افزونه 1 نظر سنجي در رابطه با فعاليت مديران

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

Ghamnevis

Well-Known Member
@ljlj گفت:
1. سنمو یه 4-5 سال کم گفتی
2
.من رشتم کامپیوتره3. دسترسیم قطع شه مطمءن باش بازم میام اینجا نظر میدم حتی اگه آی پیه من بسته شه
4.من می تونم مقالاتی بنویسم که بترکونه این سایتو
5.متاسفانه حسم نمی یاد
6.خیلی وقتا جوابا رو کوتاه میدم علتش همینه و بعضیا شاکی می شن
7.من این ای دیمو دوست دارم زلززله رو می گم
8.فکر نکنم عوضش کنم
9.من در خیلی از رشته ها سر رشته دارم یعنی حداقل با اکثر برنامه ها کار کردم
10.این شماررو همینطور نوشتم ست شه
4.من می تونم مقالاتی بنویسم که بترکونه این سایتو

طبل هر چي تو خالي تر صداش بيشتر !

Gt-Max

Member
چي...؟!
24.gif

Saeid Taheri

Active Member
ACTIVE گفت:
کم یابها یا ما نمیبینیم
سعید طاهری ... کجایی بابا ... حداقل آنلاین شدی جواب آفلاینمونو بده
اگه اشتباه نکنم آقا نوید - Doste

سلام رضا جان ، هستم آقا ، ولی زیاد On نیستم ، Off هاتم ندیدم به خدا ، کاری داشتی میل بزن ، سعی میکنم برای انجام وظیفه بهتر و رضایت کاربران عزیز بیشتر بیام ( مثل قدیما ) ...

ACTIVE

Active Member
ارادت سعید جان
شما قبلا آقایی خودتو ثابت کردی، غرض، عرض ادب بود صرفا و جویای حال شما، ما که همیشه به برو بچه های مجیدآنلاین زحمت میدیم
.
.
.
راستی جایزه به مدیره خوب هم میدین؟ من میگم یه مراسم برگزار کنیم، نظرتون چیه؟
موفق باشید

Gt-Max

Member
چسب ! :)

خوب قبل از هر چيزي به اين موضوع اشاره كنم كه چند وقتي هستش كه من احساس كردم مجيد آنلاين اون سطح كيفتي خودش رو از دست داده . البته نميتونم اين موضوع رو 100٪ بگم ولي در تالار فوتوشاپ به فوضوح قابل رويت هستش ...

البته نمي خوام بگم كه مديران اون تالار در هدايت ضعيف هستند . چيزي من متوجه شدم اينه كه مديران يه خورده نرم برخورد مي كنند كه خوب شايد طرف مقابل متوجه اشتباه بشه ولي خوب بعضي از كاربران متاسفانه اين رو يك ضعف تلقي كردن و دارن از اون سو استفاده مي كنند . كه خوب در اين جور موارد بايد يه جورايي نرم بودن رو كنار گذاشت و خوب جديت به خرج داد . يكي از كار هايي كه مديران تو بخش آموزش تالار ها مي تونند بكنند اينه كه وقتي آموزشي توسط كسي داده ميشه اون تاپيك رو قفل كنند تا ساير يوزر ها قدرت و اجازه تعريف و تمجيد ( حالا يا الكي يا درست ) جهت بالا بردن پست هاي خودشون و يا غيره نداشته باشند و صرفا فقط بتونند از دكمه تشكر استفاده كنند .

موضوع ديگه اي هم كه بايد بهش از نظر من خيلي توجه بشه تعداد مديران و مدراتور هاي سايت هستش . يك همچين سايت آموزشي با اين همه جمعيت و تعداد پست در روز حداقل به بيش از 30 تا مدير احتياج داره ... مثلا تالار فوتوشاپ حداقل به 3 تا مدير فعال احتياج داره كه در قيد حيات باشند و بتونند كنترل كامل و روزانه بر پست ها و رفت و آمد ها رو داشته باشند .

البته اين ها تنها نظرات شخصي من هستند اگر بقيه بچه ها فكر مي كنند گوشه اي از حرف هاي من موردي داره ممنون ميشم بهم ياد اوري كنند :)

با تشكر
34.gif

مكس

ARYANDC

Member
چسب !

خوب قبل از هر چيزي به اين موضوع اشاره كنم كه چند وقتي هستش كه من احساس كردم مجيد آنلاين اون سطح كيفتي خودش رو از دست داده . البته نميتونم اين موضوع رو 100٪ بگم ولي در تالار فوتوشاپ به فوضوح قابل رويت هستش ...

البته نمي خوام بگم كه مديران اون تالار در هدايت ضعيف هستند . چيزي من متوجه شدم اينه كه مديران يه خورده نرم برخورد مي كنند كه خوب شايد طرف مقابل متوجه اشتباه بشه ولي خوب بعضي از كاربران متاسفانه اين رو يك ضعف تلقي كردن و دارن از اون سو استفاده مي كنند . كه خوب در اين جور موارد بايد يه جورايي نرم بودن رو كنار گذاشت و خوب جديت به خرج داد . يكي از كار هايي كه مديران تو بخش آموزش تالار ها مي تونند بكنند اينه كه وقتي آموزشي توسط كسي داده ميشه اون تاپيك رو قفل كنند تا ساير يوزر ها قدرت و اجازه تعريف و تمجيد ( حالا يا الكي يا درست ) جهت بالا بردن پست هاي خودشون و يا غيره نداشته باشند و صرفا فقط بتونند از دكمه تشكر استفاده كنند
راست میگه

mostafa_az

Well-Known Member
نميشه آموزش ها رو قفل كرد . چون ممكنه كسي يه جاي آموزش گير كنه و بايد تو همون تاپيك بپرسه .

مخلصيم
مصطفي

987654

Member
سلام
عجب تاپيك خوبي زدين . . .
اميدوارم كه اينجا همه حقايق روشن بشه . . .
مثلا چه حرفهايي كه در انجمن مديران زده ميشه كه به غير از مديران كس ديگه اي نميتونه ببينتشون و كسي نميدونه كه چه حرفهايي راجع به بقيه ي كاربرها زده ميشه و چيجوري به مسائلشون رسيدگي ميكنن . . .
مثلا همون تاپيكي كه راجع به پاك شدن تاپيك من بود كه توسط ايران اكسپلور پاك شد بود. با عنوان : اعتراض كاربر 987654 به حذف شدن تاپيكش
اگه كسي دوست داره بهم پيغام خصوصي بزنه تا صفحه ذخيره شده اش رو برايش بفرستم تا بفهمه كه چيجوري كاريرها بازيچه دست بعضي از مديرها هستند . . .
اميدوارم كه هيج وقت هيچ كس ادعا نداشته باشه . . .
20.gif

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مثلا چه حرفهايي كه در انجمن مديران زده ميشه كه به غير از مديران كس ديگه اي نميتونه ببينتشون و كسي نميدونه كه چه حرفهايي راجع به بقيه ي كاربرها زده ميشه و چيجوري به مسائلشون رسيدگي ميكنن . . .

انجمن مديران انجمن مختص مديران براي برسي مشكلات كاربران ـ نطر سنجي ـ پيشنهادات مديران ـ و ... موارد مختلف هست اين گونه موارد در انجمن مديران برسي ميشه و نتيجه به دست اومده به اطلاع كاربران ميرسه

لطفا در مورد مشكلتون در پيام خصوصي با من در ارتباط باشيد

علي

987654

Member
Mahmoodi گفت:
انجمن مديران انجمن مختص مديران براي برسي مشكلات كاربران ـ نطر سنجي ـ پيشنهادات مديران ـ و ... موارد مختلف هست اين گونه موارد در انجمن مديران برسي ميشه و نتيجه به دست اومده به اطلاع كاربران ميرسه

لطفا در مورد مشكلتون در پيام خصوصي با من در ارتباط باشيد

علي

يك دفعه مشكلمو مطرح كردم براي 7 پشتم بسته . . .
مثلا اون دفعه كه مطرح كردم چي كار كردين كه اين دفعه ميخواين بكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم من مشكلي ندارم و هيچ وقت هم نداشتم
دارم اين چيزارو ميگم كه بقيه كاربرها هم بدونن
البته علي جان اگه شما هم دوست داري ميتونم اون تاپيك ذخيره شده رو برات بفرستما . . .
اگه هم خواستي ميتوني بري بگردي دنبال عنوان : اعتراض كاربر 987654 به حذف شدن تاپيكش
حتما پيداش ميكني . . .

hamid ir

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
نميشه آموزش ها رو قفل كرد . چون ممكنه كسي يه جاي آموزش گير كنه و بايد تو همون تاپيك بپرسه .

مخلصيم
مصطفي
0خب اگه فقط سوال بود كه هيچي در غير اينصورت پيغام حذف بشه اينم نظر منه

hamid ir

Well-Known Member
اينو بدون هيچ تعارفي ميگم
من كه ازهمه راضي بودم اميدواريم اوناهم از من راضي باشن اما يه موضوع هست و اونم اينكه بعضي مديرا بدون اينكه مفهوم نوشته را بفهمن يه چيزايي به آدم ميگن كه آدم ميسوزه البته از اين مورد كم پيش اومده حداقلش برا من.اما اينم بايد در نظر بگيريم كه بابا اين مديرا خودشونم كاروزندگي دارن و دارن به انجمنها رسيدگي ميكنن(بدون هيچ پاچه خواري) اينم قبول دارم كه كم كاري هست ولي.....بماند
جاداره اينجا از آقا شهرام و آقا دانيال و آقا مجيد و بقيه دوستاني كه اسمشون در ذهنم نيست تشكر كنم
من چاكر شهرام خان هم هستم من يكي عاشق كاراشم
فعلاْ :wink:

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
شما این موضوع رو در پیام خصوصی ارسال کنید

علی

جدیدترین ارسال ها

بالا