سلام به همگی و خسته نباشید منم با نمای بیرونی موافق هستم یه چند تا پیشنهاد دارم اگه دوست داشتین در نظر بگیرید اگرم نه فراموش کنید )این موضوعی که انتخاب شده بود واقعا عالی بود . پتانسل برای انجام کار داشت واقعا اثر خوبی برای مسابقه در نظر گرفته شده بود . من به شخصه عاشق حجم این کار شده بودم به نظرم خیلی خوب میشه اگه کارای معماران معروف موضوع مسابقه باشه چون همزمان وقتی داریم روش کار میکنیم میتونیم خیلی خوب تجزیه و تحلیلش کنیم چه از نظر حجم و کانسپت و چه از نظر روابط پلانی و ....... باعث میشه کار معماریمون قوی بشه موضوعاتی رو انتخاب کنیم که توش نکته هست . مثلا برای زدن حجم یه قسمتش حتما باعث بشه یه تکنیکی رو مد نظر قرار بدیم . چه از نظر مدلینگ و چه از نظر رندر و تکسچر تا کم کم سطح کارامون بالا بره به هر حال مدیران ماشالله همه حرفه ای هستن پس برای انتخاب موضوع حتما این مسایل رو مد نظر قرار میدن . امیدوارم از مسابقات بعدی دوستان حرفه ای هم شرکت کنن . چون همیشه و توی هر پروژه و مسابقه نکات و چیزای جدیدی برای یادگیری و تجربه هست . در هر سطح و جایگاهی که هستیم بازم چیزای زیادی هست که توی همین جاها و مسابقات یاد میگیریم . والا اینجوری نیست که کسانی که شرکت میکنند بیکار باشند و مشغولیت نداشته باشن همه گرفتار هستیم .ولی این جور مسابقات ارزش بالایی داره پس لطفا همه شرکت کنند . حرفای دیگه ای هم داشتم که فعلا یادم رفته که بگم ) اگه یادم اومد میام میگم )فعلا پر حرفی کردم همگی موفق باشید