاصی که استفاده کرده مقدار محسوسی کشیده شده ولی در کل اون سقف و اون تو رفتگی کج نیست .

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه و خسته نباشید.

فرشید جان صحبت از انصراف میزده میگفت هر کی انصراف بده نمیدونم چی میشه فلانو بسانو بابا داش فرشید(یه رفیق صمیمی دارم اسمش فرشید هست بهش میگم داش فرشید عادت کردم الانم بهمن خاطر میگم داش فرشید)انصراف چیه ما هم خودتو دوست داریم هم مسابقه ات رو و افتخار میکنیم که تو این مسابقه شرکت کردیم الان میرم با انگیزه بیشتر رو مدل کردنش کار میکنم و مدلشو تموم میکنم

Active Member
به غیر من الان 4 نفر دیگه دارن این صفحه رو می بینند و هچی پستی ازشون ندیدم مخصوصا عارف(فکر کنم دلخور شده از من.عارف 20 چوب دیگه خوبه send کنم) یه کمی تو مدلش تکسچرین متریال شیشه اش کمک کن به بچه ها تو که استادی خودت که دوباره شرکت نکردی لااقل دسته ما ها رو بگیر و یه کم هوا مون رو داشته باش.

Active Member
خوب sevill عزیز

اول برو به این مسیر

attachment.php

بعد اینو که باز کردی

attachment.php

میتونی برا هر دستوری که بخوای کلید میانبر تعیین کنی مثلا همون ofsset ر و پیدا کن ببین چه جوری یاست

attachment.php

فایل acad خودم رو هم آپ کردم میتونی با notepad بازش کنی و هر تغییری رو که میخوای بدی بعد سیو و جایگزین فایل خودت کن ایشاالله درست میشه.

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    134.4 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • 2.JPG
    2.JPG
    139.2 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • 3.JPG
    3.JPG
    147.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • acad.rar
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

abbasi_0912

Active Member
من هنوز شروع نکردم ولی فکر کنم عکس بالایه به خاطر مدل عکاسی کج به نظر میاد!
درستش همون صافه ست
عکس دوم رو از کجا آوردی؟ آرک دیلی؟

اگر صفحه قبلی پست اخر رو نگاه کنی متوجه میشه عکس قبلی رو از کجا آورده

در مورد کار توم چیزایی نوشته :green:

عکس بالایی درسته. اگه دقیق نگاه کنید تو این تصویر مشخصه:
http://www.archdaily.com/146543/honda-big-wing-vaslab-architecture/b1-5/

سقف تا قسمتی مسطح هستش و شیب نداره و میاد تو قسمتی که اصلا تو ویو مورد نظر برای رندر ، دیده نمیشه اریب میشه به سمت پایین و شیب دار میشه . پس شما باید سقف رو مسطح بسازید و عکس دوم یه مقدار کج دیده میشه در صورتی که اینطور نیست . توی برشها هم مشخصه
البته عکس اول به خاطر لنز خاصی که استفاده کرده مقدار محسوسی کشیده شده ولی در کل اون سقف و اون تو رفتگی کج نیست .

تائید میشه یک قسمت هایی از سقف صاف و یک قسمت هایی کج هست
به خاطر زاویه دوربین دیده نمیشه
حامد جان عکس پیوستی رو نگاه کن قسمت شماره یک سقف صاف داره و قسمت 2 هم سقفش کج هست
البته با این زاویه دوربین دیده نمیشه

پیوست ها

• wireframe_09.jpg
    wireframe_09.jpg
    307.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Active Member
من که بازم از شما دوستان عقب افتادم

انشالله همه موفق باشین.

عقب چیه داداش ما که مثلا 3&4 روزه شروع کردیم مدلشو نساختیم البته قصد دارم امشب مدل رو تموم کنم و برم مرحله نور پردازی و تکسچرینگ.شما هم اگه الان شروع کنید وقت اضافه هم میارید و خوبی دیگه ای هم که داره اینه که تعداد شرکت کننده ها هم بالا میره و مسابقه بیشتر حال میده.

*farshid*

کاربر VIP
فرشید جان صحبت از انصراف میزده میگفت هر کی انصراف بده نمیدونم چی میشه فلانو بسانو بابا داش فرشید انصراف چیه ما هم خودتو دوست داریم هم مسابقه ات رو و افتخار میکنیم که تو این مسابقه شرکت کردیم الان میرم با انگیزه بیشتر رو مدل کردنش کار میکنم و مدلشو تموم میکنم
بنده نوازی میفرمودیه
:rose:
ایشالا همگی مشترکا اول میشین ...

Active Member
بدونه هیچ تعارفی گفتم فرشید جان

از زحماتی که برا بچه ها میکشی و مسابقه براشون میزاری به نمایندگی از همه(نه اون همه ها)متشکرم

Active Member
اینم چند تا عکس که حتما به مدل سازیتون کمک میکنه

یه 7& 8 تای گرفته بودم سیستم ریست شد پرید اگه 2باره پیدا کردم همین جا میزارم

بچه ها تا میتونید کار کنید از اون های هم که هنوز شروع نکردن خواهش میکنم هر چه زود تر شروع کنند که به همه چی برسن

attachment.php

اینم که دید پرنده هست و پشته بامش خوشکل معلومه و اون جوری هم که بچه ها فکر میکردن نیست به خصوص مهندس عباسی

attachment.php

پیوست ها

• 4602344_23.jpg
    4602344_23.jpg
    26.9 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • Honda-Big-Wing-2.jpg
    Honda-Big-Wing-2.jpg
    84.5 کیلوبایت · بازدیدها: 78

*farshid*

کاربر VIP
منم شروع کردم :wink:
فکر کنم لنز دوربینی که باهاش عکاسی کردن حدود 28 یا 32 یا ...باشه ... !)بعدا فهمیدم که 14 بوده!

فعلا مدل نساختم ... میخوام کاملا بدونم چی به چیه بعد شروع کنم
attachment.php

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    195.2 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • 2.jpg
    2.jpg
    179.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
b2009
ممنون از راهنماییتون برای اتوکد
لطف کردید
و ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید الان دیگه کاملا حجم مشخصه
مرسی

Active Member
b2009
ممنون از راهنماییتون برای اتوکد
لطف کردید
و ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید الان دیگه کاملا حجم مشخصه
مرسی

خواهش میکنم کاری نکردم دوست عزیز .مشکلتون حل شد؟

زیر نام کاربریم اسمم هست BehzAd

راستی,فرشید جان کاش یه سر شماری میکرد و میفهمیدیم کی ها شرکت کردن.

آخرین ویرایش:

Active Member
منم شروع کردم :wink:
فکر کنم لنز دوربینی که باهاش عکاسی کردن حدود 28 یا 32 یا ...باشه ... !
فعلا مدل نساختم ... میخوام کاملا بدونم چی به چیه بعد شروع کنم
attachment.php

دست خوش فرشید جان هم داره شروع میکنه .خوشم میاد اینه خودم کار کار میکنی و چیزی رو که قراره مدل کنی تا تجزیه و تحلیل نکنی و اطلاعاتت کامل نشه راجبش ,مدلسازیتو شروع نمیکنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا