*****exterior rendering contest wip*****

.:BehzAd:.

Active Member
سلام ميبينم كه هيشكي شروع نكرده به غير از مهندس عباسي يا شروع كرديد و خبر نداريم اي كلك ها.

امشب هم رو مدلش یه کم دیگه كار ميكنم فردا همين جا ميذارم ولي موضوع مسابقه سخته هم مدلش هم باقي كاراش بيايد به هم كمك كنيم.

راستي تو مسابقه قبلي خبري از making of نبود لااقل بعد تموم شدن اين مسابقه نفر اول قول بده كه مراحل كارش رو از اول تا آخر بذاره برا بچه هاي سايت تاكيد ميكنم بچه هاي سايت

چرا این انتخاب شد نمیدونم.با رای عارف این انتخاب شد که خودش شرکت نکرد به نظر من اون قبلی بهتر بود

اینو میگم

attachment.php

بگذریم حالا که این انتخاب شده و همه دارن مدل میکنند ما هم یه کوچلو رو مدلش کار کردیم

دوستان یکم راهنمایی کنید ما هارو تو مدل کردن من خودم یکم گیج شدم و بعد کلی تلاش اینجوری مدل کردم

attachment.php

ستون ها هم یه مسطتیل کشیده هشت که گوشه هاش فیلت شده

attachment.php

پیوست ها

• 15441.jpg
    15441.jpg
    114 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • 1.jpg
    1.jpg
    691.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • 1309277765-mezzanine-floor-plan-1000x583.jpg
    1309277765-mezzanine-floor-plan-1000x583.jpg
    119.2 کیلوبایت · بازدیدها: 46
آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلام
من یه سوال دارم چون من با اتوکد مدل می کنم
ویندوز 7، 64 بیتی بعد چند بار استفاده از اتو کد
دیگه بعضی از دستوراش با مخفف کیبورد کار نمی کنه
حتما باید با ایکون دستورا استفاده کنم
مثل ofsset , extent
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
تا اتو کد ام درست نشه هیچی نمی تونم بسازم :sad:

Active Member
بچه ها تا هر جایی که کار کردید رو بزارید و مراحل مدلسازیش رو توضیح بدید.خواهشا

saeedmagic

Member
سلام ميبينم كه هيشكي شروع نكرده به غير از مهندس عباسي يا شروع كرديد و خبر نداريم اي كلك ها.

امشب هم رو مدلش یه کم دیگه كار ميكنم فردا همين جا ميذارم ولي موضوع مسابقه سخته هم مدلش هم باقي كاراش بيايد به هم كمك كنيم.

راستي تو مسابقه قبلي خبري از making of نبود لااقل بعد تموم شدن اين مسابقه نفر اول قول بده كه مراحل كارش رو از اول تا آخر بذاره برا بچه هاي سايت تاكيد ميكنم بچه هاي سايت

چرا این انتخاب شد نمیدونم.با رای عارف این انتخاب شد که خودش شرکت نکرد به نظر من اون قبلی بهتر بود

اینو میگم

بگذریم حالا که این انتخاب شده و همه دارن مدل میکنند ما هم یه کوچلو رو مدلش کار کردیم

دوستان یکم راهنمایی کنید ما هارو تو مدل کردن من خودم یکم گیج شدم و بعد کلی تلاش اینجوری مدل کردم

ستون ها هم یه مسطتیل کشیده هشت که گوشه هاش فیلت شده

بله فقط ستون به همون شکلا
فقط ستون مثلثیه به این شکله
zttttt.jpg

Active Member
سلام
من یه سوال دارم چون من با اتوکد مدل می کنم
ویندوز 7، 64 بیتی بعد چند بار استفاده از اتو کد
دیگه بعضی از دستوراش با مخفف کیبورد کار نمی کنه
حتما باید با ایکون دستورا استفاده کنم
مثل ofsset , extent
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
تا اتو کد ام درست نشه هیچی نمی تونم بسازم :sad:

هر دستوری رو که بخوای با صفحه کلید میشه اجرا کرد برا extent رو ex بزن و ofsset رو با o فعال کن.

امشب یه اموزش درست میکنم که چه طور کیلد میانبر دلخواه رو برا هر دستوری که بخواید بذارید و فردا همین موقع میزارمش همین جا.

آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
ممنون ازتون
بله می دونم مخفف همه ی دستورا هست
منظورم این نبود
می گم وقتی مخفف دستورارو می زنم اجرا نمی شه

Active Member
ممنون ازتون
بله می دونم مخفف همه ی دستورا هست
منظورم این نبود
می گم وقتی مخفف دستورارو می زنم اجرا نمی شه

مشکل از اتوکدتون هست یه reinstall کن شاید درست شه اگه نشدصبر کن تا فردا بینم چیکارش میتونم بکنم.

اتوکد بعضی اوقات اینجوری مکنه یه گیر های الکی و بی خودی میده.

کد کرک شده بهتره از این نمیشه

حال کردید خودم جواب خودمو میدم.

nightlord

Well-Known Member
دوستان . میشه یکی بگه دقیقا چه روزی و چه ساعتی باید کارو تحویل بدیم؟؟؟؟؟ آخه فرشید گفت جمعه باید موضوع تعیین بشه!:?:
آخه دو تا کار گرفتم باید بزنم تا شنبه و تحویل بدم میخوام بدونم چه تاریخی باید کارو تحویل بدیم تا ببینم چجوری میتونم تمومش کنم؟

مثل اینکه بازم باید بشینیم کنار :sad:

ssevil

Well-Known Member
دوستان . میشه یکی بگه دقیقا چه روزی و چه ساعتی باید کارو تحویل بدیم؟؟؟؟؟ آخه فرشید گفت جمعه باید موضوع تعیین بشه!:?:
آخه دو تا کار گرفتم باید بزنم تا شنبه و تحویل بدم میخوام بدونم چه تاریخی باید کارو تحویل بدیم تا ببینم چجوری میتونم تمومش کنم؟

مثل اینکه بازم باید بشینیم کنار :sad:

مسابقه 10 روز است
یعنی تا دوشنبه 31 فرصت داریم
جمعه 4 شهریور مسابقه ی بعدی شروع می شه

*farshid*

کاربر VIP
بعله مسابقه 1 هفته بعد تموم میشه ... مدیریت زمان با خودتان . کسانی که انصراف میدن به عذابی سخت گرفتار خواهد شد شاید پند گیرند!
:rose:
ssevil واسه حل شدن مشکل باید کد رو دوباره نصب کنی ... مشکل از فایل lsp هستش ولی دقیقا نمیدونم چطوری حل میشه یادم رفته!

3D Art

Member
فرشید جان درست میگه هر کی انصراف بده به عذابی سخت گرفتار میشه !!!
اول شدن مهم نیست مهم بودن در کنار همدیگه و یاد گرفتن و تلاش هست
هر کی نمیرسه حداقل یک کار ساده و معمولی رندر بگیره فقط همین که باشه کافیه مطمئنا تو مسابقات بعد جبران میکنه

nightlord

Well-Known Member
آقا حرف بچه ها منو تحت تکثیر قرار داد!!:green:
تصمیم به این گرفتم که هر جور شده کارو برسونم . مجبورم این یه هفته شیش موتوره کار کنم:green:. تا اینجا تغریبا مدلش تمومه . حالا میرم سراغ تکسچرینگ

81384212893890653948.jpg

3D Art

Member
تصمیم به این گرفتم که هر جور شده کارو برسونم . مجبورم این یه هفته شیش موتوره کار کنم:green:. تا اینجا تغریبا مدلش تمومه . حالا میرم سراغ تکسچرینگ

به به اولین فرای رندری هم که خودش رو لو داد :wink:
خیلی خوب شده آورین آورین فقط از الان به فکر ساختن dirt & misc باش

::reza::

کاربر VIP

سلام
ایول خیلی خوبه که میخوای کارت رو برای مسابقه برسونی. من که فعلا هیچ کار نکرده ام ایشالا منم سعیمو میکنم که خودمو برسونم. البته شاید کارم مثل اساتید نشه. :wink:
موفق باشید

nightlord

Well-Known Member
ایول خیلی خوب شده محمد:rose:
مرسی سعید جان:rose: .

به به اولین فرای رندری هم که خودش رو لو داد :wink:
خیلی خوب شده آورین آورین فقط از الان به فکر ساختن dirt & misc باش

مرسی دوست من :rose:. اینو با منتال گرفتم و کار نهایی رو با vray میگیرم . ولی چند وقتی هست که بارو بندیلو بستم دارم میرم FRY:wink: ، هنوز به حدی نرسیده که بشه برا مسابقه ازش استفاده بشه ، اگه میشد با فرای بگیرم خیلی خوب میشد :paint:. همش شد ، شد بشه میشه :green:

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
مرسی سعید جان:rose: .

مرسی دوست من :rose:. اینو با منتال گرفتم و کار نهایی رو با vray میگیرم . ولی چند وقتی هست که بارو بندیلو بستم دارم میرم FRY:wink: ، هنوز به حدی نرسیده که بشه برا مسابقه ازش استفاده بشه ، اگه میشد با فرای بگیرم خیلی خوب میشد :paint:. همش شد ، شد بشه میشه :green:

:wink:
آها پس glare رو روشن کردی تو منتال ...
آخه vignetting و glare و bloome خیلی داشت منو گمراه کرد :-?:wink:

abbasi_0912

Active Member
یه سوال شما این کار رو از روی پلن ها می سازین یا همون عکس میشه کارهاتون رو با پلان ها نشون بدین که چجوری ساختین توی این پلان ها که این مدل معلوم نیست

من که از روی پلان ها دارم کار رو میسازم عکس رو پیوست کردم

بله فقط ستون به همون شکلا
فقط ستون مثلثیه به این شکله
مشاهده پیوست 66180

سعید جان ستون به این شکل هست فقط بالای اون یک تیر وجود داره
ستون ای که ساختم رو به همراه یک عکس جدید پیوست کردم میتونی راحت توش ببینی ستون چه شکلی هست (عکس بعدی رو پایین تر گذاشتم)

81384212893890653948.jpg

کار همگی خیلی خوب شده
فقط محمد جان شرمنده من توی کارت دست بردم (محل گل و بلبل رو مشخص کردم:green:) تا چند تا نکته رو برای همه دوستان مشخص کنم
- این عکس هایی که ما داریم برای زمان هست که هنوز پروژه کامل نشده، این قسمتی که توی رندر محمد مشخص کردم خاک دیگه نیست اینجا چمن شده البته من توی عکس های پیوستی از کار خودم محل های که چمن هست رو با رنگ سبز مشخص کردم

- تو عکس اصلی که باید مدل کنیم یک جایی رو یاپپن همین محلی که برای چمن مشخص کردم، فرو رفتگی می بینیم که اونجا رو مثل اینکه پر کردند همه توی نقشه ها مشخصه هم اینکه من یک عکس جدید از پروژه پیدا کردم که توش جزئیات بیشتری از کار مشخص هست
*مثلا همون ستونی که سعید گفت فقط بالای اون رو هم توجه کنید
*این گودی که بچه ها ساختن شده کوچه
*یک سری نرده به عنوان مرز بین چمن های سایت و خیابان هست
*جزئیات بالای پنجره حجم اصلی مشخص تر هست (یک سری پروفیل و قطعات فلزی بالای پنجره هست)

نهایتا این هم کار من
البته هنوز کامل نشده (تا اومدیم یک ورتکس جابجا کنیم یک کاری پیش اومد نرسیدیم)
امروز هم یکم کسالت دارم فکر نکنم بتونم کار کنم امیدوارم که شما ها سلامت باشید

همگی موفق باشید :rose:

پیوست ها

• wireframe_06.jpg
    wireframe_06.jpg
    100.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • wireframe_07.jpg
    wireframe_07.jpg
    349.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • new.jpg
    new.jpg
    229.5 کیلوبایت · بازدیدها: 50