افزونه 1 نظر سنجي در رابطه با فعاليت مديران

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

S4DEGH

Well-Known Member
يکم سيستم جست و جو قاطي کرده ! بزودي توسط استاد کامي ! بر طرف ميشه !

R_chizari

Active Member
ACTIVE گفت:
سلام
واله در کل من از مدیران و نحوه برخورد و کنترل سایت خیلی راضیم فق یه مقدار کم کاری از لحاظ ساپورت مطالب احساس میکنم که هستش
وگرنه همگی، دوستان با معرفت و عالی هستند
شما اگه برین سایتهای همسایه، مدیرانشونو ببینی همشون ادعای بالا دارند و بدجوری هم پاچه میگیرن
آقا دانیال فکر کنم یه مقدار در جریانه

آقا رضای چیذری رو هم زیاد نمیبینم ... قبلا برای فاروم شبکه زیاد میومد

آقا من عرض تشكر دارم از توجه شما :) باعث دلگرمي ميشه وقتي آدم ميبينه يكي بوده كه مطالب و جوابها و مقالاتي كه گذاشته ميشده رو ميخونده :)
والا من همه جوره سرم شلوغه » ساعت كاريم زياده (حدود 13 ساعت در روز) ، از طرفي هم با توجه به مسوليتي كه در محل كارم (گروه آي تي تام ايران خودرو) انرژي زيادي از من گرفته ميشه ميام خونه ديگه چيزي ازم نمونده :lol: ، يه بيزينسهايي هم مجبورم براي خودم بكنم (امورات نميگذره ديگه :wink: ) ، خانم بچه ها رو هم كه اضافه كني ميشه بدتر از ايني كه الان هستم. يه چند باري از پيمان يه 2 باري هم از مجيد خواهش كردم اين 4 تا انجمن رنگارنگي كه داده دست من رو كم كنه بشه 1 انجمن اما خب اين از روي محبت و نظر لطفي كه دارن اجازه مرخصي به ما نميدن (كه اميدوارم بتونم جبران كنم) و الانم 4 تا انجمن شده 7-8 تا :-?
به هر حال سعي ام رو ميكنم كه بيشتر با شماها باشم.

ميگن توي يه جعبه مداد رنگي كه اون همه رنگهاي خوشرگ و زيبا وجود داره رنگ خاكستري هم لازمه و ميتونه باعث هارموني بشه .

مخلصيم
رضاچيذري

Maxton

Active Member
خب منم یه نظری بدم!
به نظر من انجمن ها شده محل عقده ای بازی بعضی از مدیرا!
هر کس خصومتی با کسی داره یه جوری یه حالی بهش میده!
البته من تمام حرف هامو بدون سانسور به اقا مجید گفتم حتی بعضی گندکاری های مدیران مثلا دلسوز رو ذکر کردم ولی خب اینجا نمیشه گفت چون اولا باید جنبه کافی باشه تا مطرحش کرد و ثانیا می دونم اگر اینجا مطرح کنم علی سه سوت منو بن می کنه!
فقط اینو می تونم بگم بعضی از مدیرا مخصوصا اون به ظاهر دلسوز هاشون (البته بعضی هاشون!)اون طوری که نشون می دهند نیستن!و بعضی از کاربران از نیت واقعی اون ها خبر دارند که اگر هم رو کنند سریع ..خلاصه یه جوری سر یوزرش رو زیر آب می کنند!
این نظر شخصی من بود.لطفا هی این ارسال منو نقل قول نکنید و بگید موافقم.مخالفم و...اگر حرفی دارید تو پیغام خصوصی بهم بگید.فقط فحش ندید!
اما واقعا من از میون مدیران به ایمان (ابرو)یه ارادت خاصی دارم!
و از.....و.....حالم بهم می خوره و اگر پیش بیاد یه روزی حالشونو می گیرم!
اینجا جا داره از محمد a truth seeking
یادی بکنم.که با وجود اینکه مدیر نشد اما لیاقتشو داشت و به حقش نرسید بر سر یک سری مسائل که اگر گفته نشه بهتره(تو پیغام هم ازم نپرسید چون جواب نمی دم).و من محمد رو از بعضی از مدیران مشهور سایت خیلی بیشتر قبول دارم.لازم به ذکر هستش که من و محمد از انجمن ها کناره گیری کردیم!اما استثنا این چند روزه من یک تاپیک زدم که به لطف مدیریت سایت قفل شد!حالا چه کار من درست بود و چه نبوده.کاری بود که شد.
اما محمد و من تاپیک خداحافظی نزدیم.

مهدی

farsid

Member
مدیر ها منهای 2/3نفر فوقالعاده ضعیف عمل کردن تو یه این مدت
مخصوصا من از اکسیژن عزیز خیلی گله دارم خیلی وقت ها من دیدیم بچه ها یه چیزی می نوشتن بد ایشون میزد تو ذوق این بنده خدا خلاصه هر کسی نباید به عنوان مدیر این همه وبمستر معرفی بشه حالا حتی برای نظامت

amirlol

Well-Known Member
سلام
ببینید مثلآ تو قسمت asp مدیر ای اصلآ نیست !!!
زیاد زیاد تاپیک تکراری می زنند !!!
اینا رسیدگی می خواد
جوابا 3-4 بار یکی هستند !!

worldman_safa

Active Member
به نظر من انجمن مجید آنلاین سه مشکل اساسی داره :

1 . همون طور که دوستان گفتند ، تعداد مدیران کافی نیست . باید قبول کرد که هرکسی کارهای شخصی روزانه ی خودش رو داره و نباید انتظار داشت شخصی که مدیر سایت شده ، همه ی وقتی رو که آن هست صرف خدمت به کاربران بکنه ! ( البته خدا خیرشون بده ؛ از هیچ تلاشی خودداری نمیکنند ) حالا اگه بیاییم تعداد مدیرها رو زیاد کنیم ، بار این مسئولیت کمتر میشه .

2 . همون طور که میدونید در انجمن های مجیدآنلاین هیچ فرقی بین مصرف کننده و تامین کننده وجود نداره ! دوستانی همچون مصطفی از وقت خودشون میزنند و آموزش میزارند ، بدون هیچ چشمداشتی . حالا اگه ما بیاییم و مصطفی رو با کاربران مصرف کننده یکی بدونیم دیگه نهایت بی انصافیه ! حتی ممکنه یک نفر با تشکر کردن و ... تعداد پست های خودش رو بالا ببره و یکی نه ، هر هفته یک پست بده و اونم مفید باشه . راه حل : میتونیم مقامی مانند استاد و ... برای چنین اشخاصی بدیم تا از یک طرف رقابت برای رسیدن به این مقامها بیشتر بشه و هم اینکه فرق شخص فعال و غیر فعال معلوم بشه .

3 . کمکاری اعضا . همه فقط میخواند مصرف کننده باشند .

در پایان از همه ی مدیران زحمتکش کمال تشکر رو دارم .

خوش باشید

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
نه مصطفی جان تازه خوشحال میشم عیب های خودمو در مدیریت بدونم !

علی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مهدی جان بستن دسترسی واسه من نه کاره سختی هست نه هنر در ضمن من به هیچ وجه ممکن دوست ندارم دسترسی کسی رو ببندم اینو مدیران میدونن که تا حالا چند بار گفتن ولی امتناع کردم اینو رو حساب خودستایی نذارید اگر هم دستری کسی رو بستم بدون مجبور به این کار شدم

منم محمد دوست دارم چند روز هم باهاش بودم و همیشه شرمندش هستم ولی مهدی جان اینو بدون هر آدمی در حیطه وظیفه خودش عمل میکنه و باید در این حیطه هم کاملو بدون نقص کار کنه و مهم رفتار اون شخص در انجمن هست نه خارج از انجمن رفتاره یه شخص خارج از انجمن کاملا یه موضوع شخصی هست و به شخصه خودش مربوط میشه !

شما اگر در انجمن با هر يك از مديران مشكلي داشتي ( نه شخصي) مطرح كنيد تامديران جوابگو باشن

موفق باشيد

علي

mostafa_az

Well-Known Member
من با نظر امين موافقم چون اينجا يه تعداد هستن كه فقط مصرف كننده اند .

راستي يه مورد ديگه هم كه هست اينه كه بعضي كاربرا مثلا سه آي دي ميسازن و توي تاپيك خودشون با اين آي دي ها شروع به تعريف از خود و برخورد با منتقدين تاپيك ميكنن . خيلي خنده داره . نه ؟

ولي از هيات مديران انجمن ها به خاطر ايجاد همچين تاپيكي واقعا تشكر ميكنم . يه همچين بحثي پس از مدتها واقعا لازم بود .

مخلصيم
مصطفي

آخرین ویرایش:

ACTIVE

Active Member
یه سوال شاید ربطی هم نداشته باشه
چرا تاریخ مدیران، منظورم ناریخ عضویتشونه ها بصورته:
تاريخ عضويت: Jan 1970
هستش؟

kami_mz

Well-Known Member
راستشو بگم يا چاخان کنم؟
چاخانش اينه که خواستيم يه حالي بهشون بديم گفتيم بکنيمشون همسن بابازگر مرحوم بنده!!!!
راستش اينه که اين اتفاق موقع تبديل ديتابيس افتاده و در حال رفع ايراديم.

S4DEGH

Well-Known Member
حالا من مي خوام يک انتقاد کنم در رابطه با کاربران !
اگر خودتون ديده باشيد فعاليت کاربران در بعضي از انجمن ها کم شده !
مگه وقتي کسي سوالي مي پرسه فقط بايد مدير جواب بده ؟!
پس بقيه اين جا چيکار مي کنن !؟
يا مثلا يکي يک مقاله توپ مي زاره تو انجمن ميري مي بيني حدود 50 تا بازديد داشته اما يک تشکر خشک و خالي هم از طرف نمي شه !
نمي دونم جديدا چرا اين طوري شده ؟!

وقتي خود کاربران کم کاري کنند. در نتيجه مديران هم از شور و شوق مي افتند .
( اين تو دلم مونده بود بايد مي گفتم ! توهين به کسي نشه ها ! )

samoel_love

Banned
Mahmoodi گفت:
كاربران عزيز اين تاپيك (شايد) آزاد ترين تاپيك اين انجمن باشه.. ما ميخوايم در اين تاپيك مشكلات رو بررسي كنيم و اون چيزي كه كاربران دوست دارن رو اجرا كنيم.. پس از شما تقاضا ميكنيم كه اين تاپيك رو به بيراهه نكشونيد و اگر از هر كس هر انتقادي ميخواين بكنيد آزاد هستيد و ميتونيد هر مشكلي در هر مدير (مدير سايت، مدير كل و مديران انجمنها) ديدين اينجا فقط با دليل و منطقي مطرح كنيد و مطمئن باشيد كه رسيديگي خواهد شد.. چون تنها دليل ارسال اين تاپيك اين بوده كه محيط مناسبي رو براي شما فراهم كنيم. پس لطفا با تاپيكهايي كه ارسال ميكنيد ما رو مجبور به قفل كردن اين تاپيك و يا منصرف كردن از اين موضوع نكنيد. لطفا سعي كنيد انتقادات و مشكلات خودتون رو مطرح كنيد و از مسخره كردن و بي احترامي به مديران به هر شكلي خوداري كنيد . اميدوارم اين تايپيك به سرانجام خوبي برسه و ما بتوانيم محيط مناسبي براي شما كاربرا گرامي فرهم كنيم

براي ديدن ليست مديران سايت و انجمن ها از اين لینک استفاده كنيد

موفق باشيد

محمودي

خيلي ضعيف است مديريت . شما گفتمان را بريد ببينيد 24 ساعت مديران آن هستند و در حال پاسخگويي هستند به كاربران . الان يه بد وبيراه نوشته بشه به دقيقه نرسيده طرف بلاك شده رفته اما اينجا سال به سال يه مدير سر به تاپيك ها نميزنه و اثري از مدير نميبيني . شايد در انجمن ما اين طوري باشه در بقيه را نميدونم .
سرت سلامت باد

ACTIVE

Active Member
kami_mz گفت:
راستشو بگم يا چاخان کنم؟
چاخانش اينه که خواستيم يه حالي بهشون بديم گفتيم بکنيمشون همسن بابازگر مرحوم بنده!!!!
راستش اينه که اين اتفاق موقع تبديل ديتابيس افتاده و در حال رفع ايراديم.

چاخانش قبول ولی ...
یه سوال دیگه؟ البته فضولیه هااا
چرا فقط ماله مدیران ارشد سایت ایراد پیدا کرده موقع تبدیل دیتا بیس؟
:lol:

armanbm

کاربر VIP
مدیریت انجمن برنامه نویسی خیلی بده
اصلا خوب نیستش
ابتدایی ترین سوال ها رو جواب نمیدن!

d@nial

Well-Known Member
ACTIVE گفت:
چاخانش قبول ولی ...
یه سوال دیگه؟ البته فضولیه هااا
چرا فقط ماله مدیران ارشد سایت ایراد پیدا کرده موقع تبدیل دیتا بیس؟
:lol:
ماله من چی؟؟؟؟؟

S4DEGH

Well-Known Member
Doste گفت:

فكر كنم منظورش همونه !
167.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا