مسئله ای نیست مهرداد جان از شما هم برای محبتت تشکر میکنم
راستی شما گفتید در هنگام ذخیره سازی پروژه من خیلی تعجب کردم
حالا که میگید با چه فرمتی این کار روانجام بدم فهمیدم که منظورتون رندر کردن پروژه هست.خوب اینطوی که اصلا مسئله ای نداره.شما تو ویدئو که نمیتونی چیزی رو تغییر بدی. همون کارایی رو که تو پست بالایی گفتم انجام بدی مسئله حل میشه. برای فرمت هم سعی کن همیشه از فرمت MOV استفاده کنی. فضای خیلی خیلی زیادی میگیره ولی بعد با Convertor هایی مثل Video Convert Master میتونی حجمش رو کم کنی. مثلا من خودم کلیپ های 5-4 ثانیه ای که میسازم با Preset HD حدودا 700 مگ در میان و وقتی رندر میکنم 5-4 مگ میشن و شاید 10% از کیفیت کم بشه و سایز هم همونه
99% مشکلت به خاطر پرتابل بودن هست. یه نسخه نصبی گیر بیار و رو اون کار کن مخصوصا کار 2 دقیقه و نیمی با Depth Of Field و کلی افکت
راجع به زمان هم خوب باهات حساب کرده مشتری شی
من یه پروژه ای انجام دادم تازه بازه نسخه نصب شده حدودا 7 ثانیه بود 1 ساعت و 1 دقیقه طول کشید تازه HD هم نبود. به خاطر تعداد زیاد Particle و موشن بلار بود که اینجوری شد

اون کارهایی رو که گفتم انجام دادید؟؟ خواهش میکنم.قربون دستت آقا رضا ، زودتر میگفتی Caps Lock را بزنم واقعا ممنون از زحمات شما
پروژه در نهایت ذخیره شد، من با پسوند AVI ذخیره کردم ، که در تمام پلیرها موقع پخش تیکه تیکه نشون میده که این موضوع را هر جور شد درست کردم
شما قبلا گفته بودید با پسوند mov ذخیره کنم ، با توجه به اینکه من از windows استفاده میکنم آیا این امکان وجود دارد ؟
به هر حال خدا رو شکر
فقط باید Quick Time روی کامپیوترت نصب باشه