*****exterior rendering contest wip*****

.:BehzAd:.

Active Member
کاش یه روز دیگه مسابفه تمدید میشد و یه خورده بیشتر روش کار میکردیم اگه امکان داره این کارو بکن آقا فرشید

سلام بر اساتید پرحرارت :rose:
آقا عجب تاپیک پرشور و شلوغی هست. همین چند روز پیشا دیدم شروع شده. خیلی تبریک به همه حرکتهای پرانرژیتون.
ما به علت کم سوادی از همراهی بازموندیم اما الان از این همه شماره صفحه شاد شدم. همه موفق باشین اساتید. منتظر نتیجه این یکی هم هستیم.
یا علی

*farshid*

کاربر VIP
چون مسابقه یک بار تمدید شده امکان تمدید دوباره وجود نداره ...اینجوری رسمیت مسابقه زیر سوال میره .امیدوارم کارتون رو برسونید ... تا الان 6 تا کار فرستاده شده ... منتظر چندین نفر باقی مونده هستیم ... :rose:
لازم نیست شق القمر کنید ...
همه کارها مشکل دارن ...دلیلشم اینه که بچه ها بیشتر داخلی کار کردند و این اولین تجربشون بوده ... کارتون رو بفرسیتن نگران کیفیتشم نباشین .
موفق باشین .

*farshid*

کاربر VIP
سلام به همگی و خسته نباشید
اینم یه تست رندر از ویو جدید از کارم . حجم اصلی همونه فقط روی landscape یه کم تغیرات آوردم و اختلاف سطح ایجاد کردم .
موفق باشید
کار هایی که رو لنداسکیپ انجام دادین تو داوری اثری نخواهد داشت ... ما تغییرات رو در حد گذاشتن آبنما و درخت ازتون خواسته بودیم ... یه مقداری زیادی متحول شده . ولی اشکالی نداره . دفعه بعد باید به جای قوانین یه کتاب قانون اساسی واسه مسابقه بنویسیم! :)

Active Member
چون مسابقه یک بار تمدید شده امکان تمدید دوباره وجود نداره ...اینجوری رسمیت مسابقه زیر سوال میره .امیدوارم کارتون رو برسونید ... تا الان 6 تا کار فرستاده شده ... منتظر چندین نفر باقی مونده هستیم ... :rose:
لازم نیست شق القمر کنید ...
همه کارها مشکل دارن ...دلیلشم اینه که بچه ها بیشتر داخلی کار کردند و این اولین تجربشون بوده ... کارتون رو بفرسیتن نگران کیفیتشم نباشین .
موفق باشین .

سیستم داره رندر میگیره ولی تنظیمات رندر رو بالا گرفتم برا همین میترسم نرسه ولی بهش ایمان دارم ایشا الله تموم میشه به موقعه که رو باقی چیز ها هم کار کنم بعد فتو شاپ میمونه که رو پست باید یه خورده کار کنم بحث فوکوس رو هم ایشاالله برسم بزارم خلاصه از موقعه ای که صبحش تحویل پروژه داشتم و میترسیدم تموم نشه و استرس داشتم یه اون جور حالتی شدم .

اگه شق اقمر هم الازم نباشه که بکنیم ولی خوب یه جوری باید رندر بگیریم که در حد مسابقه باشه هر انچه که در توان و دانش که داریم رو باید انجام بدیم. به امید خدا دقیقه 90 کارو میفرستم برات فرشید جان اگه بجای آپلود تو یه سایت پیغام خصوصی کنم که مشکلی نداره؟

آخرین ویرایش:

bright

New Member
سلام همگی خسته نباشید
به خدا هر کاری میکردم آپ نمیشد مجبور شدم همین جا بزارمش امیدوارم ببخشید منو که اینجا گذاشتم و شرمنده همتون . ببخشید
خسته نباشید همگی :rose::rose:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bright

New Member
اینم رندر دومم
این رندر و رندر بالا 2 تا رندر نهاییم هست

بازم از همه معذرت میخوام که اینجا گذاشتم هر کاری کردم توی اون یاست آپ نشد و به همگی خسته نباشید میگم .:rose:
ادیت فرشید: رندر ها رو برداشتم برای داوری

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bright

New Member
وایر :rose:
ویرایش فرشید: رندر هاتو برداشتم ...

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
از همه دوستانی که کارشون رو فرستادن تشکر میکنم ...هر کی کارشو نفرستاده تا فردا صبح میتونه بفرسته مثل اینکه بعضی جاها مشکل سراسری اینترنت داره .
موفق باشین
6 نفر کارشون رو فرستادن
3d art
brigt
saeedmagic
b2009
cg-graphic
abbasi-0912

همه کار ها رو تو پست اول وی آی پی قرار میدم (البته بدون نام)
بعد داوری مشخص میشه کدوم کار مال کیه ...
فردا صبح میتونید برای نظر دادن و نقد نوشتن رو کار ها به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید ...
ممنون...

دوستانی که قرار بود کارشون رو بفرستن و بنا به دلایلی نتونستن هم میخوام که کارشون رو تا فردا صبح بفرستن ...
ssevil
hesam
و ...
منتظر کاراتون هستم

آخرین ویرایش:

3D Rack

Member
سلام آقا فرشید منم کارمو فرستادم...بازم اگه لینک ها باز نشد بگید تا اصلاحشون کنم....ممنون. :green:

*farshid*

کاربر VIP
کار همه به دستم رسید ...
نظرتون رو در مورد کارها بگید ...

میتونید از 0 تا 100 برای هر یک از کار ها یک نمره کلی در نظر بگیرید و نقد هم بنویسید ...
این نمره تو داوری بی تاثیره ... راحت نمره بدین :)
ممنون از همه

آخرین ویرایش:

nightlord

Well-Known Member
دوستان همگی خسته نباشید . واقعا مسابقه خوبی بود .من متاسفانه نتونستم کارمو تموم کنم و بفرستم آنرپ و تکسچرش موند:cry: چنتا رندر clay از مراحلش گذاشتم قبلا . اما بعدا سر فرصت تمومش میکنم طرح با ارزشیه
دیگه مشغله کاری نزاشت ما هم به جمع شما دوستان بپیوندیم . امیدوارم تو مسابقه بعد از خجالت در بیام .:rose:

همه کار ها قشنگ شدن و خوبن . ولی به نظر من کار شماره 4 و 5 یه مقدار بهتر از بقیه شدن البته این نظر منه و چیزی از ارزش کارهای دیگه کم نمیکنه و همشو عالین .

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام اول یه خسته نباشید به همه مخصوصا اونایی که تو مساببقه شرکت کرده بودن بگم و از آقا فرشید جان هم تشکر کنم برا برگزاری و مدیریت مسابقه.

خوب مسابقه هم که تموم شد و کارای همه رو دیدیم میشه گفت در کل کار ها خوبه و همه به اندازه هی که در توان داشتن کار کردن.

اینترنتم به مشکل بر خورده و الانم با دایل آپ نشستم و انقدر سوت زدم تا همه کارا لود شدن ولی همه کارا رو گرفتم و الان میرم یه تجزیه و تحلیل از همشون میکنم و میزارم همین جا.

از دوستانی هم که شرکت نکردن هم میخوایم که کارا رو نقد کنند و خوبی و بدی هر کار رو بگن مثل عارف برهانی فرخ و سعید پاکزاد مهندس عباسی چند تن دیگه از عزیزانی که کار شون درست هست چون همه فکر میکنند کارشون خوب هست و ایراد های کار خود,با چشم خود آدم معلوم نیست پس تا میتونید از خوبی و بدی هر کار بگید فرشید جان هم که خوش داور هست و امید وارم خوب داوریی کنه و عیب و ایراد های بچه ها رو بگه و در رفع اونها کمک کنه.

اینم بگه 90% کارا رو تشخیص دادم که مال کی ها هست و بعد نقدم ازم دلخور نشین چون این نقد و ایراد گرنت از کارا هست که باعث پیشرفت میشه و از کسی به دل نگیرن و ازم تشکر هم کنید که میخواد شما پیشرفت کنید و رندر های بهتر بگیرین الان همه فکر میکن که کارشون آخره و رو دست نداره و حقم دارن خلاصه کلی روش زحمت کشیدن دیگه و هیچ کی به ماست خودش نمگه ترش

خ.ب من برم نقد پس فعلا بای

ادامه دارد......

جدیدترین ارسال ها

بالا