:-:-:-:-:-:-:-:-:||مسابقه بزرگ پروانه سرخ -ويژه طراحان||:-:-:-:-:-:-:-:-:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ادیب

Member
بچه ها اين حرفهارا كه مي شنويد ناراحت نشيد. اگر اين مسابقه و اين حرفها مطرح نميشد كه اينقدر تو اوج حماسه هاي حسيني تو اين روزا عشقمون و اعتقادمون به حسين و دين حسين بيشتر نمي شد .

اگر هويت مخالفان اسلام و تشيع را نشناسيم و حرفهايي كه باهاش سرگرمند رو ندونيم قدر روحيات انساني حاصل از دينداري برامون معلوم نميشه. اگه مظلوميت هميشگي امامامون را نچشيم نمي تونيم همراه علي مظلومي بشيم كه بعد ضربت خوردنش تو مسجد مي گفتند مگه علي نماز هم مي خوند؟

و اگه ادامه اين مظلوميت ها و تنها موندن ها رو تو كربلاي امروز خودمون ردشو نبينيم ؟

خودمون هم اهل كيف و حال دنيا و خودنمايي و نگاه به نامحرم و بخورو بگرد و كاهل نمازي و امروز دم از دين و استقلال بزنيم فرداكه گوشت گرون شد هم شعار با يزيد بشيم -
تكليف چگونه حركت كردن و چگونه راي دادن و چطوري لباس پوشيدن و فكل گذاشتنمونو ماهواره يزيد شرابخوار همه چيز باز آدمكش جهاني معلوم كنه از و دم از حسين بزنيم؟

طرح جديد ...

سلام به همه دوستاران حسين ...
من اين روزها حسابي رفتم تو حال و هواي حسيني و مثل اينكه حالا حالا ها بيرون بيا نيستم ( خيلي خوب ) و سعي كردم اينجوري بياد اين شهيد بزرگوار باشم ... 
خوب اينم يه طرح ديگه ( اگه يكم دقت كنيد متوجه ميشيد اين طرح با استفاده از راهنمايي هاي آموزشهاي فتوشاپ مجيد آنلاين تهيه شده ) ...
طرحي كه در زير مشاهده ميكنيد سايز مسابقه هستش ( 15*20 ) .. ولي اگه سايز پوستري ( 27*36 ) رو خواستيد بروي بزرگتر كليك كنيد تا پنجره مربوط باز بشه ... 
[hr:20b2ac28a1]
تصويربزرگتر
hossein4-20.15.gif

تصويربزرگتر

با تشكر . اميدوارم كه مورد قبول دوستاران حسين قرار گرفته باشه ...

aminem

Member
فكر ميكنم ديگه بسته. نميخواد به اين بحث دامن بزنيم .
------------------------------------------------------------------------
شيراز پاتوق طرحات خوبه ولي عاشورايي نيست. پيشنهاد ميكنم به سايتwww.123-a.com قسمت پوستر و عكس يه سري بزنيد. كاراشون خيلي قشنگه.
ميتونه ايده بده.

pooya799

Member
يه خواهش ازدوستاي عزيزدارم درسته آقاسامان (كه بازم مي گم به گردن همه مجيدآن لايني هاحق داره )به مابي احترامي كرد وموقعي كه عزاداري مي كرديم به كسي كه عذادارش بوديم توهين كردواين توهين 60ميليون هموطنشو شامل مي شه...ولي اگرحسيني هستيددرست نيست مثل خودش جوابشوبديم مقابله به مثل تومرام امام حسين نيست ازشماخواهش مي كنم به كسي توهين نكنيد.
من اصلا حرفاي آقاسامانوجدي نگرفتم قبلاهم ازاين حرفاشنيدم چيزتازه اي نبود...حرفاي آقاسامان بيشتربه
يه شوخي تلخ شبيه بودتايه حرف منطقي ودورازتعصب خشك ...چرا؟
چون كسي كه شماميگيدبراي قدرت وثروت وشهوت به كوفه رفت مگرپسرعلي نبود همان علي كه خليفه بودوسرزميني بزرگي ازسواحل نيل درمصرتاهمين ايران خودمون تحت خلافتش بودوتمام بيت المال زيردستش بودپس هم پول داشت هم قدرت ولي بااين وجوددرخانه ايمحقرزندگي مي كردونان وخرمامي خوردوخودش كارمي كردكشاورزي مي كردباوجوداينكه بيت المال رادردست داشت يك قران بيشترازسهمش حتي به برادرخودش نمي دادوخودنيزبرابرسهم مردم ازبيت المال برمي داشت درحالي كه مي توانست ماننديزيدبراي خودكاخهاي مجلل بسازدوباده گساري كند.
بااين تفاصيل چطورامكان داردپسرش براي قدرت وثروت به جنگ يزيدبرودآن هم با72نفر كه نصفي ازاونها زن وبچه بودند.نه فلسفه قيام حسين وعاشورادرسطح درك شمانيست.
حسين احتياج به ترحم كسي ندارداوعاشقاني داردكه 1300سال است كه ازعشق اومستندوبراي اوسينه چاك ميكنند يكي دونفرهم نيستندميليونهانفراعم ازمسلمان وغيرمسلمان
حسين نمرده است حسين زنده است آيازنده ترازاوكسي روميشناسيداوزنده جاودان است اشتباه نكنيم روزعاشوراحسين نمردبلكه يزيديان مردند1300سال است كهنام ويادش زنده است هزاران سال ديگرهم نامش زنده خواهدمانداوباتمام نسلهاتمام اديان تمام تفكرهاارتباط برقراركرده ...
مگرگاندي كه همه كشورهاي شرقي وغربي قبولش دارند منشا تفكرخودراازامام حسين وقيام عاشورا نمي دانست؟
بله دوستان بجاي اينكه توهين كنيداين طرزفكرواين تعصب خشك و بدور ازمنطق رارسواكنيد...
يه بارديگه به خاك وخون كشيده شدن عزاداران حسيني درروزعاشورارا راتسليت مي گويم

iRWEBDES

Active Member
منم خيلي حرفها داشتم بزنم
ولي اين پيغامها رو خوندم واقعا پشيمون شدم فقط يك نكته به آقا MohammadHasan بگم كه شما ارزشش رو نداري نه سامان و امثالش
با حرف ماندانا خانم هم كاملا موافقم براي اين طرز ادب شما واقعا متاسفم از دستم ناراحت نشو اگه اينطوري ميگم اما واقعا نفهميدي اينجا همه با هم بحث ميكنيم تا آخر يا يكي قانع ميشه يا نه كسي با كسي دعوا نداره بيرون از اين تاپيك هم صحبت اينجا نيست همه با هم دوستيم خيلي ها تو اين تاپيك حرفهايي چرت و واهي به من زدند اما از هيچ كدومشون كينه اي ندارم و بي رو در واسي بگم حتي بعضي هاشون رو قابل ندونستم و نخواستم به حرفهاي چرت و از روي احساساتشون دامن بزنم اما در بيرون اين تاپيك رفيق هستيم ...
به شما و دوستان ديگر هم توصيه ميكنم يا ادامه نديد يا كمي هواي ادب و حرف زدنتون رو داشته باشيد
هر چيزي حرمتي داره همون طور كه حرمت امامتون ( امام حسين ) اجازه نميده در محرم خيلي كارها كه هميشه ميكنيد نكينيد ( نام نميبرم ) حرمت اين سايت هم اجازه ي اين طور حرف زدن به كسي نميده ...

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
...1-آقامهردادواقعامن يه معذرت خواهي بزرگ به شما
بدهكارم من راجع به شمايه جورديگه فكرمي كردم وبااين نوشته آخرتون به اشتباه خودم اعتراف مي كنم ايشالاماروببخشي ...قربون هرچي عاشق راستين حسينه ...
2-سامان جان سامان ....
چرا معذرت خواهي؟
شما لطف داريد ... :oops:
حالا چي فكر ميكردي الآن چي فكر ميكني؟ :roll: :wink: :lol:

مهرداد كوهي

babak_dj

Member
اقا mohammadhasan شمايی که دم از اسلام و مرام حسين ميزنی آيا اينه مرام حسيني که شما رفتار ميکنيد آيا ايه گفتاره يک ترفداره حسين ؟؟؟!!!
اگه اينطوریه واقعاً که...!!!
از آقا مجيد هم خواهش ميکنم اگر به اعضاي سايت احترام قائل هستن و نمي خوان که يه کدورت بين آعضاي سايت به وجود بياد لطفاً اين تاپيکو ببندن.

ghasedak_

Member
Re: امام ما واقعا مظلوم است

Mohammadhasan گفت:
سلام
اولا به نظر مي رسه اين همه آدم و ملا و دانشمند
اهل تسنن ؛ مسيحي ؛ يهوديا ؛ و...........
كه هر سال تو عزاداري امام حسين (ع) شركت ميكنند هيچي نميفهمند فقط شما آدم از خود زاضي پست كه از اسلام هيچي حاليت ني مسحيتم كه نزديك ترين دين به اسلام هر ساله به دست خودتون ويرايش مي كنيد و هر چي باب دل و روده خودتون هست توش ميريزيد دلتون خوشه كه مسيحي هستيد نديد امسال تلويزيون هم نشون داد اقليت هاي مذهبي در ايران چطور واسه حسين سينه ميزدن اقا سامان مشكل از شمااست
[align=center:410c2207fa]شما مسيحي نيستي [/align:410c2207fa]
....
محمد حسن :wink: 8)
سلام
بيشتر از اينكه از دست سامان ناراحت باشم از دست شما دلخور هستم راستش اصلا حرف هاي سامان به من بر نخورد
آقا تو را به حسين و قت بلد نيستي درست دفاع كني . چيزي نگو
اين آقا اگه يه حرفي ميزنه نه مسلومنه و نه حسين رو ميشناسه
به خدا قسم اگر همين حرف ها رو اين آقا سامان مستقيما به خود امام حسين زده بود هيچ وقت همچين رفتاري باهاش نمي كرد.مشابه اين آقا سامان ها در طول زندگي امام ها زياد بودن
خيلي جاها شنيدم و خوندم كه وقتي كسي به امام حسين فحش هاي خيلي زشت مي داده و حتي به مادر اون حضرت توهين مي كرده با اينكه قدرت داشته تا حتي بكشدش
با كمال آرامش با هاش صحبت مي كرده تا ببينه از چي ناراحته و از چي دلخور شده

آقايون ديگه هم لطفا كاسه داغ تر از آش نشين
همين قدر كه آقا سامان نمي دونه همين قدر هم همين آقا در مورد حسين بي اطلاعه

saeednajafi

Member
سلام
با توجه به اين مطلب كه بنده اين انجمن را مكان مناسبي براي ادامه اين بحث نمي بينم مجددا اعلام مي كنم كه مشتاقانه آماده بحث هستم چه درباره كليات يعني بحث توحيد و اسلام ( بويژه سامان) و چه بحث هاي درون ديني تر مثلا قيام امام حسين( بويژه s_mehrdad68).
مكان هم هر جا شما بگيد .
زمان هم همين طور.
البته براي كساني گفتم كه واقعا دغدغه دارند .
مكان پيشنهادي : دانشگاه پلي تكنيك
زمان پيشنهادي : ساعت 3 به بعد
منتظرم .
اگر هم واستون خيلي مهم نيست خوب بي خيال شيد و الكي بحث رو ادامه نديد
البته اگر آقا مجيد رسما اجازه بدن حاضرم بحث را در يك تاپيك جديد بصورت پايه اي شروع كنيم .
باز هم منتظرم .
در ضمن من تا 21 ام بيشتر تهران نيستم آخه داريم مي ريم بم براي چند تا كار (شايد براي اون كار ها به كمك شما ها نياز پيدا كنم مثلا راه اندازي سايت امداد بم)

toranj_1455

Member
با عرض سلام

كفر عناد با حق است. كسي كافر است كه حقيقت بر او روشن شود ولي باز راه خود را در پيش گيرد و سرپيچي كند. كسي كه حقيقت را نداند و به دنبال آن نرود جاهل است و كسي كه به دنبال كشف حقيقت باشد آزاده.
من از اول بحث را دنبال ميكردم ولي به دلايلي وارد بحث نشدم. ولي الان لازم ديدم كه به چند مورد اشاره كنم البته دوستان به بعضي از آنها اشاره كردند:
( در ضمن اینم بگم که من هم مثل هر انسانی ممکنه تو صحبتهام اشتباه داشته باشم یا در جایی سوء برداشت بشه)

از صحبت های آقا سامان شروع میکنم البته اون اولیها پاک شده بود و نمیدونم چی بود

1-**مسلمانان مسيحيان را هميشه دشمن خودشان فرض كرده اند جرا ما رابطه متقابل نداشته باشيم**

ما مسیح (ع) را با قران میشناسیم و به او عشق میورزیم همانطور که به حسین (ع). اوست که بشارت دهنده ی پیامبر خاتم است و پیامبر خاتم تمجید کننده ی او:

"توبه کنید زیرا ملکوت آسمانها نزدیک است" عیسی مسیح (ع) انجیل متی4: 17-23
"و اما وقتی روح حق آید شما را به جمیع راستی راهنمایی می کند زیرا که از خود تکلم نمی کند بلکه به آنچه شنیده است سخن می گوید و شما را از امور آینده با خبر خواهد ساخت و مرا تمجید خواهد کرد..." عیسی مسیح (ع) انجیل یوحنا16: 7-14

2-** توجه كنيد اينجا يه محل تبادل افكار گرافيكي است نه تبليع دين حسين تحت لولي گرافيك. **

اینجا بیشتر از 90 % افراد مسلمان شیعه هستند و در این صورت تبلیغ معنی ندارد

3-** هفته ديگر منم مي تونم از مسيحيت و ساير اديان طرحهاي گرافيكي بيرون بدم**

اگر به یاد داشته باشید در ایام کریسمس آقا بابک عزیز در بالای صفحه ی اصلی سایت عکس بابانوئل گذاشته بودند. اگر به این باشد ما هم باید اعتراض میکردیم و چون به گفته ی شما ما دشمن مسیح (ع) هستیم . ولی این را بدانید که کریسمس برای مسلمانان نیز عید است چون یاداور یکی از معجزات و عنایات حق تعالی است برای بشریت
- (ای رسول خدا) در اين کتاب – قرآن – از مريم ياد کن، آن هنگام که از خانواده اش جدا شد و در ناحيه شرقی قرار گرفت. (مريم/16)
- در اين هنگام، ما روح خود را به سوی او فرستاديم و او در شکل انسانی بی عيب و نقص بر مريم ظاهر شد. (مريم/17)
- صدا زد: من از تو به خدای رحمان پناه می برم، اگر پرهيزگار هستي. (مريم/18)
- من فرستاده پروردگار توام، من آمده ام تا پسر پاکيزه ای از نظر خلق و خوی و جسم و جان به تو ببخشم. (مريم/19)
- گفت: چگونه ممکن است من صاحب پسری شوم، در حالی که تاکنون انسانی با من تماس نداشته و هرگز زن آلوده ای نبوده ام؟! (مريم/20)
- ما می خواهيم او (پسر) را آيه و اعجازی برای مردم قرار دهيم، می خواهيم او را رحمتی از سوی خود برای بندگان بنماييم. اين امری حتمی است و جای گفتگو ندارد. (مريم/21)
.....
"مردم به او گفتند: ما چگونه با کودکی که در گهواره است سخن بگوييم." (مريم/29)
- "من بنده خدايم، او به من کتاب (آسماني) عطا نموده و مرا پيامبر قرار داده است." (مريم/30)
- "(و خداوند) مرا وجودی پربرکت قرار داده در هر کجا که باشم و مرا توصيه به نماز و زکات نموده تا زمانی که زنده ام." (مريم/31)
- مرا نسبت به مادرم، نيکوکار، قدردان و خيرخواه قرار داده و مرا جبار و شقی قرار نداده است. (مريم/32)
- "سلام و درود خدا بر من باد، آن روز که متولد شدم، آن روز که می ميرم و آن روز که زنده برانگيخته می شوم." (مريم/33)

حرف های بعدی که با نامnokia آمد چون با ضمینه ی ذهنی قبلی و محکوم کردن شیعه و غیر مستدل است ارزش بحث کردن ندارد.

آقای مهرداد68:
اون دو جمله ی اول که گفتم برای شما بود. 15 ساله ها هم میتوانند آزاده و حقیقت جو باشند
**اسلام دينيست شبيه علامت سوال در هر گوشه ي آن نشانه هاي گنگ و وعده هاي قيامت آمده است.**
کلا زندگی علامت سوال است. فرض کن اصلا اسلامی در کار نبود. انسان چون قدرت اندیشیدن و تفکر دارد در مورد مسایلی که در زندگی با آنها روبرو میشود فکر میکند، تجزیه تحلیل میکند و سوالات زیادی برایش پیش می آید. برای بعضی به جواب میرسد(حالا چه درست و چه غلط) و برای بعضی نه. پیامبران آمده اند تا پاسخ گوی سوالات انسان باشند. اسلام هم در این میان یک سری از سوالات را حل کرده که در زمان عرب جاهلی لاین حل بوده و الان برای ما قابل فهم هست. یک سری هم هست که در آینده بشر به اونها میرسه و بعضی هاشم بعد از مرگ . در مورد سوالاتی که در تاریخ اسلام وجود دارد هم این را باید توجه داشت که کجای تاریخ علامت سوال نداره که حالا تاریخ اسلام نداشته باشه!!! این ذهن آدمی بعضی مواقع از جهت منفی به اغراق و تحریف در وقایع تاریخی میپردازه و نسل به نسل منتقل میشه.برای رفع این مشکل باید به منابع معتبر و مستدل رجوع کرد. اگه این علامت سوال شما در قران هست که این خودش جداَ بحث جداگانه داره. ولی این را بگم که به تعبیر قران یک سری از آیات "آیات محکمات" هستند که بقیه ی آیات با آنها معنی اصلیشون در میاد.
اگه دقت داشته باشین در اکثر مواقع اگر بخشی از نوشته ها و سخنان را بگیریم اینها به کل وابسته اند و این قابلیت را دارند که جدای از کل معانی مختلف و حتی ضد و نقیض داشته باشند. در اینجاست که اگه کسی " آیات محکمات" را ندونه و یا بدون اونها بخواهد قران را بخونه با مشکلات، سوالات ، و ضد و نقیض های فراوان روبرو میشه.
مشکل ما در عصر حاضر نداشتن یا حداقل نشناختن کسی هست که واقعا به این مسایل آگاه باشه و ما به اون اعتماد داشته باشیم تا این مسایل را برامون باز کنه.
اینم میخواستم بگم که این جور صحبت ها اگر به صورت گفتگو باشه بیشتر نتیجه میده تا به صورت جدل
"با مردم زیبا سخن بگویید تا پاسخ زیبا بشنوید. امام علی(ع)"
یه توصیه ی دوستانه هم به بقیه ی دوستان که پاسخ میدن دارم و اون این که جوابهاتون را خوب بسنجید و بعد ارسال کنید چون هر چیزی که میگید اینجا خونده میشه و نسبت به اون واکنشی (چه + و چه -) صورت میگیره (منظورم اینه که نیاین ابروش را درست کنین بزنید چشمش را هم کور کنین) امیدوارم خودم از پسش بر اومده باشم در هر حال سعیم رو کردم.

"و آنان که مرتکب عمل زشت شده و از آن عمل زشت توبه کردند و به اخلاص ایمان آوردند خدای تو، بعد از توبه، بر آنها به یقین آمرزنده و مهربان است"(اعراف/153)
علیرضا

از همه دوستان معذرت مي خوام اگه بي ادبي كردم اما اين بي ادبي من دليل هم داره تقريبا به مدت 2ماه من و اقا سامان با هم تو يه pm مباحثه ميكرديم در تمام طول اين مدت كه من وايشون با هم مباحثه ميكرديم حتي يه كلمه دور از ادب با ايشون صحبت نكردم تمامي ارسالها را هم ذخيره كردم هر كي لازم داره بگه بهش نشون ميدم در اولين ارسال هم براي ايشون گفتم قصد ندارم بحث من وشما به بيرون كشيده بشه و جو سايت رو خراب كنه

اما در مباحثه ما اقا سامان منطق رو فراموش كردن و قرار بر قانع كردن من بود كه در طول مباحثه اين روند تغير كرد
================================================
اين رو عرض كنم من به ايشون احترام مي زارم و حتي به ايشون به چشم يك معلم خوب نگاه ميكنم
===========================
مباحثه من با اقا سامان زماني شروع شد كه ايشون گفتند قرآن شما تحريف شده و جند ايه زياد و كم دارد و خلاصه تا به امروز هم ادامه داره كه تا الا ن كه با شما صحبت ميكنم يك دليل براي اثبات حرفشون به من ارايه نكردن (همه pm هستند)
-------------------------------------------------------------------
اما اين كه اين دفعه من تند رفتم شايد اشتباه كردم چون خيلي ناراحت شدم و از ايشون توقع نداشتم بعد از اين همه مباحثه به امام من اين طور توهين كنند در طول مباحثه من و ايشون شايد فقط يك بار تند رفته باشم *به هر حال انسان بدون اشتباه وجود نداره * اما هيچ وقت به ايشون توهين نكردم البته ايشون هم همين طور
----------------------------------------------------------
در مورد مطالعات ايشون بايد عرض كنم ايشون در مورد اسلام كم مطالعه نداره و اين طور حرف زدن ايشون رو دليل بر كمبود مطالعه و اطلاعات در مورد دين اسلام نزاريد ايشون خيلي مطالعه هم دارن ولي با تعصب مطالعه ميكنن خيلي خوب ايات قران و اتفاقات رو ميدونند اما با يه ديد ديگه نگاه ميكنند
-------------------------------------------------------------------
اين رو عرض كنم من مطالعات در مورد اسلام دارم به مدت دو سال هم توي كليساي ايران در مورد مسيح كه نزديك ترين دين به اسلام هست تحقيق كردم ( خيلي بي سواد نيستم كه شما گفتيد اگه بلد نيستي حرف نزن :wink: )
به خود اقا سامانم گفتم در مدت اين دوسال روحانيون شما نتونستند من رو قانع كنند
در مورد اسلام اينقدر تحقيق كردم كه بتونم از كتابهاي خود اهل تسنن براشون اثبات شيعه رو بكنم بدون استفاده حتي از يك كتاب شيعه
------------------------------------------------------------------
اين رو بهتون بگم اين بحث با اقا سامان اگه با همين طرز فكر باشند چون بدون منطق عمل ميكنند بي فايده است فقط وقت رو هدر ميده اين به تجربه به من ثابت شد
-----------------------------------------------------------------
حق با شما است امام حسين (ع) هيچ وقت با دشمنانش اين طور صحبت نمي كرد
قبول دارم كه در طرز حرف زدنم اشتباه كردم اما اين به معناي اينكه حرفه بي منطق زدم نيست درسته كه تند بود اما حواسم بود چي ميگم و به كي مگم
آقا مهرداد شما هم زود قضاوت نكنيد

من معصوم نيستم كه اشتباه نكنم
از همگي دوستانم معذرت مي خوام اگه تند حرف زدم اميدوارم من رو ببخشيد

موفق باشيد

ادیب

Member
قاصدك جان داوري هاي افراد منصفانه نيست چون خيلي ها با هم دوستند و ممكنه ...
بعدشم چرا فلش ما را نگذاشتي؟
اگه ميشه خودت انتخاب كن يا داوري را به اعضاي سايت تبيان يا چيزي شبيه آن بده
ممنون

iRWEBDES

Active Member
سلام
من نميفهمم شما چرا دوست نداريد يكم از روي معلومات حرف بزنيد
آقا MohamadHasan شما چقدر در مورد تاريخ و اسلام و تاريخ اسلام ميدوني؟
مباحثه من با اقا سامان زماني شروع شد كه ايشون گفتند قرآن شما تحريف شده و جند ايه زياد و كم دارد و خلاصه تا به امروز هم ادامه داره كه تا الا ن كه با شما صحبت ميكنم يك دليل براي اثبات حرفشون به من ارايه نكردن
اين رو آقا سامان كاملا درست گفتند
قرآن كتاب نبوده ايرانيها اين كتاب را جمع آوري كرده اند ( البته يك پادشاهي به يكي از درباريانش اين دستور را داده بود كه متاسفانه اسم هيچ كدومشون يادم نيست چون من خيلي وقت پيش كتاب اين رو خوندم ... )
و اينم بگم :
كفر عناد با حق است. كسي كافر است كه حقيقت بر او روشن شود ولي باز راه خود را در پيش گيرد و سرپيچي كند. كسي كه حقيقت را نداند و به دنبال آن نرود جاهل است و كسي كه به دنبال كشف حقيقت باشد آزاده.
خيلي زيبا بود ترنج جان ...

nokia

Member
با درود فرآوان برهمگي شما

دوستان سريع موتور را داغ مي كنند و و چند روزي طول مي كشه كه موتور داغ شده را سرد كنند اما من برعكس شماها رود داغ مي كنم و خيلي زودتر از اينايي هم كه فكر مي كنيد سرد مي كنم اما انتظار بيشري هم نداشتم طبيعي است هر عملي عكس العملي هم داره
از خودم بگم من اسلام را بيشتر اوني كه شما ها ميدانيد مي دانم همانطور كه مهرداد هم اشاره كرده اند دوره طلبگي هم رفته ام به زبان تازي بيشتر و بهتر از انگليسي تسلط كامل دارم بدليل همسايه بودن و بعدها خويشاوندي با آقاي طاهري كه دوستان اصفهاني ايشون را بهتر مي شناسند تاثير زيادي در من داشت نصف كتاب شما را حفظ هستم تفسيزهاي آقاي طالقاني را حونده ام و مي خونم اما يه مسيحي هستم و ترسي هم ندارم كه در راه مسيح بميرم همانطور كه كشيش ديباج شهيد شدند در ضمن من بعنوان يك آزاديخواه به همه احترام مي گذارم و حتي بسيار متاثر مي شوم كه ببينم كسي حق و حقوقش ضايع مي شود شما همين تايپك بمب گذاري عاشوارا را ببينيد و نظرات منم بخونيد اگر با اين مقاايسه كنيد مي بينيد كه زمين تا آسمان فرق داره اما بنظر خود من اينطور نيست هر نكته مكاني دارد
من راحت مي توانستم اين تايپك قفل كنم براي اينكه نشوني از تصاد نطرات اقليتهاي مدهبي است اما اينكار را نكردم و اشتباهي بود در مقابل عمل شما عكس العمل نشون دادم اونم بصورت لينك براي 3 ساعت نه بيشتر در ضمن اگر دادن لينك مجاز نيست پس اين لينكهاي كراك و سريال نامير كه اكثر دوستان در سايت ميدهن كه پر از عكسهاي نا شايست است و خودتون هم بر اين باور داريد من از اون عكسها نفرت دارم اما درمقابل عمل شما كه در تضاد با نطرات اقليتهاي مدهبي بوده وهست استفاده از هر منبعي براي من آزاد است

در مورد محمد حسن درست هست ما دو سه بار بحث در مورد اسلام داشتيم من سند و مدرك ارايه دادم متاسفانه خداوند دل بعض ها را كور مي كند دل كه كور باشد چشم هم بينايي را از دست مي دهد ايشون سند مرا قبول نداره پس ادامه بحث هم با افراد دگم معني نداره
اما در مورد نوشتهي شما عزيزان من همه را مي خوندم ولي سكوت مي كردم براي اينكه اگر بر تك تك شما عزيزان پاسخ مي نوشتم مانند اين مي شد كه چوب كبريت را برداشته و به انبار باروت آتش بزنم اونوقت چي ميشه كلا از شما خواهش مي كنم يه مقدار سنجيده بنويسيد
من آخرين نوشته اي كه در اينجا نوشتم فاكت و دليل از خود كتابي كه خود شما حداقل رهبرانتان بهش اعتقاد دارند به عوض بحثهاي گمراه گننده و كلمات ناشايست بمن مي رفتيد اون كتاب حاج شيخ عباس قمی را مي خونديد اينطوري بهتر بود كه با ديد باز به موضوع بنگريد

در مورد جناب Mohammadhasan كه اون همه براي در حق اينجانب نوشته اند فكر كنم در مقابل حاموشي من بايد از شرم ديگر توي انجمن پيداش نشه من راحت مي تونم پاسخ ايشون را بدم اما سكوت بهتر است حداقل در اين انجمن

كلا شما دوستان كه اينهمه سرو صدا راه انداختيد البته اگر باز منو نزنيد
سري به سايت گفتمان زده ايد اينايي كه من نوشتم شما را اينهمه ناراحت كرده باور منيد به يك صدم اون مطالبي كه در مورد اسلام و قرانم و اماهاتون و رهبرانتون تو اون سايت مطرح مي شود نيست بطوري كه بعضي مواقع من در اون سايت مجبور ميشم از اسلام دفاع كنم اگر شما اون مطالب را در سايت گفتمان مي خونديد چه مي كرديد
اينم آدرس سايت است اگر در ايران فيلتر نشده باشه

http://www.goftmaan.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=25

در ضمن من براي اين نوشته ها عكس العمل نشون داده ام كه واقعا مغرضانه نوشته شده است

http://www.goftmaan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=20341

اينم يه سايتي هست هر كتابي در مورد هر ديني بخواهيد توش ميتونيد رايگان پيدا كنيد
http://members.aol.com/ahreemanx/page59.html

در ضمن اين پيام من به معني خداحافظي و بدرود از شما عزيزان بود من فردا پنجشنبه مهلت توبيخ و اخراج موقت از انجمن بسر مي رسه و مي تونم برگردم اما تمايلي براي اين كار ندارم و نمي خواهم بعنوان سامان به انجمن برگردم براي اينكه فكر مي كنم اين انجمن از اون موضع و موقعيتي كه داشت خارج شده و بصورت يك weraz در اومده همانطوري كه به آقا مجيد هم نوشتم ترتيب اصلاحات كلي در انجمن ندهند من حاصر به همكاري نيستم آقاي علوي زاده را دوبار هم توي انجمن بطور فعال ديدم تا بحال پاسحي بمن نداده نشون ميده كه تمايلي به اصلاحات در انجمن نيست
دوستدار همگيتان سامان سويد 2004-3-3

خواهشا اين بحث را ادامه ندهيد به همون كارهاي گرافيكيتان برشيد

iRWEBDES

Active Member
من واقعا از اين كه آقا سامان نوشا=ته اند خداحافظي جا خوردم و هنوز باورم نميشود ...
از آقاي علوي زاده خواستار رسيدگي هستم
ممنون ...

مهرداد كوهي

Norik

Active Member
Re: امام ما واقعا مظلوم است

Mohammadhasan گفت:
سلام
اولا به نظر مي رسه اين همه آدم و ملا و دانشمند
اهل تسنن ؛ مسيحي ؛ يهوديا ؛ و...........
كه هر سال تو عزاداري امام حسين (ع) شركت ميكنند هيچي نميفهمند فقط شما آدم از خود زاضي پست كه از اسلام هيچي حاليت ني مسحيتم كه نزديك ترين دين به اسلام هر ساله به دست خودتون ويرايش مي كنيد و هر چي باب دل و روده خودتون هست توش ميريزيد دلتون خوشه كه مسيحي هستيد نديد امسال تلويزيون هم نشون داد اقليت هاي مذهبي در ايران چطور واسه حسين سينه ميزدن اقا سامان مشكل از شمااست
[align=center:d5b4c78b76]شما مسيحي نيستي [/align:d5b4c78b76]

موفق باشيد

واقعآ جای خجالت داره.
اگه بحث اين مدلی قفل نشه باور بکنين که دو تا خجالت داره.

:evil:

iRWEBDES

Active Member
بحث اين مدلي بايد قفل بشه ولي دوستان لطفا بحث اين مدلي نكنيد چون اگر درست و حسابي و بر پايه منطق نه مثل MohamadHasn كه بدون پايه و بر روي احساساتش حرف ميزنه حرف بزنيد بحث خوب و مفيدي ميشه ...

مهرداد كوهي

در مورد محمد حسن درست هست ما دو سه بار بحث در مورد اسلام داشتيم من سند و مدرك ارايه دادم متاسفانه خداوند دل بعض ها را كور مي كند دل كه كور باشد چشم هم بينايي را از دست مي دهد ايشون سند مرا قبول نداره پس ادامه بحث هم با افراد دگم معني نداره

يكي از سند ها رو بگو

در مورد جناب Mohammadhasan كه اون همه براي در حق اينجانب نوشته اند فكر كنم در مقابل حاموشي من بايد از شرم ديگر توي انجمن پيداش نشه من راحت مي تونم پاسخ ايشون را بدم اما سكوت بهتر است حداقل در اين انجمن

من بازم تو اين انجمن ميام با اين كه الان تو شهر خودم نيستم و دسترسي به شبكه برام مشكله

باز داري رنگ عوض ميكني سامان جون :evil: :evil:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا