من برنامه php nuke با eazy php نصب كردم رو كامپيوتر خودم اصلا از install.php استفاده نكردم يعني اصلا تا حالا با هاش كار نكردم اين install.php رو بايد از كجا اجرا كنم و چطوري با هاش كار كنم اگه بشه توضيح كامل بدين واسه نصبه CPG Nuke توضيح بدين لطفا ممنون ميشمديتابيس رو بساز بعد فايل install.php رو اجرا كن يعني با ورود به اين صفحه برنامه رو نصب كن خود مراحل نصب table هارو مي سازه
ثاراله جان اينو بيشتر توضيح بده عزيز ممنون ميشم اگه اسمه Create new database:bepar2 باشه(تو php nuke بعد از اين من ادرس sql ميدادم ولي تو CPG Nuke بايد چي كار كنم ) بعد از اين مرحله من بايد چي كار كنم پوشه Html رو هم تو www ايزي پي اچ هم كپي كردم و فايلconfig.php رو هم اديت كردم بعد از اين مرحله بايد چي كا ر كنم اين install.php چي هست؟ چي كار ميكنه؟ از كجا اجرا كنم و چطوري باهاش كار كنم ممنونBepar2 جان شما آدرس رو بشكل زير تايپ كن
Bepar2.com/install.php (حالا بجايBepar2.com ميتوني چيز ديگه اي بنويسي)
بعدصفحه اي مياد كه بايد اطلاعاتت رو واردش كني
ashkanjoon گفت:sambol گفت:چشم به زودي لينك دانلود مي زارم خلاصه از بچه ها هم معذرت مي خوام كه گوي سبفت رو ازشون گرفتم و اين رو زود فارسي كردم
Sambol جان اين خيلي عاليه و من و همه دوستان بيصبرانه منتظر دادن لينك دانلودش از طرف شما هستيم