CPG-Nuke رقيبي سرسخت براي PHP-Nuke

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
فكر ميكنم مياد از mod_rewrite استفاده ميكنه البته من تا به حال كار نكردم با اين برنامه ولي ظاهرا اينجوري بايد باشه..
روي سرور تستش كن يا اينكه روي سيستمت لينوكس نصب كن برو اونجا تست كن

مجيد

کد:
آقا يه مشکل. 
من اينو روي لوکال نصب کرده ام.( خيلي وقت پيش). از همون موقع اين مشکلو دارم. توي بخش مدير مشکلي ندارهو راحت وارد ميشه و کار مي کنه. ولي وقتي به عنوان کاربر عادي مي خوام وارد بشم. يا بهتر بگم لينک کل ماژول ها توي صفحه اصلي به صورت ****.html هست که همچين فايل هايي رو نداشت نتيجتا ارور 404 ميده. اون فايل ها رو بايد دستي بسازم؟ خودش ميسازه؟ يا که پس چي؟

علت اينكه لينك هاي html توليد ميشه مود googletap است . اين مود در واقه با استفاده از دستور mod-rewrite آپاچي كار ميكنه و حسنش هم در اينه كه بوت هاي موتورهاي جستجو از جمله گوگل سايت شما را به راحتي ايندكس ميكند همينطور كه ميدونيد بوت گوگل به دنبال لينك هاي طولاني ( مخصوصا داراي sid ) نمي رود كه ايجاد چنين لينك هايي خوراك Nuke و بالطبع CPG Nuke و همينطور اكثر سيستم هاي مديريت محتوا و يا پرتال است.
براي ديدن پرتال خود بر روي لوكال دو راه داريد ... اول اينكه مود mod-rewrite آپاچي را براي لوكال فعال كنيد .... دومين راه غير فعال كردن اين مد است كه معمولا در داخل فايل htaccess. و فايل هاي هسته مربوط به آن قسمت است . مانند فايل هاي header.php, footer.php....

در پايان لازم نيست كه شما فايلي را ايجاد كنيد و يا انتظار داشته باشيد كه چنين فايل هايي موجود باشد ... اين مد فقط يك حالت شبيه سازي ايجاد ميكند يعني تمام پسوند ها را اتوماتيك به html يا shtml تبديل ميكند.

kami_mz

Well-Known Member
ممنون از لطفتون.
فقط يه مورد چه جوري روي لوکال فعالش کنم؟ممنون

kami_mz

Well-Known Member
اصلا يه کار بهتر روي سرور نصب مي کنم. همه بيان ببينند با امکانات کامل.

kami_mz گفت:
نصبش کردم اينجاست:
http://cpgnuke.farsiprojects.com/index.php
قبل از هر چيز بگم که هيچ جاش فارسي نشده. قالبش فارسي نيست. تاريخش فارسي نيست. ان شاالله يواش يواش فراسي ميشه.

كامي جان از تلاش هاي شما بسيار متشكريم اميد وارم تا بزودي شاهد نسخه فارسي cpgnuke باشيم با اجازت ما رفتيم اونجا يه سري زديم عضو هم شديم راستي ايميل فعال سازي رو به bulk مي فرسته ها

kami_mz

Well-Known Member
خواهش مي کنم. وظيفه بنده است.
در مورد ميل هم نمي دونم چرا؟ مي گردم ببينم چرا اين جوريه.

kami_mz

Well-Known Member
همه ماژول ها رو فعال کردم. فقط براي امتحان توسط بازديد کنندگان. يه دسترسي مدير کل هم امروز مي سازم ميذارم اينجا.

Raul

Member
آقا كامي كي ها آن ميشي توي مسنجر منم بيام بم بگي چه جوري نصبش كنم:((.

Raul

Member
توجه توجه:
ترجمه تموم شده.
به نظر خودم چيز بدي از كار در نيومده.
فقط مونده كه فونت رو Tahoma كنم توي فارسيش كه خوب ديده بشه.
اميدوارم شما ها هم موفق بشين.:)

خوب Raul جان خسته نباشي عزيز اميد وارم كه آقا كامي يه حالي بده و يه فضا در اختيارت قرار بده تا روي يه هاست هم تستش كني مي دونم كه روي local خوب جواب گرفتي بعد هم لينك دانلوش رو لطف كنيد بزارين اينجا تا همه دوستان علاقه مند حالشو ببرن

موفق باشي
اشكان

kami_mz

Well-Known Member
آقا شرمنده همه عزيزان من الان قاچاقي آن شدم. شنبه سر فرصت ميام. ولي رايول جان مي خواي فارسيشو رو همين که نصب کردم نصب کني؟
در ضمن آقا من به وقت ايران معمولا صبح ها تا ظهر آنم.
sambol جان حتما در اولين فرصت روي چشمام.

kami_mz گفت:
آقا شرمنده همه عزيزان من الان قاچاقي آن شدم. شنبه سر فرصت ميام. ولي رايول جان مي خواي فارسيشو رو همين که نصب کردم نصب کني؟
در ضمن آقا من به وقت ايران معمولا صبح ها تا ظهر آنم.
sambol جان حتما در اولين فرصت روي چشمام.

8O 8O :lol: :lol:
كامي جون قاچاقــــــــــــــي آن شدن چه مدلـــــي باز خيلي توپ بود بابا

اقا يكي بياد بگه ببينم بعد از اينهمه بحث و گفتگويي كه در مورد اين مطلب انجام شد چه نتيجه مفيدي حاصل شد كه بدرد بچه ها بخوره؟

guilanict

Member
اشكان جان
راستش ما هم نفهميديم اينجا نتيجه چي شده. فكر كنم هر كي بايد خودش بره دنبال فارسي كردن.
باز هم ثارالله كه بدون حرف كارشو انجام داد و پروژه به اون بزرگي رو انجام داد.
من با اينكه درگيره يه پروژه هستم. اما امروز و فردا رو روي اين برنامه كار مي كنم ببينم چي مي شه.
راستي تم ناك فارسي خوب كسي واسه فروش داره screenshot اون رو بفرسته به ميلم ممنون مي شوم.

جدیدترین ارسال ها

بالا