yakoza
Well-Known Member
اولا - اگه از دانشگاه رفته باشين به سايت حتما مشكل كوكي بوده البته مشكل كوكي كه چه عرض كنم هر كسي كه همچين اشتباهي رو مرتكب شده حتما خيلي ضعف هاي ديگه اي هم داره
ثانيا - تقصير برنامه نويسش نيست تقصير دانشگاه و اساتيد محترمش چون اساتيد كه اصلا دست به همچين چيزي نميزنن اگر هم اشكال داشته باشه حال درست كردنش و ندارن دانشگاه هم اونقد نون خور داره كه واسه اينجور چيزا پول نميمونه پس در نتيجه چي كار ميكنن؟ ميان به يكي از دانشجو ها ي بدبخت ميگن پروژه دانشجوييت بشه سايت دانشگاه اون بدبخت هم ميره هر چي تو مغزش داره پياده ميكنه يه كمي هم از اينور اونور ياد ميگيره تا نمرش و بگيره يعني در حد يه پروژه دانشجويي كه اگه اساتيد خيلي خيلي خيلي خوب با دانشجو ها همكاري كنن اونم حالا اگر بلد باشن كه همچين چيزي غير ممكنه خيلي هم چيزه بزرگيه و خيلي هم بايد آفرين گفت به اون دانشجو
ثالثا : آقايون shirani و yakoza همه كه مثل شما از بدو تولد برنامه نويس حرفه اي نبودن من فكر ميكنم به جاي توهين به برنامه نويس بهتره اشكالات و دلايلش رو بگين تا بقيه هم يه كمي ياد بگيرن
خيلي مخلصيم
--------------
سينا
عزیز بی زحمت بدون اینکه بدونی قضیه چیه قیافه حق به جانب نگیر
2.من از خونه رفتم تو سایت
3.این کار پروژه دانشجویی نبوده و کار یه شرکت به اسم شركت مهندسي رايانه اي سامانه ساز مرواريد بوده
4.من کی ادعای برنامه نویسی کردم که شما این جوری به ما توهین می کنی
تو پست های بعدیت بیشتر دقت کن دل انگیز