منم بلد نیستم:}والاه اینجوری که صادق بهبه کرد آقایونش هم می ترسن بیان چه برسه به خانومها :دی
بی شوخی آقا پنج شنبه 19 ام ساعت 4:30 تا 5 تصویب شد.اما کجا قرار بذارین که همه راحت باشن؟
می اون ورا رو بلد نیستم!
جمع مونث سایت از امثال تو می ترسن که از میتینگ فرارین دیگه![]()
![]()
میتینگ 30دقیقه ای فاز نمی ده![]()
سادخ جونه بچت یه کاری بکن مدتش بیشترش بشه یه حالی ببریم از با هم بودن، البته من که فکر نکنم بتونم بیام![]()
ولی در کل وقت بیشتر باشه می برمت کفترهام رو بهت نشون می دم!! کفتر هام سیگار می کشن![]()
![]()
چي ميگه ؟!؟!والاه اینجوری که صادق بهبه کرد آقایونش هم می ترسن بیان چه برسه به خانومها :دی
جاش رو بزودي با تصوير هاي مستقيم اعلام ميكنيم .. فعلا مهم روز و ساعتش بود كه مشخص شد .. حالا جاش رو يه 5 روز به ميتينگ اعلام كنيم اتفاق خاصي نمي افته ..بی شوخی آقا پنج شنبه 19 ام ساعت 4:30 تا 5 تصویب شد.اما کجا قرار بذارین که همه راحت باشن؟
سعید egustus هستش که چهارراه طالقانی میشینن ، ولی اون نمیاد!!از اين جمعيتي كه ميخوان بيان ديدار همديگه كسي ( يا كساني ) احياناً كرج نميباشد ( يا نميباشند ) كه بياد با هم بريم آيا؟! من تهنا ميباشم! :اشك
پاشو بیا ببینمسعید egustus هستش که چهارراه طالقانی میشینن ، ولی اون نمیاد!!![]()
منم اگه می خواستم بیام از دانشگام(کرج) میومدم دنبال سعید بعدش میومدیم میتینگ که منم نمیام!! :crazy:
تنها که بیشتر می چسبه!! اونم تو اوون گرمای باحال آفتاب کرج![]()
والاه اینجوری که صادق بهبه کرد آقایونش هم می ترسن بیان چه برسه به خانومها :دی
بی شوخی آقا پنج شنبه 19 ام ساعت 4:30 تا 5 تصویب شد.اما کجا قرار بذارین که همه راحت باشن؟
می اون ورا رو بلد نیستم!
سعید egustus هستش که چهارراه طالقانی میشینن ، ولی اون نمیاد!!![]()
منم اگه می خواستم بیام از دانشگام(کرج) میومدم دنبال سعید بعدش میومدیم میتینگ که منم نمیام!! :crazy:
تنها که بیشتر می چسبه!! اونم تو اوون گرمای باحال آفتاب کرج![]()
اگر واقعا این تصویب شده اعلام همگانی کنید.هنوز دوستان خودمون که در این تاپیک فعالیت قاطعانه ای داشتن که 17 نفر فقط در رای گیری شرکت کردن! من موندم چطور شده 10 صفحه ! فکر میکنن نمایشگاه 20 تم هست! من که زیونم مو در آورد هی گفتم بابا نمایشگاه 21 ام هست!!
نصف بيشتر اين جمعيت كه الان اعلام آمادگي كردن موقش كه بشه خيلي ناز ميپيچونن!!! از ما گفتن بود!/quote]
يكيش خودت :دي
خیلی سخت میگری ها! دفعه اولتون توMO تاپیک میتینگ می بینبد ؟ قبلی رکودر 20 صفحه شکوندن !اگر واقعا این تصویب شده اعلام همگانی کنید.هنوز دوستان خودمون که در این تاپیک فعالیت قاطعانه ای داشتن که 17 نفر فقط در رای گیری شرکت کردن! من موندم چطور شده 10 صفحه ! فکر میکنن نمایشگاه 20 تم هست! من که زیونم مو در آورد هی گفتم بابا نمایشگاه 21 ام هست!!
يكيش خودت :دي
يه مترو سوار شو بيا .. ! كاري داري ؟!از اين جمعيتي كه ميخوان بيان ديدار همديگه كسي ( يا كساني ) احياناً كرج نميباشد ( يا نميباشند ) كه بياد با هم بريم آيا؟! من تهنا ميباشم! :اشك
بچم شهي چقدر طرفدار داشته ما خبر نداشتيم ..شهرام من يكي تو رو ميكشم.
تو كه نميخواي بياي، چرا هي مياي اظهار نظر؟ ها؟
ده پاشو بيا ناز ميكنه واسه منننن! عصباني ميشم، بد برخورد ميكنم كه در شأن خانوم با شخصيتي مثل من نباشه ها!
تنها چيه .. همين حرف هارو ميزنيد كه هيچ دختري نمياد . اين ميگه من بيام كسي نياد چي .. اون يكي هم ميگه من بيام كسي نياد چي .. خب اينطوري هيچ كدومتون نمياين .. !!اولندش من نميپيچونم! تهنايي پاشم بيام بگم چن منه؟! گفتم كه اگه تهنا باشم نميام! ديگه ديگه!!!
كفگير .. !صادق من میخوام بیام 4 تا بزنم تو اون مخت شاید عقلت اومد سر جاش![]()