چسب !
خوب قبل از هر چيزي به اين موضوع اشاره كنم كه چند وقتي هستش كه من احساس كردم مجيد آنلاين اون سطح كيفتي خودش رو از دست داده . البته نميتونم اين موضوع رو 100٪ بگم ولي در تالار فوتوشاپ به فوضوح قابل رويت هستش ...
البته نمي خوام بگم كه مديران اون تالار در هدايت ضعيف هستند . چيزي من متوجه شدم اينه كه مديران يه خورده نرم برخورد مي كنند كه خوب شايد طرف مقابل متوجه اشتباه بشه ولي خوب بعضي از كاربران متاسفانه اين رو يك ضعف تلقي كردن و دارن از اون سو استفاده مي كنند . كه خوب در اين جور موارد بايد يه جورايي نرم بودن رو كنار گذاشت و خوب جديت به خرج داد . يكي از كار هايي كه مديران تو بخش آموزش تالار ها مي تونند بكنند اينه كه وقتي آموزشي توسط كسي داده ميشه اون تاپيك رو قفل كنند تا ساير يوزر ها قدرت و اجازه تعريف و تمجيد ( حالا يا الكي يا درست ) جهت بالا بردن پست هاي خودشون و يا غيره نداشته باشند و صرفا فقط بتونند از دكمه تشكر استفاده كنند .
موضوع ديگه اي هم كه بايد بهش از نظر من
خيلي توجه بشه تعداد مديران و مدراتور هاي سايت هستش . يك همچين سايت آموزشي با اين همه جمعيت و تعداد پست در روز حداقل به بيش از 30 تا مدير احتياج داره ... مثلا تالار فوتوشاپ حداقل به 3 تا مدير
فعال احتياج داره كه در قيد حيات باشند و بتونند كنترل كامل و روزانه بر پست ها و رفت و آمد ها رو داشته باشند .
البته اين ها تنها نظرات شخصي من هستند اگر بقيه بچه ها فكر مي كنند گوشه اي از حرف هاي من موردي داره ممنون ميشم بهم ياد اوري كنند
با تشكر
مكس