CPG-Nuke رقيبي سرسخت براي PHP-Nuke

kami_mz

Well-Known Member
والله من همين جا به سيامک (sambol ) گفتم که آقا جان بنده همه جوره در خدمتم. ولي خودشون نخواستند. به زور که نمي تونم بيارمشون. ولي اگه تا شنبه خبري نشه با عرض پوزش ار ايشون خودم يه کاريش مي کنم.

swi

Member
اگه يه نفر زحمت بكشه و طرز فارسي كردن اين ها رو به ما هم بگه خيلي خوشحال ميشيم . از زماني كه يادم مياد به هر كي ميگم چه طوري فارسي ميشه ميگند فونت ها را تاهوما كن .
aligment رو هم راست به چپ کن ولی کسی راه دقیقش رو نمیگه یا اینکه از چه ادیتوری استفاده کنیم . اگه یه نفر یه مقاله در این مورد بزاره تا آخر عمر دعاش می کنم . والله ---> شما بخونید والاه

kami_mz

Well-Known Member
بسته به خود برنامه است. پايه کار همون که خودتون کفتيد. tahoma کردن فونت ها و راست چين کردن قالب ها. بعضي ها راحتند ( مثل PHPbb ) بعضي هم نسبتا سختند ( مثل IPB 1.3.X ).
يه کار ديگه هم بايد بکنيد و اونم تبديل تاريخ ميلادي به خورشيديه.

Majid گفت:
بچه ها من با كامبيز صحبت كردم و بهش سفارش هم كردم كه براي فضا مشكل رو رديف كنه...

فكر كنم الان كارهاي CPG رو توي FarsiProjects رديف كرده باشه اگر ميتونيد يك تماسي بگيريد با kami_mz تا مشخصات هاست رو بهتون بده

موفق باشيد

مجيد

باتشكر از مجيد عزيز كه مثل هميشه از حركت هاي بچه ها حمايت كردند و مي كنند.
كامي جان از شما هم متشكريم چون تلاش خوتون رو همه جوره دارين انجام ميدين تا بلاخره اين كار به سرانجام برسه. بهر حال ما تا رسيدن به يك نتيجه قابل قبول منتظر مي مونيم.
به اميد موفقيت شما دوستان

ehsan-ets

Member
خوب منم الان منتظر sambol جان هستم تا فایل رو آپلود کنه
ولی هنوز خبری نشده
البته خودم فارسی کردنش رو شروع کرده بودم و فقط دوتا موژول مونده بود. به دوستاتن گفتم اگر کسی این دوتا رو فارسی کرد برام بفرسته تا نسخه تمام فارسی شده رو بزارم برای دانلود ولی خبری نشده تا sambol گفت که من فارسی کردمش و فقط مشکل فضا دارم.
فضا رو هم تا جایی که از دستم بر میومد تمومش کردم و کاملا آماده است.
فعلا ما هم منتظر sambol جان هستیم
ببینیم چی می شه
در مورد سوال اشکان جان هم که گفتم چی به چیه
با تشکر

ehsan-ets

Member
خوب منم الان منتظر sambol جان هستم تا فایل رو آپلود کنه
ولی هنوز خبری نشده
البته خودم فارسی کردنش رو شروع کرده بودم و فقط دوتا موژول مونده بود. به دوستاتن گفتم اگر کسی این دوتا رو فارسی کرد برام بفرسته تا نسخه تمام فارسی شده رو بزارم برای دانلود ولی خبری نشده تا sambol گفت که من فارسی کردمش و فقط مشکل فضا دارم.
فضا رو هم تا جایی که از دستم بر میومد تمومش کردم و کاملا آماده است.
فعلا ما هم منتظر sambol جان هستیم
ببینیم چی می شه
در مورد سوال اشکان جان هم که گفتم چی به چیه
با تشکر

a Truth Seeking

Active Member
<شوخي>انتظار انتظار و بازهم انتظار.<شوخي/>
آقا من به شخصه براي موفقيت همه بچه هاي عزيزي كه در اين قضيه سهيم بودن دعا مي كنم و اميدوارم كه موفق باشن ولي چشموم به در خشك شد.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
برنامه UltraEdit هم خيلي خوبه...

مجيد

sambol

Active Member
بچه ها ببخشيد كه يه ذره دير شد من به يه مشكلي بر خوردم انتخاب واحد دانشگاه بود نمي تونستم دو سه روز بيام .
اقا كامي ما گفتيم بچه ها فضا دادن ديگه دسدتون درد نكنه زحمت نكشيد حالا اگه طلبه اي توم بده ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده . به بزرگي خودتون ببخشيد كه دير شد شرمنده ام

sambol گفت:
بچه ها ببخشيد كه يه ذره دير شد من به يه مشكلي بر خوردم انتخاب واحد دانشگاه بود نمي تونستم دو سه روز بيام .
اقا كامي ما گفتيم بچه ها فضا دادن ديگه دسدتون درد نكنه زحمت نكشيد حالا اگه طلبه اي توم بده ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده . به بزرگي خودتون ببخشيد كه دير شد شرمنده ام

ما كه اين همه صبر كرديم فردا هم روش sambol جون
اميدوارم كه موفق باشي

ehsan-ets

Member
خوب پس خدا رو شكر كه بالاخره سيامك خان هم اومد
آقا ما منتظريم ببينيم چي كار مي كني ;)
دوستان دیگه با خیال راحت فردا آماده دریافت باشید
آقا سیامک خیلی ممنون
موفق باشید (همگی و به خصوص سیامک خان ;) )

ehsan-ets گفت:

روز از نيمه هم گذشته اما خبري از احسان يا سمبل نشد. چون احسان جان قول امروز رو داده بودند من امروز از صبح هي كانكت مي شدم تا ببينم خبري چيزي از اين دوستان ميشه يا نه متا سفانه اينجوري كه بوش مياد اين انتظار همچنان ادامه خواهد داشت. :roll:

ehsan-ets

Member
sambol گفت:
ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده .
ashkanjoon گفت:
EhsanETS گفت:
روز از نيمه هم گذشته اما خبري از احسان يا سمبل نشد. چون احسان جان قول امروز رو داده بودند من امروز از صبح هي كانكت مي شدم تا ببينم خبري چيزي از اين دوستان ميشه يا نه متا سفانه اينجوري كه بوش مياد اين انتظار همچنان ادامه خواهد داشت.
اینم پاسخش بود :wink:
من خودم هم مینطور مدام دارم کانکت می شم ببینم چی می شه
به هر حال فعلا همون منتظر سیامک خان هستیم ببینیم چی می شه
فعلا :wink: :oops:

سمبل جون بابا ايول امروز كه كلي ملت رو گذاشتي سركار من يكي كه از صبح تا همين الان مدام اين قسمت رو چك مي كردم به اميد اينكه يه خبري از شما بشه :roll:

kami_mz

Well-Known Member
sambol گفت:
سيامک جان بنده از حضورتون معذرت مي خوام. شرمنده.

جدیدترین ارسال ها

بالا