*****exterior rendering contest wip*****

nightlord

Well-Known Member
منم با تمدید موافقم چون تا یکشنبه که اصلا نمیرسم دیگه روی طرح کار کنم(الان تو مرحله نور پردازی خوابوندمش) چون به شدت کار دارم ، ولی بعد از یکشنبه به امید خدا وقتم خالی میشه و میتونم دوباره روش کار کنم:wink:

saeedmagic

Member
مرسی فرشید
نظرت چیه مسابقه 2هفته ای بشه و بین اش یه هفته استراحت باشه یعنی هر دو هفته یه هفته وقت برای داوری و استراحت!
منم کارم رو شروع کردم فعلا یه کلیتی از کار ساختم!

qwe.jpg

*farshid*

کاربر VIP
اینجوری که هی تمدید میشه و داوری و ... زمان میبره همون میشه 2هفته + 1هفته استراحت
اوکی ... از این به بعد رسما 3 هفته یک بار برگذار میکنیم که به کارای دیگه هم بتونید برسید

*farshid*

کاربر VIP
من تا حالا کار خارجی رندر نگرفتم. فقط یه vraysun باید گذاشت؟
رندرم کارتونی میشه:lol::cry:
روش ها مختلفی وجود داره ... یکیش همون روشی هست که شما استفاده میکنین.
1- بعد از گذاشتن vraysun سوالی از شما پرسیده میشه ok کنید ...
2- عدد 8 کیبورد رو بزنید تا منوی بکگراند باز بشه ...
3- پالت متریال رو هم باز کنید و اون مپی که تو بخش بکگراند بود رو کپی کنید تو پالت متریال . و یک کپی دیگه هم ایجاد کنید و اسمش رو به gi تغییر بدین (اینجوری میتونید نور آسمون رو مستقل از نو بکگراند و مستقل از نور خورشید تغییر بدید)
4- الان برید تو تنظیمات رندر و بخش vray ... تو بخش vray enviroment تیک مپ های اول و دوم رو بزنید ... و اون چیزی تو پالت متریال داشتین رو کپی اینیستنس کنید تو این بخش.
5-gi رندر هم که باید on باشه.

معمولا نور خورشید به نسبت نور آسمون تو حالت دیفالت زیاده ... اگه مسیر نور آسمون و خورشید رو به این روش جدا کنید میتونید این نقص رو برطرف کنید ...

برای صحنه هایی که تو فصل های سرد تر هست باید عدد size multıpler رو بیشتر و برای فصل های گرم تر باید کمترش کنی (این پارامتر داخل وی ری سان هست )

Hamed

Active Member
افشین خان من این دفعه شرکت نمیکنم به دلایلی ... چند پست قبلتر گفته بودم . ایشالا دفعه بعد .
یکی از دلایلش اینه که داور نداریم
:wink:

سلام
همگی خسته نباشن به خصوص زحمت کشا...
فرشید خیلی از دست دل خور شدم...این همه وقت بود برای شرکت کردنت دو هفته...بعد تو با این همه اشتیاق دوستات شرکت نکردی بعد اونم تو اکستریور که تو انقدر واردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دلیلت خیلی جالب نبود...کسی که ترتیب مسابقات رو میده باید از قبلش به فکر قاضی ها یا همون داور باشه نه وسط کار به همه اعلام کنن که داور نداریم؟؟؟خوب پس این بچه ها واسه چی دارن مسابقه میدن جیگر طلا؟؟؟ به نظر خودت مقوله ؟؟؟میدونم همه سرشون خیلی شلوغه مخصوصا خودت...ولی تو رسما جا خالی داده...شرمنده اگر کمی رک حرف میزنم ولی تو ببین چقدر در روز پست میزنی اینجا همین وقت رو اگر رو طراحیت میزاشتی کار تموم بود...مهم نیست ولی داشت باد میکرد فرشید... یادت روازی اول ورودت بین این رنگ سبزی ها چه پیغامی بهت دادم...حالا این پست منم بگین اسپم و جنجالی حذفش کنید...

علی یارت آقا فرشید مدیر...

.:BehzAd:.

Active Member
sorry
فکر کردم خودت عکس گرفتی
چون dsc داشت فکر کردم با دوربین عکس گرفتی
حالا این پروژه ماله کجا هست آقا بهزاد؟

سعید جان ببخش که دیر ج دادم.

شوخی خوبه ولی به شرطی که درست وبه جا باشه.

این پروژه هم که موضوع مسابقه هست بعد شما میگی ماله کجاست.تو همون سایت که همه پلان ها و عکس هاش هست برو یه سر بزن همه چی دستت میاد.

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سلام
همگی خسته نباشن به خصوص زحمت کشا......
آقا مسابقاتrender competition اور موشن نیست که بگیم حالا شرکت نکردش رفت تا کی بخواد برگزار بشه!!!
هفته بعد شرکت می کنه خیلی سخت گرفتی قضیه رو حاجی:rose:

البته مام خوشحال می شیم شرکت کنه ولی خوب تصمیم با خودشه

abbasi_0912

Active Member
سلام مثل اینکه ما نبودیم همه کار رو تکمیل کردند و دارند رندر میگیرند
مسابقه هم که تمدید شد، این طوری انتظار میره از همه دوستان کیفیت کارهاشون فوق العاده باشه که تا این جا که همین جوری هم بوده
من هم امروز باید تکسچر ها و متریال ها رو بسازم

همگی موفق باشید :rose:

*farshid*

کاربر VIP
همگی خسته نباشن به خصوص زحمت کشا...
فرشید خیلی از دست دل خور شدم...این همه وقت بود برای شرکت کردنت دو هفته...بعد تو با این همه اشتیاق دوستات شرکت نکردی بعد اونم تو اکستریور که تو انقدر واردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دلیلت خیلی جالب نبود...کسی که ترتیب مسابقات رو میده باید از قبلش به فکر قاضی ها یا همون داور باشه نه وسط کار به همه اعلام کنن که داور نداریم؟؟؟خوب پس این بچه ها واسه چی دارن مسابقه میدن جیگر طلا؟؟؟ به نظر خودت مقوله ؟؟؟میدونم همه سرشون خیلی شلوغه مخصوصا خودت...ولی تو رسما جا خالی داده...شرمنده اگر کمی رک حرف میزنم ولی تو ببین چقدر در روز پست میزنی اینجا همین وقت رو اگر رو طراحیت میزاشتی کار تموم بود...مهم نیست ولی داشت باد میکرد فرشید... یادت روازی اول ورودت بین این رنگ سبزی ها چه پیغامی بهت دادم...حالا این پست منم بگین اسپم و جنجالی حذفش کنید...

علی یارت آقا فرشید مدیر...
حامد جان اگه خودت جز شرکت کننده ها بودی این حرفتو میتونستم هضم کنم ... الان نمیتونم. خوب اجباری به شرکت کردن نیست . من دفعه پیش شرکت کردم این دفعه شرکت نمیکنم .
فکر نکنم مشکلی داشته باشه ...
هم کاربچه ها رو جمع کنم هم شرکت کنم هم موضوع رو تعیین کنم هم بیوفتم دنبال داورا و التماس کنم که تو رو خدا بیاین داوری کنین هم تو تاپیک فعال باشم ... نمیشه . از کار و زندگی میوفتم .
سبز و اینا هم همش کشکه ...
کسی که مدیره باید به کار بخشی که مسئولشه رسیدگی کنه ... الان دو تا مدیر داریم که یکیش خیلی کم میاد تو سایت از بخش مدیریتیش هم اطلاع چندانی نداره یکیشم که ماشالا کلا ناپدید شده... اینجا رو خود بچه ها اداره میکنن ... فقط بچه ها ... مثلا همین مسابقه ... اگه بچه ها و پیشنهاداتشون نبود مسابقه ای برگذار میشد .
حالا شما ما رو به رنگی بودن متهم کن ...ولاه من همونی بودم که هستم

آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلام
من نمی خوام خیلی تو حرفا نظر بدم
اما خوب الان ترجیح می دم بگم
پایان مسابقه قبلی
من پیشنهاد داده بودم که اقای فرشید هم داور باشن هم شرکت کنن
چون از اول کارا با بچه هان
گفتم اونایی که با این حرف موافقن اعلام کنن
جز 5 6 نفر کسی موافق نبود
تا اینکه اعلام کردن یا باید شرکت کنن یا داور باشن
خوب پس نمی تونه هم شرکت کنه هم داور باشه
این چیزی که خود بچه ها خواستن پس این حرفا نیست که چون مدیره نمی خواد شرکت کنه
همین
ببخشید زیاد بود اما یاداوری بود
ممنون

Active Member
کاملا موافقم با فرشید جان بابا بنده خدا به چی برسه این روزا همه یه سر دارن و هزار سودا همین که مسابقه رو خوب داوری کنه و اشکالات و ایراد های ما رو بگه و تو رفعش به ما کمک کنه کافی.

این رنگ هم که میگن هیچی نیست مهم با هم بودن و کمک کردن به هم هست که تو این سایت همه بچه هاش گل اند و هوای همو دارن خودمن فقط برا حمایت از سایت کاربر ویژه شدم اصلا رنگه زرد قرمز آبی و سبز برام مهم نیست این مدیر ما رو کم عصبانی کنید

Active Member
:paint:خوبه مسابقه رفت تا پنجشنبه :green:به امید خدا پنجشنبه همه کارو با بهترین سطح میزارن امید وارم کارای خوبی از بچه ها ببینیم و سطح مسابقه رو بالا ببریم من خودم تمام سعیمو میکنم از شماها هم که شرکت کردید هم چنین انتظاری دارم

*farshid*

کاربر VIP
کلیت حجم های اصلی رو ساختم ...

با پلان و مقطع حجمشو زدم ... با لنز 15 میلیمتری کاملا با پرسپکتیو مچ میشه ...

attachment.php

پیوست ها

• dsa.jpg
    dsa.jpg
    106.2 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

Active Member
با مکس مدل کردی دیگه نه edit poly

داور مسابقه کی شد آخرش فرشید جان؟

از این که میبینم کارو زدی خیلی خوشحال شدم یه چند تا رندر خوشکل فرای هم بگیر ما کف کنیم راستی خوب شد که شرکت نکردی چون اول میشدی و ما ها باید برا مقام های بعد اول میجنگیدیم.

saeedmagic

Member
کلیت حجم های اصلی رو ساختم ...

با پلان و مقطع حجمشو زدم ... با لنز 15 میلیمتری کاملا با پرسپکتیو مچ میشه ...
به قول خارجیا ولکام بک:green:

منم یه ذره روی متریال ها کار کردم و تا اینجا پیش رفت بقیه اش هم دوشنبه که تعطیلیه می شنم پاش و تمومش می کنم انشاا...
1.jpg
دوستان خوشحال می شم ایرادها رو گوش زد کنید.

آخرین ویرایش:

Active Member
به قول خارجیا ولکام بک:green:

منم یه ذره روی متریال ها کار کردم و تا اینجا پیش رفت بقیه اش هم دوشنبه که تعطیلیه می شنم پاش و تمومش می کنم انشاا...
مشاهده پیوست 66680
دوستان خوشحال می شم ایرادها رو گوش زد کنید.

حس میکنم خیلی این قسمتش بیرون زده !!!!!!!!:-?

attachment.php

پیوست ها

• 1 2.JPG
    1 2.JPG
    45.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36

جدیدترین ارسال ها

بالا