*****exterior rendering contest wip*****

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه دوستان
اینم مدلینگ کار من . کلا یک ساعت و نیم طول کشید . هنوز یه خورده ریزه کاری داره فکر کنم . :rose:

خوبه دوست من خوب تو یک ساعت و نیم انقدر مدل کردی البته خیلی کم دیتیل هست یه خورده دیتیل بهش اضافه کن کار جون بگیره.

راستی به جمع ما خوش اومدی امیدوارم تو این انجمن سه بعدی فعالیت کنی.

*farshid*

کاربر VIP
دوستان حواستون باشه هاااااا ... مسابقه تمدید شده امروز روز آخر نیست(دوشنبه)
تا ساعت 12 شب پنجشنبه میتونید کارتون رو بفرستید ...
نحوه ارسال آثار هم اینجوریه :
آپلود تو یه سایت آپلود مطمئن بعد فرستادن لینک با پیام خصوصی .
اینم یه آپلود سنتر نسبتا مطمئن
از فرستادن عکس با رزولیشن ها خیلی بالا خودداری کنید ... ماکسیمم عرض و طول مجاز 1200

آخرین ویرایش:

Active Member
خوب یه ذره دیگه رو مدل کار کردم و به اینجا رسوندم

تا اینجا هم 8 تا دوربین گذاشتم که این دید از همه بهتر بود و به رفرنس نزدیک تر

attachment.php

اون گوشه های که دیروز رو عکسه مشخص کردم رو هم با روش های که خودم بلد بودم گرد کردم و یه ایراد های داشت که بر طرفش کردم و میشه گفت تقریبا مدلش تموم شده

شیشه هاش فریم لس هست دونه دونه مدل کردم فریم هاش رو هم مدل کردم خودتون ببینید دیگه

البته این ذره ها که میگم تا الان 7 ساعت شده 5 ساعت,صبح .2 ساعت هم الان کلا 7 ساعتی تا اینجا کار برده البته از صفره صفره شروع کردم و مدل قبلی رو بی خیال شدم و از نو و بهتر مدل کردم اگه ایرادی چیزی داره بگید آاگر هم نه از فردا به امید خدا برم نور و متریال.

اون قسمت پله ها هم از رو پللان مدل کردم که پله هش معلومه ولی تو عکسش [رفرنس] معلوم نیست چرا؟ :-?نمیدونم!!!!!!!

attachment.php

منم اون چری که تو پلان بود مدل کردم و با توجه به زارویه دروبین و لنزش پله ها معلومند به نظر شما همین جری بمونه یا پله ها ر وگم کنم

حجمش هم این قدر شده که اگه تو کد مدل میکردم که خود من عمرا همچین کاری رو بکنم حجمش خیلی بیشتره از این میشد و مطمئنن بهتر از این هم ننننننننمی شد :lol:
البته من خودم یه زمانی کد کار بودم النم کارای دو بعدی رو با کد میزنم و کد هم تو ضمینه خودش نرم افزار بسیار بزرگی هست

attachment.php

من خودم ماشین مدل نکردم یه دونه در دست مدل سازی دارم که نصفه کاره است آئودی آر 8 اشکال داره مدل ماشین و چند تا آدم از آبجکت های اور موشن استفاده کنیم؟

راستی فرشید جان قسمت نشد که بشه ......خودت میدونی چی میگم دیگه

پیوست ها

• 12333.JPG
    12333.JPG
    204.9 کیلوبایت · بازدیدها: 69
  • f.jpg
    f.jpg
    91.7 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • 15.jpg
    15.jpg
    676.4 کیلوبایت · بازدیدها: 56

*farshid*

کاربر VIP
خب عکس رفرنس که ماشین نداره ... نیازی هم نیست بذارید...
آبجکت ها آماده ...فقط درخت ...
هر چی تو قوانین اومده همونه ... تخطی از قوانین هم کسر نمره داره ...
مرسی از توجهتون

hesam_sn

کاربر VIP
پس من کارم تموم شد:paint:
اولین کار خارجیم بود. از داخلی بیشتر حال داد:green:
الان یه کار خارجی دیگه رو شروع کردم

ssevil

Well-Known Member
چرا فقط مدلسازی کارارو میذارید
چرا به نور و متریال می رسه کسی یه عکس نمی ذاره
من خودم هیچی بلد نیستم می خوام نور و متریال ازتون یاد بگیرم :sad:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان به غیر رندر نهایی همه مراحل کارتون رو میتونید بذارید ... بعضی از دوستان کلا هیچی نذاشتن ...
دفعه بعد فعالیت تو بخش wip اجباری خواهد بود ... (به خاطر بار آموزشی)

ssevil

Well-Known Member
کجا رو بذاریم؟ نور رو بخوایم بذاریم باید رندر نهایی رو بذاریم دیگه. متریال هم تو رندر نهایی مشخص میشه

یه عکس از محیط مکس که نوع نورا جاشون معلوم بشه
یه عکس هم از متریالا
البته دوست ندارید اصراری نیست

hesam_sn

کاربر VIP
یه عکس از محیط مکس که نوع نورا جاشون معلوم بشه
یه عکس هم از متریالا
البته دوست ندارید اصراری نیست
برای من فرقی نمیکنه. به نظرم رندر نهایی رو هم اینجا بذاریم مشکلی پیش نمیاد چون فرشید فقط داوری میکنه
من یه vray sun گذاشتم که تو رندر معلومه و سایه ها به طرف دوربین هستن. با hdri هم نورپردازی کردم که تو طبیعی تر شدن تاثیر داشت و آسمونش هم خوب در اومد.
رندر قبل از پست پروداکشنم هم میتونم بذارم چون بعد از کار با فوتوشاپ خیلی عوض شده.
اگر آقای داور اجازه میده بذارم:)

Active Member
امروز رو کلا داشتم ویندوز عوض میکردم همه چیم ویروسی شده بود از pc , flash , hard external گرفته تا لپ تاپم خلاصه اروز رو نتونستم رو ادامه کارم کار کنم فردا اگه مشکلی پیش نیاد ادامه میدم.

شما ها که هیچ خبری ازتون نیست چیکارا کردید من که چیزه خاصی از کسی ندیدم.

مسابقه قبلی خیلی خفن تر از این حرف ها بود بزار این مسابقه تموم بشه یه موضوع خفن برا مسابقه بعدی تعیین میکنیم و از همه بچه های مسابقه که خیلی هاشون حرفه ای و فوق حرفه ای بودن و چند تا حرفه ای دیگه که اصلا شرکت نکرده بودن تو این مسابقات هم دعوت کنید تا بیشتر حال بده و سطحش خیلی بالا تر بره و فعالیت بچه ها بالا بره.

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
وسط محاسبه لایت کش :cool:
تناسبات کار خوبه ... یه جاهایی رو کلا مدل نکردی ... قسمت پیلوت خالیه
رفلکت روی شیشه هم که ایشالا اصلاح میشه (رنگش) ... اگه ماشین رو خودت مدل کردی که هیچ ...وگرنه دیلیتش کن ... اون گیاهه هم خیلی تو چشمه ... در کل آوورین بر شوووما ...خوبه
:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
تناسبات کار خوبه ... یه جاهایی رو کلا مدل نکردی ... قسمت پیلوت خالیه
رفلکت روی شیشه هم که ایشالا اصلاح میشه (رنگش) ... اگه ماشین رو خودت مدل کردی که هیچ ...وگرنه دیلیتش کن ... اون گیاهه هم خیلی تو چشمه ... در کل آوورین بر شوووما ...خوبه
:rose:
پیلوت چی هست که خالیه؟ :green:
رنگ رفلکت چه مشکلی داره؟ تو عکسای رفرنس شیشه سبز یا آبی به نظر میاد. اینجا من چون موقع غروب رندر گرفتم رنگا گرمتره.
ماشین هم کار خودمه. اگر خواستی لینکش رو میدم
گیاه هم برای خالی نبودن جلوی کار اونجوری گذاشتم

Active Member
دارم ناراحت میشم :cry: از همتون مدلو گذاشتم و چندین بار تاکید کردم که اگه ایرادی داره بگید ولی هچکی هیچی نمیگه یعنی انقدر بی ایراده من که خودم همچین فکری رو نمیکنم.

باشه مشکلی نیست از این به بد میدونم چیکار کنم

Active Member
دفعه بعد فعالیت تو بخش wip اجباری خواهد بود ... (به خاطر بار آموزشی)

با این کار موافقم ولی اگه فایده ای داشته باشه ما که مراحل مدلمون رو گذاشتیم چیزی عایدمون نشد

اسم فرشید رو پای پست های بچه ها میبینم فقط پای پست خودم نمیبینم چراشو نیمدونم و میخوام ازش بپرسم دلیلی داره :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا