*****exterior rendering contest wip*****

saeedmagic

Member
سلام به همه دوستان
اینم یه رندر تست دیگه از کارم
رندر نهاییم هم یه چیزی توی همین حدود میشه چون احتمالا پست پروداکشن کار نکنم و همینطوری بزارم فقط کیفیت نور و رند و متریال ها رو بالا میبرم
امید وارم موفق باشید :rose:
سلام کارت مدلش خوبه ولی فکر کنم تکسچر رو از روی عکس اصلی برداشتی چون کثیفیا دقیقا مثل عکسه!
شیشه ها هم سبزه و رفلکتش با رفلکت برای شما فرق داره و فکر کنم شما قوانین مسابقه رو مطالعه نکردین هم می تونین زاویه دوربین رو تا حدی عوض کننین و هم می تونید چمن و دارودرخت اضافه کنید من خودم به سلیقه خودم زاویه دوربین رو گذاشتم و فضای سبز رو به سلیقه خودم گذاشتم و یه جاهایی متریال رو هم عوض کردم به سلیقه خودم ، به نظر من اگر مسابقه به این سمت بره که همه سعی کنن کارشون شبیه عکس اصلی باشه که دیگه فرقی با مسابقه اسپید مدلینگ نمی کنه!! به نظر من عکس اصلی یه مرجعی هستش برای دیدن متریال و کلیت حجم البته نظر شخصیه و این حرفهای آخرم منظورم فقط با شما نبودش با همه دوستانی که خیلی سعی دارن کارشون مثل خود عکس مرجع بشه!
برای کار شما مدل سازی خیلی خوب و دقیقه یعنی به جرات می تونم بگم از مدل سازیه من خیلی حرفه ای تره ولی یه جاهایی متریال مشکل داره شما خودت استادی اگر خواستی بگو من برای متریال شیشه راهنماییتون کنم.
:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
داشتی میگفتی دیگه چی؟ ...ببین بهزاد جان اینجور پست ها تاپیک رو از مسیرش منحرف میکنه ... لطفا فقط در مورد مسابقه اینجا کامنت بذارید ... نصف پست های این تاپیک شده احوالپرسی و چاقسلامتی و شرح حال!
موفق باشی

چشم آقا فرشید چشم اطاعت میشه .

اخه امروز خواستم یه رندر آزمایشی بزارم که نشد منم دلیلش رو گفتم که برا چی رو ادامه کارم کار نکردم.

یه تجربه ای بود از سر ساختمون رفتن برا بچه ها ی معماری که شاید خیلی هشون که میان اینجا سر میزند ندارن رو گفتم.

آخرین ویرایش:

bright

New Member
سلام کارت مدلش خوبه ولی فکر کنم تکسچر رو از روی عکس اصلی برداشتی چون کثیفیا دقیقا مثل عکسه!
شیشه ها هم سبزه و رفلکتش با رفلکت برای شما فرق داره و فکر کنم شما قوانین مسابقه رو مطالعه نکردین هم می تونین زاویه دوربین رو تا حدی عوض کننین و هم می تونید چمن و دارودرخت اضافه کنید من خودم به سلیقه خودم زاویه دوربین رو گذاشتم و فضای سبز رو به سلیقه خودم گذاشتم و یه جاهایی متریال رو هم عوض کردم به سلیقه خودم ، به نظر من اگر مسابقه به این سمت بره که همه سعی کنن کارشون شبیه عکس اصلی باشه که دیگه فرقی با مسابقه اسپید مدلینگ نمی کنه!! به نظر من عکس اصلی یه مرجعی هستش برای دیدن متریال و کلیت حجم البته نظر شخصیه و این حرفهای آخرم منظورم فقط با شما نبودش با همه دوستانی که خیلی سعی دارن کارشون مثل خود عکس مرجع بشه!
برای کار شما مدل سازی خیلی خوب و دقیقه یعنی به جرات می تونم بگم از مدل سازیه من خیلی حرفه ای تره ولی یه جاهایی متریال مشکل داره شما خودت استادی اگر خواستی بگو من برای متریال شیشه راهنماییتون کنم.
سلام دوست عزیز . ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و در مورد کارم نظر دادین
نه والا تکسچر رو از روی عکس بر نداشتم . تکسچر خود ساختمون یه مپ بتن هست که با چند تا بلایی که سرش آوردم و uv سعی کردم به تکسچر اصلی نزدیک بشم . از روی عکس بر نداشتم هیچ چیزی رو اگه دوست داشتین بگین براتون بزارم تکسچر رو .
خود خاک هم یه تکسچر هست که یه کم دست کاریش کردم و بهش displace دادم و خواستم به واقعیت نزدیک بشه ولی زیاد راضی نیستم اگه وقت کردم روش کار میکنم بازم
آخه باغچه چمن نیست و خاک هست . به هر حال باید همونی که هست باشه نمیدونم والا یعنی میتونیم چمنش کنیم ؟ اگه اینطوره خوب تنظیم کردن چمن خیلی راحت تر و زودتر میشه . در هر صورت هیچ کجای کارمو از روی تکسچر عکس مرجع نگرفتم فقط خواستم بهش نزدیک کنم کارمو ( مدارکشو همرو دارم رو کنم ؟ :green:) به قول شما رو کثیفی تکسچر یه کم دقت کردم تا به واقعیت نزدیک باشه
در مورد متریال شیشه هم اگه توضیح بدین ممنون میشم چون هم دوستان و هم من که ضعیف هستیم چیزی یاد بگیریم . ممنون :rose:

bright

New Member
در مورد زاویه دوربین هم توی قوانین اومده اختیاری هست نگفتن که نباید مثل تصویر مرجع باشه .
و همین طور متریال ها و تکسچرها ولی نگفتن که نباید این باشه . ( واقعیت )
به نظر من وقتی اختیاری باشه آسون تر هست ولی زمانی که مثل واقعیت بخوایم کارو بزنیم اون وقت خیلی مشکلتر از زمان اختیاری بودن میشه . به نظر من این که کار شبیه واقعیت بشه یه مزیت هست نه ایراد . بازم ممنون دوست عزیز :rose:
ببخشید 2 تا پست شد :rose:

*farshid*

کاربر VIP
ببینید هدف از شبیه سازی معماری شبیه سازی فضای هست که ساخته نشده ...یعنی چی؟ یعنی شما باید با تکیه بر استعداد و تواناییهاتون فضا رو خلق کنید .
شما باید به چشم یک طرح به موضوع مسابقه نگاه کنید نه یک کالبد ساخته شده که میخوایم دقیقا مدلسازیش کنیم .

ssevil

Well-Known Member
اقای مدیر
امکانش هست یه کمی از 12 دیرتر بشه
نمی دونم تا 12 تموم می شه یا نه
البته اگه نمی شه که هیچی :sad:

bright

New Member
ببینید هدف از شبیه سازی معماری شبیه سازی فضای هست که ساخته نشده ...یعنی چی؟ یعنی شما باید با تکیه بر استعداد و تواناییهاتون فضا رو خلق کنید .
شما باید به چشم یک طرح به موضوع مسابقه نگاه کنید نه یک کالبد ساخته شده که میخوایم دقیقا مدلسازیش کنیم .
نمیدونم من هرچی در این مورد فکر میکنم احساس میکنم یه جای کار مشکل داره . اگه اینطوره خوب یه موضوع رو مطرح کنید بگید در باره این موضوع طراحی کنید و تریدیش کنید و بقیه داستان .....
ولی الان مسابقه مدلینگ ... نور ... تکسچر ..... رندر ..... پست پروداکشن ......... هست
حرف شما در صورتی درست هست که یه موضوع مطرح میشد و اون موقع همه توانایی و استعدادشون رو با ایده ها و کانسپتشون و وو و ......... نشون میدادن و توی مسابقه فکر و ایدشون برای طرح مورد سنجش قرار میگرفت . ولی الان رندر خروجی نهایی با واقعیت و اصل باید مقایسه بشه تا مشخص بشه برای اول از همه خود شرکت کننده ها و در ادامه دیگران که چقدر توانایی این رو داریم که اگه یه صحنه واقعی رو خواستیم شبیه سازی کنیم میتونیم خروجی نهاییمون رو بهش نزدیک کنیم .
همین آقایی که اومدن نوشتن و بدون اینکه یه بار نوشته خودشون رو بخونن که مبادا جملاتشون مشکل داشته باشه برید ببینید
مثلا واسه من نوشتن
شیشه ها هم سبزه و رفلکتش با رفلکت برای شما فرق داره و فکر کنم شما قوانین مسابقه رو مطالعه نکردین هم می تونین زاویه دوربین رو تا حدی عوض کننین و هم می تونید چمن و دارودرخت اضافه کنید من خودم به سلیقه خودم زاویه دوربین رو گذاشتم و فضای سبز رو به سلیقه خودم گذاشتم و یه جاهایی متریال رو هم عوض کردم به سلیقه خودم
این آقا میگه میتونین با سلیقه خودتون عوض کنید توی همین خط همینو از من انتقاد کردن که چرا رفلکت متریال شیشه شما فرق میکنه . !!!!!!!!!!!!!!! بالاخره میتونه فرق کنه یا نمیتونه ؟؟؟؟؟؟!!!
خوب وقتی همینطور الکی انتقاد میکنیم و انتقادمونو خودمون توی همون خط زیر سوال میبریم چه توقعی باید داشت .
به هر حال من همینطوری توی مسابقه شرکت کردم اگه دوست ندارید بگین ادامه نمیدم .
امیدوارم همتون موفق باشید .....:rose:

ssevil

Well-Known Member
ببینید از اول این مسابقه قرار بود یه بیس و پایه به عنوان مرجع باشه
همه یه عکس و انتخاب کنیم و شروع به کار کنیم
اما چندین با قید شده و اعلام کردن
حتما نباید عین عکس متریالاش باشه
یا رفلکت ها عینا تکرار بشه
می تونید تا جایی که دوست دارید و به نظرتون می خواین عوض کنید عوض بشه
دلیلی نداره کپی عکس بشه
شما هم ناراحت نشید
ادامه بدید کارتون خیلی خوبه
توی مسابقه ی قبلی کارارو ببینید حتما حتما عینا متریالا و .... تکرار نشده شبیه عکس اصلی هستش
البته به احتمال زیاد دیدید
اما این لینک داوری مسابقه قبل
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=172981
با خیال راحت ادامه بدید ..... :)

آخرین ویرایش:

bright

New Member
سلام . باشه من روش دارم کار میکنم یعنی همه چیزشو باید عوض کنم ؟ متریال ها و زاویه دوربین و ... هیچ کدوم شبیه کار اصلی نباید باشه ؟
دارم دوباره روش کار میکنم تا اینجا رسید

پیوست ها

• new.jpg
    new.jpg
    336.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

3D Rack

Member
سلام به همه دوستان بالاخره این مدل منم تموم شد....
آقا فرشید اگه می شد یه کم وقت اضافه در نظر بگیرید خیلی عالی می شد با تشکر :rose::green:

2.jpg

دوستان منتظر انتقادتون هستم ......
سریعتر وقت نداریم....ممنون..:)

ssevil

Well-Known Member
سلام . باشه من روش دارم کار میکنم یعنی همه چیزشو باید عوض کنم ؟ متریال ها و زاویه دوربین و ... هیچ کدوم شبیه کار اصلی نباید باشه ؟
دارم دوباره روش کار میکنم تا اینجا رسید

منظورم این نبود که همش و عوض کنید
منظورم اینه که اگرم همه چی عین عکس نباشه مثلا متریالا نزدیک باشه
فکر نکنم مشککلی داشته باشه
اما مدلینگ کار باید عین خودش باشه
پله کارو سقف ورودی الان با رفرنس فرق داره
شما مدلینگ کارو عین عکس بساز
هر جایی مثل زاویه دوربین دوست داشتی تغییر بدید
هر جایی هم خواستید مثل عکس کنید
اما مثلا بتن باید بتن باشه نمی شه اجر بشه
در کل نزدیک به عکس باشه

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
طاعات و عبادات قبول باشه.
بچه ها این مسابقه نفر آخر نداره چون من نمی تونم شرکت کنم :green:چون هنوز مدل روهم کامل تموم نکردم دیگه چه برسه تکسچرو نور و رندر.ولی منتظرم تا کارای خفنتون رو ببینم و لذت ببرم.
همگی موفق باشید:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
مدل باید شبیه باشه ولی متریال رو میشه تا حدی تغییر داد. نه اینکه مثلا به جای بتن نمای ساختمون رو مرمر بکنید:green:
نورپردازی هم میتونه تو هروقتی از روز باشه

hesam_sn

کاربر VIP
داشتم با فوتوشاپ کار میکردم به یه اثر هنری رسیدم:lol:
نقاشی آبرنگ اثر حسام الملک :paint:

پیوست ها

• 1_HDR.jpg
    1_HDR.jpg
    745.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

3D Art

Member
با اجازه فرشید جان
فقط یک پیشنهاد هست
اگر موافقید یک روز دیگر هم تمدید بشه تشکر بزنید چون میخواهیم کار بدون مشکل باشه
اگر مدیر محترم صلاح دونستن که تمدید میکنن اگر هم صلاح ندونستن که تا ساعت 12 امشب باید هر جور شده کار رو جمع کنیم
پیشاپیش سپاس

bright

New Member
سلام به همگی و خسته نباشید
اینم یه تست رندر از ویو جدید از کارم . حجم اصلی همونه فقط روی Landscape یه کم تغیرات آوردم و اختلاف سطح ایجاد کردم .
موفق باشید

پیوست ها

• j.jpg
    j.jpg
    367.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

saeedmagic

Member
...همین آقایی که اومدن نوشتن و بدون اینکه یه بار نوشته خودشون رو بخونن که مبادا جملاتشون مشکل داشته باشه برید ببینید
مثلا واسه من نوشتن
شیشه ها هم سبزه و رفلکتش با رفلکت برای شما فرق داره ....
به هر حال من همینطوری توی مسابقه شرکت کردم اگه دوست ندارید بگین ادامه نمیدم .
امیدوارم همتون موفق باشید .....:rose:

رفلکتش مگه فرق نداره؟ منظورم عکسی که افتاده توی شیشه نیست منظورم نوع رفلکته برادر :)

جدیدترین ارسال ها

بالا