shirini_forush
Well-Known Member
آقا سید محسن شما کجا تو یه صفحه وب یه حلقه ی صدملیون تایی ایجاد میکنید؟
لازم نیست با پست بیخودی...
...
موفق باشی
لازم نیست با پست بیخودی...
...
موفق باشی
حالا نمیگم 100 میلیون تا!
ولی صددرصد یکی از ارزشهای مهم در زبان های برنامه نویسی سرعت اونهاست!!!! حالا یا شما حلقه ای داری که خیلی قراره تکرار بشه! و یا این که صد تا حلقه داری که کم قراره تکرار بشه!!!! مهم این نیست که حتما یک حلقه ی صد میلیون تایی وجود داشته باشه ، مهم کل صفحه س که روی هم کار سنگینی رو انجام میده.
اتفاقا ، اتفاقا من خودم اون اوایل (حدود دو سال پیش) یک برنامه نوشته بودم که یه حلقه داشت و حدود همون 100 میلیون چرخش رو انجام میداد!!!!!
فکر نمیکنم که سرعت برای شما اهمیتی نداشته باشه!!!!!
در هر حال ، موفق باشید
و البته منم از اخلاق نتی جناب oxygenws خوشم امد
الان دیگه همه میدونن که php یک سرو گردن از asp بالاتره
دوستانی هم که غیر منطقی از aSP.NET پشتیبانی میکنن جو گیر تبلیفات وسیع آن شدند
دوست کم تجربه...
استفاده از یه حلقه صدملیون تایی اشتباه و بی مورد است.
در ضمن اجرای حلقه به سرعت سرور مربوط است نه به زبان چون زبان فقط دستور این کار را به سیستم میدهد.
سرعت در انتقال داده ها ، ثبت داده ها ، سرعت کامپایل ، سرعت لود و... مهم است.
کم کم با کسب تجربه حرفی برای گفتن خواهید داشت...
همه چیز بسته به ماست...
نه به ابزار کار ما...
به پروژه نگاه می کنن و می بینن این کار به چه زبونی راحت تر و به صرفه تر انجام میشه...
بدون شرح!!!!همه چیز بسته به ماست...
نه به ابزار کار ما...
دوست دارم بدونم کجا؟اتفاقا ، اتفاقا من خودم اون اوایل (حدود دو سال پیش) یک برنامه نوشته بودم که یه حلقه داشت و حدود همون 100 میلیون چرخش رو انجام میداد!!!!!
یه برنامه نوشتم که یک معادله ی ریاضی دریافت میکرد و اون رو رسم میکرد. به این صورت که برای رسم ، از نقاط استفاده میکرد.دوست دارم بدونم کجا؟
از یک تا 100.000.000 تو یک حلقه شمردین؟
واقعا انتظار شنیدن چنین جمله ی بی دقتی رو نداشتم!!!!!!
ببینم
اگه من فرضا بخوام سرعت ویندوز اکس پی و ویندوز 98 رو با هم مقایسه کنم، شما به من اینجوری جواب میدید؟؟ :
" سرعت اجرای برنامه ها در کامپیوتر به سرعت سی پی یو و هارد و میزان رم تون بستگی داره نه به سیستم عامل!!!!!! "
من به این بیشتر میگم بی تجربگی تا به حرفهای خودم.
در ضمن ، برنامه ای که نیاز به اجرای یک حلقه ی صد میلیون تایی (حالا نه حتما صد میلیون تا ، منظور تعداد دوره ی زیاد هست) داشته باشه ، بعید میدونم که شما تا حالا نتونسته باشید به این مسئله خوب فکر کنید.
فرض کنید شما میخواید یک پشتیبان از یک تبیل بگیرید ، برای این کار ، تمامی رکوردهای تیبل رو در یک حلقه توی یک فایل (مثلا) ثبت میکنید
تیبل هایی هم که تعداد رکوردشون زیاده ماشالا ماشالا کم نیستن!!!!
اینجا نیومدم که برای شما مثال بنویسم که چه برنامه ای سنگینه ، و چه برنامه ای نیست
چون هر کسی میدونه که در هر حال ، یک سری برنامه ها سنگین هستن ، حالا یا به علت یک حلقه ی به قول شما صد میلیون تایی!! و یا به هزار علت دیگه!!! و در هر صورت ، نیاز به اجرای قوی داره
واقعا شما میخوای مقایسه کنی یا میخوای بحث بی نیازی به سرعت رو پیش بکشی؟؟؟؟؟
بدون شرح!!!!
ببینید تو یک حلقه اتفاق خاصی اگه نیفته فرقی نمی کنه چه زبونیه؟
همشون آخرش یه چیزن
اصلا بگید چه مسئله ای باعث افزایش یا کاهش سرعت می شه تو زبون؟
هر کی بگه می گیم حرفش منطقیه...
طبیعطا کسایی که اظهار نظر می کنن در مورد سرعت باید دلیل این موضوع رو بدونن
دستور if تو زبونهای مختلف سرعتش به قدری تفاوت داره که می شه ازش چشم پوشی کرد و اصلا نه گوگل و نه یاهو به این تفاوت اهمیت می دن(شاید قابل اندازه گیری نباشه)!
حالا من همین جا حرفمو متوقف می کنم که اونایی که دارن در مورد سرعت بحث می کنن ادامه بدن...
(من منکر این نیستم که سرعتشون تفاوت نداره ولی کسایی که اظهار نظر می کنن باید دلیلشم بدونن)
بابا ، قرار نیست که ما بیایم تفاوت سرعت if و یا حلقه ها رو با هم مقایسه کنیم که!!
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!!
فرض کنید یک برنامه دارید ، با هزار خط کد!
واقعا برای من سواله
آیا تا به حال شما در حال برنامه نویسی ، نشده که یک کاری رو به خاطر این که سرعت برنامه تون پایین نیات انجام ندید؟؟؟؟ و یا بالعکس!!
در هر صورت فکر نکنم کسی بتونه منکر این بشه که سرعت اهمیتی در یک زبان برنامه نویسی نداره!!!! خواهشا بحث رو به بیراهه نکشید.
یه برنامه نوشتم که یک معادله ی ریاضی دریافت میکرد و اون رو رسم میکرد. به این صورت که برای رسم ، از نقاط استفاده میکرد.
و خودتون هم خوب میدونید که چند تا نقطه لازمه کنار هم کشیده بشن تا تشکیل یک نمودار رو بدن!!!!
درسته که کار من یک مقدار نادرست بوده (به خاطر امکانات کار با تصاویر) ولی در هر حال ، این کار رو کرده! (البته این رو به خاطر این گفتم که نگید دروغ میگه، اگر نه نیازی به بیانش نبود!)
موفق باشید
برای اون رسم نمودار هم خیلی راه اشتباهی رو به کار بستید.
خوب شد گفتید!!!درسته که کار من یک مقدار نادرست بوده (به خاطر امکانات کار با تصاویر) ولی در هر حال ، این کار رو کرده!
آخرش؟؟؟؟ حرف شما چیه؟؟؟سرعت اهمیت نداره؟
لطف کن رو جملاتت فکر کن... قبلا فقط غلط املایی داشتی... ولی حالا...
اگه من فرضا بخوام سرعت ویندوز اکس پی و ویندوز 98 رو با هم مقایسه کنم، شما به من اینجوری جواب میدید؟؟ :
" سرعت اجرای برنامه ها در کامپیوتر به سرعت سی پی یو و هارد و میزان رم تون بستگی داره نه به سیستم عامل!!!!!! "
آخرش؟؟؟؟ حرف شما چیه؟؟؟
میخوای بگی که سرعت اهمیت داره یا نداه؟؟؟
کجای حرفم مشکل داشت ؟؟؟؟
لطفا جمله ای که رو که با "..." تمومش کردی ، تکمیل کن
اصلا دلم نمیخوات وارد بحث های چرت (البته ببخشید) و حرفهای غیرمنطقی ای (باز هم ببخشید) مثل این بحث بشم!!!!
چرا بحث رو با غلط گیری املایی و یا استفاده از کنایه و ... به بیراهه میکشید؟
لطفا جواب این جمله رو هم بدید:
خواهشن با یام خصوصی این حرفها رو بهم بگید.کسی تو فروم دلگیر نمی شه که چرا روی هم رو کم نکردیداین آقا سید محسن سر دوستی با ما نداره...
آقا جون بده غلط املایی تو رو میگم که درستش کنی؟
چرا تو بحث داغ می کنی و جنبه ی خودتو از دست میدی؟
این صحبتا به اون لبخند ملیح و چهره ی سیاه و پیرهن سفیدت نمیاد...
کسی باید اظهار نظر کنه که بدونه تفاوت سرعت از کجا ناشی می شه.بابا ، قرار نیست که ما بیایم تفاوت سرعت if و یا حلقه ها رو با هم مقایسه کنیم که!!