*****exterior rendering contest wip*****

ssevil

Well-Known Member
اقای عارف
چطوری بگم به خدا بحث سر کار خودم نیست
چرا باور نمیکنید من کلی صحبت می کنم
من کارم ضعیف تر از همتون هست
من می گم اگه یکی نقد می کنه مثل 3dart مثل اقای فرشید مثل رضا
کارو شناختن نشون دادن علمشون و تو عمل انجام دادن
خوب اگه این همه قشنگ نقد می کنید تو کار خودتونم بیاریدش
من هیچ مشکلی با شخص شما ندارم
چون اصلا نمی شناسمتون که بخوام دلخور باشم
فقط نمی دونم چرا بقیه دوستان هم تو صحبت ها شرکت نمی کنن
اگه حرفای منو به مغرور بودنم متهم می کنید مشکلی نیست
دیگه صحبتی ندارم
همگی موفق باشید
پایان حرفام.

saeedmagic

Member
سلام. امیدوارم کسانی که کاری رو انجام میدن جنبه نقد رو داشته باشن.خانم ssevil هیچ کس نمیگه که چرا کار ضعیف زدین.چیزی که من شخصا مطمئنم تو مدل سازی از شخص من خیلی قوی تر هستین و اینکه اینقدر جرات و شهامت داشتین که شرکت کردین که جای تقدیر داره. فقط تعجبم از اینه چرا بهتون بر میخوره. به خدا اگه یه آدم انتقاد پذیر باشه خیلی پیشرفت میکنه.
خودم متاسفانه خیلی درگیر مسائل فنی میشم و از مسائل هنری باز می مونم.این چیزی هست که توی کارهام مشخصه.تو گالری وقتی یه کار میزارم 40 خط توضیح فنی میدم هر کی بخونه منتظره یه کار تاپ ببینه اما می بینه یه کار معمولی بازاری هست.
خب این ضعف منه و دارم سعی میکنم پیشرفت کنم.اما بخدا خیلی ها اومدن حتی زحمت ندادن کارو بررسی کنن نوشتن خوبه بد نیست آفرین.یا بعضی ها مثل حرفه ای ها منو با خاک کوچه یکی کردن .شاید اوایل بهم بر میخورد اما دو دو تا چهار تا کردم فهمیدم وقتی پیشرفت میکنم که انتقاد پذیر باشم.سعی میکنم.امیدوارم بتونم.
همین بحث رنگ رو خودم جدیدا بهش رسیدم. خیلی دنبالش رفتم.الان تقریبا آرشیو درخت ها و تکسچر های چمنم رو ادیت کردم.....
عارف خان شما کارت درسته ادامه بده.
به امید روزی که همه جنبه نقد داشته باشیم...
آقا موضوع جدید رو اعلام کنید بیکاریم :green:

.:BehzAd:.

Active Member
من کار خودم رو نقد میکنم و به نتیجه هم میرسم ...
به نظر شما من چرا از فرخ و خانوم نادمی میخوام کار ها رو داوری کنن؟ مشخصه به خاطر ایمانیه که به تواناییهاشون دارم و این هم برمیگرده به رزومه ای که از ایشون دیدم .
خوب این انتظار زیادی نیست ... کسی که نقد میکنه باید خودش هم بتونه مواردی رو که اشاره کرده تو کارش رعایت کنه. حرف من این نیست که فقط حرفه ای ها میتونن نقد کنن ...نه مامان منم میتونه بیاد نقد کنه ولی نقدی که یه حرفه ای رو کار میذاره قابل قبولتره و چون معتبرتره اعتبارشم به خاطر رزومه ی ناقده ... مثلا من نقد خانوم نادمی رو به نقد خودم ترجیح میدم چون سطح کارشون به مراتب بالاتره . . .

نقد خوده آدم رو کاره خودش من فکر نمی کنم چندان تاثیر داشته باشه اصلا کاری که خودت میزنی رو چطور نقد میکنی؟

در اینکه فرخ و خانم نادمی کارشون درست هست شکی نیست و من خوشحال میشم اونا کارم رو نقد کنند چرا من تونستم کارای دیگر رو نقد کنم ولی ماله خودمو نه نتونستم چون بهزاد میگه این خوبه و انتظار داری دوباره بهزاد بگه نه بده بهزاد دیگه ای در کار نیست و لی فرشیدی فرخی کسی دیگه ای هست که کار بهزاد رو نقد کنه دیگه لازم نیست خوده بهزاد نقد کنه چون تاثیرش خیلی خیلی کمتر از نقد دیگران هست ول ادامه پیدا میکنه .... من هم دنبال همچین چیزی هستم که کارای دیگه رو نقد کنم و منتظر نقد دیگران راجب کار خودم باشم

کاش یه رزومه ای چیزی از فرخ و خانم نادمی بهم نشون میدادی. میدونم جفتشون کارشون درست هست.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
اگه حرفای منو به مغرور بودنم متهم می کنید مشکلی نیست
دیگه صحبتی ندارم
خب این نشون میده مغرور نیستین. ببخشید اگه تند رفتم ازتون عذر میخوام.
یه پیشنهاد بدم؟ کارتون رو بعد از اعلام نتایج بزار توی بخش wip سایت. من قول میدم شخصا پیگیر کار باشم. به نظرم بحث به جایی نمیرسه. هممون آشتی.به قول سعید موضوع جدید بدین.

bright

New Member
سلام به همه
کارا رو هر کاری میکنم نمیتونم نقد کنم چون به نظرم چیزی که میخوام بنویسمو به عنوان نقد خود صاحب اثر از من بهتر میدونه و بنا به هر دلیلی رعایت نشده مثل کار خودم . ( مثلا بعضی از چیزا خیلی بدیهی هست که خود طرف میدونه ایراده ولی همین طوری که گفتم و بنا به هر دلیلی رفعش نکرده ( یکی از دلایلشم به نظرم اینه که همگی در حد توانمون کار نهاییمون نیست و دلیل این یکی هم اینه که اینه که مسابقه این دوره رو جدی نگرفتیم و پتانسیل دوستان بالاتر از ایناست . . نقد حرفه ای هم نمیتونم بکنم که نقاط قوت هر کار و ضعفشو بگم چون سوادم نمیرسه .
ایکاش استارت مسابقه بعدی قبل عید زده میشد و داوری هم اگه 2 روز دیگه تموم میشد ولی استارت مسابقه بعدی رو مدیران محترم میزدن . البته راستشو بخواین بیشتر به خاطر خودم میگم :lol:چون شاید بعد عید توی مسافرت باشم و نتونم شرکت کنم :green:( در حد یه پیشنهاد بود ):green:
من مطمین هستم دوره بعدی مسابقه خیلی جذاب میشه چون همه سعی میکنن با توان واقعیشون شرکت کنند :green:
همینجا از همه حرفه ای ها دعوت میکنم بیان شرکت کنند :green: نکنه از من میترسین نمیاین شرکت کنین :green:( یه کم غیرتیتون کنم شرکت کنین ) به هر حال اگه شرکت کنین مطمن باشین من این دوره قوی ظاهر میشم این دوره مسابقه رو جدی نگرفتم مثل همه شرکت کننده ها ( غیرتی بشین دیگه بیاین دارم واستون کر کری میخونم :lol::green:)
راستی اسم من هم احمدرضا هست میتونین به اسم کوچیک صدام کنین اگه قسمت بود اینجا فعالیت کنم
به همه دوستاتونم بگین یه احمدرضا نامی اومده توی مسابقه همرو به مبارزه دعوت کرده همه حرفه ای هارو :lol::lol::green: (جدی نگیرین ها ) به هر حال منتظر مسابقه حرفه ای دوره بعد هستم . البته اگه زودتر استارت بخوره و توی مسافرت نباشم
شب خوش :rose:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان خیلی حساسیت نشون میدین ... زود ناراحت میشین ... ریلکس .
بحث رو ادامه ندیم . همتون یه جورایی حق دارین .
هم اونی که نقد کرده حق داره نقد کنه
و هم اونی که ناراحت شده حق داره ناراحت بشه
منم که کلا همیشه حق دارم :)
طبیعیه
تا بوده همین بوده و خواهد بود .

Active Member
اقای بهزاد
منظور منو اشتباه برداشت کردید
من نگفتم کارم بهتر از نقد بقیه است
کار من همونی اخر می شه
من اگه کار بیشتری بلد باشم
خوب رو کار خودم اول نشونش می دم بعد می رم کار بقیه رو نقد می کنم
پس من نقدی نمی کنم چون دانسته هام اندازه ی کارمن
نمی خوام ازم دلخور بشید
اما می گم وقتی اینقدر خوب نقد می کنید کارتون و برسونید به عالی
که نمونه ی کارتونم باشه
همین

خانم ssevil
من نگفتم کار خودم خوب هست فقط نتونستم کار خودمو نقد کنم همین بعد شما اومدین و گفتین خوبه که کار خودتون رو نقد کنید و از نقدم ناراحت شدین من تو زمینه 3d خیلی تجربه حرفه ای ندارم و مدتی هست رو حرفه ای شدنم کار میکنم و با توجه کردن به این نقد هاست که من میتونم راهی رو که شروع کردم به انتها برسونم و پیشرفت کنم پس اول جنبه نقدم رو خیلی بالا بردم و به خودم گفتم حتی اگه جای با لقد رفتن رو کارم و گفتن بده نگم نه سرم رو بندازم پایین و برم و نگاه بندازم که کجا ش بد بود و سعی کنم بهتر از دفعه قبلیم باشم

در آخر هم بگم اگه بجای اون همه وقتی که گذاشتم یه 10 دقیقه میگفتم به به عجب کارای چه خوب شدن و اون موقعه تعداد تشکر رو میشمردم 10 برابر این نقدم میشد کلا ما ایرانی ها نقد پذیر نیستیم و دلیل پیشرفت نکردنمون هم همینه و همیشه چیزی رو که اول میگیم تا آخر ازش دفاع میکنیم چه خوب باشه چه بد

hesam_sn

کاربر VIP
به نظرم اگر بعد از شرکت تو مسابقه کار خودمون رو نقد کنیم معنی نداره. چون اگر خودمون تو کارمون مشکلی ببینیم اول رفعش میکنیم بعدتو مسابقه شرکت میکنیم. خودم فکر میکردم کارم قابل قبوله و نسبت به کارای بقیه بهتره ولی بعد از نقدایی که بقیه رو کارم انجام دادن فهمیدن در بهترین حالت آخر میشم:green: چون دیدم کل کارم اشکال داره. در حالی که خودم چندین بار رندر گرفتم و هر دفعه جایی که به نظرم مشکل داشت رو اصلاح کردم. یه چیزایی هم سلیقه ای هست. مثلا دوستان گفتن اون گیاهی که جلوی دوربین گذاشتم فضای زیادی رو اشغال کرده و پرسپکتیو رو رعایت نکردم. دلیل من برای گذاشتن اون گیاه خالی نبودن اون قسمت بود و به پرسپکتیو توجه نداشتم و بلد نیستم
بازم از کسایی که کارا رو نقد کردن تشکر میکنم و سعی میکنم در مصرف فوتوشاپ صرفه جویی کنم:)

Active Member
مرسی از حسام عزیز امید وارم تو مسابقه های بعدی بهتر و بهتر ظاهر بشی این مسابقه دادن هست که تجربه رو بالا میبره و باعث پیشرفت میشه و توجه به نقد های که میشه

فردا هم قرار جواب مسابقه اعلام بشه با نقد های خوبی که فرخ فرشید و خانم نادمی میکنند

3D Rack

Member
سلام به همه دوستان. من از همه دوستانی که زحمت کشیدن کارارو نقد کردن تشکر می کنم برای من که مفید واقع شد و از همه دوستانی هم که زحمت کشیدن و شرکت کردن تشکر می کنم ....با نظر آقای احمدرضا موافقم البته با یه دید دیگه،خوب بیایید به موضوع این طور نگاه کنیم که مدیریتمون ضعیف بوده و نتونستیم درست برنامه ریزی کنیم، من به شخصه خودم رو می گم چون تو این زمینه واقعا ضعیف عمل کردم چون مدلینگ کارمو ظهر پنجشنبه تموم کردم و از شانس من شب دعوت شدیم و در کل 3 الی 4 ساعت نتونستم برای تکسچرینگ و نورپردازی وقت بذارم و این به نظرم ضعف در برنامه ریزیم بود و خطاب به همه دوستان هر کس خودش میدونه کاراییش چقدره و اینم قبول بکنیم که کسان دیگه مارو از روی کارامون میشناسن و می سنجند پس به نقادامون خرده نگیریم،چون واقعا به تک تک کارا اهمیت دادن که اونارو نقد کردن( البته با درست و نادرست بودنش کاری ندارم) و این به نظرم جای تشکر داره.:rose:
و در آخر ببخشید که پر حرفی کردم(دنیا که به آخر نرسیده انشالله مسابقات بعدی همگی جبران می کنیم)
موفق و پیروز باشید........یاعلی.

design-criticism-creative-process

attachment.php

http://www.alistapart.com/articles/design-criticism-creative-process/

یا علی

پیوست ها

• Design Criticism and the Creative Process.jpg
    Design Criticism and the Creative Process.jpg
    55.2 کیلوبایت · بازدیدها: 50

*farshid*

کاربر VIP
ما وقتی میخوایم چیزی رو طراحی کنیم یک نقطه شروع داریم و یک نقطه پایان (هدف) خطی بین شروع و پایان میکشیم ... این خط مسیر طراحی رو مشخص میکنه .
گام هایی که در مسیر فرایند طی میکنیم روش نام داره ... روش های مختلفی برای طراحی وجود داره . روش خطی ... گام به گام ... حلقوی ... حلزونی (روش حلقوی و حلزونی روش هایی هستند که بازخورد دارند)
بهترین روش روشیه که بازخورد داشته باشه (feedback)
بازخورد یعنی این که ما بعد از طی کردن یکی از گام ها به کار خودمون نگاه کنیم ... مشکلاتشو شناسایی کنیم در واقع کار خودمون رو نقد کنیم و وقتی میخوایم ادامه بدیم مشکلات کارمون رو درک کنیم و با اعتماد به نفس بیشتری ادامه بدیم.

خط منحنی شکل بالا یعنی این که تو هر نقطه از مسیر فرایند میتونیم درک مناسبی از شروع و پایان داشته باشیم ... اینجوری میتونیم راهمون رو به سمت هدف کج کنیم ...

این حرف ها رو در جواب کسی زدم که میگفت نمیتونیم کار خودمون رو نقد کنیم ...در واقع نقد کردن کار خودمون طی مراحل طراحی یکی از مراحل طراحیه.

hesam_sn

کاربر VIP
من نگفتم نمیتونیم کار خودمون رو نقد کنیم منظورم این بود که من کارم رو نقد میکنم و اشکالاتش رو بر طرف میکنم بعد برای مسابقه میفرستم. اگر الان بیام کار بقیه رو نقد کنم و از کار خودم هم اشکال بگیرم یکی میاد میگه تو که میدونستی کارت اشکال داره چرا قبل از فرستادن مشکلش رو برطرف نکردی

Active Member
با یکی دیگه بودم ... ...

چرا اینجوری با یکی دیگه بودم ما اینجا نه با کسی قهریم نه دعوای کردیم فقط بحث های مرتبط با کارامون رو میکنیم همین که فقط و فقط هدف من پیشرفت خودم و بچه هاست

این که شما میگید نقد کار خودمن نیست توسعه دادن هست develop کردن کار. که تو طراحی این کار انجام میدیم نه تو 3D زدن فرشید جان. درسته شما 6 تا طرح پاس کردید و من 2 تا شکی نیست که خیلی از من تجربه تون بیشتره . اگه نقد خوده آدم برای کاره خودش کافی بود دیگه چه نیازی به استاد و کرکسیون درس خوندن ما تلاش میکنیم شب نخوابی میکشیم تا علم و دانش کاری رو شروع کردیم پیدا کنیم و بعد ها ازشون استفاده کنیم و این اصلا با نقد خوده آدم رو کار خودش حاصل نمیشه خوده شما چرا میگید نقد فرخ و خانم نادمی رو بیشتر از نقده خودم قبول دارم دلیلش چی میتونه باشه یه خورده که فکر کنی میفمی دلیلش رو یا اون موقعه که میگفتی داور نمیتونه جزء شرکت کننده ها باشه چرا چون نمیتونه کار ه خودش رو نقد کنه چون نمیتونه رو کار خودش نظر بده و اشکالاتش با چشم خودش اصلا معلوم نیست کار مسابقه قیلیت رو به یاد بیار اون موقعه که کارت رو گذاشتی برای مسابقه اگه اون نقد خانم نادمی یا فرخ رو خودت رو کار خودت میکردی به نظرت کارت بهتر میشد یا بدتر ؟

الان هم به نظرت درسته که بگم اینو تو جواب اونی که میگه میتونی کاره خودت رو نقد کنی گفتم نه اصلا ......

میگم اینم جواب حرف های فرشید جان دستیار مدیر که داریم بحث های قشنگی میکنیم که نه تنها برای خودمون مفید هست بلکه برای خیلی های دیگه هم مفید واقع میشه

Active Member

*farshid*

کاربر VIP
بهزاد جان من فقط گفتم بهترین نقد رو خودتون میتونید به کارتون بکنید ... همین ... نقد دیگران هم جای خود رو داره . . . نظر شخصیمو گفتم .
این که گفتم داور نمیتونه شرکت کننده باشه دلیل بر این نمیشه که آدم کار خودشو نمیتونه نقد کنه ... از نظر حرفه ای درست نیست تو یه رقابت آدم کار خودشو داوری کنه و نمره بده. شبهه ایجاد میکنه.

آخرین ویرایش:

Active Member
از نظر حرفه ای درست نیست تو یه رقابت آدم کار خودشو داوری کنه و نمره بده. شبهه ایجاد میکنه.

همه اینو قبول دارن پس میشه یه نقد نکردن هم بهش اضافه کرد چون وقتی نمیشه داوری کنی و نمره هم بدی پس خوب هم نمیتونی نقد کنی دلیلش اینه فرشید جان

جدیدترین ارسال ها

بالا