پاسخ به سوالات مبتدی 3D Max

onlytotti

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
منم از این تاپیکی که زدین تشکر میکنم...
منم یه سوال کلی داشتم در مورد مکس که من خودم یکی از مبتدی این نرم افزارم ولی خیلی دوست دارم به صورت حرفه ای کارکنم
ولی اطلاعاتم کمه و نمی دونم از کجا شروع کنم بهتره خوشحال میشم اگه راهنمایم کنید.... با تشکر

ali_tavanaie

Well-Known Member
دوست من ، اگر میتونی و زبانت بد نیست یک دیکشنری نصب کن و توتریال های مکس رو به ترتیب انجام بده ، بعد هم برو و هلپش رو مطالعه کن و هر جا مشکلی داشتی بهش مراجعه کن ، تمرین کن و اگر مشکل خاصی داشتی همین جا مطرح کن ، از من میشنوی اگر این کارا ازت بر میاد یک قرون هم به کتابها و سی دی های آموزشی بازار نده ، اما اگر بیشتر پیشرفت کردی میتونی فیلم های آموزشی معتبر خارجی رو مطالعه کنی.

nima_dsnr

کاربر VIP
متریالهای مکس با پسوند mat. هست...

چجوری میشه از این عکسهای jpg بعنوان متریال استفاده کرد؟

ali_tavanaie

Well-Known Member
هر متریالی قسمتهای مختلفی داره ، مثل رنگ ، بازتاب ، شفافیت،جلا ....
شما میتونی به هر کدوم از این قسمت ها یک بافت یا تکسچر از نوع عکس نسبت بدی که بسته به نوع متریالت متفاوته و یک مقدار نیاز به تمرین داره تا بتونی نقش مورد علاقت و بسازی.

no2s 3d

New Member
سلام
من یه polygon کشیدم که حالا می خوام یه سری از ورتکس ها fillet کنم. در واقع می خوام لبه هاش تیز نباشن چکار باید کنم؟
ممنون

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
سلام
من یه polygon کشیدم که حالا می خوام یه سری از ورتکس ها fillet کنم. در واقع می خوام لبه هاش تیز نباشن چکار باید کنم؟
ممنون

Vertex لبه رو انتخاب کن و با دکمه ی Chamfom استفاده کن

ali_tavanaie

Well-Known Member
من باید این تکسچر jpg رو از کودوم قسمت اضافه کنم؟
به متریالت بستگی داره ، در اکثر متریال ها یک قسمت هست به نام maps که نقش ها رو اونجا میشه عوض کرد ، یا یک مربع ها کوچولو کنار رنگ ها هست که همون کار رو می کننند .مهمترین نقش نقش difuse هست اول اون رو امتحان کن و بعد bitmap رو بزن و عکست رو لود کن ، حالا در قسمت coordinate میتونی سایز مپت رو تغییر بدی ، یک مکعب آبی سفید بالای متریال ادیتور هست زمانی که دارای نقش ها رو دستکاری میکنی متریال رو اعمال کن و بعد اون رو فعال کن تا نقشت رو در خود پرسپکتیوت هم ببینی.

no2s 3d

New Member
خیلی ممنون نمی دونستم edge رو هم می شه chamfer کرد. حالا یه سؤال دیگه! چه جوری می شه تو انیمیشن یه تلویزیون گذاست که داره فیلم نشون می ده ؟ منظورم انداختن یه فیلم روی انیمیشنه و رندرش چه جوری می شه؟

:Mohsen:

کاربر باتجربه
نحوه درج تکست فارسی در مکث ؟

با نرم افزار مریم و مشابه اون میشه تو مکس فارسی نوشت

خیلی ممنون نمی دونستم edge رو هم می شه chamfer کرد. حالا یه سؤال دیگه! چه جوری می شه تو انیمیشن یه تلویزیون گذاست که داره فیلم نشون می ده ؟ منظورم انداختن یه فیلم روی انیمیشنه و رندرش چه جوری می شه؟

شما کافیه که مثل هر متریال دیگه ای که تو material editor انتخاب میکنید و بهش تکسچر اختصاص میدید، یه فیلم اختصاص بدید و اونو به صفحه تلویزیون نسبت بدید

کاربر باتجربه
شما تو مکس دکمه m کیبورد یا از پنجره rendering گزینه material editor رو بزن​
پنجره مواد باز میشه، بعد یه ماده رو انتخاب کن و مربع کوچیکه جلوی گزینه diffuse رو بزن و بعد گزینه bitmap رو انتخاب کن و یه فیلمو که مکس فرمتشو بشناسه رو برا مادت بزار​
خوب حالا ماده ساخته شدت رو بنداز روی صفحه تلویزیون :)

no2s 3d

New Member
یه polygon شبیه لوبیا کشیدم که سقفش هیچ vertx یا edge ای نداره. حالا چه جوری میتونم یه شبکه ی شطرنجی روش درست کنم؟ یه vertex گذاشتم وسطش با tesselate شعاعی شد.

یه polygon شبیه لوبیا کشیدم که سقفش هیچ vertx یا edge ای نداره. حالا چه جوری میتونم یه شبکه ی شطرنجی روش درست کنم؟ یه vertex گذاشتم وسطش با tesselate شعاعی شد.

یکی از edgeها را انتجاب کن بعد دکمه ی connect رابزن یک خط می افته همین جور کار کن خودش vertexهمدرست می کنه :rose:

no2s 3d

New Member
برای connect باید دو تا دو تا edge ها رو انتخاب کنم که خیلی طول می کشه آخه 154 تاست!

سلام
ببینین اون دکمه ی کنار connect را بزن عدداش را بیشتر کن بعد اگر نتونستی مشکلت را دقیق تر بنویس :-?

کاربر باتجربه
برای connect باید دو تا دو تا edge ها رو انتخاب کنم که خیلی طول می کشه آخه 154 تاست!

154 تا چیه؟ ورتکسن همشون؟ بعد اونوقت هیچ کدوم edge ندارن؟!
توضیح کاملتری بده
اگه تونستی عکسم بزار

no2s 3d

New Member
154 تا edge دور تا دورشه ولی وسطش نداره آخه یه spline بود که extrude اش کردم. حالا وسطشو چه جوری شبکه بندی شطرنجی کنم؟

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    22.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا