saeedmagic
Member
سلام کارت مدلش خوبه ولی فکر کنم تکسچر رو از روی عکس اصلی برداشتی چون کثیفیا دقیقا مثل عکسه!سلام به همه دوستان
اینم یه رندر تست دیگه از کارم
رندر نهاییم هم یه چیزی توی همین حدود میشه چون احتمالا پست پروداکشن کار نکنم و همینطوری بزارم فقط کیفیت نور و رند و متریال ها رو بالا میبرم
امید وارم موفق باشید
شیشه ها هم سبزه و رفلکتش با رفلکت برای شما فرق داره و فکر کنم شما قوانین مسابقه رو مطالعه نکردین هم می تونین زاویه دوربین رو تا حدی عوض کننین و هم می تونید چمن و دارودرخت اضافه کنید من خودم به سلیقه خودم زاویه دوربین رو گذاشتم و فضای سبز رو به سلیقه خودم گذاشتم و یه جاهایی متریال رو هم عوض کردم به سلیقه خودم ، به نظر من اگر مسابقه به این سمت بره که همه سعی کنن کارشون شبیه عکس اصلی باشه که دیگه فرقی با مسابقه اسپید مدلینگ نمی کنه!! به نظر من عکس اصلی یه مرجعی هستش برای دیدن متریال و کلیت حجم البته نظر شخصیه و این حرفهای آخرم منظورم فقط با شما نبودش با همه دوستانی که خیلی سعی دارن کارشون مثل خود عکس مرجع بشه!
برای کار شما مدل سازی خیلی خوب و دقیقه یعنی به جرات می تونم بگم از مدل سازیه من خیلی حرفه ای تره ولی یه جاهایی متریال مشکل داره شما خودت استادی اگر خواستی بگو من برای متریال شیشه راهنماییتون کنم.