CPG-Nuke رقيبي سرسخت براي PHP-Nuke

Raul گفت:
پاپ آپ وا نشده تازه.
چشمام در اومد.
فكر كنم فردا يا پس فردا آمادس.
فقط مال من ماژول هاش فرك كنم كامل نيست اگه همه شون باشن يه روز + كنين.
ولي قول ميدم.
تا اين جاشم اگه بخواين ميگذارم.
Your Account مونده ولي خيلي بزرگه.
Content,Coppermine,CPGlang,Forums,Groups,Members List,News,Our Spansors,Privite Messages,Search,Statics,Stories Archive,Sumbit News,Surveys,Top,Topics,Your Account
اين ها رو مال من داره.

همشهري ببينم چكار ميكني ها :D :wink:

guilanict

Member
راستش ما اينجا از همه دعوت كرديم با همكاري اين پروژه را انجام دهيم نه بخاطر اينكه يه نفري نمي شه بلكه واسه ايجاد روحيه كار گروهي.
اما بعضي ها پريدن وسط كه آقا دست نرنيد ما تموم كرديم. والا هنوزم كه هنوزه نفهميديم چي رو تموم كردن.
ضمنا فارسي كردن يك سيستم محتوا فقط ترجمه فايلهاي زبانش نيست بلكه قابليتهايي مثل تاريخ هجري و ويرايشگرها و . . . نيز بايد به اون اضافه شود.
من اين سورس رو ديدم و نصب كردم و ديدم بيشتر فايلهاي زبانش تقريبا ساختار ناك رو داره و از متغيرهاي يكسان استفاده كرده اند.
بالاخره اگر دوستان واقعا حالا به هر دليلي نمي تونند اين كار رو انجام دهند جلوي يك كار گروهي رو نگيرند.
مرسي

sambol

Active Member
آدم چه حرفا كه نمي شنوه حالا آدم به نتيجه اي مي رسه كه بعضي ها قبالتو اينجا بهش رسيدن باباجان بزار ارسالهات دو رقمي بشه بعد شاخو شونه بكش در ضمن شما فكر كردي كار فارسي كردنش به اين آسوني ها هستش اگه مي خواستم كار خراب بدم همون روز اول هم با ناكه قاطيش مي كردم تحويلت مي دادم عجب گيري كردم انگار دو روزه به دنيا اومدن هنوز سر جمع حساب كني 20 روز نشده در حالي كه بچه ها ديگه گروهي حدود 1 ماه يا 2 ماه رو يه سيستم كار مي كنن حالا نمي دونم شما چي ميگي بعد از اون شايد شما بيكار باشي 24 ساعته ولي ما ك همش مثل شما نسيتيم 1000 تا كار هستش قربانت شم . ايراني ها همينجورين بايد بكنن تو پاچه ملت جنبه كار خوب رو ندارن ما هي مي گرديم بهترين كار رو انجام بديم تحويل مردم بديم اينا هي گير مي دن خد دانيد هر كي ناراحته هر كاري دلش مي خواد بكنه

a Truth Seeking

Active Member
اين موضوع به من ربطي نداشت اما بر خودم مي دونم كه چند كلمه اي در رابطه باهاش صحبت كنم.
سيامك جان شما چرا ناراحت مي شي برادر من خوب همين PHP Nuke رو چند گروه اومدن فارسي كردن كه در بعضي جاها با هم فرق دارن اصلا هركي مي تونه بياد استعداد خودش رو نشون بده مي فهمم كار ساده اي نيست و هرچه قدر با دقت تر انجام بشه در آينده كمتر به مشكل بر مي خوره انشاء الله كه اين سيستم هم به زودي كار فارسي سازيش به پايان مي رسه.
<شوخي>من واقعا افتخار مي كنم مي بينم اين جوونا اين جوري جمع شدن دارن سيستم هاي مديريت محتوا رو فارسي مي كنن.<شوخي/>
عزيز ما براي همه دوستاني كه در اين راه زحمت مي كشن آرزوي موفقيت مي كنيم.
guilanict جان من اطمينان دارم هيچ كدوم از دوستان خداي ناكرده به هيچ وجه نمي خوان جلوي پيشرفت و كار ديگري رو بگيرن خوب شما هم اگر مي خواي فارسي كن ما براي شما هم دعا مي كنيم انشاء الله دوستان سعي كنن با همكاري و همفكري جلو برن با دعوا كه كار درست نمي شه.

guilanict

Member
جناب آقاي سيامك
1- سيستم من 24 ساعت آنلاينه اما نه بخاطر بيكاري بنده بلكه من كارم اينه.
2- اگر شما درس مي خوني و دانشگاه ميري من هم دارم اينكارو مي كنم اونهم تو يك رشته سخت.
3- من قصد جسارتي به شما نداشتم فقط گفتم من دوست ندارم پست هام صد رقمي بشه اونهم با يه مشت وعده و وعيد.
4- شما فكر نكن كه داري شاخ غول رو مي شكني كه چهارتا فايل زبان رو كه 90 درصد اون با ناك مشتركه رو فارسي مي كني.
5- من قبلن چند تا از اين برنامه ها رو فارسي كردم از قبيل moodle و oscommerce اما دليلي نداره بخوام اينجا پز بدم.
6- شما لطفا به پست هاي قبليت در اين تاپيك نگاه كن كه همه كمك كردن و حتي فضا در اختيارتون گذاشتن تا شما موفق بشي كار خوبي ارايه بدي.
7- ببين عزيز شما الان مي خواي مثلا يه چيزي رو انجام بدي من بهت بگم وايسا من انجام دادم مي دم بهت خوب شما هم اعتماد مي كني و منتظر مي شي. منظور كلي من اينه كه ما به شما اعتماد كرده ايم و اميد واريم اشتباه نكرده باشيم.
8- به هر حال من و شما بچه نيستيم با هم دعوا كنيم. اميدوارم كه هر چه زودتر در كارتون موفق شويد و كاري خوب و عالي انجام داده باشيد.

beyram

New Member
لطفا اين تاپيك رو به بيراهه نكشيد. صلوات بفرستيد كه اين دعواها تموم بشه. اگر هم خواستيد دعوا كنيد از پيغام خصوصي استفاده كنيد.

guilanict

Member
جناب beyram
كسي اينجا داره دعوا نمي كنه و ضمنا آژان هم خبر نكردن.
سيامك خان ما از افراد با تجربه اينجاست و من هم فقط يه انتقاد داشتم اون هم نه به شخص ايشان بلكه به يك روند فكري.
شما هم فكر كنم بهتره . . . رو كمتر استفاده كني لطفا.

Raul

Member
آقا ببخشيد من كي گفتم ميخوام جلوي يك كار گروهي رو بگيرم.
فقط به كار گروهي در ايران اطمينان ندارم چون تجربه شو دارم.
راه بازه جاده هم درازه.
برين با هم كار كنين ببينم تا چند تا ورژن اين كار گروهي تداوم پيدا ميكنه.
منم از اونم جايي دارم تنهايي كار ميكنم چون توي ترجمه يه سليقه هايي دارم.
توي ناك الآن حضور ذهن ندارم ولي مثلاً ترجمه هاي فارسي win98 رو كه ديدين.
ديدين پارسا99 رو كه شايد خيلي ها بگن ايول به اين زحمت.
ولي در واقع خيلي از اصلاحات مثل My Computer,... داراي ترجمه هايي هستند كه واقعاً آدم گريش ميگيره.
كامپيوتر من!!!!!!!!!!!!
حالا اگه شما ميخواين گروهي كار كنين ببينم تا ورژن بعديش ميرسين.
تازه يه حرفي رو روي هوا نزنين من موافقم با كار گروهي و واقعاً چيز خوبيه.
به شرط اين كه تداوم داشته باشه و يك دست باشه:
PM:پيغام خصوصي-پيام خصوصي-مسيج شخصي-...
اينا همه توي يه ترجمه!!!!!!!!!!
اگه يه همچي گروهي نباشه واقعاً‌كارتون درسته.
اگه نه كه...

Raul

Member
آقا ببخشيد من كي گفتم ميخوام جلوي يك كار گروهي رو بگيرم.
فقط به كار گروهي در ايران اطمينان ندارم چون تجربه شو دارم.
راه بازه جاده هم درازه.
برين با هم كار كنين ببينم تا چند تا ورژن اين كار گروهي تداوم پيدا ميكنه.
منم از اونم جايي دارم تنهايي كار ميكنم چون توي ترجمه يه سليقه هايي دارم.
توي ناك الآن حضور ذهن ندارم ولي مثلاً ترجمه هاي فارسي win98 رو كه ديدين.
ديدين پارسا99 رو كه شايد خيلي ها بگن ايول به اين زحمت.
ولي در واقع خيلي از اصلاحات مثل My Computer,... داراي ترجمه هايي هستند كه واقعاً آدم گريش ميگيره.
كامپيوتر من!!!!!!!!!!!!
حالا اگه شما ميخواين گروهي كار كنين ببينم تا ورژن بعديش ميرسين.
تازه يه حرفي رو روي هوا نزنين من موافقم با كار گروهي و واقعاً چيز خوبيه.
به شرط اين كه تداوم داشته باشه و يك دست باشه:
PM:پيغام خصوصي-پيام خصوصي-مسيج شخصي-...
اينا همه توي يه ترجمه!!!!!!!!!!
اگه يه همچي گروهي نباشه واقعاً‌كارتون درسته.
اگه نه كه...

Raul

Member
كمك.
Delete و Remove جه معني ميدن؟
مگه هر دو پاك كردن نيستن؟
پس چرا توي اين سي پي جي ناك استفاده هاي مختلف كردن ازشون؟

Raul گفت:
كمك.
Delete و Remove جه معني ميدن؟
مگه هر دو پاك كردن نيستن؟
پس چرا توي اين سي پي جي ناك استفاده هاي مختلف كردن ازشون؟

سلام Raul جان

معنای Remove

برداشتن ، از جا برداشتن ، بلند كردن ، رفع كردن ، دور كردن ، برطرف كردن ، بردن ، برچيدن ، زدودن.

معنای Delete

انداختن ، حذف كردن ، پاك كردن

براي پيدا كردن معاني كلماتي كه نمي دوني ميتوني بري اينجا:

http://www.parset.com/Dic/?SourceLang=FA

موفق باشي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا به نظر من براي اينكه كار سريع تر پيش بره و اينطوري مشكلي پيش نياد بايد برنامه رو قسمت قسمت كنيم...

مثلا بيايم 5~6 نفر انتخاب كنيم (كساني كه حاضرند) بعد برنامه رو قسمت قسمت كنيم هر قسمتشو بديم يكي انجام بده..

كامبيز جان اگر ميتوني بيا تو ميدون و كار رو تقسيم كن اينجور هم كار سريعتر پيش ميره هم اينكه چندين نفر سهيم ميشن در كار..

مجيد

Raul

Member
راستش من كارو همين الآن تموم كردم و فقط مونده كه ببرم يه جا تستش كنم.
بعدش ديگه تمومه پ بايد ايراد هاشو بگيرم كه روي هم دو سه روز بيشتر طول نميكشه.
ولي به هر حال بازم هر چي آقا مجيد بگن.
راستي من نميفهمم.
remove توي اين سي پي جي ناك لعنتي يعني چي:((.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
remove رو ميتونيد همون حذف به كار ببريد

كامبيز جان ما كه كاره اي نيستيم
خودت رييسي چرا فحش ميدي :lol: :lol:

آقا پيشنهادي كه من دارم اينه اگر ميتوني خودت اين برنامه رو دانلود كن و اونو يك نگاهي بنداز بعد بيا اونو قسمت قسمتش كن يك طوري كه كار بطور مناسب تقسيم بشه بعد هر تيكشو بفرست براي يكي كه انجام بده.. ما كه فعلا سيستم CVS نداريم بايد دستي اينكارو بكنيم

پيشنهادمم به بقيه اينه كه كساني كه حاضرند همكاري كنند مجددا اعلام كنند كه كامبيز كارو رديف كنه

مرسي

مجيد

agha roo farsi kardanash roo manam mitoonid hesab konid
nazare man ine ke age ta chand rooze ayande khabari az farsie cpg naresid,khode agha majid kare farsi kardano beine bache ha taghsim kone

bye

Raul

Member
من تمومش كردم.
حالا ميخوام ببرمش يه جا كه تستش كنم-ايراداشو بگيرم ولي مشكل اينه كه نميتونم نصبش كنم.
لطفاً‌كسايي كه نصبش كردم Khashayar_cc رو توي ياهو!‌ اد كنن.

kami_mz

Well-Known Member
روي سرور مي خواي نصب کني؟ اگه هنوز نتونستيد بگيد تا هر کمکي از دستم بر مياد انجام بدم.

kami_mz

Well-Known Member
آقا يه مشکل.
من اينو روي لوکال نصب کرده ام.( خيلي وقت پيش). از همون موقع اين مشکلو دارم. توي بخش مدير مشکلي ندارهو راحت وارد ميشه و کار مي کنه. ولي وقتي به عنوان کاربر عادي مي خوام وارد بشم. يا بهتر بگم لينک کل ماژول ها توي صفحه اصلي به صورت ****.html هست که همچين فايل هايي رو نداشت نتيجتا ارور 404 ميده. اون فايل ها رو بايد دستي بسازم؟ خودش ميسازه؟ يا که پس چي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا