Majid گفت:بچه ها من با كامبيز صحبت كردم و بهش سفارش هم كردم كه براي فضا مشكل رو رديف كنه...
فكر كنم الان كارهاي CPG رو توي FarsiProjects رديف كرده باشه اگر ميتونيد يك تماسي بگيريد با kami_mz تا مشخصات هاست رو بهتون بده
موفق باشيد
مجيد
swi گفت:حداقل بگيد از چه اديتوري بايد استفاده كنم
sambol گفت:بچه ها ببخشيد كه يه ذره دير شد من به يه مشكلي بر خوردم انتخاب واحد دانشگاه بود نمي تونستم دو سه روز بيام .
اقا كامي ما گفتيم بچه ها فضا دادن ديگه دسدتون درد نكنه زحمت نكشيد حالا اگه طلبه اي توم بده ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده . به بزرگي خودتون ببخشيد كه دير شد شرمنده ام
ehsan-ets گفت:دوستان دیگه با خیال راحت فردا آماده دریافت باشید
sambol گفت:ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده .
اینم پاسخش بودashkanjoon گفت:روز از نيمه هم گذشته اما خبري از احسان يا سمبل نشد. چون احسان جان قول امروز رو داده بودند من امروز از صبح هي كانكت مي شدم تا ببينم خبري چيزي از اين دوستان ميشه يا نه متا سفانه اينجوري كه بوش مياد اين انتظار همچنان ادامه خواهد داشت.EhsanETS گفت:دوستان دیگه با خیال راحت فردا آماده دریافت باشید
سيامک جان بنده از حضورتون معذرت مي خوام. شرمنده.sambol گفت:بچه ها ببخشيد كه يه ذره دير شد من به يه مشكلي بر خوردم انتخاب واحد دانشگاه بود نمي تونستم دو سه روز بيام .
اقا كامي ما گفتيم بچه ها فضا دادن ديگه دسدتون درد نكنه زحمت نكشيد حالا اگه طلبه اي توم بده ان شا الله تا فردا تموم ميشه فقط يه ذره غلط هاي املاي مونده . به بزرگي خودتون ببخشيد كه دير شد شرمنده ام