روش ها مختلفی وجود داره ... یکیش همون روشی هست که شما استفاده میکنین.من تا حالا کار خارجی رندر نگرفتم. فقط یه vraysun باید گذاشت؟
رندرم کارتونی میشه
افشین خان من این دفعه شرکت نمیکنم به دلایلی ... چند پست قبلتر گفته بودم . ایشالا دفعه بعد .
یکی از دلایلش اینه که داور نداریم
sorry
فکر کردم خودت عکس گرفتی
چون dsc داشت فکر کردم با دوربین عکس گرفتی
حالا این پروژه ماله کجا هست آقا بهزاد؟
آقا مسابقاتrender competition اور موشن نیست که بگیم حالا شرکت نکردش رفت تا کی بخواد برگزار بشه!!!سلام
همگی خسته نباشن به خصوص زحمت کشا......
حامد جان اگه خودت جز شرکت کننده ها بودی این حرفتو میتونستم هضم کنم ... الان نمیتونم. خوب اجباری به شرکت کردن نیست . من دفعه پیش شرکت کردم این دفعه شرکت نمیکنم .همگی خسته نباشن به خصوص زحمت کشا...
فرشید خیلی از دست دل خور شدم...این همه وقت بود برای شرکت کردنت دو هفته...بعد تو با این همه اشتیاق دوستات شرکت نکردی بعد اونم تو اکستریور که تو انقدر واردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دلیلت خیلی جالب نبود...کسی که ترتیب مسابقات رو میده باید از قبلش به فکر قاضی ها یا همون داور باشه نه وسط کار به همه اعلام کنن که داور نداریم؟؟؟خوب پس این بچه ها واسه چی دارن مسابقه میدن جیگر طلا؟؟؟ به نظر خودت مقوله ؟؟؟میدونم همه سرشون خیلی شلوغه مخصوصا خودت...ولی تو رسما جا خالی داده...شرمنده اگر کمی رک حرف میزنم ولی تو ببین چقدر در روز پست میزنی اینجا همین وقت رو اگر رو طراحیت میزاشتی کار تموم بود...مهم نیست ولی داشت باد میکرد فرشید... یادت روازی اول ورودت بین این رنگ سبزی ها چه پیغامی بهت دادم...حالا این پست منم بگین اسپم و جنجالی حذفش کنید...
علی یارت آقا فرشید مدیر...
به قول خارجیا ولکام بککلیت حجم های اصلی رو ساختم ...
با پلان و مقطع حجمشو زدم ... با لنز 15 میلیمتری کاملا با پرسپکتیو مچ میشه ...
به قول خارجیا ولکام بک
منم یه ذره روی متریال ها کار کردم و تا اینجا پیش رفت بقیه اش هم دوشنبه که تعطیلیه می شنم پاش و تمومش می کنم انشاا...
مشاهده پیوست 66680
دوستان خوشحال می شم ایرادها رو گوش زد کنید.