اوهوم
با اجازه یه مقدار طرفداری از php بکنم
بچه ها تعصب آدم رو به جایی نمی رسونه باید قبول کرد. پس بهتره اون چیزی رو که بلدیم رو بهش اتکا کنیم و اون چیزی که بلد نیستیم رو چیزی ازش نگیم
صد البته هر کسی دوست داره اون زبانی رو که باهاش کار می کنه رو قدرتمند بدونه طبیعی هست. من خودم php کار می کنم خوب خیلی هم دوسش دارم حتی اگر زبان دیگه ای رو هم کار کنم چش و گوشم رو می بندم میگم نه فقط php
. شما بیا ۱۰ میلیون بده بگو php رو دوست نداشته باش بازم دارم (حالا کسی خواست بده این حرف رو جدی نگیره
(
حالا بگذریم از این شوخی ها
در مورد هر زبان بهتره یه تحقیق کنیم بعد بگیم
چرا php کامپایل نمیشه؟ یعنی کامپایلر نداره؟
کاری نداره یه جستجو می کنیم
http://www.google.com/search?hl=en&...esnum=1&ct=result&cd=1&q=php+compiler&spell=1
پس داره. پس چرا حتی گوگل هم گفته که php و python ماله من تفصیر میشه؟ (لینکش رو گیر نیاوردم ولی مطمئنم این رو خوندم) . معلومه کامپایل شدن و تفصیر شدن هر کدوم مزیتی دارن. صد البته اگر کدی کامپایل بشه سرعتش بیشتر میشه. اما نمیشه گفت مثلا (مثال دارم میگم ها مثال) php اگر کامپایل بشه سرعتش از asp بیشتر میشه (سرعت رو برید با یک benchmark ) تست کنید
در مورد فریم ورک هم اینطور نگید فریم ورکهای بسیار قوی برای php وجود داره. از cakephp بگیر تا Zend و هزار تای دیگه. به هرحال بازمتن هست و . (جدیدا zend تصمیم گرفته بود که فریم ورکش رو ببره داخل c)
در مورد کدها هم خوب واقعا ایران اونقدر برنامه نویس حرفه ای php نداره. تازه واقعا اگر بخواییم به پای یه اسکریپت قوی برسیم باید خیلی تلاش کنیم. در ضمن کار کسایی که اسم زیر برنامه های بازمتن رو تغییر میدن هیچ وقت کار درستی نکردن. کسایی که واقعا برای php و کلا دنیای بازمتن حرمت قایل هستند رو ببینید. توی توسعه دهندگان cms های معروف کم اسمهای ایرانی نیست. مهمترین نمونش jaws . توی بقیه رو جستجو کنید (فکر کنم توی joomla و یا mamboo هم ایرانی باشند) یا parsism
پیشنهاد من به همه این هست که واقعا هر وقت بحث سر قدرت یک زبان برنامه نویسی میشی نیان ایراد بگیرن آره زبان برنامه نویسی فلان فلان چیز رو نداره (حداقل چیزهایی تابلوش رو بگید) مثلا آره php رایگان هست asp.net نیست. یا مثلا asp.net ویژوال داره php نداره . نه اینکه php یا asp فلان قدرت رو نداره . اگر می خواییم بگیم اول واقعا یه جستجو کنیم یا از کسی که کار کرده سوال بپرسیم