پس دیگه حتما میام مگه میشه شما دو تا چیزی بدین و من نیاموگرنه من و مجيد از خدامون هست بچه ها كمتر بيان كه خرجمون كمتر بشه .. :دي
كفگير .. !
وگرنه من و مجيد از خدامون هست بچه ها كمتر بيان كه خرجمون كمتر بشه .. :دي
من به عنوان یک یوزر حق نظر دادن توی تاپیک ها و به انحراف کشیدن اون ها رو دارمشهرام من يكي تو رو ميكشم.
تو كه نميخواي بياي، چرا هي مياي اظهار نظر؟ ها؟
ده پاشو بيا ناز ميكنه واسه منننن! عصباني ميشم، بد برخورد ميكنم كه در شأن خانوم با شخصيتي مثل من نباشه ها!
یه مییتینگ میخاین بیان هااا چقدر سر صدا راه انداختین
حاجی هااای عزیز محل و مشخص کنید بی زحمت یه جا بندازین دمه دست باش
سپی تو فقط سوار مترو شو بیا تا تهران بقیه شو یکیو می فرستیم بیاد دنبالت
شهرام مگه میشه تو نیایییییی
نه خير شام و .. خبري نيست .. يك چيزي گفتم حالا چه جدي گرفته ..پس دیگه حتما میام مگه میشه شما دو تا چیزی بدین و من نیامپس يه شام افتادم![]()
![]()
پس چي .. كم خرجت كردم ؟!نه که خیلی هم خرج می کنید!!![]()
پس بگو .. همه چي روشن شد . .بابا شهرام بيا كاريت ندارم .. جلو بچه ها هم ميگم كه ديگه مطمئن بشي كاري باهات ندارم ... ترس نداره كه ..خداوکیلی ناز نمی کنم، ولی یوقت میام می زنم این سادخ رو می ندازم توی گونی با چوب میوفتم دنبالش خوبیت نداره جلو بچه ها خار و خفیف بشه بنده خدا
حاجي نداريم تموم كرديم . برو فردا بيا .. :ديحاجی هااای عزیز محل و مشخص کنید بی زحمت یه جا بندازین دمه دست باش
يه مترو سوار شو بيا .. ! كاري داري ؟!
ناز كيلو چنده آقاي دوستم! قضيه چيز ديگريست! و اما...بابا چقدر ناز ميكنيد .. ايشششششششششششششش !
بچم شهي چقدر طرفدار داشته ما خبر نداشتيم ..
اوا... :دي
شهرام از سقف تو اون خراب شدت آويزونت ميكنم .. !
اصلا خب نيا به جهنم .. يكي كمتر بهتر .. :دي
خدا بيامرزدتون ..![]()
سپی می خوای از دانشگاه که میام سمت خونه تو رو هم برسونم نمایشگاه بپیچم؟ بالاخره اینجا تهران ئه یعنی شهری که (بقیش رو از رو آهنگش خودت گوش کن!)
والله بخوايد دستور ميدم خط هوايي هم واستون بزنن .. چطوره ؟آره؟! آژانساي هواپيماييش كار نميكنه؟!
خانوم دوستم .. !آقاي دوستم! لپ كلام اينه كه قضيه اونجا تنها بودن يا نبودن نيس از اينجا تا اونجا تنها بودن يا نبودنه!!! مترو رو خر نخورده كه!!! هوم؟ (دريابيد)
نیم ساعت آخره. اولا تو گرما (ساعت 4) قرار نزارین که حالمون گرفته نشه
چهارما مجید نباید از زیر شیرینی در بره
. ثالثا یه دوسه تا موبایل برو بچ بدن که اگه پیدا نکردیم تماس وگیریم !
بابا پول بذاریم رو هم سپی رو دربستی بیاره تو میتینگ !!![]()
آخر این بشر گم می شه می افته گردن ئه ما!! من نمی دونم سادخ تو مسئولیت عواقبش رو قبول می کنی؟![]()
بابا پول بذاریم رو هم سپی رو دربستی بیاره تو میتینگ !!![]()
آخر این بشر گم می شه می افته گردن ئه ما!! من نمی دونم سادخ تو مسئولیت عواقبش رو قبول می کنی؟![]()
زبونتو درويش كن خو... اهه!
آخه كي جرات داره من گم شم؟!![]()
من فقط نگرانم،نگران جوونا!من ...![]()
من فقط نگرانم،نگران جوونا!من ...![]()
شما نگران جوونا نباشين .. نگران خودتون باشيد گم نشيد .. من هيچ گونه عواقبي رو بر عهده نميگيرم .. همش تقصيره شهي هست .. !![]()
دور از تمامي موارد دوست داشتيد بيايد .. نداشتيد هم نيايد ..![]()
به افتخارشون....كف مرتب! آقاي دوستم،خب اينو خودمم ميدونستم :ديدوست داشتيد بيايد .. نداشتيد هم نيايد ..
من نگرانم برا تاریخ تحریف شده!!![]()
برا مغز جوونایی که تحریک شده!!![]()
خب خدارو شكر .. خيالم راحت شد ..اگه كل مملكتم گم بشنا،من يكي گم نميشم خيال همگان تخت!![]()
پ.ن : هيچ يك از اعضاي اين سايت هيچ مسئوليتي در قبال گمشدگي،آسيب ديدگي،در رفتگي، و ديگر مجهولات اين ميتينگ " ناز " ندارند!
خواهش ميكنم قابلي داشت .. :ديبه افتخارشون....كف مرتب! آقاي دوستم،خب اينو خودمم ميدونستم :دي![]()
شهرام كتابت كي چاپ ميشه؟
تنها چيه .. همين حرف هارو ميزنيد كه هيچ دختري نمياد . اين ميگه من بيام كسي نياد چي .. اون يكي هم ميگه من بيام كسي نياد چي .. خب اينطوري هيچ كدومتون نمياين .. !!
خدا بيامرزدتون .. :smile:
وقتي پاشيد بيايد اون موقع همه ميان ... تو ميتينگ مشهد ماني تنهاي تنها اومد .. گرچه دختر هايي كه قرار بود بيان پيچوندن و همين ادا ها رو در آوردن .. خب چي شد ؟! خوردنش ؟!
آخي .. :ديهیچ خوشم نمیاد دوباره بیام و تنها باشم.اون دفعه اومدم برای خودم کلاغها رو می شمردم
بابا جذبه ...خانومها اعلام می کنم اگه شده گوشتون رو می گیرم میارمتون
نگران نباشيد .. !اون شهرام ام می دونم داره ناز می کنه.کاری از ما ساخته نیست .نازکش اش نازش رو می کشه خودش :دی
بابا داش سعيد هست .. منم هستم .. كسي دست از پا خطا كنه با من و داش سعيد طرفه .. ( اوه چه خشن .. )ولی جدی ترس نداره بابا .کسی هم اذیت کرد یه پس گردنی خرجش ئه :دی
يعني من نميتونم كسي رو اذيت كنم !؟!ولی بی شوخی، قرار نیست کسی کسی رو اذیت کنه اونجا.مدیرها هم برای همین اونجا هستن
اوليش رو كه ما هم خوشحاليم كه اوكي شدي ..بهر حال، از دو چیز خوشحال میشم
اول اینکه توی اون میتینگ ببینمتون
دوم خوشحال میشم انقدر اسپم نزنین کچل ها.هنگ کردم :دی