نمایشگاه کتاب 87 و قرار عمومی مجید آنلاین

چه روزی رو برای میتینگ مناسب تر می دونین؟

• مجموع رای دهندگان
    17

persianebay

Active Member
سلام
همه بچه ها که جمعا .میگم بچه های مشهد خواستید حرکت کنید یک اتوبوس دربست بگیرید از مشهد منم سر راه شاهرود سوار کنید .خیر ببنید:)
من هم منتظرم ببینم اخرش کی میشه

NAKOOT

Well-Known Member
ماني، يعني مگه قرار بود تو نياي؟ من شده تاريخ كلي نمايشگاه رو عوض كنم، ميكنم:دي (جون خودم!) اما تو بايد بيايييي!
بيا بابا، قراره مجيد كادو بده! يه هواپيما با آموزش خلباني. شايد به تو كشتي بده، توي جلسه مشخص ميشه!:دي

آخه نکه دفعه پیش که همدیگه رو دیدید چقدر مفید بودید!!
اون دفعه هم اگه من نبودم که زررر بزنم مجبور بودید 30دقیقه همدیگه رو مثل هویج نگاه کنید! :crazy:
راستی اگه رفتی این دفعه میتینگ یادت باشه با بچه ها شرط بندی نکنی! :سووووت: چون این دفعه تعداد بالا هستن بچه ها ورشکسته می شی
127fs3556139.gif

persianebay

Active Member
ولی خداییش چقدر بچه ها تو این نظر سنجی شرکت کردند ! آمار دیوانه کرده

S4DEGH

Well-Known Member
بالاخره کی شد!!!
وقت گل ني شد .. :دي

اون دفعه هم اگه من نبودم که زررر بزنم مجبور بودید 30دقیقه همدیگه رو مثل هویج نگاه کنید!
5s65bl8dr8uqocnf120z.gif
عجب !
129fs238648.gif

قرار ميزاريد يواشكي .. تهنا تهنا !!!
129fs3867689.gif
... چطور ما خبر نداشتيم .. !!؟!؟!؟! موضوع مشكوك هست ..
448q5qg.gif

NAKOOT

Well-Known Member
وقت گل ني شد .. :دي

عجب !
129fs238648.gif

قرار ميزاريد يواشكي .. تهنا تهنا !!!
129fs3867689.gif
... چطور ما خبر نداشتيم .. !!؟!؟!؟! موضوع مشكوك هست ..
448q5qg.gif
من تکذیب می کنم خبر رو!
905.gif

شایعه ای بیش نیست! می خواستن ما رو زیر سئوال ببرن!!
shame.gif

راستی تو چرا پستت رو ویرایش کردی؟ :سووووت:

memol_515

Active Member
قرار ميزاريد يواشكي .. تهنا تهنا !!! ... چطور ما خبر نداشتيم .. !!؟!؟!؟! موضوع مشكوك هست ..
لطفا به حاشيه نپردازيد! تاريخ تعيين كنيد:دي

من كيم ؟ اينجا كجاست؟ شهرام مگه من تا حالا تو رو ديدم؟ ماني كيه؟

راستی اگه رفتی این دفعه میتینگ یادت باشه با بچه ها شرط بندی نکنی! :سووووت: چون این دفعه تعداد بالا هستن بچه ها ورشکسته می شی
پ.ن. شهرام جان، من بلدم با كي شرط بندي كنم كه ضرر نكنم.
2uy14s5.gif

تازه به من چه! خودت دوست داشتي ضرر كني! ;)

پ.ن. بچه ها تعداد زيادي كاغذ با خودكارهاي رنگ وارنگ بياريد، تجربه ثابت كرده كه اونجا مطمئنا كارمون به نقطه بازي ميكشه :سوت ميزنيييم:

خوش باشيد

S4DEGH

Well-Known Member
من تکذیب می کنم خبر رو!
905.gif

شایعه ای بیش نیست! می خواستن ما رو زیر سئوال ببرن!!
shame.gif

راستی تو چرا پستت رو ویرایش کردی؟ :سووووت:

نيازي به تكذيب نيست عزيزم ... :)
خب شانس آوردي ويرايش كردم وگرنه ... :سوت:

لطفا به حاشيه نپردازيد! تاريخ تعيين كنيد:دي
كسي به حاشيه نپرداخته ... شهرام خودش شروع كرد .. !! و طبعيتا ملت هم فضول .. :دي

مهم نيست ... !!!!!!!

فعلا تاپيك نمايشگاه هست .. بعدا سره فرصت بازپرسيت ميكنم شهي .. !!! :دي

امروز اگر بشه با مجيد هماهنگي هاي لازم رو ميكنم .. :)

hajhosssein

Member
ا ا ا
مگه دفعه قبل اومدید
بابا من اومدم سه ساعت الاف شدم از خرید هم موندم ولی کسی و ندیدم
حالابه نظر من این بحث (تعیین تاریخ) رو اینقدر ادامه بدید تا برسیم به 23 اردیبهشت

NAKOOT

Well-Known Member
ا ا ا
مگه دفعه قبل اومدید
بابا من اومدم سه ساعت الاف شدم از خرید هم موندم ولی کسی و ندیدم
حالابه نظر من این بحث (تعیین تاریخ) رو اینقدر ادامه بدید تا برسیم به 23 اردیبهشت
دفعه قبلی بچه ها اومدن!! عکس هاش رو مگه ندیدی؟!
1650.gif

S4DEGH

Well-Known Member
طبق صحبت هاي من با مجيد ..

بخاطر اينكه ما خيلي به كاربران عزيز ارزش قائل ميشويم و كلا اين فروم متعلق هست به همه دوستان .. :دي

قرار بر اين شد ميتينگ روز پنج شنبه 19 ارديبهشت ماه در ساعت 16:30 الي 17:00 بعد ظهر در مصلي بزرگ تهران برگزار شود ... !!

براي مكان قرار هم يكي-دو روز پس از نمايشگاه اعلام ميكنم چون بايد برم ببينم اوضاع چطوري هست كه يك جاي خوب و تابلويي مشخص بشه كه بعدا دوستان گلگي نكنن ... :)

نكته بعدي .. ببينيد نمايشگاه كتاب ديدن نداره كه بخوايم يك جا جمع شيم و بگرديم .. سره ميتينگ قبلي به فنا رفتيم ..

پس گردش هاتون رو بكنيد و سره ساعت اعلام شده تشريف بياريد كه فقط ديدن و حرف زدن هست .. بعدش هر كي بره خونه خودش .. :دي

نكته آخر هم اينكه اگر ماندانا خودش رو رسوند كه خب مايه خوشحاليست .. اگرم نشد كه خب فداي سرش نشد ديگه .... :)

فعلا ./

YTERROR

Active Member
پس گردش هاتون رو بكنيد و سره ساعت اعلام شده تشريف بياريد كه فقط ديدن و حرف زدن هست .. بعدش هر كي بره خونه خودش .. :دي

چرا خونه چیزی که نمیدین بخورن بیچاره ها حداقل برین یک نماز جماعت باهم بخونین تا اون ساعت اذون هم گفتن :)

میتینگ = با قرار گزاشتن با هم در یک محل و رفتن به یک محل تفریحی و ........................ نه حال و احوال چون این حال و احوال رو همه با هم در روز در فروم می کنند

خوش بگذره

amirepsilon

Active Member
سلام
آقا ماهم ان شا الله هستیم
فقط مجید بایدبرامون آب نبات چوبی هم بستونه !
یا علی

S4DEGH

Well-Known Member
چرا خونه چیزی که نمیدین بخورن بیچاره ها حداقل برین یک نماز جماعت باهم بخونین تا اون ساعت اذون هم گفتن
عادل جون بابا اذون ساعت 7-8 شب هست .. اينجا تهرانه ها نه مشهد .. :)

میتینگ = با قرار گزاشتن با هم در یک محل و رفتن به یک محل تفریحی و ........................ نه حال و احوال چون این حال و احوال رو همه با هم در روز در فروم می کنند
اين مورد انشالله در تور مجيد آنلاين كه بزودي اعلام ميشود .. :)

irlogo

Active Member
چرا خونه چیزی که نمیدین بخورن بیچاره ها حداقل برین یک نماز جماعت باهم بخونین تا اون ساعت اذون هم گفتن :)

خوش بگذره

آقا عادل ارادت خاص

توفیق بود ما هم یه مدتی مشهد زندگی می کردیم ، حالا قم هستیم ، همون طور که صادق جان فرمودند اونجا مشهده و اونجا هم تهرونه :cool:

ولی صادق جان نهایتا بین 20 الی 30 دقیقه تفاوت زمان هست هاااااا

YTERROR

Active Member
توفیق بود ما هم یه مدتی مشهد زندگی می کردیم ، حالا قم هستیم ، همون طور که صادق جان فرمودند اونجا مشهده و اونجا هم تهرون

مهم نیت خالص آدمه حالا 1 ساعت قبل 1 ساعت بعد اذون چیزی از نیت ما کم نمی کنه و نمازمون قبوله کلش دعا کمیل دسته جمعی می خونیم

ولی در کل چیزی که مشخصه ملاقات فقط 10 ایل 20 دقیقه و بعد مجید میگه خوب خوب خوب = برین دیگه خداحافظ

crycafe

Active Member
آقا من با 19 کاملا موافقم :-?
قراره 18 از اهواز 2-3 تا اتوبوس آدم بیاریم :shock:
اصلا نگران کمبود جمعیت نباشین :D
مخصوصا خانمها
چون 2 تا اتوبوس خانم هستن :eek:

NAKOOT

Well-Known Member
به به ... به به ... !

جمع مونث سایت از امثال تو می ترسن که از میتینگ فرارین دیگه
4003.gif
s134.gif

میتینگ 30دقیقه ای فاز نمی ده
912.gif

سادخ جونه بچت یه کاری بکن مدتش بیشترش بشه یه حالی ببریم از با هم بودن، البته من که فکر نکنم بتونم بیام
4628.gif

ولی در کل وقت بیشتر باشه می برمت کفترهام رو بهت نشون می دم!! کفتر هام سیگار می کشن
3895.gif
s026.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا