*****exterior rendering contest wip*****

Hamed

Active Member
سلام
لیدیز ان جلتمن... من یه پیشنهاد بدم...
اگر میشد کار کسی که اول شد توی مسابقه یه توتریال از کار و ستاپاش بسازه تا هم از لحاظ آموزشی هم از لحاظ بچه های کاراشون ایراد داشته متوجه ایراداتشون بشن...

علی علی

nightlord

Well-Known Member
بچه ها باید روی پلان secound floor زوم کنید . چون بیشتر جزییات کار تو اون پلان مشخصه و راحتتر میشه سر در آورد ازش و اگه پلان رو با تصاویر چندین بار بررسی کنید میتونید کاملا نقاط مبهمش رو پیدا کنید .

nightlord

Well-Known Member
اینم از کار من تا اینجا . بعد از ظهر میام و ادامه کار....:)

14646550519271361785.jpg

*farshid*

کاربر VIP
لیدیز ان جلتمن... من یه پیشنهاد بدم...
اگر میشد کار کسی که اول شد توی مسابقه یه توتریال از کار و ستاپاش بسازه تا هم از لحاظ آموزشی هم از لحاظ بچه های کاراشون ایراد داشته متوجه ایراداتشون بشن...

علی علی

حامد جان پیشنهاد خوبیه ... ولی نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم . :).
من از دوستان میخوام مراحل مختلف کارشون رو save کنن تا بشه ازش making of یا توتوریال ساخت ... مرسی
البته کاملا اختیاریست :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
من هم احتمالا شرکت کنم ... فعلا یه کاری دارم نمیشه . شاید 3 4 روز دیگه

nightlord

Well-Known Member
دوستان عزیز مراحل مدلینگ خودتون رو توضیح بدین ...از رو عکس بوده یا نما و پلان رو بیس قرار دادین ... بعضی ها میترسن شروع کنن ... راهنماییشون کنین :rose:

باشه فرشید جان من یه توضیحی میدم تا اینجای کارمو . البته بچه ها خودشون وارد ترن

اول باید پلان secound floor رو برای بیس قرار بدید تا بتونید حجم ها رو در بیارید ، چون تو این پلان حجم طبقات مشخصه .
بعد یکی از section هارو که section A واضح تر هستش رو به صورت عمود روی پلان قرار بدید ( همون روش بلو پرینت برای طراحی automotive) تا بتونید ارتفاع طبقاط رو به دست بیارید . بقیه کار که در آوردن زاویه ها و جزییات هستش رو باید هم از روی پلان و سکشنها و هم از روی تصاویر به دست بیارید .

:rose:

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام یه مدت کوتاهی نبودم میبینم که رونق گرفته یعنی بهتر شده خیلی خوشحالم.... منم دوست دارم شرکت کنم یعنی سعمو میکنم خیلی خوبه این کارا از مدیر سایت و دستیار و همه دوستان :rose:مممنون

ماشاالله ماشاالله شرکت کننده های سوپر پروفشنال پا به عرصه میدان گذاشتند
منم همون دقیقه 90 کارو می زنم می خوام با موتور بیس فیزیکال هودینی رندر بگیرم ببینیم چی از کار درمیاد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.متاسفانه من دوباره باید با حسرت نظاره گر باشم>>>!!
اما در مورد سیستم نور پردازی تنظیمات پست پروداکشن سوالی چیزی هست خوشحال میشم کمکی ازم بر بیاد
و اینکه هر کسی برای کارش یه پست تو wip درست بکنه.اینجوری بهتر میشه.

Hamed

Active Member
حامد جان پیشنهاد خوبیه ... ولی نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم . :).
من از دوستان میخوام مراحل مختلف کارشون رو save کنن تا بشه ازش making of یا توتوریال ساخت ... مرسی
البته کاملا اختیاریست :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
من هم احتمالا شرکت کنم ... فعلا یه کاری دارم نمیشه . شاید 3 4 روز دیگه

سلام مدیر زحمت کش...
من منظورم زورکی نبود منظورم یکی از آیتم های مسابقه بود...فرشید تمامه بچه ها دوست دارن تو هم باشی حالا دیگه کلاس میزاری...:green::green::green:وای الان پست منو حذف میکنن...:sad:

علی علی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
خوب منم شروع کردم و تا اینجاشو مدل کردم به صورت کاملا دست و پا شکسته:green:
بیس کلی رو با blueprint رفتم و جزویات رو هم از روی رفرنس.
موفق باشید:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    34.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

abbasi_0912

Active Member
دوستان ستون ها به صورت لوزیه حواستون باشه :green:

سعید جان ستون ها لوزی نیست مقطع بعضی ها مربع ( به خاطر زاویه دوربین شاید لوزی دیده بشه ) و بعضی ها هم (همین ردیف جلویی توی عکس اصلی) مستطیل هست که گوشه های اون به قدری فیلت شده که ظلع اون تبدیل به نیم دایره شده تقریبا مثل عکس پیوستی
البته من این رو همین طوری سریع تو مکس زدم که منظورم رو بهتر درک کنید
و دیگه اینکه ستون های جلویی فقط کمی توی زاویه خاصی چرخیدن این ها رو براساس نقشه ها میگم توی عکس ها هم مشخصه

saeedmagic

Member
سعید جان ستون ها لوزی نیست مقطع بعضی ها مربع ( به خاطر زاویه دوربین شاید لوزی دیده بشه ) و بعضی ها هم (همین ردیف جلویی توی عکس اصلی) مستطیل هست که گوشه های اون به قدری فیلت شده که ظلع اون تبدیل به نیم دایره شده تقریبا مثل عکس پیوستی
البته من این رو همین طوری سریع تو مکس زدم که منظورم رو بهتر درک کنید
و دیگه اینکه ستون های جلویی فقط کمی توی زاویه خاصی چرخیدن این ها رو براساس نقشه ها میگم توی عکس ها هم مشخصه
آقا عباسی شما آرشیتکتی دیگه چرا :green:
ولی بی شوخی نقشه و عکس نشون از لوزی بودن ستون دارند!
stttt.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا