امتياز دهي ...
سلام ...دوستان اين آخرين نظرات و امتيازات من به اين طرح ها هست ( البته به عنوان يك بيننده عادي ) چون به گفته برگزار كننده مسابقه امشب پايان مسابقه و داوري آثار هست ... خوب اينم امتياز هاي من
كار سوم آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 6 امتياز ( بابا اي والله خيلي با هاش حال كردم )
كار برگزار كننده ( ghasedak ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( عزيز دستت درد نكنه يه جايزه پيش من داري )
كار اول آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( بخاطر اثري ديجيتال مذهبي البته به نظر من )
كار آقا علي ( Scorpio ) : >|< >|< >|< >|< >|< امتياز من : 5 امتياز ( خسته نباشيد زيبا و مفيد )
كار دوم آقا ميلاد ( ShirazPatogh ) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد . ساده و سنگين )
كار اول و دوم آخرين سامورايي (Last Samurai) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي مهدي پور (mahdi pour) : >|< >|< >|< >|< امتياز من : 4 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي سعيد طاهري ( Saeid_Taheri ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقا بهنام ( BeHnAm_akb ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد . يا حسين رو با حال زدي )
كار آقاي مهرداد كوهي ( iRWEBDES ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نبشايد )
كار دوم آقا اديب ( اديب ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار اول آقا اديب ( اديب ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقاي محمد حسن ( Mohammadhasan ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
كار آقا علي ( ali1 ) : >|< >|< >|< امتياز من : 3 امتياز ( خسته نباشيد )
با اميد اينكه هيچ يك از دوستان از دست من ناراحت نشده باشند . همه زحمت كشيدن . خوب اينم يه نمونه ياد امام حسين بودن هست ديگه ( البته از طريق اينترنت ) و به برگزار كننده اين مسابقه هم خسته نباشيد ميگم . كسي نيست به من خسته نباشيد بگه . اين همه وقت گذاشتم نظر دادم ( بين خودمون بمونه برگزار كننده اين مسابقه يه جايزه هم بخاطر زحمات من برام كنار گذاشته ) با تشكر از ايشون خوب من ديگه بايد برم ... خدانگهدار