*****exterior rendering contest wip*****

به قول خارجیا ولکام بک:green:

منم یه ذره روی متریال ها کار کردم و تا اینجا پیش رفت بقیه اش هم دوشنبه که تعطیلیه می شنم پاش و تمومش می کنم انشاا...
مشاهده پیوست 66680
دوستان خوشحال می شم ایرادها رو گوش زد کنید.
سلام قشنگ شده فقط یه ذره به قول دوستمون در حد وسیع کار کردی همه چیز یه ذره بزرگه تو شیشه هم یه ذره انحراف نور زیادی شده اما کار قشنگ شده :green:

.:BehzAd:.

Active Member
خواستم برم بخوابم دیدم تعداد افراد در حال بازدید از این مبحث داره هی زیاد میشه 9 نفر ماشاالله ولی چرا هم فقط نگاه میکنند و هیچی نمیگن خدا میدونه؟:-?

Hamed

Active Member

حامد جان اگه خودت جز شرکت کننده ها بودی این حرفتو میتونستم هضم کنم ... الان نمیتونم. خوب اجباری به شرکت کردن نیست . من دفعه پیش شرکت کردم این دفعه شرکت نمیکنم .
فکر نکنم مشکلی داشته باشه ...
هم کاربچه ها رو جمع کنم هم شرکت کنم هم موضوع رو تعیین کنم هم بیوفتم دنبال داورا و التماس کنم که تو رو خدا بیاین داوری کنین هم تو تاپیک فعال باشم ... نمیشه . از کار و زندگی میوفتم .
سبز و اینا هم همش کشکه ...
کسی که مدیره باید به کار بخشی که مسئولشه رسیدگی کنه ... الان دو تا مدیر داریم که یکیش خیلی کم میاد تو سایت از بخش مدیریتیش هم اطلاع چندانی نداره یکیشم که ماشالا کلا ناپدید شده... اینجا رو خود بچه ها اداره میکنن ... فقط بچه ها ... مثلا همین مسابقه ... اگه بچه ها و پیشنهاداتشون نبود مسابقه ای برگذار میشد .
حالا شما ما رو به رنگی بودن متهم کن ...ولاه من همونی بودم که هستم

سلام
تاحت تاثیر قرار گرفتم...:cry::cry::cry:من معذرت میخوام فرشید...به قضیه اینجوری نگاه نکرده بودم...شاید به خاطر این بود که خیلی دلم میخواست رقابتتو ببینم...

علی علی

airt

Active Member
سلام به همگی
من یه مدتی نبودم الان که اومدم تو سایت میبینم کولاک کردین
همهگی خسته نباشند
اگه امکانش هست زمان مسابقه رو با تاریخ اعلام کنید بدونیم چندروز گذشته و امکان شرکتمون هست یا نه نمیشه که میگین مثلا جمعه تا 2 هفته دیگه .کسانی که مثل من بعد چند وقت وارد سایت میشن نمیدونن منظورتون کدوم جمعست
به هر حال یکی بگه چند روز مونده تا اگه وقت هست منم شرکت کنم . اطلاعات اولیه پروژه رو هم مثل پلان و اینجور چیزارو هم بگین از کجا گیر بیارم
همتون موفق باشید

saeedmagic

Member
حس میکنم خیلی این قسمتش بیرون زده !!!!!!!!:-?

سلام قشنگ شده فقط یه ذره به قول دوستمون در حد وسیع کار کردی همه چیز یه ذره بزرگه تو شیشه هم یه ذره انحراف نور زیادی شده اما کار قشنگ شده :green:

مرسی دوستان حق با شماست خوب شد گفتین الان درستش می کنم
مرسی:rose:

سلام
خسته نباشین
اول از همه از بهزاد جان معذرت می خوام
من یک روش واسه اینکه وی ری سان با آسمونش مچ باشه چون نورش به نظرم خیلی شدیدتر از آسمونش

یک صفحه بزرگ بذارین جلوی نور که با شفافیت 60 70 درصد که نور کم بشه
از اون صفحه ها پشت دوربین بذارین با متریال Hdr خیلی به کیفیت رندر و بازگشت نور کمک میکنه

Active Member
سلام
خسته نباشین
اول از همه از بهزاد جان معذرت می خوام
من یک روش واسه اینکه وی ری سان با آسمونش مچ باشه چون نورش به نظرم خیلی شدیدتر از آسمونش

یک صفحه بزرگ بذارین جلوی نور که با شفافیت 60 70 درصد که نور کم بشه
از اون صفحه ها پشت دوربین بذارین با متریال hdr خیلی به کیفیت رندر و بازگشت نور کمک میکنه

سلام سعید خواهش میکنم من خودم هم آدم شوخ طبعی ام و از شوخی های تو خیلی ناراحت نشدم بی خیال ادامه نمیدم نمیخوام از موضوع اصلی فاصله بگیرم سعید این مسابقه هم شرکت کن انصافا کار مسابقه قبلیت خوب بود.

راستی مرسی بابت توضیح خوبی مه راجب نورپردازی دادی روش خوبی هست یکم راجبش توضیح میدی؟

آخرین ویرایش:
بهزاد جان کلی نوشتم متاسفانه دستم خورد رو Backward همش پرید
اگه فرای رندر رو خواستی بگو واست میل کنم سریع
تو این صحنه به نظرم اگه یک وی ری سان غروب بندازی پشت کار
یک تارگت دارکت با شدت کم بالای کار خوبه
متریال سازی هم خیلی مهمه
می تونی چند تا عکس با کیفیت با زمینه بنفش بندازی پشت دوربین که انعکسش بیفته تو شیشه
یا یک عکس دیگه بندازی بالای صحنه
که بازگشت نورش محاسبه بشه
فکر کنم خوب دربیاد
منم ایشاالله روز آخر کارو بزنم
فعلا که کارای بیرونو میزنم

ssevil

Well-Known Member
خوب
همه ی کارهای پسرا یه طرف کار من اون طرف دیگه
zs4db2f8y7fe8xkn.gif

کاراتونو بیارید :green:
جدی نگیریدا شوخی بود می خواستم راغب بشید ادامه بدید
این حجم من که هنوز تکمیل نیست و مطمئن نیستم که تمومش کنم :-<

پیوست ها

• e1.jpg
    e1.jpg
    39 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

bright

New Member
سلام . منم میخوام توی این مسابقه شرکت کنم البته اگه امکانش باشه . چیز زیادی بلد نیستم فقط دلم میخواد در کنار شما دوستان حرفه ای یه تجربه ای داشته باشم . تا جایی که بتونم تلاش میکنم . البته اگه سطح مسابقه پایین نمیاد و دوستان اجازه شرکت میدن .
توی این سایتی که گذاشتین واسه گرفتن پلان من 1 بار تونستم بازش کنم پلان ها و برش به صورت عکس بود با همونا باید شروع کنم یا اینکه فایل اتوکدش هست ؟ اگه فایل کدش هست کدوم قسمت سایت هست . یه مشکل دیگه هم دارم الان که دوباره اومدم همون سایتو باز میکنم دیگه باز نمیشه برام تا بتونم پلان و برش رو بگیرم . اگه امکانش هست راهنماییم کنید تا منم شروع کنم کارمو با اجازه همه
امید وارم کارام باعث پایین اومدن سطح مسابقه نشه .
تازه هم عضو سایت شدم و وارد جمع شما شدم .
منم توی جمعتون بپذیرید :rose::green::green::rose:

3D Rack

Member
سلام . منم میخوام توی این مسابقه شرکت کنم البته اگه امکانش باشه . چیز زیادی بلد نیستم فقط دلم میخواد در کنار شما دوستان حرفه ای یه تجربه ای داشته باشم . تا جایی که بتونم تلاش میکنم . البته اگه سطح مسابقه پایین نمیاد و دوستان اجازه شرکت میدن .
توی این سایتی که گذاشتین واسه گرفتن پلان من 1 بار تونستم بازش کنم پلان ها و برش به صورت عکس بود با همونا باید شروع کنم یا اینکه فایل اتوکدش هست ؟ اگه فایل کدش هست کدوم قسمت سایت هست . یه مشکل دیگه هم دارم الان که دوباره اومدم همون سایتو باز میکنم دیگه باز نمیشه برام تا بتونم پلان و برش رو بگیرم . اگه امکانش هست راهنماییم کنید تا منم شروع کنم کارمو با اجازه همه
سلام دوست عزیز اینجا همه با هم رفیقن
کسی هم از اول بیست نبوده
به جمع ما خوش اومدی....حتما شرکت کن....یا علی.:rose:

3D Rack

Member
خوب
همه ی کارهای پسرا یه طرف کار من اون طرف دیگه
zs4db2f8y7fe8xkn.gif

کاراتونو بیارید :green:
جدی نگیریدا شوخی بود می خواستم راغب بشید ادامه بدید
این حجم من که هنوز تکمیل نیست و مطمئن نیستم که تمومش کنم :-<

سلام .....کارتون عالی شده ....فقط یه اشکال کوچیک تو کارتون دیدم و چون اینجا کارارو میذاریم تا نقد و بررسی بشن خواستم توضیح بدم البته با اجازه...:green:
شما ستون سمت راست نقشه رو که به صورت سه گوش ترسیم شده بیش اندازه loft کردید منظورم مثلث کوچیکه نسبت به اونی که طول بیشتری داره....اون دو تایی که کوچیکن باید نسبت به هم loft بشن.... تو عکس هم نشون دادم امیدوارم مفید باشه.
ss.jpg

موفق باشین.

ssevil

Well-Known Member
سلام .....کارتون عالی شده ....فقط یه اشکال کوچیک تو کارتون دیدم و چون اینجا کارارو میذاریم تا نقد و بررسی بشن خواستم توضیح بدم البته با اجازه...:green:
شما ستون سمت راست نقشه رو که به صورت سه گوش ترسیم شده بیش اندازه loft کردید منظورم مثلث کوچیکه نسبت به اونی که طول بیشتری داره....اون دو تایی که کوچیکن باید نسبت به هم loft بشن.... تو عکس هم نشون دادم امیدوارم مفید باشه.
[
موفق باشین.

بله دقیقا حق با شماست
ممنون از راهنمایی
یکی از پسرا شمایی دیگه درسته:green::green:
کارتونو بیارید ما هم ببینیم
مرسی لطف کردید

ssevil

Well-Known Member

سلام
خوش امدید
سایت راحت باز می شه
اما برای اینکه زودتر شرکت کنید من می ذارم براتون
مدارکش هم عکس هست
من عکس ها چون حجمش زیاد ود jpeg سیو کردم

اینم راهنمایی کاربردی اقای nightlord
اول باید پلان secound floor رو برای بیس قرار بدید تا بتونید حجم ها رو در بیارید ، چون تو این پلان حجم طبقات مشخصه .
بعد یکی از section هارو که section A واضح تر هستش رو به صورت عمود روی پلان قرار بدید ( همون روش بلو پرینت برای طراحی automotive) تا بتونید ارتفاع طبقاط رو به دست بیارید . بقیه کار که در آوردن زاویه ها و جزییات هستش رو باید هم از روی پلان و سکشنها و هم از روی تصاویر به دست بیارید .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    56.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    27.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 5.jpg
    5.jpg
    27 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    77.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    43.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

hesam_sn

کاربر VIP
سلام. کسی لینک vray scatter رو داره؟ چون برای همین مسابقه میخوام اینجا پرسیدم.
یافتم

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام بچه ها من شب که دیسکانکت شئم و خابیدم خواب مدل کردن کارو دیدم بهمین دلیل صبح که از خواب پاشدم رفتم سراغ مدلینگ از اونجا که تو خوابم مدلینگش خوب شده بود اون مدل قبلی که نیمه کره بود رو بی خیال شدم و از اول و کمی بهتر مدل کردم چیزی حدود 50% رو مدل کردم و شما ها ببینید و ایراد هاشو بگید تا بر طرفش کنم.

attachment.php

البته امشب دوباره روش کار میکنم . مدلشو تموم میکنم و میرم نور و متریال.نمیدونم با چه موتوری رندر بگیرم من خودم بیشتر با وی ری رندر میگیرم ولی الان یه دو سه هفته ای میشه که دارم فرای کار میکنم و اگه خدا بخواد و بچه های که فرای بلدن کمک کنند با فرای رندر میگیرم به خصوص فرشید جان و جی اس گرافیک که فرای رو خوب بلدن.

یه سوال این قسمت رو چه طوری گرد کنم تا مثل خوده رفرنس بشه یکی دو روش بلد بودم خوب در نیومد اگه کسی میتونه کمک کنه بگه به ما

attachment.php

attachment.php

اینم اسپایدری که تو کار هست رو مدل کردم خیلی جزئیات نداره ولی دیدم تا این حد خوبه چون خیلی تو ویو نزدیک دیده نمیشه

attachment.php

فقط خواستی ایراد بگیرین از اون ستون ته ایه و اون قسمت که مشخص کردم ایراد نگیرین چون هنوز منده که روشون کار کنم باید گوشه هاشو گرد کنم و یه ذره بکشمش جلو تا فاصلش با تون نیم طبقه درست شه

دیگه ...... فعلا چیزی به ذهنم نمیاد که بگم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    662.2 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • 1 23.JPG
    1 23.JPG
    186.6 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • 2.jpg
    2.jpg
    673 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • 1309277808-03-1000x526.JPG