اگر دوستان ظرفیت داشته باشند، مشکلی نیست. اما نمی دونم چرا هر کس میرسه اینجا، علاقه منده که یه چیزی بگه!!! (به قول معروف یه کاری می کنه که احیانا فکر نکنن که لاله!!)
ضمنا، محصولات بازمتن، کلمه "ورشکست" براشون تعریف نشده!!
قبول چیزی نیست که ور شکست شه.
در مورد یاهو عرض کنم که من هم صفحات ASP توش دیدم و هم PHP اگه بخواهید در اختیارتون قرار می دم.(مرجع من تنها پسوند است و اثبات نهایی نمی تونم بکنم.)
اگر دوستان ظرفیت داشته باشند، مشکلی نیست. اما نمی دونم چرا هر کس میرسه اینجا، علاقه منده که یه چیزی بگه!!! (به قول معروف یه کاری می کنه که احیانا فکر نکنن که لاله!!)
خوب باشه.دوستان همه ساکت باشید.یعنی چی میاید تو بحث.ها؟ سی . ساکت آقا امید تو فرومند.
خوب مرد مومن بحث برای همینه.هر کی دوست داره می گه.
اگه عقیدتون اون جملست لطف کنید زیاد پست نفرستید.کسی از شما جوابی نخواست.اون چهار تا 3تاره دلیل محکمی نیست.(قصد توهین ندارم ولی قبول کنید حرف جالبی نزدید.تو پست دیگه ای هم ذکر کردم که من شما رو کاملا قبول دارم و عزیز مایی)
اگرم جدی گفتید باید بگم این بحث مثل بحث بر روی لیسانس ریاضی شماست.چرا شرکت نکنم تو بحثی که در مورد منه و کاملا هم در جریان هستم؟
آدم به یه جاهایی می رسه که احساس می کنه یه زبون ضعف داره.شخصا یک هفتست که دارم رو سیستم ارسال PM یاهو از طریق وب با ASP کار می کنم.به قدری این موضوع پیچ خورده که ...
در صورتی php یک مثال بارز داره. phpproxy کارهای لازم رو می تونه راحت بکنه.یعنی من هر کاری می خوام php proxy می تونه انجام بده.کوکی دخیره کنه.استفاده از socket و ....... با کمی تغییر رو سیستم php proxy می تونستم سیستم مورد نظرم رو بسازم.
ولی ASP خیلی دلچسبه.من تا قبل از مورد یک بارم به مشکلی که وابسته به ضعف ASP باشه بر نخوردم.
قطعا چیز بعدی که دنبالش خواهم رفت ASP.net خواهد بود.
من آینده رو دست Open source ها نمی دونم.شخصا وابستگی به مایکروسافت رو بیشتر دوست دارم تا ...
واقعا هم این بحث زیاد فایده ای نداره.باید قبول کرد که مهم اینه که فرد برنامه نویسه.زیاد مهم نیست با چی می نویسه. من کیو بیسیک رو 10 سالگی یاد گرفتم.کوچ کردن به Delphi برام اصلا سخت نبود.از Delphi هم به ASP خیلی خیلی راحت بود.به خاطر ASP هم VB رو یاد گرفتم.بدون خوندن 1 کتاب،مقاله و ... فقط با Samples
آدم وقتی درک کرد برنامه نویسی چیه دیگه یادگیری Syntax براش یه چیزه پیش پا افتاده می شه.
اینها رو گفتم که ملت بدونن نباید حساسیت رو یک زبون(ابزار برنامه نویسی،تکنولوژی) حساسیت داشته باشن.
عاقلانه مقایسه کنید.من php کار نیستم ولی فکر می کنم پیشرفت php در نگارش ها بسیار بیشتر از asp بوده.درسته؟(رو عدد نگید 3 و 5 رو افزایش کارایی)
کی این جمله رو قبول داره:
« ابزار برنامه نویسی مهم نیست.توان برنامه نویس تفاوت ها را ایجاد می کند »
این نظر شخصی منه.
این یک بخش از یک مقالمه.دوست دارم بدونم تو دنیای وب هم این موضوع صادق است؟:
« يك برنامه نويس خوب مي تواند با هر زباني هر كاري بكند.مي تواند با دلفي مسنجر بنويسد.با با C يك Recovery بنویسد.فقط ممكن است كمي كار پيچيده تر باشد.
براي برنامه نويسان ايراني و 95٪ برنامه نويسان جهان زياد فرقي ندارد كه با چه زباني برنامه نويسي مي كنند.توان مورد بحث است.تمام سیستم ها در هر زبانی قابل پیاده سازی است.تنها باید کمی خلاقیت داشت.»