*****exterior rendering contest wip*****

*farshid*

کاربر VIP
پیلوت چی هست که خالیه؟ :green:
رنگ رفلکت چه مشکلی داره؟ تو عکسای رفرنس شیشه سبز یا آبی به نظر میاد. اینجا من چون موقع غروب رندر گرفتم رنگا گرمتره.
ماشین هم کار خودمه. اگر خواستی لینکش رو میدم
گیاه هم برای خالی نبودن جلوی کار اونجوری گذاشتم
با رنگ شیشه کاری ندارم ... وقتی روی شیشه رنگ نارنجی دیده میشه یعنی یعنی آسمون نارنجیه ... تو رندر شما آسمون آبیه.
ماشین هم مشکلی نداره پس.
گیاه هم مشکلی نداره پس !

پیلوت یا پیلوتی هم یعنی زیر ساختمون به زبون ساده ...:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
با رنگ شیشه کاری ندارم ... وقتی روی شیشه رنگ نارنجی دیده میشه یعنی یعنی آسمون نارنجیه ... تو رندر شما آسمون آبیه.
ماشین هم مشکلی نداره پس.
گیاه هم مشکلی نداره پس !

پیلوت یا پیلوتی هم یعنی زیر ساختمون به زبون ساده ...:rose:
آها از اون نظر
تو فوتوشاپ درست کردم.
زیر ساختمون مگه چیزی بود؟ من چیزی ندیدم

.:BehzAd:.

Active Member
سلام چیکارا کردید بچه ها حسام جان که داره کارو جمع میکنه باقی هم که معلوم نیست چیکار کردن من امروزرو متریال و نور کار کردم هنوز خیلی مونده تازه بعده رندر پست پروداکشن میمنونه باید فول تایم روش وقت بزاریم اگه میخوایم یه رندر خوب بگیریم و سطح مسابقه رو بالا ببریم

آخرین ویرایش:

Active Member
برادر جکی چان:lol:
2 روز مونده ها. بدو

درست کردم ببخشید حسام جججججججان من یه خورده سریع تایپ میکنم و غلط املایی هم زیاد می افته توش.

کارو میرسونم داداش احتیاجی به دویدن نیست. کاش یه خبری هم از کار فرشید میشد معلوم نیست تا کجا پیش رفته؟

حالا که من جکی جان شدم لابد تو هم جت لی هستی

آخرین ویرایش:

Active Member
برای این مسابقه رندر رو با وی ری میگیرم نمیرسم با فرای رندر بگیرم البته با اون کیفبتی که در حد مسابقه باشه تو wip یه تایپیک میزنم و روش کار میکنم و اون موقعه با کمک شما ها رندر خوب فرای ازش میگیرم.

Active Member
خوب شده سعید باز جای کار داره مدلسازیش متریالش و نورش

ما که از مال شما میگیم این شما ها اید که از مال ما ما نمی گید چررررررررررررررررا ؟ :-? :sad: حالا که این طور شد من نه فقط از این سایت بلکه از این شهر میرم میرم و دیگه ام هیچ وقت پیدام میشه صاحب جی با همون دستایی که فقط میتونه برای مطرح کردن مشکلات خودت کار کنه خداحافظی کن:cry::cry::cry::cry:

خودم به خودم دل داری بدم :there:

آخرین ویرایش:

bright

New Member
سلام به همه
خسته نباشید . یه تست رندر گرفتم گفتم بزارم . نمیدونم چرا کسی کارشو نمیزاره . درست مسابقه هست ولی بهتر اینه که مراحل کارو بزارن دوستان تا در طول مسابقه از هم چیزی یاد بگیریم .
هنوز چندتا از دیتیلا مونده که باید مدل کنم و لی اینو میزارم تا دوستان در جریان مراحل کارم باشن
موفق باشید :rose:

پیوست ها

• n.jpg
    n.jpg
    396.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Active Member
آقا فرشید این مدل ما رو ببین

attachment.php

اون قسمت پله رو من از رو پلانش مدل کردم این جوری در اومده ولی تو دیدی که قرار یه ویو از کارمون باشه پله ها دیده نمیشن من چی کار کنم این پله ها رو

یه چیزی چند تا رندر بگیریم یکی که مشخص شدس باقیش اختیاری هست.ا.ن یکی که مشخص شده حتما با اون دقت باشه زاویه دوربین رو میگم؟:-?

پیوست ها

• 15.jpg
    15.jpg
    676.4 کیلوبایت · بازدیدها: 37

Active Member
آقا فرشید این مدل ما رو ببین

attachment.php

اون قسمت پله رو من از رو پلانش مدل کردم این جوری در اومده ولی تو دیدی که قرار یه ویو از کارمون باشه پله ها دیده نمیشن من چی کار کنم این پله ها رو

یه چیزی چند تا رندر بگیریم یکی که مشخص شدس باقیش اختیاری هست.ا.ن یکی که مشخص شده حتما با اون دقت باشه زاویه دوربین رو میگم؟:-?

nightlord

Well-Known Member
آره بهزاد جان شما اگه محل قرار گیری دوربین و لنز درست رو پیدا کنید . دقیقا همون ویو مورد نظر رو پیدا میکنید .

بازم به شما من که انقدر کار یه دفعه ریخت سرم که اصلا نرسیدم رو مسابقه کار کنم ( چند وقت داشتیم مگس میپروندیما تا دیدن مسابقه شرکت کردیم از زمین و آسمون کار اومد شانس مارو ببین:-?). تو همون مرحله نور پردازی فعلا موندم .
فردا هم کار دارم اگه بتونم تا شب کار هار و تموم کنم یه پنج شنبه تا ساعت 12 شب شاید بتونم برسونم .

hesam_sn

کاربر VIP
اینم یه تست رندر دیگه از کارم خوشحال می شم ایرادهارو بگین اساتید
مشاهده پیوست 67170
دوستان که تاپیک رو بی خیال شدن کلا!
اون نرده که سفید کردی تو عکس اونجوری نیست. به سمت چپ میپیچه
جایی که میپیچه یه پایه داره
در رو هم باید بذاری یا گذاشتی و معلوم نیست

hesam_sn

کاربر VIP
سلام به همه
خسته نباشید . یه تست رندر گرفتم گفتم بزارم . نمیدونم چرا کسی کارشو نمیزاره . درست مسابقه هست ولی بهتر اینه که مراحل کارو بزارن دوستان تا در طول مسابقه از هم چیزی یاد بگیریم .
هنوز چندتا از دیتیلا مونده که باید مدل کنم و لی اینو میزارم تا دوستان در جریان مراحل کارم باشن
موفق باشید :rose:
شما هم در رو نذاشتی.
مدل و نورت خوب شده. ایجوری که داره پیش میره من آخر میشم:green:

اینم یه تست رندر دیگه از کارم خوشحال می شم ایرادهارو بگین اساتید
مشاهده پیوست 67170
دوستان که تاپیک رو بی خیال شدن کلا!
سلام سعید جان
ببخشید که بدون در زدن وارد تاپیک بروبچ معماری میشم میدونم جای ما تو این جور تاپیکها نیست ولی واقعا دست مریزاد به تمام بروبچ این مسابقات و همچنین فرشید عزیز که انقلابی در سایت مجید انلان به وجود آورد :):neutral::rose:

*farshid*

کاربر VIP
قوانین رو کامل بخونید ... اونجا ذکر شده که کادر بندی به عهده خودتونه ...من نظری ندارم واقعیتش. :rose:
بدیو بیدو کاراتونو جمع کنین ... وقتتون داره تموم میشه . تا فردا ساعت 12 شب وقت دارد کاراتونو بفرستین.
مرسی از همتون

bright

New Member
سلام به همه دوستان
اینم یه رندر تست دیگه از کارم
رندر نهاییم هم یه چیزی توی همین حدود میشه چون احتمالا پست پروداکشن کار نکنم و همینطوری بزارم فقط کیفیت نور و رند و متریال ها رو بالا میبرم
امید وارم موفق باشید :rose:

پیوست ها

• nn.jpg
    nn.jpg
    408.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Active Member
سلام امروز رو کلا سر ساختمون بودم هرچی گفتم بابا من 3d میزنم گاهآ به خود جرات طراحی رو هم میدم من نمیرم دیگه آخرش به خاطر یکی که خیلی دوسش دارم رفتم و متاسفانه رو مدلم نتونستم کار کنم الانم گفت فردا هم بیا گفتم اصلا را نداره و باید تا دقیقه 90 رو باقی چیزای که مونده کار کنم و اون هم ناراحت شد و رفت.امروز خیلی مسئولیت رو دوشم بود چه سخته سر ساختمون بریم دهن آدم سرویس میشه, قدر کارمون رو بودنیم و با عشق بیشتر روش 3d های که میزنیم کار کنیم ول کن امروز خیلی اتفاق ها افتاد که جالب بود ولی اگه بخوام بگم طولانی میشه پس باقیشو بیخیال.

به امید خدا فردا فول تایم رو ادامه کارم با تمرکز 100% کار میکنم .

*farshid*

کاربر VIP
داشتی میگفتی دیگه چی؟ ...ببین بهزاد جان اینجور پست ها تاپیک رو از مسیرش منحرف میکنه ... لطفا فقط در مورد مسابقه اینجا کامنت بذارید ... نصف پست های این تاپیک شده احوالپرسی و چاقسلامتی و شرح حال!
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا