:-:-:-:-:-:-:-:-:||مسابقه بزرگ پروانه سرخ -ويژه طراحان||:-:-:-:-:-:-:-:-:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
آقا جون مادرتون ديگه تمومش كنيد.همينطوري پيش بره ديگه كسي توي سايت باقي نمي مونه.آقا مهرداد تو هم بي خيال شو.در ضمن ghasedak جان يا اين روندي كه پيش مي ره فكر كنم باسد تو فكر تمديد مسابقه باشي.

آقا جون مادرتون ديگه تمومش كنيد.همينطوري پيش بره ديگه كسي توي سايت باقي نمي مونه.مهرداد جان تو هم بي خيال شو.در ضمن ghasedak جان با اين روندي كه پيش مي ره فكر كنم بايد تو فكر تمديد مسابقه باشي.

Mohammadhasan گفت:
راستي جناب شيراز پاتوق اين طرح ديجاتلي خيلي خفن دست درد نكنه زحمت كشيدي
محمد حسن :wink: 8)

عزيز نظر لطف شماست ... ممنون ...
كار تو هم جالبه . معلومه براش وقت گذاشتي .. خسته نباشي ...

Last Samurai گفت:
آقا جون مادرتون ديگه تمومش كنيد.همينطوري پيش بره ديگه كسي توي سايت باقي نمي مونه.مهرداد جان تو هم بي خيال شو.در ضمن ghasedak جان با اين روندي كه پيش مي ره فكر كنم بايد تو فكر تمديد مسابقه باشي.

دوست عزيز اين مسله حل شده است ... به نظر مياد دوست عزيزم ( آقاي كوهي ) خودشونو قانع كردن و مطالبي هم كه عنوان كرده بودن رو حذف ...

با تشكر و معذرت از همه كه داشت اين بحثها جو رو خراب مي كرد ...

alix

New Member
امتياز دهي ...

سلام ...دوستان اين آخرين نظرات و امتيازات من به اين طرح ها هست ( البته به عنوان يك بيننده عادي ) چون به گفته برگزار كننده مسابقه امشب پايان مسابقه و داوري آثار هست ... خوب اينم امتياز هاي من 
كار سوم آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 6 امتياز ( بابا اي والله خيلي با هاش حال كردم )
كار برگزار كننده ( ghasedak ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( عزيز دستت درد نكنه يه جايزه پيش من داري )
كار اول آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( بخاطر اثري ديجيتال مذهبي البته به نظر من ) 
كار آقا علي ( Scorpio ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( خسته نباشيد زيبا و مفيد )
كار دوم آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد . ساده و سنگين ) 
كار اول و دوم آخرين سامورايي (Last Samurai) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي مهدي پور (mahdi pour) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي سعيد طاهري ( Saeid_Taheri ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقا بهنام ( BeHnAm_akb ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد . يا حسين رو با حال زدي )
كار آقاي مهرداد كوهي ( iRWEBDES ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نبشايد ) 
كار دوم آقا اديب ( اديب ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار اول آقا اديب ( اديب ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي محمد حسن ( Mohammadhasan ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد ) 
كار آقا علي ( ali1 ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد ) 
با اميد اينكه هيچ يك از دوستان از دست من ناراحت نشده باشند . همه زحمت كشيدن . خوب اينم يه نمونه ياد امام حسين بودن هست ديگه ( البته از طريق اينترنت ) و به برگزار كننده اين مسابقه هم خسته نباشيد ميگم . كسي نيست به من خسته نباشيد بگه . اين همه وقت گذاشتم نظر دادم ( بين خودمون بمونه برگزار كننده اين مسابقه يه جايزه هم بخاطر زحمات من برام كنار گذاشته ) با تشكر از ايشون خوب من ديگه بايد برم ... خدانگهدار 

toranj_1455

Member
سلام
من دو روز نبودم .........

moharam82.jpg

ايرادي نداره كه اين مسابقه شامل عكاسي هم باشه؟!

saghakhaneh_l.jpg

موفق باشيد

عليرضا

imanksg

Member
سلام
اينم يه طراحي ساده از من
فقط ببخشيد اگه زياد جالب مشده آخه من وقت زيادي نداشتم .

imanksg

Member
سلام
اينم يه طراحي ساده از من
فقط ببخشيد اگه زياد جالب نشده آخه من وقت زيادي نداشتم .

ادیب

Member
با سلام و تشکر و عرض ارادت به همه عزیزانی که به عشق حسین این موضوع را گرفته و هفته ایست که با آن صفا می کنند. و واقعا که همه برنده اید.
اما از همه کار ها بهتر از طرح ابالفضل Last Samuraiخوشم آمد. دست قاصدک و بقیه هم درد نکند.و همچنین آقای کوهی با حال

ghasedak_

Member
با سلام
اون سايتي كه بهتون گفتم ديگه داره آماده ميشه
چون استقبال خوب بود وقت مسابقه رو بيشتر مي كنيم تا هركي دوست داره بتونه با خيال راحت طرحشو اراپه بده.
تا 14 محرم
در مورد عكس هم با اينكه با بقيه آثار جور در نمي ياد ولي اگر دوستان مخالفتي نداشته باشن از نظر من اشكال نداره! ولي اگر بتونيد يه مقدار روش كار كنيد كه حالت طرح گرافيكي به خودش بگيره خيلي بهتره.

imanksg

Member
سلام دوستان اينم يه كار ديگه از منه !
اميدوارم از اين يكي خوشتون بياد.

nokia

Member
ما از تبار قريش هستيم و هواخواهان ما عرب و دشمنان ما ايرانی ها هستند. روشن است که هر عربی از هر ايرانی بهتر و بالاتر و هر ايرانی از دشمنان ما هم بدتر است. ايرانيها را بايد دستگير کرد و به مدينه آورد، زنانشان را بفروش رسانيد و مردانشان را به بردگی و غلامی اعراب گماشت.

مرجع : سفينه البحار و مدينه الاحکام و الآثار صفحه 164، حاج شيخ عباس قمی

حسين بخاطر ۲ مورد به هلاكت رسيد:
۱- زن
۲- قدرت

حسين با اين كه يك حرمسرا را بدنبال خود مي كشيد باز هم دربدر دنبال ارينب بود . ارينب هواخواهان زيادي داشت كه مهمترينشان يزيد خليفه وقت بود. از طرفي آرزوي به قدرت رسيدن و خليفه شدن عامل ديگري بود تا حسين جانش را به خاطر اين ۲ هوس از دست بدهد.

عاشقان حسين اندوه پرستاني هستند كه اغلب با سرخوردگي هاي سختي در علائق طبيعي خود مواجه شده اند و اين بهانه هم برايشان توجيه موجه دارد هم وسيله اي براي تخليه هيجانات خفته است كه در واقع يك مكانيسم دفاعيست و اگر دقت كنيد رد پاي يك عشق گمشده را در اطوارشان خواهيد ديد واقعا قابل ترحمند

باعث تاسف است كه در قرن۲۱ هنوز گروهي در دام ملايان براي چنين فردي به سر و سينه خودشان مي كوبند

saeednajafi

Member
آقاي nokia-saman-
واقعا كه ...
حيف كه انجمن مجيد آنلاين جاي مباحثه بر سر اين مساله نيست
اگر خيلي بر نظرات خود مصمم هستيد بنده حاضرم هرجا - هروقت و به هر صورتي كه مايل باشيد با شما به مباحثه بپردازم .

باشد كه از راه يافتگان باشيم

منتظر تماس شما هستم
[email protected]
09123404713

nokia

Member
ما از تبار قريش هستيم و هواخواهان ما عرب و دشمنان ما ايرانی ها هستند. روشن است که هر عربی از هر ايرانی بهتر و بالاتر و هر ايرانی از دشمنان ما هم بدتر است. ايرانيها را بايد دستگير کرد و به مدينه آورد، زنانشان را بفروش رسانيد و مردانشان را به بردگی و غلامی اعراب گماشت.

مرجع : سفينه البحار و مدينه الاحکام و الآثار صفحه 164، حاج شيخ عباس قمی

حسين بخاطر ۲ مورد به هلاكت رسيد:
۱- زن
۲- قدرت

حسين با اين كه يك حرمسرا را بدنبال خود مي كشيد باز هم دربدر دنبال ارينب بود . ارينب هواخواهان زيادي داشت كه مهمترينشان يزيد خليفه وقت بود. از طرفي آرزوي به قدرت رسيدن و خليفه شدن عامل ديگري بود تا حسين جانش را به خاطر اين ۲ هوس از دست بدهد.

عاشقان حسين اندوه پرستاني هستند كه اغلب با سرخوردگي هاي سختي در علائق طبيعي خود مواجه شده اند و اين بهانه هم برايشان توجيه موجه دارد هم وسيله اي براي تخليه هيجانات خفته است كه در واقع يك مكانيسم دفاعيست و اگر دقت كنيد رد پاي يك عشق گمشده را در اطوارشان خواهيد ديد واقعا قابل ترحمند

باعث تاسف است كه در قرن۲۱ هنوز گروهي در دام ملايان براي چنين فردي به سر و سينه خودشان مي كوبند

aminem

Member
من اصلا نميخواستم دوباره بيام تو اين بحث ولي نميشه.
آقاي Nokia شما داري درباره حسين حرف ميزني اونوقت صحبتهاي شيخ عباس قمي رو مياري!!!!!!!!!!!
اگه حسين شهوت قدرت داشت كه با 72 نفر به جنگ نميرفت!!!
بيعت ميكرد و با همون مخالفانش همرنگ ميشد!!! اينجور راحت تر به قدرت ميرسيد.
اصلا مگه اونها با چشم و ابروش مشكل داشتند يا با عقيدش؟؟؟
شما ميگي حسين شهوت زن داشت. شما اينو چقدر فكر كردي روش كه داري دربارش حرف ميزني!! چه مدركي داري كه دربارش صحبت ميكني؟!!! بر پايه تخيلاتت؟؟؟
اگه كشته شدن حسين فقط به اين خاطر بود چرا پس دشمنانش دنبال اون بودن.اگه اون براي يك زن ميخواست بجنگه چرا به سمت مدينه رفت به جاي شام؟؟؟؟؟؟؟

حسين يكي از نمادهاي آزادي‌خواهيه نه نماد گريه و غم.

اگه شما ميبيني كه عده‌اي اونو نبديل به شخص ضعيف گريان رنجوري كردن علت رو بايد در خودشون جست . اين مساله از روحيه‌خود اونها سرچشمه ميگيره نه حسين.

حسين با شجاعت در راه آزادي عقيده ‌اش جنگيد تا كه روزي كسي نگه كه از ترس زير بار حرف زور رفت!!

saeednajafi

Member
منطق شما در همين حد است
اگر مشكل شما اينطور حل مي شود اين نوشته را هزار بار ديگر هم بفرستيد
ما شاء الله لا ما شاء الناس
ما شاء الله و لو كره الناس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا