پاسخ به سوالات مبتدی 3D Max

ali_tavanaie

Well-Known Member
من عذر می خوام سرعت کانکت من پایینه نمی دونم سوالم تکراری یا نه ولی اینو می دونم کار من خیلی لنگ این کاره

من یک سری کلیپ آمده گیر اوردم برای میکس فیلم های عروسی و تولد که با جا گذاری عکس ها مثل راحت الحلقوم به شما فیلم ها رو تحویل می ده (هر کس خواست ایمیل کنه واسش می فرستم)

وقتی رندر ها رو اد می کنم تو 3d max آدرس عکس ها رو می خواد
وقتی آدرس می دم یک سری عکس ها رو اد می کنه یک سری خالی می مونه چطور می تونم اونها رو پر کنم یا اونهایی که پر هستن رو عوض کنم؟:-?:-?:-?:sad:
[email protected]
امتحان کردی همه ی عکسا رو توی یک فولدر بریزی ؟
اگر هم میخوای متریال رو عوض کنی باید تغییر متریال رو یاد بگیری ، از توی متریال ادیتور باید با قطره چکان هر عکسی که میخوای عوض بشه رو لود کنی ، بعد جای عکسش رو با عکسی که میخوای عوض کنی.

با سلام خدمت همتون 2 سوال دارم1 درباره اتش بازی در 3د ماکس و 1 سوالم درباره اینکه چجوری جای درست بلاگین ها را باید فهمید یا کلا نحوه قرار دادن بلاگین ها در برنامه ماکس و فداتون برزین

eddie2006up

New Member
FumFx error

من با مکس 2010 و fumFX 1.2 کار میکنم اما موقع رندر گرفتن با پیغام روبرو میشم که عکس شو گذاشتم
من با mentaray میگیرم.

پیوست ها

• Error.jpg
    Error.jpg
    49 کیلوبایت · بازدیدها: 10
دوست عزیز وقتی عکس می خواهد یعنی اینکه در پوشه مورد نظر عکس وجود ندارد جون در فایل اصلی عکس در یک پوشه مجزا رندر می شود و با همان شرایط نیز ذخیره می شود وقتی جای فایلها تغییر کند طبعا برنامه فایل ها را لازم دارد باید دید که فایل اصلی در کدام پوشه و با په نامی ذخیره شده است من خودم مدتها است که با مکس پروژه اینچنینی می سازم اگر لازم شد زنگ بزن 09368516613
با تشکر فرامرز

دوستان سلام سه سال که که بی جواب مانده ام فقط خدا می داند که چه رنجی می کشم
امیدوارم کسی در این سایت دلی داشته باشد که برای من نیز بسوزد و کمکی کرده باشد
مشکل من این است که نمی دانمی چه کار کنم که پروژه در تردی مکس از لحاظ انداره و بعد حالت واقعی را جلوه گر کند وقتی پروژه ای را می سازم قبلا در file unit system scale تغییر اتی را انجام می دهم مثلا واحد اندازه را بر حسب متر می کنم باز در نهایت می بینم که کار کوچک جلوه گر می کند حتی اندازه رندر را نیز زیاد می کنم جواب منفی است کار چندان بزرگ جلوه گر نمی شود کسی هست که به من کمک کند.
[email protected]

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
اگر کارتون خیلی اساسی و جدیه باید اندازه ی هر چیزی رو در مقیای واقعی در نظر بگیری که cm ره . ولی منظورت از بزرگ و کوچک جلوه کردن نبود تناسب بین اشیاس ؟

Farrokh

Active Member
من با مکس 2010 و fumFX 1.2 کار میکنم اما موقع رندر گرفتن با پیغام روبرو میشم که عکس شو گذاشتم
من با mentaray میگیرم.

دوستان
خواهش می کنم

اسم این تاپیک پاسخ به سوالات مبتدی 3دی مکس هست

تاپیک رو خواهشا از مسیرش منحرف نکنید
برای پیدا کردن راه حل ها ی مختلف یه تاپیک جدا گونه باز کنید

سوالاتتون هم حسابی داره از سوالات مبتدی فاصله می گیره

با این کارتون افرادی که در آینده این تاپیک رو خواهند خوند دچار سر در گمی می شن

هدف این تاپیک چیز دیگه ایه
این تاپیک برای این نیست که به هر سوالی بر خورد کردید بیاید زارپ همین جا بپرسید

یکمی از فرهنگ استفاده از فروم ها طبعیت کنید و هر جایی هر سوالی رو نپرسید

خواهشا جواب این پست من رو هم فقط با فشار دادن یا ندادن دکمه ی تشکر بدید و از زدن پستی غیر از سوال و جواب مبتدی خود داری کنید تا تاپیک منحرف نشه

ممنون
---------------------------------------------------------------------------------
مشکل من این است که نمی دانمی چه کار کنم که پروژه در تردی مکس از لحاظ انداره و بعد حالت واقعی را جلوه گر کند وقتی پروژه ای را می سازم قبلا در file unit system scale تغییر اتی را انجام می دهم مثلا واحد اندازه را بر حسب متر می کنم باز در نهایت می بینم که کار کوچک جلوه گر می کند حتی اندازه رندر را نیز زیاد می کنم جواب منفی است کار چندان بزرگ جلوه گر نمی شود کسی هست که به من کمک کند.
[email protected]

دوست عزیز قرار دادن ایمیل در پست ها خلاف قوانین هست
ضمنا برای سوالاتی که می پرسید کمی بیشتر صبر کنید
مطمئنا اولین فردی که بتونه جوابتون رو می ده

ممنونم:rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه

این سوالو قبلا یکی از دوستان پرسیده بود و یکی از بچه های باحال (gigamax) هم جواب داده بود
من نقل قول میکنم چون از تاپیک لینک ندارم
شما برای اینکه بتونی یه صحنه رو بزرگ و با عظمت ایجاد کنی باید پرسپکتیوو خوب بشناسی، هر چی پرسپکتیوو برای دوربین بیشتر کنی باعث میشه که صحنه با عمق بیشتر و اشیاء بزرگ اون بزرگ تر به نظر بیان و اشیاء کوچیک، کوچیکتر به نظر بیان
تو فیلمهای قدیمی که جلوه های ویژه داشتن ولی با کامپیوتر نبود، حداقل کاری که میکردن این بود تا شاید آتیش زدن چهار تا چوب کبریت مثل آتش زدن چندتا درخت به نظر بیاد و موفق هم بودن

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من با mentaray میگیرم.

از پیغام اینطوری به نظر میاد که منتال، fumfx رو پشتیبانی نمیکنه

Mahdi_Rashed

Well-Known Member

توی مبحث طراحی بازی یکی از دوستان که توی همین فروم بود یک مطالبی به من یاد داد که اینجا میگم .
اشیا ی شما به 4 یا 5 دسته از نظر اندازه تقسیم میشن
برای قرار گیری بهتر و بزرگ و کامل نشون دادن صحنه باید ترتیب قرار دادن اشیا رو یاد بگیری و رعایت کنی .
1 : اشیا خیلی بزرگ مثل دیوار و خونه
2 : اشیا نسبتاً بزرگ مثل میز و صندلی
3 : اشیا متوسط مثل اشیا یی که رو میز قرار میگیرن
4 : اشیا کوچک مثل cd یا موبایل یا مداد
5 : اشیا خیلی کوچک که نیازی به رعایت ندارن و معمولاً کمتر به چشم میان مثل سنگ ریزه یا یک تیکه آشغال کوچولو که فقط در کارهای خیلی حرفه ای به کار میره .
حالا باید اشیایی که داریو نسبت بندی کنی و به نسبتی که خودت میخوا ی کنار هم بذاری
مثلاً 1 به 3
1 به 2 یا 2 به 4

پیدا کردن این نسبتها مهمه . کار ساده ای هم هست .

رعایت کردن پرسپکتیو هم که دوستمون اشاره کرد توی این نسبتها تاثیر داره .

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
نقل قول:
من با mentaray میگیرم.
از پیغام اینطوری به نظر میاد که منتال، fumfx رو پشتیبانی نمیکنه

این مشکل مکس 2010 هه . پلاگین های sitni sati مخصوصاً fume fx و After burn که کاراشون سنگینه با مکس 2010 هنوز مشکل دارن . حتی بعضی وقتا با scan line هم مشکل پیدا میکنن .

eddie2006up

New Member
این مشکل مکس 2010 هه . پلاگین های sitni sati مخصوصاً fume fx و After burn که کاراشون سنگینه با مکس 2010 هنوز مشکل دارن . حتی بعضی وقتا با scan line هم مشکل پیدا میکنن .
آخه این ورژن رو واسه mental زده نباید مشکل داشته باشه اما داره

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بهتره که مکس 2010 رو بیخیال بشی . البته یک نصیحته . چون مکس 2010 یک Bug بزرگه و به این زودیا هم رفع نمیشه

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
خوب شما یا دوستان لینک FFX واسه max 2009 ندارید که بدهید ممنون میشم .

دوست عزیز اول اسم تاپیک رو بخونید بعد پست بزنید اسم تاپیک پاسخ به سوالات مبتدی 3Dmax هست . شما برای درخواست Fumefx باید یک تاپیک جدید باز میکردی :mad:

پوزش خواهی

محضر دوستان مجید آنلاین سلام
آقا چند روز چیش چون تازه با این سایت آشنا شده بودم و یک مشکلی که بدجوری تا خرخره منو گرفته بود به خیال خود در یک تاپیک که مشکلم مطرح میشه و حل میشه نمیدانم چه شده است که از یک طرف تا حدودی مشکل حل شده ( توسط این سایت و برخی دیگر از سایتهای دیگر) حالا هر کی از راه میرسه مشتی منت سر آدم میزاره که من مثلا انگاری که قتلی مرتکب شده ام آقایون اول شروع کار که آدم را اینجوری تحویل نمی گیرند مرتب حرفهای کنایه دار به آدم می زنند ما یک اشتباهی کردیم ولی شما بدترش میکنید.

hamed1star

Member
سلام با اجازه اساتید بنده یه سوال دارم
چطوری میشه وقتی داریم روی بدنه ی جسمی خط میکشیم بدون اینکه خط ما قطع بشه دور جسم بچرخیم .
ممنون میشم جوابمو بدید .

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
سلام با اجازه اساتید بنده یه سوال دارم
چطوری میشه وقتی داریم روی بدنه ی جسمی خط میکشیم بدون اینکه خط ما قطع بشه دور جسم بچرخیم .
ممنون میشم جوابمو بدید .

این مشکل رو من هم داشتم . ولی راهی پیدا نکردم تا این لحظه . من یک طرف رو که با لاین کشیدم . قعطش میکنم و بعد از چرخوندن صفحه با cearte line یک خط جدید میکشم که شروعش رو با snap به آخر لاین قبلی وصل میکنم . بعد هم نقاط رو به هم weld میکنم . :D

جدیدترین ارسال ها

بالا