CPG-Nuke رقيبي سرسخت براي PHP-Nuke

guilanict گفت:
اشكان جان
راستش ما هم نفهميديم اينجا نتيجه چي شده. فكر كنم هر كي بايد خودش بره دنبال فارسي كردن.
باز هم ثارالله كه بدون حرف كارشو انجام داد و پروژه به اون بزرگي رو انجام داد.
من با اينكه درگيره يه پروژه هستم. اما امروز و فردا رو روي اين برنامه كار مي كنم ببينم چي مي شه.

والا من يادمه كه آقا كامي گفتن اگه خبر جدي نشه خودشون مي رن فارسيش مي كنن اما خبري نشده تا حالا. در ضمن آقاي رئيس (مجيد جان رو عرض مي كنم) فرموده بودند كه كامي جان يه زحمتي بكشن كا رو تقسيم كننن اما نمي دونم كه تا حالا كامي چكار كرده اين اخرين اخباري بود كه اين حقير كمترين داشتم

Raul

Member
اگه خدا بخواد فردا لينك داون لود رو ميدم.
من با دوست عزيزم فرشيد اين كارو داريم كامل ميكنيم.
لينكو مديم چند روز بعد هم لينك داون لود تغييرات براي تاريخ شمسي رو ميدم:).

Raul گفت:
اگه خدا بخواد فردا لينك داون لود رو ميدم.
من با دوست عزيزم فرشيد اين كارو داريم كامل ميكنيم.
لينكو مديم چند روز بعد هم لينك داون لود تغييرات براي تاريخ شمسي رو ميدم:).

چه عجب يه خبر خوب بعد از مدتها شنيديم خيلي عاليه . Raul جان من به تو فرشيد خسته نباشيد مي گم و اميد وارم كه موفق باشيد و منتظر كارهاي بعدي از شما هم هستيم
با اين خبر خيلي از خانواده ها كه واقعا چشم انتظار بودن رو از نگراني در آوردي بابا :lol:

guilanict

Member
رايول جان
خسته نباشي .
من رو قسمتهايي عمومي اش كار كردم و اكثر ماژولها رو هم فارسي كردم ولي واقعا فارسي كردن اين گالري اش وحشتناكه.
اميد وارم فردا خبرهاي خوبي از شما بشنويم.

اقا بد نديدم همينجا يه خبر جالب بدم كه همين لان رو سايت nuke ديدم phpnuke7.4 هم اومده بازار هر كي دوست داره مي تونه دانلود و فارسيش كنه

Raul

Member
من واقعاً لذت ميبرم كه اين همشهري هاي مهربونو ميبينم.
ياور تمومش استاده فقط دو تا مشكل مونده.
1-خيلي عجيبه /admin/lang-farsi.php رو من اشتباهاً نوشتم lanf-farsi حالا که درستش میکنم ارور میدم.
جالب اینه که همینی که هست نصف چیزا رو فارسی میکنه نصف رو نمیکنه.

2-LTR ها رو هنوز نمیدوینیم چه جوری RTL کنیم البته 100% تا فردا فرشید پیداش میکنه ولی هر کی میدونه بگه که زودتر درست شه.

Raul

Member
ashkanjoon گفت:
اقا بد نديدم همينجا يه خبر جالب بدم كه همين لان رو سايت nuke ديدم phpnuke7.4 هم اومده بازار هر كي دوست داره مي تونه دانلود و فارسيش كنه
لااقل میگذاشتی ترجمه میکردم ضد حالو بعدش میزدی :D .

guilanict

Member
رايول جان
اگر منظورتان از ltr به rtl راست چين شدن نوشته ها است. البته فكر كنم خودتان بدونيد كه بايد در theme تغيير بدهيد.
مي تونيد در خط 32 عبارت dir="rtl" را اضافه نماييد.
echo '<body dir="rtl" bgcolor="#E5E5E5"
البته اگر منظورتان اين باشد.

Raul

Member
نه.
منظور من اينه كه چه جوري ميتونم كاري كنم كه وقتي زبانو عوض ميكني خودش اوتوماتيك عوض شه.
نه اين كه دستي براي هر دو زبان عوض كني.
يعني English=LTR
Farsi=LTR

kami_mz

Well-Known Member
ينده حقير شرمنده همه دوستان هستم. از روز سه شنبه متاسفانه مشکلات عديده اي براي اين حقير پيش آمد که نتوانستم به اينجا سر بزنم. فقط يک بار آمدم( اشکان جون جان! همون دفعه که قاچاقي اومده بودمو مي گما) که نتيجه اي حاصل نشده بود. با شرمندگي بسيار عرض مي کنم اگه کمکي از دست بند برمياد( از هر نوع فضا براي آپلود کمک در کدنويسي ترجمه يا هر چيزي ديگر) خوشحال ميشم انجام بدم.
باز هم شرمنده ام.

kami_mz

Well-Known Member
Raul گفت:
نه.
منظور من اينه كه چه جوري ميتونم كاري كنم كه وقتي زبانو عوض ميكني خودش اوتوماتيك عوض شه.
نه اين كه دستي براي هر دو زبان عوض كني.
يعني English=LTR
Farsi=LTR
رايول جان اين کار ممکنه. ولي چون اسکرول بار رو براي زبان فراسي به سمت چش منتقل مي کنه توصيه نميشه. چون بازديد کننده رو گيج مي کنه و باعث مي شه کمتر از سايت شما بازديد کنه.

kami_mz

Well-Known Member
guilanict گفت:
رايول جان
خسته نباشي .
من رو قسمتهايي عمومي اش كار كردم و اكثر ماژولها رو هم فارسي كردم ولي واقعا فارسي كردن اين گالري اش وحشتناكه.
اميد وارم فردا خبرهاي خوبي از شما بشنويم.
سلام . از CPG نسخه 1.30 استفاده مي کنه. فايل فارسيش حاضره دارم چک مي کنم ببينم ببينم با اينم کار مي کنه يا نه؟

a Truth Seeking

Active Member
بابا چشم نزنيم بچه ها ماشاء الله چه فعال شدن اين چند روزه.
مي بينم كه همه دست بكار شدن.
جميعا موفق باشيد.

Raul

Member
آقا امروز نسخه ي آزمايشيش ميره روي سايت كامبيز.
جون مامانتون نبيميمش حالتون به هم ميخوره آخه كامل نيست.
هنوز يك كم مونده تا فردا كه اگه خدا بخواد لينك داون لود بدم يا امشب.

جدیدترین ارسال ها

بالا